2018 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba... Purpplee cnm çok geçmiş olsun umarım kasılmalar artmaz... bn okudukça böyle panik yapıyorum benim nst kağıdın ekte... bu kağıdı nasıl yorumlamalıyım. Kritik kasılma eşiği nedir ? Siz hangi degerde riskli çıktınız...yükleyemedim fotoyu ne yaptıysam olmadi değerleri yaziyorum.
Hi 190
Lo 110
Speed 30 mm/min
Contrast low
Auto recort off
Paper grid off
Movement off
Ctg off

Son düzenleme:
Ya bu bacağım iyiden iyiye çekmeye başladı. Doktora gitsem mi yarın

3 yavrunuza Allah saglik versin..Sağlıkla gelişimlerini tamamlarlar ve mutlu bir şekilde evinize gitmek kısmet olsun inşallah..

Canım ben hiç incelemiyorum desem.Doktor ne derse onu yazıyorum buraya.sadece Sancı seviyelerine bakıyorum önceki 100 lerdeydi sonrakiler 40-60 arasıydı buna iyi dedi Sancı yine var ama iyi dedi.Panik olma canım herkesin hamileliği Kendine özel.Bende olan sende olacak diye bişey yok.Dün nst Sırası beklerken benim gibi sıra bekleyen biriyle konuştuk.Benim haftamda onda da Sancı çıkmış o da yatışı kabul etmemiş ama bir daha da Sancı çıkmamış şimdi 36.haftasıbdaymış onda da kalp atılımları çok yüksek çıkıyormuş Herkesinki farklı.Yarınki nst de de Sancı çıkarsa ditekt yatıcam ki iğne serum yapsınlar çıkayım.Erken doğum engellenebiliyormuş çok şükür.Allaha şükür 33 teyim bugünlere geldik Rabbim izin verirse az kaldı önlemimi Alıp beklicem ben de.Senin nasıl gidiyor ?
Altını çiziyorum 40-60 arası Sancı için ciddi bişey görünmüyor dedi.Resni niye yükleyemedin dosya yükle dedin değil mi ?

Evet cnn resmi yükleyemedim.eskiden yeniden boyutlandir fln yapıyordum yüklüyordu. Şimdi hiç yükleyemedim ama deneyeceğim yine . Bende 32 artılardayım. Evet herkesinki farklı tabiki..
Ama hamileliğin başından beri birlikte gidiyoruz ya insan ister istemez benimsiyor ve acaba bende de varmı diyir psikolojiler gitti vallaha... bide biliyorsun bbm en başından beri hep bir erken doğum riskim ve korkum var. Yatıyorum. Bayramdan sonra tekrar gireceğim.bn nst ye bakalım hayırlı haberler insallh hepimize ...

Evde bol istirahatle haftanı tamamlayacaksın inşallah. Hem doktor müdahale de etmiş, artık kendini hiç yormadan bol bol yat dinlen.

Aynen canım haklısın öyle oluyor bende de.Başlarda çok kötü zamanlardan geçtik Rabbim bugünlere kavuşturdu saplıkla tamamına da erer inş.Yat bence de az kaldı Zaten Allah'ın izniyle.Ben her şey yolunda diye havaya girmiştim ve uzak yerlere gitmeler,yürüyüşler ,alışverişler ,poşet taşımalar ,evde temizlik olaylarına girdim yordum kendimi alakası var mi bilmem.Artık tam istirahate geçtim suyu da artırdım faydası olur inş.Olmazsa da gider yatarım ne gerekiyorsa Yaparım.ilk dediğinde yatsaymışım şimdiye çıkmıştım belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…