Ben ayrıca almadım hiç. Zaten 9 aydan sonra kullanmştm. Ama biberon kullancaksanız yenidoğan zamanlarında alınabilir daha az kimsyasl olur en azndan:)Ayrica biberon temizlemek icin bulasik deterjani alan var mi? Bebek magazalarinda gordum bazi ihtiyac lisyelerinde de var
Ya benm evde bekarken de hep bulunurdu o:)) ama kızıma kullanmadım. Lazım olmaz inş ama her bebekte pişik olmuyor kreminde zamanı belli olmaz. Bitane evde bulunsa yeter herldeKizlar bepanthol pisik onleyici krem alan var mi?
Ben ayrıca almadım hiç. Zaten 9 aydan sonra kullanmştm. Ama biberon kullancaksanız yenidoğan zamanlarında alınabilir daha az kimsyasl olur en azndan:)
tesekkur ederimYa benm evde bekarken de hep bulunurdu o:)) ama kızıma kullanmadım. Lazım olmaz inş ama her bebekte pişik olmuyor kreminde zamanı belli olmaz. Bitane evde bulunsa yeter herlde
Hemde ne komedi, su anıları unutmadan bi anı defteri oluşturmak güzel olurdu aslında bi daha ne zaman bu kadar sacmalayacagizEn güzeli de en az 20 dk kalp atışını dinliyorsun
Hahahbende sen sorunca ne cavap verecegimi şaşırdım. Birde söyle bisey var yamalı oldu biraz bi kısmını göremedim hamilelik tam komedi yahu
Geçmiş olsun, inşallah bi sıkıntı çıkmaz hastaneye de yatmaya gerek kalmaz. Ağrın var mı çok yoksa direk nstye girdiğinde mi sancı çıktı?Kızlar Yarin da nst ye gircem doktor tekrar bakıcak.Sancı çıkarsa yatıcam çünkü araştırdığım kadarıyla Ciğer geliştirici iğne vuruyorlarmış bi de kasılmayı sancıyı engelleyici serum ilaç fln veriliyormuş.Ben öyle boş boş yatıracaklar diye düşünmüştüm
Kizlar bepanthol pisik onleyici krem alan var mi?
Ayrica biberon temizlemek icin bulasik deterjani alan var mi? Bebek magazalarinda gordum bazi ihtiyac lisyelerinde de var
Hiçbir kimyasal kullanmadan sadece kaynar suda bekletenler var ben de daha yıkamadım.Sağol canım bu arada aminAyrica biberon temizlemek icin bulasik deterjani alan var mi? Bebek magazalarinda gordum bazi ihtiyac lisyelerinde de var
Amin çok teşekkürler.Hiç ağrım olmadı o Yüzden inanasım gelmiyor Sancı çıktığına da.İki gün önce iyi ayrı hastanede nst ye girdim birinde Sancı çıktı diğerinde çıkmadı.Sancı Dediğin böyle mi oluyo bilmiyorum ki,kenfini bir gösteriyo bir göstermiyorHemde ne komedi, su anıları unutmadan bi anı defteri oluşturmak güzel olurdu aslında bi daha ne zaman bu kadar sacmalayacagiz
Geçmiş olsun, inşallah bi sıkıntı çıkmaz hastaneye de yatmaya gerek kalmaz. Ağrın var mı çok yoksa direk nstye girdiğinde mi sancı çıktı?
Ben mustelanin setini aldım onun içinde var pişik kremi onu kullanmayı düşünüyorum gerekli olursa. Sonrasında sudokremi çok duydum bi araştırıp ona geçebilirim ya d hangisi iyiyse. Ekstra almayacağım.
Yenidogdugunda ihtiyaç olmaz diye biberon bile almadım bi süt sağma makinası içinden çıkan var bi tane de cam alabilirim. Aktif bi şekilde biberon kullanılmaya baslanacaksa alınabilir yoksa su an kaynatıp dezenfekte etmek yeterli olur diye düşünüyorum.
O zaman doktora güvenmekten fayda var en azından takipte olursun. Sancin olsa da hiç stres yapma hatfalarimiz çok ilerledi en kötü ihtimali düşünüyorum kuvozde kalır bi süre erken doğum olur ama bebiş sağlıklı olur artık 33. haftadaymissin.Amin çok teşekkürler.Hiç ağrım olmadı o Yüzden inanasım gelmiyor Sancı çıktığına da.İki gün önce iyi ayrı hastanede nst ye girdim birinde Sancı çıktı diğerinde çıkmadı.Sancı Dediğin böyle mi oluyo bilmiyorum ki,kenfini bir gösteriyo bir göstermiyor
Evet ben aldın temizledim onlarlaAyrica biberon temizlemek icin bulasik deterjani alan var mi? Bebek magazalarinda gordum bazi ihtiyac lisyelerinde de var
Çok şükür hissettiğim bir Ağrı yok da sertleşme oluyo arada karnımda kü herkeste olur diye düşündüm.Hamile takviminde de bu aylardan sonra kasılmalarınızda artış olabilir yazıyordu ne rahattım.10.45 gibi nst olcak bakalım nolcak doktor ne derse o bu seferO zaman doktora güvenmekten fayda var en azından takipte olursun. Sancin olsa da hiç stres yapma hatfalarimiz çok ilerledi en kötü ihtimali düşünüyorum kuvozde kalır bi süre erken doğum olur ama bebiş sağlıklı olur artık 33. haftadaymissin.
Sancısı olup son haftalara kadar kalanlari da çok duydum ve okudum. Ilacla kontrol altına alırlar gibi geliyor bana çok şiddetli olsa illaki hissederdin.
Amin canım Sağol.Evet aynen durdurulabilir bişeymiş durduralım o halde.Ay hepsi sağlıkla vaktinde gelsinler Korkusuz huzurla bekleyelim yavrularımızı.Ne seviniyordum 36 Lara yaklaşıyorum diye,böyle bişey hiç aklıma gelmemişti stres bitmiyoPurpplee canım umarım gerek kalmaz yatışına evde beklersin rahat rahat ama olsada sorun yapma bence tedbirini almış olursunuz erkenden en azından
Oyle yapacağım bugünlerde e bebeğe gidip ayrıntılı incelerim bende tum modelleriBizde chicco lite way plus diye magazaya gidip trip love aldik.
Lite way plus un on bari yok ve cocuk guvenligi acisindan onemli bir parca bence. Nereden alabiliriz diye sordugumuzda da alakasiz cvblar aldik acikcasi tatmin etmedi.
Ayrica tentesi cok kisa ve her turlu bir muslin ortu ile desteklemek gerekiyor gibi.
Kendiniz gidin gorun mutlaka deneyimleyin.
Cnm bu benim.ilk hamileliğim. Doktor sezaryan diyor ama nasip bakalım normal istiyorum ben . 10 kg aldım inş cabucak verebilirm
Islak mendili sürekli yıkamak yerine direkt o alt temizleme pamuğundan kullanmak nSıl olur diye düşündüm ama alışılır gidilir herhalde yeter ki saplıkla gelsinler kuzuşlar
evet..Kizlar kontrollerinizde serviks uzunluguna bakiyor mu doktorunuz?
ben 100 ml lik olandan aldimKizlar bepanthol pisik onleyici krem alan var mi?
bence gerek yok. kaynar su ile iyice çalkalanır..zaten dr browns aldim onun da kendi aparatı var..Ayrica biberon temizlemek icin bulasik deterjani alan var mi? Bebek magazalarinda gordum bazi ihtiyac lisyelerinde de var
gecmis olsun, iyi sonuclar ciksin..Kızlar Yarin da nst ye gircem doktor tekrar bakıcak.Sancı çıkarsa yatıcam çünkü araştırdığım kadarıyla Ciğer geliştirici iğne vuruyorlarmış bi de kasılmayı sancıyı engelleyici serum ilaç fln veriliyormuş.Ben öyle boş boş yatıracaklar diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?