Canim ben son 1 haftadir bitmis durumdayim. Sag kasik ve bacagimda cekme var resmen tendonlarim icerden yirtiliyor gibi. Gecen cumartesi bel agrim ve karin agrim vardi sonra carsamba gunu karnimin sag tarafina kramp gibi girmeye basladi. 7 gun icinde 3 acil 2 si kendi rutin doktorum olmak uzere 5 kez hastaneye gittim. En son persembe aksam esimin destegiyle bile ayaga kalkamayinca karnim yariliyo gibi olunca ambulansla buyuk doguma gittim. Cok enteresan sanci cikmiyo nst de, acilma yok ama kasilmam var ve karnimin sag tarafi, sag kasigim sag boslugum el surulemeyecek sekilde aciyor. Dogumla ilgili bi durum degil dediler. Kendi doktorum bobrek safra kesesi apandist hepsine radyolga yonlendirip baktirdi. Yok yok yok. Ama hala zor yuruyorum. Doktorum artik rahim daha hizla buyudugu icin sinir ve kaslara baski yapiyot muhtemelen dedi. Evde en rahat ettigin pozisyonda surekli istirahat halinde olmalisin dedi. Geceleri yatamiyorum yatsam da sagimddaki cekmeden dolayi kalkamiyorum destek olmadan. Oturup ayagimi uzatir vaziyette uyuyorumBacağınizda çekme oluyor mu
Kalçadan çekiyor bacağım
Çok geçmiş olsun canım.Açıklığın yokmuş çok şükür içini ferah tut.Benim ilk çocukta da nst de fazla sancı çıkardı ama bende bi sürüm olmazdı.Dr takip edelim agrı veya su durumunu dersi sürekli .Ama çok şükür çocuğum sata göre 39+5 te ultrasona göre 41+2 de doğdu.İçinş ferah tut anlayacağınÇok Sağolun kızlar amin.Elimden geleni yaptığım için huzurluyum inşallah her şey yoluna girer.Açıklığımın olup olmadığını çok merak ediyordum olmadığına çok sevindim moral oldu
Canim ben son 1 haftadir bitmis durumdayim. Sag kasik ve bacagimda cekme var resmen tendonlarim icerden yirtiliyor gibi. Gecen cumartesi bel agrim ve karin agrim vardi sonra carsamba gunu karnimin sag tarafina kramp gibi girmeye basladi. 7 gun icinde 3 acil 2 si kendi rutin doktorum olmak uzere 5 kez hastaneye gittim. En son persembe aksam esimin destegiyle bile ayaga kalkamayinca karnim yariliyo gibi olunca ambulansla buyuk doguma gittim. Cok enteresan sanci cikmiyo nst de, acilma yok ama kasilmam var ve karnimin sag tarafi, sag kasigim sag boslugum el surulemeyecek sekilde aciyor. Dogumla ilgili bi durum degil dediler. Kendi doktorum bobrek safra kesesi apandist hepsine radyolga yonlendirip baktirdi. Yok yok yok. Ama hala zor yuruyorum. Doktorum artik rahim daha hizla buyudugu icin sinir ve kaslara baski yapiyot muhtemelen dedi. Evde en rahat ettigin pozisyonda surekli istirahat halinde olmalisin dedi. Geceleri yatamiyorum yatsam da sagimddaki cekmeden dolayi kalkamiyorum destek olmadan. Oturup ayagimi uzatir vaziyette uyuyorumnasil dayanicam daha 8 hafta var valla moralim asiri bozuk. Ilk gebeligimde hic boyle degildim. Hergun aglama krizlerine girer oldum :'( Rabbim yardimcimiz olsun insallah...[/QUOT
Canim ben son 1 haftadir bitmis durumdayim. Sag kasik ve bacagimda cekme var resmen tendonlarim icerden yirtiliyor gibi. Gecen cumartesi bel agrim ve karin agrim vardi sonra carsamba gunu karnimin sag tarafina kramp gibi girmeye basladi. 7 gun icinde 3 acil 2 si kendi rutin doktorum olmak uzere 5 kez hastaneye gittim. En son persembe aksam esimin destegiyle bile ayaga kalkamayinca karnim yariliyo gibi olunca ambulansla buyuk doguma gittim. Cok enteresan sanci cikmiyo nst de, acilma yok ama kasilmam var ve karnimin sag tarafi, sag kasigim sag boslugum el surulemeyecek sekilde aciyor. Dogumla ilgili bi durum degil dediler. Kendi doktorum bobrek safra kesesi apandist hepsine radyolga yonlendirip baktirdi. Yok yok yok. Ama hala zor yuruyorum. Doktorum artik rahim daha hizla buyudugu icin sinir ve kaslara baski yapiyot muhtemelen dedi. Evde en rahat ettigin pozisyonda surekli istirahat halinde olmalisin dedi. Geceleri yatamiyorum yatsam da sagimddaki cekmeden dolayi kalkamiyorum destek olmadan. Oturup ayagimi uzatir vaziyette uyuyorumnasil dayanicam daha 8 hafta var valla moralim asiri bozuk. Ilk gebeligimde hic boyle degildim. Hergun aglama krizlerine girer oldum :'( Rabbim yardimcimiz olsun insallah...
Taşıması aç kapasının rahat olması içimi çok rahatlattı gerçekten. Sağ salim kullandığımız zamanları da görürüz inşallah.Çok teşekkür ederiz. Evet hepsiburadadan siyah aldık biz. Ama orası artırmış fiyatı. Zaten sana hediye gelecekmiş. Gidip casualın kendi yerinden alırlarsa gerçek fiyatı 1400 tl. Hele bastonla ana kucağını takınca acayip pratik oluyor. Rahatlıkla kaldırır ikisini taşırsın. Kurulumunu tek başıma yaptım kaldır indir incele derken beni hiç yormadı hamile halimle. Doğurduktan sonra çok rahat taşırız.
Çok geçmiş olsun. Yat en azından hem için rahat eder hem kontrol altında olur kasilmalarin. Acilman yokmuş erken gelmez minik inşallah kısa sürer de çıkarsın bir an önce.Kızlar ben evde dakika başı kasılmayla başlamıştım doğum hastanesine gittim.Nst ye girdim Açıklık mısyrbeSi de oldum.açıklığım yokmuş ama ciddi kasılmaların var denildi.Yatış önerildi fakat olası doğum Başlaması halinde yenidoğan yoğun bakımda yer ypkmuş ben de kendi rutin hastanene geldim yattım.
Inşallah tedavim kısa Sürer de çıkarım oğluşum da vaktini bekleyip sağlıkla gelir.
O muayeneyi olduğuma inanamıyorum ama her şey oğlum için.Az önce yapılan Ciğer geliştirici iğneden daha çok acımadı çok bişey yokmuş
Canim ben son 1 haftadir bitmis durumdayim. Sag kasik ve bacagimda cekme var resmen tendonlarim icerden yirtiliyor gibi. Gecen cumartesi bel agrim ve karin agrim vardi sonra carsamba gunu karnimin sag tarafina kramp gibi girmeye basladi. 7 gun icinde 3 acil 2 si kendi rutin doktorum olmak uzere 5 kez hastaneye gittim. En son persembe aksam esimin destegiyle bile ayaga kalkamayinca karnim yariliyo gibi olunca ambulansla buyuk doguma gittim. Cok enteresan sanci cikmiyo nst de, acilma yok ama kasilmam var ve karnimin sag tarafi, sag kasigim sag boslugum el surulemeyecek sekilde aciyor. Dogumla ilgili bi durum degil dediler. Kendi doktorum bobrek safra kesesi apandist hepsine radyolga yonlendirip baktirdi. Yok yok yok. Ama hala zor yuruyorum. Doktorum artik rahim daha hizla buyudugu icin sinir ve kaslara baski yapiyot muhtemelen dedi. Evde en rahat ettigin pozisyonda surekli istirahat halinde olmalisin dedi. Geceleri yatamiyorum yatsam da sagimddaki cekmeden dolayi kalkamiyorum destek olmadan. Oturup ayagimi uzatir vaziyette uyuyorumnasil dayanicam daha 8 hafta var valla moralim asiri bozuk. Ilk gebeligimde hic boyle degildim. Hergun aglama krizlerine girer oldum :'( Rabbim yardimcimiz olsun insallah...
Sağol canım.Bana da o haftalara hayırlısıyla kavuşmak nasip olur inş.Son zamanlarda artık sabırsızlanmaya başlamıştım oğluşuma yansımış sanırımÇok geçmiş olsun canım.Açıklığın yokmuş çok şükür içini ferah tut.Benim ilk çocukta da nst de fazla sancı çıkardı ama bende bi sürüm olmazdı.Dr takip edelim agrı veya su durumunu dersi sürekli .Ama çok şükür çocuğum sata göre 39+5 te ultrasona göre 41+2 de doğdu.İçinş ferah tut anlayacağın
Sağol canım amin hepimizinkiler sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah.Aldıklarımızı güle güle kullanalım kullandıralım.Taşıması aç kapasının rahat olması içimi çok rahatlattı gerçekten. Sağ salim kullandığımız zamanları da görürüz inşallah.
Çok geçmiş olsun. Yat en azından hem için rahat eder hem kontrol altında olur kasilmalarin. Acilman yokmuş erken gelmez minik inşallah kısa sürer de çıkarsın bir an önce.
Oyy çok geçmiş olsunIyice büyüdüler artık zorlamaya başladılar. Ilac verdiler mi? Magnezyumdan mi kaynakliymis acaba?
Cekilmeler doğumdan sonra geçiyormuş ama o zamana kadar dayanılmaz olmasa bari :/
Et,süt ve süt ürünleri özellikle de kaşar peynir,ceviz fln ve tabiki yumurtaBenim küçük hanım bugün çok az oynadı. Bi günü bi gününü tutmuyor böyle olunca ister istemez tedirgin oluyor insan. Bayramdan sonra kontrolüm çatlıyorum nasıl diye resmen.
Geçen ayki kontrolde kilosu azdı 1 hafta geri çıkmıştı bebislere en çok ne kilo aldırıyor? kuzum küçük çıkmasın yine ona göre besleneyim
Ya bende nette okuyp kas agrilari icin magnezyum almistim dun drum demirim sadece alt sinirda olmasina ragmen o yapar dedi. Ve magnezyumun lafi bile gecmedi. Demir almam gerektiginin gerkliliklerini anlatti. Demirin yuksekse bu soylediklerimi onemseme. Ama dusukse bi sor bi bak istersen.
Sağol canım, bunları yiyorum hergün düzene de oturttum az çok. Taze kadar, ceviz biraz zorla da olsa yiyorum. Yumurta kahvaltıda mutlaka yapıyorum. Sanırım genetiksel minik biraz benimki.Sağol canım amin hepimizinkiler sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah.Aldıklarımızı güle güle kullanalım kullandıralım.
Et,süt ve süt ürünleri özellikle de kaşar peynir,ceviz fln ve tabiki yumurta
protein agirlikli beslenme deniyor. Bol kirmizi et, yumurtaBenim küçük hanım bugün çok az oynadı. Bi günü bi gününü tutmuyor böyle olunca ister istemez tedirgin oluyor insan. Bayramdan sonra kontrolüm çatlıyorum nasıl diye resmen.
Geçen ayki kontrolde kilosu azdı 1 hafta geri çıkmıştı bebislere en çok ne kilo aldırıyor? kuzum küçük çıkmasın yine ona göre besleneyim
Bence zibin yeterli. Zaten ic camasiri niyetine kullaniriz muhtemelen kiz geldigi icin kirlenince de ust kiyafeti kirlenir. Bi buyuk beden zibin evde yedk bulunsa yeter bence. Zaten kisa program bile olsa surekli yikaniyor. Ates olcer alt degistirme pedi bunlarda hem evde hem cantada cok kullanilan seyler.Buraya cok yazamiyorum ama her gun yakindan takip ediyorum...
Bende allaha sukur 31 haftanin icindeyim....
Benimde hamileligim riskli oldugu icin gebelik surecinde hastane harici hic bir yere cikamadim...
Alacaklarimin bir cok seyu internetten aldim...
Bir kacini da civilden....artik orada ne varsa onlarin arasindan begenip aldim diyebilirim....
Ama yeterli bilmiyorum....
O yuzden size yazayim dedim..sizce yeterli mi diye...
6 tane alt corapli pijama
6 tane kisa kollu zibin
3 tane uzun kollu zibin ( 3 tane daha alacam...)
4 tane alt ustlu eldivenli sapkali takim
Agiz mendili
1 tane penye ince pattaniye
1 tane kalin yunlu pattaniye
10 hastane cikisi
2 tane emzirme sudyeni
1 tane lohusa sabahlik
1 tane lohusa gecelik
Camasirlari yikamak icin makine deterjani
40 gogus pedi
1 tane avent emzik
1 tane avent biberon
Bebek sampuani
Bebek yagi
Bebek pudrasi
Pisik kremi
Islak mendil
Pamuk bezi
Tirnak makasi
Internetten bebek odasi icin susler aldim..yildizlar felan...bebek cantasi kendi hastane cantami aldim..
Bir tek besik kaldi....
Bir de brnoz takimi ve ve banyo seti
Off baska bir seh var mi acaba..kafam.o kadar katisik ki
Sizce bu kadar kiyafer yeterli mi
Herkes 0 3 ay cok az kullaniliyor diyor ama bilmiyorum
bugun pentiye gittim ben. 42 bedenim su an, emzirme atleti XL olani denedim rahattı. ama tarzını sevmediğimden almadım. icindeki üst bölgedeki astari sevmedim.Pentiden emzirme atleti alan var mı aramızda? Kalıpları nasıl acabaa internetten alcam da
Gecmis olsun, yok haftalara kadar dayanır inşallah vaktinde sağlıkla gelsin.Buraya cok yazamiyorum ama her gun yakindan takip ediyorum...
Benimde hamileligim riskli oldugu icin gebelik surecinde hastane harici hic bir yere cikamadim...
Bir kacini da civilden....artik orada ne varsa onlarin arasindan begenip aldim diyebilirim....
6 tane kisa kollu zibin
Agiz mendili
10 hastane cikisi
2 tane emzirme sudyeni
1 tane lohusa sabahlik
1 tane lohusa gecelik
40 gogus pedi
1 tane avent emzik
1 tane avent biberon
Bebek sampuani
Bebek yagi
Bebek pudrasi
Pisik kremi
Islak mendil
Pamuk bezi
Tirnak makasi
Internetten bebek odasi icin susler aldim..yildizlar felan...bebek cantasi kendi hastane cantami aldim..
Bir tek besik kaldi....
cok gecmis olsun..Canim ben son 1 haftadir bitmis durumdayim. Sag kasik ve bacagimda cekme var resmen tendonlarim icerden yirtiliyor gibi. Gecen cumartesi bel agrim ve karin agrim vardi sonra carsamba gunu karnimin sag tarafina kramp gibi girmeye basladi. 7 gun icinde 3 acil 2 si kendi rutin doktorum olmak uzere 5 kez hastaneye gittim. En son persembe aksam esimin destegiyle bile ayaga kalkamayinca karnim yariliyo gibi olunca ambulansla buyuk doguma gittim. Cok enteresan sanci cikmiyo nst de, acilma yok ama kasilmam var ve karnimin sag tarafi, sag kasigim sag boslugum el surulemeyecek sekilde aciyor. Dogumla ilgili bi durum degil dediler. Kendi doktorum bobrek safra kesesi apandist hepsine radyolga yonlendirip baktirdi. Yok yok yok. Ama hala zor yuruyorum. Doktorum artik rahim daha hizla buyudugu icin sinir ve kaslara baski yapiyot muhtemelen dedi. Evde en rahat ettigin pozisyonda surekli istirahat halinde olmalisin dedi. Geceleri yatamiyorum yatsam da sagimddaki cekmeden dolayi kalkamiyorum destek olmadan. Oturup ayagimi uzatir vaziyette uyuyorumnasil dayanicam daha 8 hafta var valla moralim asiri bozuk. Ilk gebeligimde hic boyle degildim. Hergun aglama krizlerine girer oldum :'( Rabbim yardimcimiz olsun insallah...
valla fazlasıyla almissiniz. Lansinoh lanolin krem de alin isterseniz.Buraya cok yazamiyorum ama her gun yakindan takip ediyorum...
6 tane kisa kollu zibin
Agiz mendili
10 hastane cikisi
2 tane emzirme sudyeni
1 tane lohusa sabahlik
1 tane lohusa gecelik
40 gogus pedi
1 tane avent emzik
1 tane avent biberon
Bebek sampuani
Bebek yagi
Bebek pudrasi
Pisik kremi
Islak mendil
Pamuk bezi
Tirnak makasi
Bir tek besik kaldi....
onlara hiç yemeyin. bebeğe faydası olmaz ki sadece siz kilo alirsiniz..Sağol canım, bunları yiyorum hergün düzene de oturttum az çok. Taze kadar, ceviz biraz zorla da olsa yiyorum. Yumurta kahvaltıda mutlaka yapıyorum. Sanırım genetiksel minik biraz benimki.
Nesquik, bebe biskuvisi falan duydum etki eder mi acaba severim de ama hiç denemedim kilo aldırır mi diye.
Bence zibin yeterli. Zaten ic camasiri niyetine kullaniriz muhtemelen kiz geldigi icin kirlenince de ust kiyafeti kirlenir. Bi buyuk beden zibin evde yedk bulunsa yeter bence. Zaten kisa program bile olsa surekli yikaniyor. Ates olcer alt degistirme pedi bunlarda hem evde hem cantada cok kullanilan seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?