2018 Ekim Anneleri

Aynen sirke herseyde favorim. Bende sirkeyle yikiyorm valla. Bide norml bulasik deterjani

Kizlar kontrollerinizde serviks uzunluguna bakiyor mu doktorunuz?
Benim ölçmüyordu.. burda okuduklarimdan sonra 15 gün önce ben ölçmücekmisiniz dedim.. bakti.. 24 mm çikinca erken doğum riskine karşi progestan fitil başladi.. bugün yine kontrol var inşallah uzamiştir..

Kizlar alt temizlemek icin şu pamuklari islatip evde nasil kullanacagiz? Su dolu bir kaba mi koyacagiz var midir pratik bir yolu bu isin?

Pamuk icin kaba gerek yok.
Islak mendilde disarda kullanmak icin kap iyi olur.Elinin altinda.
Evde altini acmadan lazim olacak kadar islatip kullaniyorsun

O zaman hic kendine sikinti yapma dogum sekli ile vucut seklini bagdastirip :)
Gonlune gore olsun canim.
Bende ilkinde 14 almistim.6sı eve geldigimizde gitmisti.Kalanda hizla gitti.
Ama bu surede giyim tarzima dikkat ettim vucut toparlanirken
Nasıl giyindim cnm ? Korse falan kullandın mı??

geranio canim ben ilk oglumda daani defteri yazmistim. Uzun araliklarla da olsa ara ara devam ediyorum. Bebekligini bilsin neyi ne zaman nasil yaptigini bilsin diye. Nasip olursa 18. Yas gununde vermek gibi bir hayalim var. Simdiki bebegime de yaziyorum. Purpplee canim gecmis olsun. Sanci varken hissetmeyedebilirsin. Benim nst de 100 lere falan cikiyordu. Ama ben hicbir sey hissetmiyordum. Kontrolde fayda var.

Kızlar nst de yine Sancı çıkmış ama bu sefer daha hafifmiş pazartesi yine çağırdı doktor.Şimdilik ciddi bişey varmış gibi görünmüyor ama takip etmek Lazım dedi.Suyu 3.5 a çıkarttım inşsllah faydası olur olmazsa da yatış olcak artık

Nasıl giyindim cnm ? Korse falan kullandın mı??

Kullanmadim canim.
Yuksek bel giydim ama hep.Kilo verirken.
Vucut tipide mutlaka onemlidir.Ben minyonum 55le hamile kalip 14 kilo alip eve geldigimde 6 kilo eksiktim.Kalanlarda hizla gitti.
Ama vucutta bi löp löp durum oluyor o da zamanla toplaniyor.Iste toplanirken vucut sekil aliyor yeniden oyle dusun

Bisey soracağım kizlar
Dün nst de bebeğin kalp atomları 138 ile 158 arası gitti geldi. Bi ara gürültü oldu o ara yükseldi. Sağ köşede iki haneli rakam vardı 18 yazıyordu birde sağ altta 100 yazıyordu onlar Ne?
Sanci yok dediler bana

Benim ölçmüyordu.. burda okuduklarimdan sonra 15 gün önce ben ölçmücekmisiniz dedim.. bakti.. 24 mm çikinca erken doğum riskine karşi progestan fitil başladi.. bugün yine kontrol var inşallah uzamiştir..

Ya bu uzunlugu cogu hamile bayan ve doktor sanirim bilmiyor bi bizim dr takmis durumda her gittigimde 10.haftadan beri ilk baktigi sey bu. Peki hareketlerinizde bir kisitlama uygulatti mi size? Kontrolden sonra yine yazabilir misiniz birde haftaniz ne acaba?

Kızlar bi kaç gündür hiç iyi değilim iştahım yok kilo vermişim çok sinirli ve duygusalım ciddi anlamda herşeye sinirleniyorum ve hiç bişekilde sakinleşemiyorum ya böyle oldunuz mu sizde hamileliğin başında bile bukadar ciddi duygu geçişleri yaşamamıştım

Oynadikca gurultu olur canim.
Ben gecen hafta nstdeyken hickiriyordu paso gurultu dinledik :) bide oynadikca daha da fazlalasti.
Cikan kagit onemli.
Ustteki degerler bebegin kalp atislari,alttaki degerler rahmin durumu.

Normal cesmeden akan suyla islat ve sil demi oyle kaynatmalara vs gerek yok?

Tabii ekstra kimyasaldan kat kat daha iyi su canim.Elinin altinda da oluyor insanin genelde yoksa da cesmeden hemen islatirsin.Belki cok soguksa ilik olmasina dikkat edersin.
Banyo suyunu kaynatip sogutuyordum ama.Nerdeyse 2 ay devam ettim.
Sonra kucagimda yikamaya baslayinca banyodan kullandim ama o da cesmeden degil ani su degisikligi olmasin diye.Yine kovasina ayarliyordum sakin sakin dokmek icin :)
Ayy ne keyifliydi ya.
Bakalim simdi abla olunca banyo telaseside bi aksiyon olur :)))

Sağol canım evet iki gün önce benim de 100 lerdeydi bu sabahki nst de 40-45 arası çıkmış iki tane pazartesi tekrar gircem.hissettiğim bişey yok halbuki..İnşallah Sancı yok olur da kafam rahat eder.İlk 4 aydan sonra tadını çıkarıyordum ne güzel.
Senin bu hamileliğinde mi 100 kete çıkıyordu ?artık yok mu ?

Bende çok kötüyüm. ilk hamileliğinin son ayları çok rahat geçmişti. Şimdiyse inanılmaz huzursuz, mutsuz ve endişeliyim.kendini sürekli yorgun ve tükenmiş hissediyorum. Tabi bu da sinir yapıyor. ilk doğumundan sonra a:ır depresyon yaşamıştım. Sanırım yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bunları düşünüp yazarken bile içim daralıyor. Bu ruh haliyle nasıl doğum yapıcam hiç bilmiyorum.

umarım geçicidir böyle olabilcemi hiç düşünmemiştim yani bukadarını beklemiyodum açıkcası biyandan da kendimede kızıyorum bukadar iradesizmiyim diye yani tmm sinirlenirim ağlarım falan ama geçer şimdi öle değil geçmiyo süreli bi depresif haller içimden hiçbişe yapmak gelmiyo eşime gıcık oluyorum zaten hep onla tartışıyorum ona öfkeliyim ne yapsa batıyo nefes almasına bile sinirleniyorum çok ağır konuşuyorum ve pişman olmuyorum çok tuhaf ya bian önce geçsinnnnn(( hayır o da sanki bilerek üstüme geliyo daha iki gün önce konuştuk işte hormonlar şöle böle alttan al hatta beni kaale alma hiç dedim sinirliysem dön arkanı git dedim sanki o konuşmayı biz yapmamışız gibi dün yine üstüme üstüme geldi sus dedikçe susmuyo o da dengesizleşti valla Allah sonumuzu hayretsin

Kizlar alt temizlemek icin şu pamuklari islatip evde nasil kullanacagiz? Su dolu bir kaba mi koyacagiz var midir pratik bir yolu bu isin?
Burun açmak için okyanus suyu var, onun içinden çıkan Şişe var , arkadaşım pamuğu ıslatmak için onu kullanıyordu çok kullanışlı geldi. Bana da . Belki evinşde vardır yada netten bakabilirsiniz

Yok canim bunda degil. İlk hamileligimde oyleydi. Bunda daha nst ye girmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…