Kizlar bepanthol pisik onleyici krem alan var mi?
Çok şükür hissettiğim bir Ağrı yok da sertleşme oluyo arada karnımda kü herkeste olur diye düşündüm.Hamile takviminde de bu aylardan sonra kasılmalarınızda artış olabilir yazıyordu ne rahattım.10.45 gibi nst olcak bakalım nolcak doktor ne derse o bu sefer
yok almadım. birazdan aldigim biberonlari (dr browns baslangic seti) paketinden açıp kaynar suda birkaç dakika batirip cikarip ic dis yikayip kurutacam deterjansız..sonra sarıp kaldiririmCevap verenlere tesekkur ederim
E elaelif123 dr. Brown.un aparatindan baska aparat aldin mi ben almadim ama gerrkli mi acaba?
Kizlar birde bulasik sabunu alanlar migrosun markasondan alsam olur mu ki inip markete alcamda hic internetle ugrasmiim
merak ettim donenceyi :))Sabaha kadar uyumayip yavrularina dönence yapan anne adayi yapmislar
Ben ebebeğin kendi markasından aldım canım fena değildiAyrica biberon temizlemek icin bulasik deterjani alan var mi? Bebek magazalarinda gordum bazi ihtiyac lisyelerinde de var
evet bizde bi cok sey icin kullaniyoruz bende alayim en iyisiBen alacağım sanırım bepanthol. Kedilerimiz için antibiyotikli kremlerini önermişti veteriner. Kendimizde de bir yara olursa kullanıyoruz ve iyi geliyor. Bepanthol e güveniyorum ben de. Evde bulunsun diye alırım bir tane.
İnşallah çıkmaz sancı bu sefer. Güzel haberlerini bekliyoruz.
neyle saracaksin canimyok almadım. birazdan aldigim biberonlari (dr browns baslangic seti) paketinden açıp kaynar suda birkaç dakika batirip cikarip ic dis yikayip kurutacam deterjansız..sonra sarıp kaldiririm
merak ettim donenceyi :))
eevet bend egordumde kararsiz kaldim belki ebebege gidersek ondan alirimBen ebebeğin kendi markasından aldım canım fena değildi
sanirim ben bu kis icin bor sey yapamayacagim uada belli olmaz esimi yakaladigim bi an alir gelirizGünaydın hanımlar mutlu günlerdün gece gece kalkıp bir sürü kışlık domates biber sosu yaptık şaka gibi eşime kışlıkları hazırlayıp buradan doğuma gideceğim herhalde diyordum çokşükür şimdilik yorgunluk dışında bir şey yok Allahtan
Ben chiccoyu mecbur elemek zorunda kaldım. Çünkü o kadar para verecek kadar süper ötesi bir araba değil. 1000 tlden fazla araba+oto koltuğuna vermem 1000 tlden fazla verecek olsam chicco değil başka markalara bakarım. Casual vista 899 liraya aldım hem araba hem baston özelliği var, ileride baston almak zorunda da kalmayacağım, hem oto koltuğu da var ana kucağı olarak da kullanılır evde. Bence çok uygun. Bir bak derim.Bide chicco lite way in önünde engel yokmus cocuk düşermiş filan dediler hani böyle ellerini attiklari yer var ya önde o yok ondan biraz düşünmeye başlamıştım acaba baska arabalarada baksammi diye canim ama o kadar karisti ki kafam
Benim de kız kardeşim gelmişti eşim de varken üç koldan yaptık bugün de menemenlik yapacağım tabi bunlar yetmez bize bayram sonrası az daha almam lazım. Kışın işimi inanılmaz kolaylaştırıyor yemeklere katıyorum taze domates de olmayınca o dönemde gayet iyi oluyor. Deterjn için de bir yerden sonra gerekli oluyor şu an sadece suyla kaynatılsa bile anne sütü versek dahi yağlanacak normal suyla gitmesi pek mümkün olmayacak temizleyici gerekecek bunun için özellikşe gitmene gerek yok ama canım istersen başka markalardan bak ister uğradığın bir ara al o üründenevet bizde bi cok sey icin kullaniyoruz bende alayim en iyisi
neyle saracaksin canim
Linki bu canim ama ben biraz degistirdim baska figurler ekledim
eevet bend egordumde kararsiz kaldim belki ebebege gidersek ondan alirim
sanirim ben bu kis icin bor sey yapamayacagim uada belli olmaz esimi yakaladigim bi an alir gelirizeline saglik
Ben liteway den fiyatı arttığı için (o kadar para verecek olsam başka markaya bakarım) ve de şikayet sitelerindeki yorumları okuyup da vazgeçtim. Kargom dün gelecekti ama gelemedi kargo şirketi sağolsun. Bu sabah gelsin diye bekledim hala gelmedi. Umarım öğlene kadar gelir çünkü alışverişe gideceğim. Bugün de gelmezse pazartesiye kalacak.-Sakura- vista trona mi aldınız? Bizde onu alacağız kararımizi verdik ama henüz inceleme fırsatım olmadı nasıl araba ağır mi çok? Sürüsü katlanmasi kolay mi? Liteway plustan bunlar yüzden vazgeçmiştim.
gecmis olsun, iyi sonuclar ciksin..
Sağolun kızlar aminBen alacağım sanırım bepanthol. Kedilerimiz için antibiyotikli kremlerini önermişti veteriner. Kendimizde de bir yara olursa kullanıyoruz ve iyi geliyor. Bepanthol e güveniyorum ben de. Evde bulunsun diye alırım bir tane.
Unibaby yenidoğan stokladım, içinde sadece su var yazıyor ama yine de ıslatıp da silmek gerekiyor demek ki. Burada yazılanları okuyunca kare alt silme pamuklarından da almaya karar verdim. Onları da stoklamak lazım.O zaten bence ilk kural :)
Yani ben ilk kizimda da 6 ay pamuk kullandim,sonrasinda prima islak mendil aldim beyaz paket,onu da yikayarak kullandim.
Ki bu her zaman degil gunluk temizliginide yaptim,yazin belki daha fazla sayida belinden asagisini yikadim
Bicok yerden bicok seyden kısabilir insan ama bence bu konular önemli.Ki bize muhtac haldeyken.
Evet kesinlikle sezaryen olur normal olmaz diye bir şey yok. Arkadaşım normal doğurdu ve sarkmadan çok şikayetçi çünkü doğumdan sonra hiç dikkat etmedi. Ne egzersiz yaptı ne de içtiğine yediğine dikkat etti. O kadar süre kalınca da sarktı mecburen.Sezaryen miydi ilk dogumun?
Bunlar cok kisisel bir yandan canim.
Korse karin kaslarinin daha az calismasinada sebep olur.Kullanirken bunu da gozardi etmemek gerek.
Ve sezaryenin ekstra bir etkisi yok vucuda normal dogumda da kilosu kalan cok,sarkan cok.Biraz dikkat etmek gerekiyorya da tamamen fiziksel bisy.
İnşallah her şey yolunda gidecek. Hastanede gerekli olan yapılması gereken her şeyi yapıp seni evine yollayacaklarını sanıyorumKızlar Yarin da nst ye gircem doktor tekrar bakıcak.Sancı çıkarsa yatıcam çünkü araştırdığım kadarıyla Ciğer geliştirici iğne vuruyorlarmış bi de kasılmayı sancıyı engelleyici serum ilaç fln veriliyormuş.Ben öyle boş boş yatıracaklar diye düşünmüştüm
Biberon normal deterjanla temizlenemiyor mu? Bu biberon olayı da çok teferruatlı gibi. Yok önce kaynatıcan falan...Ayrica biberon temizlemek icin bulasik deterjani alan var mi? Bebek magazalarinda gordum bazi ihtiyac lisyelerinde de var
evet..
Bepantholu ben de hatırlıyorum küçükken sokakta deli gibi oynardık akşama kadar. Eve gelince her yerimiz ya düşmekten ya da terlemekten pişik olurdu. Annem hemen bunu sürerdi ve sabaha hiçbir şeyimiz kalmaz yenilenmiş olarak yeniden sokağa fırlardık. İzmir'in sıcağında da hemen kızarır pişik olurduk haniBen alacağım sanırım bepanthol. Kedilerimiz için antibiyotikli kremlerini önermişti veteriner. Kendimizde de bir yara olursa kullanıyoruz ve iyi geliyor. Bepanthol e güveniyorum ben de. Evde bulunsun diye alırım bir tane.
Biberon normal deterjanla temizlenemiyor mu? Bu biberon olayı da çok teferruatlı gibi. Yok önce kaynatıcan falan...
Hiç bilmiyorum bu işleri. Anne sütün gelirse biberona ihtiyaç da olmayacak değil mi? Almamız şart mı bunu?
2 tanesini musluk altına tutar ıslatır fazlaligi sıkarım. yeter , kabla uğraşamam. sonra onu dezenfekte etmek gerekir sürekliKizlar alt temizlemek icin şu pamuklari islatip evde nasil kullanacagiz? Su dolu bir kaba mi koyacagiz var midir pratik bir yolu bu isin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?