2018 Ekim Anneleri

Elyaf dolgulu balon seklinde yapmaya basladim. Diger ogluma da yapmistim denizci kapi susu. Yine elyag dolgulu. Keske atmasaymișsiniz. Gun gelip lazim oluyor.
3-4 senedir duruyorlardı evde. Bi süre sonra göresim gelmiyor. Bitirince paylaşırsanız güzel olur, fikir olur yapmak isteyenlere de :)

İnşallah bebeğiniz mümkün olduğu kadar uzun süre sizinle kalır. Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun vaktinde ve saplıkla gelsinler inşallsh

Çok geçmiş olsun. Yatin, dinlenin

Canini sıkmayin Allahin izniyle vaktinde gelir insallah bebeginiz. Ne guzel ki farkedilmis bu gercekten onemli. Progestan fitil verdi mi sizede? Benimde en son 29 mm cikti ve bayramdan sonda tekrar gidecegim. Doguma yakin kisalmasi normalmis ama bunu biliyorum. Benim 29. Haftamda 26 mm cikinca 2 hafta evde yatis ve progestan fitil ile 37mm lere cikmisti dinlenmeniz cok cok onemli

Kızlar lohusa takımını uzun kollu Mu aldınız yoksa kısa kolumu?

Evet 100 luk progestani sabah aksam 12 saat arayla fitil olarak kullaniyodum 10 gün dür.. simdi daha da kisalinca 200 lüge cikarip birde prulont ampul yapti.. 10gün sonra tekrar bakicak.. bu arada bize artik uzamaz dedi amac daha kisalmasina engel olmak dedi.. simdi siz uzadi deyince kafam karisti.. beni üzen şey ben zaten bu 10 günde hep istirahat halindeydim yinede kisaldigini görünce üzüldüm.. Allah hayirli zamanda dogmayi nasip etsin inşallah dua etmekten ve istirahatten başka bişey gelmiyor elden.. siz hangi doktora gidiyodunuz.. belki daha önce sordum ama karistirmiş olabilirim..

İnsallah saglikla kucaginiza alirsiniz cok geçmiş olsun

Benim şöyle oldu; 29.haftamda kendimi baya yordum calisiyorumda ayni zamanda.zaten her gittigimde ilk isi rahim boynu uzunluguna (serviks) bakan dr um sancin var rahim boynun kisalmis deyince panikledik 26mm cikti ve 25in alti risk gec serklaj yapabilirim deyip vajinal muayenede aciklik gormedi nstde de sanci cikmayinca suan icin dikis atmiyorum ama 32.haftana kadar raporlusun sonrada calismicaksin dedi. Evde surekli yatacak miyim dedim hayir kendi yemegini kalk yap,marketine git ama sedatif bir hayatin olucak agir yavas olucaksin temizlik yuruyus vs yok dedi.tabi biz basladik bunu arastirmaya etrafimda kime sorduysam bu konudan bir haber, serviksi ölcen dr bile yok acaba bizim dr mu cok pimpirik diye bile dusunduk. Ben 2 hafta boyunca evde agir hareket ettim onceden hic hamileymisim gibi davranmiyordum. Sadece yemek yaptim ne temizlik ne yuruyus uzandim oturdum dinlendim ama yere egilmedim yerden bir sey kaldirmadim yukari uzanmadim yani aslinda basindan beri yapmam gerekenleri yaptim.ve crinone jeli sabah aksam kullandim.1hafta sonra bu ölcüm ayrintili ultrasonda 33 mm cikti baska hastane ölcümünde de 4cm cikti. yine ayni sekilde istirhate devam ettim ve gecen hafta pztsi kontrolumde 29mm ile ayrildim dr yanindan. Jeli hala kullaniyorum ve hareket kisitlamasi aynen devam. Benimki nasil uzadi bende anlamadim dr uzar uzamaz bir sey demedi sadece buna dikkat etmezsek kacinilmaz erken dogum olur bu ölcüm benim icin cok onemli dedi. İcinizi ferah tutun evde yatin dinlenin yer egilmeyin ilaclari vaktinde kullanin eminim toparlanacaksiniz. Kontrolunuz ne zaman?

Kusura bakmayin yazmissiniz 10 gun sonra diye. Ben izmirde karatas hastanesi Aysel hanima gidiyorum.

Ne güzel yazmıssın . Bana da moral oldu. Benim üç bebeğim de küvezde senin gibi. 27 haftalık doğdu benim kuzularımda 26 gündür küvzdelr. Enfeksiyon bizde de oluyor solunum sıkıntısı desen var dolasım bozuklugu bi gün iyilerse bi gün sonra sıkıntı var Cok aglıyorum cok üzülüyorum bende hep dua ediyorum baslarına gittiğimde dokunmaya bile kıyamoyorum ben ama hissediyor onlar konusunca annem ben geldim ac gözünü diyorum bana yavstan gözünü acıyorlar hemen hareketleniyorlar rabbim şifa versin bütün bebeklere bütün hastalara güç kuvvet versin gözü yaşlı annelr kalmasın. Zor bi süreç derdi veren rabbim dermanında verir inanıyorum.

Icim titredi...
Dilerim iyi haberlerini alin insallah hep❤
Allah guzel yazilar en kisa zamanda kavusmak nasip etsin..

O kadar gecmis bile..Dile kolay.Allah gonlune ferahlik versin canim onlarin iyi haberleriyle insallah❤
Insallah kaldiklari her an'a deger toparlarlar❤

Allah razı olsun . İnşallah iyi olacaklar rabbimin izni ile .
Allahın izniyle iyileşirler inş annesi bolca duaya ihtiyacı var zaten hastanede de ellerinden geleni yapıyorlardırrabbim şifalarını versin onların inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…