2018 Ekim Anneleri

Kolay gelsin
Canım peki o sancılara ne yapıldı doğum Zamsnında mi gerçekleşmişti ?
Sag olasın canım. Ben 32+0 da kontrole gitmiştim. Önceden rahim boyunda kısalma olduğu için dr a hatırlatmıştım. Alttan bi ölçtü. 1.5 cm açıklık çıktı.hemen acil yatış verfi. Eve gidip geliçiyim dedim. Ya yolda doğum başlarsa, gönderemem dedi. Yatış o yatış. 10 gün yattım. İlk gün ve ikinci gün ciğer geliştirici yapıldı. Ve kasılmaları engelleyen ilaç verdilet ağızdan. Spnraki günler poşet poşet serum nst vs... 10 gün sonunda kontrol hastası olarak taburcu edildim. İki gün sonra da suyum geldi. 33+6 da doğum yaptım.

pembeseccade canım nasılsın ? Bebeğin nasıl ?
Sagol cnm. Elhamdülillah iyiyim ben. 11 gün oldu.

Minnak kizim da enfeksiyon solunum kalpte delik v.s. ile mücadele ediyor. Sma ben moral olarak iyiyim.

Doktorlar bana waaaavvw bu bebek harika kalbi solunumu mükemmel v.s. diyemez ki. Bu bebek 910gr 28 haftalik dogdu.

Şunu kabul ediyorum. Hergün farkli garkli sorunlarla mucadele edeceğiz. Ama eger yedi kat semayi arşı daglari denizleri ve icindekileri ol demesiyle yaratan Rabbim dilerse kuzum hepsini aşabilecek.

Onunla konuşuyorum gidince. Eline ayaklarına dokunuyorum. Annemmmm benimmmm, kuzummmm benimmm, pamuğummmm benimmm diyorum . Seni coooook seviyorum diyorum. Ayetel kursi okuyorum.

Ve onu merhametlilerin en merhametlisine emanet edip çikiyorum. Cünkü o kullarini görür ve gözetir .....

Aynen canım rabbim korusun şifa versin inşallah

Biraz uzaklasma yada mekan degisikli gibi imkanin varsa yapabilirsin. Yada norml haytta farknda olmdan seni uzen seyler. Bende oyle hissedyrm ama tamamen cevre yada ev etkenli oluyor. Alip basimi gidesim geliyor:))

Biraz uzaklasma yada mekan degisikli gibi imkanin varsa yapabilirsin. Yada norml haytta farknda olmdan seni uzen seyler. Bende oyle hissedyrm ama tamamen cevre yada ev etkenli oluyor. Alip basimi gidesim geliyor:))
Valla ne etken oluyo bilmiyorum da hiç hoş değil çok rahatsız oluyorum bu durumdan bebeğimdw etkileniyodur diye daha çok üzülüyorum

Küvezde kalmıştır o zaman biraz.Aşlah bu sefer tamamına erdirsin.Ya o Alttsn Açıklık ölçmeyi ben de keşke yaptırabilsem Açıklık var mi yok mu merak da ediyorum.Pazartesi günü Sancı çıkarsa yatayım panik oldum araya da bayram giriyo doktor bayramda izinli olacak of

Çok doğru...Rabbim güç kuvvet versin bebeğine ve sana

Kızlar yenidoğan kıyafet olarak kaç takım almak yeterli olur ? Bedeni yenidoğan olan yani

İnşallah Allah'ın izniyle sağlıkla kavucaksınız, sen ve bebekleri küvezde olan tüm anneler dualarımda

Bugün oğluma keceden kapı süsü yapmaya başladım kızlar. Bayağı zorlanıyorum otururken. Kolaylık dileyin bana :)
Nasıl bir model yapıyorsunuz :) ben de keçeden yapacaktım bişeyler o kadar üşendim ki anlatamam. Figürleri tek tek kesip dikmek çok zor geldi. Önceden dolgulu magnet fln yapıyordum yakınlara halbuki hiç sıkılmadan, hamilelikle boşverdim herşeyi az önce de evi temizlerken attım tüm keçeleri çöpe

Evladiniz Allah a emanet. Insaallah saglikla hayirla cikacak ordan.
Rabbim bebeginize sifa versin. Dualarimdasiniz insaallah..

Kizlar merhaba bende bugun ilknkez nst ye girdim aslinda nst ye koymadi dr ama belki bayramda sehir disina cikarim sorun olurmu dedim bi nst te gir bakalim dedi sonuc olarak sanci cikti hemen alttan rahim agzinacikligina bakti 42mm dedi sorun görünmüyor dedi ama onlem olarak progestan fitil verdi hamilelik sekerim var diye ciger gelistirici vermedi calisabilir raporuda verdik ama bayramdan sonra calisma dedi bende öyle düşünüyorum dedim

Allah yavrunuza sağlık versin. Hastanedeki süreçte herşey çok güzel ilerlesin.. sağlıkla da evinize götürün.

Canim ciger gelistirici yapildgindan sanirim kuveze girmedi sukur. Bi de bastan beri erken dogum tehlikem vardi hep. Kilo aldiran seyleri tuketmeye calisiyordum. Ko sıkıntısı da pek olmadi. Umatim hepimiz vaktinde saglikla kucaklariz bebeklerimizi.

Elyaf dolgulu balon seklinde yapmaya basladim. Diger ogluma da yapmistim denizci kapi susu. Yine elyag dolgulu. Keske atmasaymișsiniz. Gun gelip lazim oluyor.

Kontrolden geldim.. maalesef kisalma artmiş 17 ye düşmüş.. risk arttigi icin yürüyüş felan yasak evde yatiştayim.. ilaclari arttirdi. Ciğer geliştirici iğne yapti.. bu konu önemli kisalma sifira inince açilmace dogum başlar dedi.. bu ilaclar uzatma yapmiyormuş daha cok kisalmasini önlemek icinmiş.. ama tabi garantisi yokmuş inşallah durur bebeğim daha kücük 30. Haftadayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…