2018 Ekim Anneleri

-Sakura- vista trona mi aldınız? Bizde onu alacağız kararımizi verdik ama henüz inceleme fırsatım olmadı nasıl araba ağır mi çok? Sürüsü katlanmasi kolay mi? Liteway plustan bunlar yüzden vazgeçmiştim.

Öyle yapmak yerine pamuk ıslatıp kullansak ?

O zaten bence ilk kural :)
Yani ben ilk kizimda da 6 ay pamuk kullandim,sonrasinda prima islak mendil aldim beyaz paket,onu da yikayarak kullandim.
Ki bu her zaman degil gunluk temizliginide yaptim,yazin belki daha fazla sayida belinden asagisini yikadim
Bicok yerden bicok seyden kısabilir insan ama bence bu konular önemli.Ki bize muhtac haldeyken.

Ben çok sevdim bu nst'yi Çikolatası meyve suyu... ohh ohh
Epilasyonu da aradan çıkarmışsın, misss..
En güzeli de en az 20 dk kalp atışını dinliyorsun

Mesajı okuduğumdan beri düşünüyorum nst ile ağda ilişkisini Bende doktora giderken tedirgin oluyorum artık acaba temizlenebildim mi yeterince alttan bakar mi diye.

Hahah bende sen sorunca ne cavap verecegimi şaşırdım. Birde söyle bisey var yamalı oldu biraz bi kısmını göremedim hamilelik tam komedi yahu

Ben mecburi sezaryen olmustum.
2 gun kaldim.
Ilk gun hasta bezi vardi ve pijama giydim.
2.gun pede gectim ve keyfii gecelik giydim :) Tek kullanimlik lohusa kulodu kullandin yirtip cikariyorsun.
Hasta bezini hastane veriyor.
Pedide gece almistim oturup yattikca gecmesin diye.
Normal dogum ile sezaryen arasindaki fark kanaman daha az olabiliyor.
Normal regl gb basta ama sonralarda bazen leke bazen regl bazen bitti gibi oluyor yeniden gelebiliyor.
Rahim 6 hafta kasilip toplandikca az az ihtimal var yani.
Ama herkesin 40 gunde surmuyor boyle.

canım ben özellıkle korseyi sarkmayı engellisin diye istiyoorum özellıkle sezaryandan sonra sarkma oluyor kilo versende oyle kalabılıyor

Sezaryen miydi ilk dogumun?
Bunlar cok kisisel bir yandan canim.
Korse karin kaslarinin daha az calismasinada sebep olur.Kullanirken bunu da gozardi etmemek gerek.
Ve sezaryenin ekstra bir etkisi yok vucuda normal dogumda da kilosu kalan cok,sarkan cok.Biraz dikkat etmek gerekiyor ya da tamamen fiziksel bisy.

Ve anne sutu cnm herşeye devaymis. Pisige surebilirsin. Emzirmeden önce ve sonra da göğus ucuna sürmek gerektiğini söylediler yumusasin diye

Herseye degil aklinda olsun canim.
Besleyici oldugu icin mikrobik durumlarda daha da besler ters etki yapabilir
Ozellikle göz,kulak mevzularinda

Sevindim atlattiginiza.
Insan onlarda ne gorse bana olsun ona olmasin moduna giriyor ister istemez❤

Cnm bu benim.ilk hamileliğim. Doktor sezaryan diyor ama nasip bakalım normal istiyorum ben . 10 kg aldım inş cabucak verebilirm

S sinkar bende hastanede iki gün kalmıştm norml doğum. İlk 3-4 gün kullan at çamaşırdan kullandm sonrada normal kalın ped kullanmıştım. Herkesin kanaması farklıdır tabi. Ama 1-2 hafta sonra daha norml pede dönülebir. Başta kalın ped bence şart:) bende bidahaki çıkmamda alıcam hatta:)

Islak mendili sürekli yıkamak yerine direkt o alt temizleme pamuğundan kullanmak nSıl olur diye düşündüm ama alışılır gidilir herhalde yeter ki saplıkla gelsinler kuzuşlar

Kızlar Yarin da nst ye gircem doktor tekrar bakıcak.Sancı çıkarsa yatıcam çünkü araştırdığım kadarıyla Ciğer geliştirici iğne vuruyorlarmış bi de kasılmayı sancıyı engelleyici serum ilaç fln veriliyormuş.Ben öyle boş boş yatıracaklar diye düşünmüştüm

Geçmiş olsun canım. İnşallah bir sıkıntı olmaz

Geçmiş olsun inş sancı falan çıkmaz hayrlısyla. Evinde güzel güzel beklersin zamanını. Şmdi nasılsın? Sancın kasılman var mı?

Geçmiş olsun canım. İnşallah bir sıkıntı olmaz
Sağol canım amin.
Geçmiş olsun inş sancı falan çıkmaz hayrlısyla. Evinde güzel güzel beklersin zamanını. Şmdi nasılsın? Sancın kasılman var mı?
sağol canım amin.Bugün suyu 3.5 lt içtim ve hep istirahat ettim uzandım dışarı da çıkmadım.Dün çok sık kasılıyordum bugün olmadı pek.Bakslım Sancı "bir varmış bir yokmuş"Yarin ne çıkacak Bakslım inşallah sıkıntı olmaz da evimizde huzur içinde bekleriz miniklerimizi

gecmis olsun insallah sorun cikmaz

Geçmiş olsun. İkinizde sağlıkla dönün inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…