3-4 senedir duruyorlardı evde. Bi süre sonra göresim gelmiyor. Bitirince paylaşırsanız güzel olur, fikir olur yapmak isteyenlere de :)Elyaf dolgulu balon seklinde yapmaya basladim. Diger ogluma da yapmistim denizci kapi susu. Yine elyag dolgulu. Keske atmasaymișsiniz. Gun gelip lazim oluyor.
İnşallah bebeğiniz mümkün olduğu kadar uzun süre sizinle kalır. Çok geçmiş olsun.Kontrolden geldim.. maalesef kisalma artmiş 17 ye düşmüş.. risk arttigi icin yürüyüş felan yasak evde yatiştayim.. ilaclari arttirdi. Ciğer geliştirici iğne yapti.. bu konu önemli kisalma sifira inince açilmace dogum başlar dedi.. bu ilaclar uzatma yapmiyormuş daha cok kisalmasini önlemek icinmiş.. ama tabi garantisi yokmuşinşallah durur bebeğim daha kücük 30. Haftadayim...
Geçmiş olsun vaktinde ve saplıkla gelsinler inşallshKontrolden geldim.. maalesef kisalma artmiş 17 ye düşmüş.. risk arttigi icin yürüyüş felan yasak evde yatiştayim.. ilaclari arttirdi. Ciğer geliştirici iğne yapti.. bu konu önemli kisalma sifira inince açilmace dogum başlar dedi.. bu ilaclar uzatma yapmiyormuş daha cok kisalmasini önlemek icinmiş.. ama tabi garantisi yokmuşinşallah durur bebeğim daha kücük 30. Haftadayim...
Çok geçmiş olsun. Yatin, dinleninKontrolden geldim.. maalesef kisalma artmiş 17 ye düşmüş.. risk arttigi icin yürüyüş felan yasak evde yatiştayim.. ilaclari arttirdi. Ciğer geliştirici iğne yapti.. bu konu önemli kisalma sifira inince açilmace dogum başlar dedi.. bu ilaclar uzatma yapmiyormuş daha cok kisalmasini önlemek icinmiş.. ama tabi garantisi yokmuşinşallah durur bebeğim daha kücük 30. Haftadayim...
Çok geçmiş olsun. Yatin, dinlenin
İnşallah bebeğiniz mümkün olduğu kadar uzun süre sizinle kalır. Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun vaktinde ve saplıkla gelsinler inşallsh
Kontrolden geldim.. maalesef kisalma artmiş 17 ye düşmüş.. risk arttigi icin yürüyüş felan yasak evde yatiştayim.. ilaclari arttirdi. Ciğer geliştirici iğne yapti.. bu konu önemli kisalma sifira inince açilmace dogum başlar dedi.. bu ilaclar uzatma yapmiyormuş daha cok kisalmasini önlemek icinmiş.. ama tabi garantisi yokmuşinşallah durur bebeğim daha kücük 30. Haftadayim...
Evet 100 luk progestani sabah aksam 12 saat arayla fitil olarak kullaniyodum 10 gün dür.. simdi daha da kisalinca 200 lüge cikarip birde prulont ampul yapti.. 10gün sonra tekrar bakicak.. bu arada bize artik uzamaz dedi amac daha kisalmasina engel olmak dedi.. simdi siz uzadi deyince kafam karisti.. beni üzen şey ben zaten bu 10 günde hep istirahat halindeydim yinede kisaldigini görünce üzüldüm.. Allah hayirli zamanda dogmayi nasip etsin inşallah dua etmekten ve istirahatten başka bişey gelmiyor elden.. siz hangi doktora gidiyodunuz.. belki daha önce sordum ama karistirmiş olabilirim..Canini sıkmayin Allahin izniyle vaktinde gelir insallah bebeginiz. Ne guzel ki farkedilmis bu gercekten onemli. Progestan fitil verdi mi sizede? Benimde en son 29 mm cikti ve bayramdan sonda tekrar gidecegim. Doguma yakin kisalmasi normalmis ama bunu biliyorum. Benim 29. Haftamda 26 mm cikinca 2 hafta evde yatis ve progestan fitil ile 37mm lere cikmisti dinlenmeniz cok cok onemli
Kontrolden geldim.. maalesef kisalma artmiş 17 ye düşmüş.. risk arttigi icin yürüyüş felan yasak evde yatiştayim.. ilaclari arttirdi. Ciğer geliştirici iğne yapti.. bu konu önemli kisalma sifira inince açilmace dogum başlar dedi.. bu ilaclar uzatma yapmiyormuş daha cok kisalmasini önlemek icinmiş.. ama tabi garantisi yokmuşinşallah durur bebeğim daha kücük 30. Haftadayim...
Evet 100 luk progestani sabah aksam 12 saat arayla fitil olarak kullaniyodum 10 gün dür.. simdi daha da kisalinca 200 lüge cikarip birde prulont ampul yapti.. 10gün sonra tekrar bakicak.. bu arada bize artik uzamaz dedi amac daha kisalmasina engel olmak dedi.. simdi siz uzadi deyince kafam karisti.. beni üzen şey ben zaten bu 10 günde hep istirahat halindeydim yinede kisaldigini görünce üzüldüm.. Allah hayirli zamanda dogmayi nasip etsin inşallah dua etmekten ve istirahatten başka bişey gelmiyor elden.. siz hangi doktora gidiyodunuz.. belki daha önce sordum ama karistirmiş olabilirim..
Evet 100 luk progestani sabah aksam 12 saat arayla fitil olarak kullaniyodum 10 gün dür.. simdi daha da kisalinca 200 lüge cikarip birde prulont ampul yapti.. 10gün sonra tekrar bakicak.. bu arada bize artik uzamaz dedi amac daha kisalmasina engel olmak dedi.. simdi siz uzadi deyince kafam karisti.. beni üzen şey ben zaten bu 10 günde hep istirahat halindeydim yinede kisaldigini görünce üzüldüm.. Allah hayirli zamanda dogmayi nasip etsin inşallah dua etmekten ve istirahatten başka bişey gelmiyor elden.. siz hangi doktora gidiyodunuz.. belki daha önce sordum ama karistirmiş olabilirim..
İlk oglusuma ben de yapmistim. Onlat icin yapilan her sey kiymetli. Kolay gelsinBirde şu isim yazılan süslü takımlardan yapacağım beyaz tulum seti ve malzemelerini aldım. Yarına da o biter sanırım :)
Tabi insallah paylasirim.3-4 senedir duruyorlardı evde. Bi süre sonra göresim gelmiyor. Bitirince paylaşırsanız güzel olur, fikir olur yapmak isteyenlere de :)
Ne güzel yazmıssın . Bana da moral oldu. Benim üç bebeğim de küvezde senin gibi. 27 haftalık doğdu benim kuzularımda 26 gündür küvzdelr. Enfeksiyon bizde de oluyor solunum sıkıntısı desen var dolasım bozuklugu bi gün iyilerse bi gün sonra sıkıntı var Cok aglıyorum cok üzülüyorum bende hep dua ediyorum baslarına gittiğimde dokunmaya bile kıyamoyorum ben ama hissediyor onlar konusunca annem ben geldim ac gözünü diyorum bana yavstan gözünü acıyorlar hemen hareketleniyorlar rabbim şifa versin bütün bebeklere bütün hastalara güç kuvvet versin gözü yaşlı annelr kalmasın. Zor bi süreç derdi veren rabbim dermanında verir inanıyorum.Sagol cnm. Elhamdülillah iyiyim ben. 11 gün oldu.
Minnak kizim da enfeksiyon solunum kalpte delik v.s. ile mücadele ediyor. Sma ben moral olarak iyiyim.
Doktorlar bana waaaavvw bu bebek harika kalbi solunumu mükemmel v.s. diyemez ki. Bu bebek 910gr 28 haftalik dogdu.
Şunu kabul ediyorum. Hergün farkli garkli sorunlarla mucadele edeceğiz. Ama eger yedi kat semayi arşı daglari denizleri ve icindekileri ol demesiyle yaratan Rabbim dilerse kuzum hepsini aşabilecek.
Onunla konuşuyorum gidince. Eline ayaklarına dokunuyorum. Annemmmm benimmmm, kuzummmm benimmm, pamuğummmm benimmm diyorum . Seni coooook seviyorum diyorum. Ayetel kursi okuyorum.
Ve onu merhametlilerin en merhametlisine emanet edip çikiyorum. Cünkü o kullarini görür ve gözetir .....
Sagol cnm. Elhamdülillah iyiyim ben. 11 gün oldu.
Minnak kizim da enfeksiyon solunum kalpte delik v.s. ile mücadele ediyor. Sma ben moral olarak iyiyim.
Doktorlar bana waaaavvw bu bebek harika kalbi solunumu mükemmel v.s. diyemez ki. Bu bebek 910gr 28 haftalik dogdu.
Şunu kabul ediyorum. Hergün farkli garkli sorunlarla mucadele edeceğiz. Ama eger yedi kat semayi arşı daglari denizleri ve icindekileri ol demesiyle yaratan Rabbim dilerse kuzum hepsini aşabilecek.
Onunla konuşuyorum gidince. Eline ayaklarına dokunuyorum. Annemmmm benimmmm, kuzummmm benimmm, pamuğummmm benimmm diyorum . Seni coooook seviyorum diyorum. Ayetel kursi okuyorum.
Ve onu merhametlilerin en merhametlisine emanet edip çikiyorum. Cünkü o kullarini görür ve gözetir .....
Ne güzel yazmıssın . Bana da moral oldu. Benim üç bebeğim de küvezde senin gibi. 27 haftalık doğdu benim kuzularımda 26 gündür küvzdelr. Enfeksiyon bizde de oluyor solunum sıkıntısı desen var dolasım bozuklugu bi gün iyilerse bi gün sonra sıkıntı var Cok aglıyorum cok üzülüyorum bende hep dua ediyorum baslarına gittiğimde dokunmaya bile kıyamoyorum ben ama hissediyor onlar konusunca annem ben geldim ac gözünü diyorum bana yavstan gözünü acıyorlar hemen hareketleniyorlar rabbim şifa versin bütün bebeklere bütün hastalara güç kuvvet versin gözü yaşlı annelr kalmasın. Zor bi süreç derdi veren rabbim dermanında verir inanıyorum.
Allah razı olsun . İnşallah iyi olacaklar rabbimin izni ile .O kadar gecmis bile..Dile kolay.Allah gonlune ferahlik versin canim onlarin iyi haberleriyle insallah❤
Insallah kaldiklari her an'a deger toparlarlar❤
Allahın izniyle iyileşirler inş annesi bolca duaya ihtiyacı var zaten hastanede de ellerinden geleni yapıyorlardırrabbim şifalarını versin onların inşAllah razı olsun . İnşallah iyi olacaklar rabbimin izni ile .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?