Şmdiye kadar hiç bakılmadı. Bidahak randevuda 1 ay sonra bakr mı bilmiyrm. Açılmaya bakcakmış amaKizlar kontrollerinizde serviks uzunluguna bakiyor mu doktorunuz?
Öyle yapmak yerine pamuk ıslatıp kullansak ?
En güzeli de en az 20 dk kalp atışını dinliyorsunBen çok sevdim bu nst'yiÇikolatası meyve suyu... ohh ohh
Epilasyonu da aradan çıkarmışsın, misss..
Mesajı okuduğumdan beri düşünüyorum nst ile ağda ilişkisiniBende doktora giderken tedirgin oluyorum artık acaba temizlenebildim mi yeterince alttan bakar mi diye.
kızlar yaaa hep bebek hep bebek birazda kendi ihtiyaçlarımızı konuşalım :))
şimdi benim ilk hamileliğim ve ilk lohusalığım olacak kısmetse , normal ped mı kullanılıyor bu dönemde ? yoksa özel birseye gerek var mı? çok kanama gelıyormu ? adet gibi mi yoksa?
birde ben hastanede iki gün kalıcagım en azından alt kaç tane götüreyim? sonuçta kan geçebilir pijamaya
canım ben özellıkle korseyi sarkmayı engellisin diye istiyoorum özellıkle sezaryandan sonra sarkma oluyor kilo versende oyle kalabılıyor
Ve anne sutu cnm herşeye devaymis. Pisige surebilirsin. Emzirmeden önce ve sonra da göğus ucuna sürmek gerektiğini söylediler yumusasin diye
Çok şükür tekrarlamadı canım kurtulduk tek seferde. Durumu yaşadıktan sonra halimi görmeliydiniz her bezde kontrol etmeler dediğim gibi neredeyse iki yaşa gelene kadar pamuk kullanmalar... psikopat bir hale gelmiştim eşime sürekli ay tekrar yapışıyor mu bir şey mi var acaba diye sorup durmalar... 2 yaştan itibaren östrojen hormonu salgısından kaynaklı fazla olmuyormuş zaten
Cnm bu benim.ilk hamileliğim. Doktor sezaryan diyor ama nasip bakalım normal istiyorum ben . 10 kg aldım inş cabucak verebilirmSezaryen miydi ilk dogumun?
Bunlar cok kisisel bir yandan canim.
Korse karin kaslarinin daha az calismasinada sebep olur.Kullanirken bunu da gozardi etmemek gerek.
Ve sezaryenin ekstra bir etkisi yok vucuda normal dogumda da kilosu kalan cok,sarkan cok.Biraz dikkat etmek gerekiyorya da tamamen fiziksel bisy.
bu kitap benim ilk aldigim kitapArkadaşlar şu kitap çocuk yetiştirmede dikkat edilmesi gerekenleri, çocuğun ruhsal gelişimi için, yapılmaması gereken hatalar vs çok iyi anlatıyor. Tavsiye ederim. Geliştiren Anne Baba
https://www.hepsiburada.com/gelisti...MIlKrF3JHx3AIVA-h3Ch3ooQD7EAQYAyABEgIgmvD_BwE
Islak mendili sürekli yıkamak yerine direkt o alt temizleme pamuğundan kullanmak nSıl olur diye düşündüm ama alışılır gidilir herhalde yeter ki saplıkla gelsinler kuzuşlarO zaten bence ilk kural :)
Yani ben ilk kizimda da 6 ay pamuk kullandim,sonrasinda prima islak mendil aldim beyaz paket,onu da yikayarak kullandim.
Ki bu her zaman degil gunluk temizliginide yaptim,yazin belki daha fazla sayida belinden asagisini yikadim
Bicok yerden bicok seyden kısabilir insan ama bence bu konular önemli.Ki bize muhtac haldeyken.
Geçmiş olsun canım. İnşallah bir sıkıntı olmazKızlar Yarin da nst ye gircem doktor tekrar bakıcak.Sancı çıkarsa yatıcam çünkü araştırdığım kadarıyla Ciğer geliştirici iğne vuruyorlarmış bi de kasılmayı sancıyı engelleyici serum ilaç fln veriliyormuş.Ben öyle boş boş yatıracaklar diye düşünmüştüm
Geçmiş olsun inş sancı falan çıkmaz hayrlısyla. Evinde güzel güzel beklersin zamanını. Şmdi nasılsın? Sancın kasılman var mı?Kızlar Yarin da nst ye gircem doktor tekrar bakıcak.Sancı çıkarsa yatıcam çünkü araştırdığım kadarıyla Ciğer geliştirici iğne vuruyorlarmış bi de kasılmayı sancıyı engelleyici serum ilaç fln veriliyormuş.Ben öyle boş boş yatıracaklar diye düşünmüştüm
Sağol canım amin.Geçmiş olsun canım. İnşallah bir sıkıntı olmaz
sağol canım amin.Bugün suyu 3.5 lt içtim ve hep istirahat ettim uzandım dışarı da çıkmadım.Dün çok sık kasılıyordum bugün olmadı pek.Bakslım Sancı "bir varmış bir yokmuş"Yarin ne çıkacak Bakslım inşallah sıkıntı olmaz da evimizde huzur içinde bekleriz miniklerimiziGeçmiş olsun inş sancı falan çıkmaz hayrlısyla. Evinde güzel güzel beklersin zamanını. Şmdi nasılsın? Sancın kasılman var mı?
gecmis olsun insallah sorun cikmazSağol canım amin.
sağol canım amin.Bugün suyu 3.5 lt içtim ve hep istirahat ettim uzandım dışarı da çıkmadım.Dün çok sık kasılıyordum bugün olmadı pek.Bakslım Sancı "bir varmış bir yokmuş"Yarin ne çıkacak Bakslım inşallah sıkıntı olmaz da evimizde huzur içinde bekleriz miniklerimizi
Geçmiş olsun. İkinizde sağlıkla dönün inşaAllahSağol canım amin.
sağol canım amin.Bugün suyu 3.5 lt içtim ve hep istirahat ettim uzandım dışarı da çıkmadım.Dün çok sık kasılıyordum bugün olmadı pek.Bakslım Sancı "bir varmış bir yokmuş"Yarin ne çıkacak Bakslım inşallah sıkıntı olmaz da evimizde huzur içinde bekleriz miniklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?