2018 Ekim Anneleri

Nesquiki ben de okumuştum netten hiç yapmadım

Ayy hayırlısı olsun inş canım biraz daha dursun bebiş hastaneye gitmekle iyi etmişsin kafan biraz daha rahat olur en azından

Çok geçmiş olsun canım.Benim sırt üstü yatarsam gece kazara falan kalkarken zorluyor ama süt ve yoğurta yüklenince hafifliyor biraz onlara yüklen istersen
Sag ol canim Allah razi olsun, benim yogurtla pek aram yok ama sutu mutlaka iciyorum her gun. Yogurt koydum simdi zorla yiyim bari :)

pixielix canim benimde bacak agrim cok kotu resmen kalkamiyorum yerimden
Sagol canim sana da gecmis olsun. Valla ben sag bacagimi resmen elimle cekeliyorum sabah yataktan inerken 5-10 dk bekliyorum o cekme hissinin gecmesi icin bu demir takviyesi isi aklimi karistirdi acaba ondan mi yapiyor? Senin demir degerlerin nasildi canim hemoglobin ve ferritin?

Sagol canim, ben zateb magnezyum kalsiyum takviyesi aliyodum Cosakondrin diye bi ilac. Kasilmalarim da artinca hoca bi se Magnesium Diasporal diye sufa cozunen bir magnezyum takviyesi verdi. Hergun iciyorum bunlardan. Kasilmalarim daha iyi cok sukur ama su cekme olayi beni bitirdi

Canim benim doktorum bana demir ilaci vermedi sadece demir takviyeli vitamin kullaniyorum SideFer diye bi multivitamin. Benim de kan degerim 11.7 cikti en son. Alt sinir 12. Ama ferritinim 8 e dusmus. Ona ragmen SideFer disinda demir takviyesine gerek yok dedi. Bu aklima takildi bak simdi doktoruma danisicam yeniden...

cok gecmis olsun..
Sag ol canim Allah razi olsun :-*

Aynen bende onu dusunuyorum...birde acikcasi
Rahatlikla gezebilsem hem belki daha uygun ve daha guzelini alirdim diyorum..
Artik pahali felan oldu ama yapacak bir sey yok
.bu gun 500 tl ustu odedim bir suncacik seylere inanirmisiniz...

Artik vakti zamaninda sag saglim gelsinlerde gerisi onemli degil diuorum bende...
Yani sadece.bir iki magazaya girdim ama o bile.bana yettii...hemen sertlesme oluyor karnimda.sanki
.daha fazla gezemedim...ne varsa onu aldim..ucuz pahali demeden.rabbim yardimcimiz olsun...

valla fazlasıyla almissiniz. Lansinoh lanolin krem de alin isterseniz.

Valla cikan fiyat bana biraz fazla geldi aslinda..belkide heosini birden aldigim icindir..belkide bu fiyatlar normaldir...
Dedigim.gibi cikip magaza magazs gezemedigim icin fiyat araliklarini tamda bilmiyorum..

Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin

Magnesium Diasporal i ben de iciyorum birde gunde 1 muz dedi doktorum.. Yoğurdu ben de hiç sevmem ama mecbur yenecek ya. Seftali dilimleyip yoğurtla karistirip yemeye calisiyorum..diyetisyen bari öyle ye demisti..

Canım tahin pekmezi de çok söylemişlerdi kaşar muz falan diye ben de bu ara biraz daha onlardan yemeye çalışıyorum

bugun pentiye gittim ben. 42 bedenim su an, emzirme atleti XL olani denedim rahattı. ama tarzını sevmediğimden almadım. icindeki üst bölgedeki astari sevmedim.

Bu gun bende iki tane emzirme sudyeni aldim
Normalde 80 kullaniyorum..
Bana biraz buyuk al.dedikleri icin birini 90 digerini 95 aldim aldim ama bana ( gerci daha giymedim ) gorunurde kucuk bile gorundu acaba daha buyuklerini mi alsaydim dedim..95 yime iyi de 90 kucuk geldi gozume...

yok ben fiyat icin yazmadım, yani kıyafetleri bol bol fazlasıyla almissiniz demek istedim. Ben de gezemiyorum netten aldim %90..

denersiniz, olmadı iade edersiniz. ama daha buyuyebileceginden (sut nedeniyle) sanki 1 tik büyük mu alınsa...ben de almadan ciktim zaten.

yok ben fiyat icin yazmadım, yani kıyafetleri bol bol fazlasıyla almissiniz demek istedim. Ben de gezemiyorum netten aldim %90..

Fiyat olayini sana istinaden soylemedim canm..
Yani bana biraz fazla geldi fiyatta ondan dedim...
yani sampuan setini bile ( pisik kremi,pudrasi, samouani dalinin seti vardi ondan aldim.kucuk boylarda...)

Iyi olmuş hastaneye yatmaniz içiniz daha rahat eder bisey olursa müdahale ederler.. inşallah beklesin vaktini ve tez vakitte iyileşir cikarsiniz..

protein agirlikli beslenme deniyor. Bol kirmizi et, yumurta

onlara hiç yemeyin. bebeğe faydası olmaz ki sadece siz kilo alirsiniz..
Et, yumurta tüketiyorum oma rağmen zayıf bizim kız.
Bana değil bebeğe kilo aldırdığını duydum bunların. Ara ara yerim sevdiğim için ama düzenli yemedim işte kilo aldırıyor mu ona bilemedim.

Nesquiki ben de okumuştum netten hiç yapmadım
Evde varken sütü onunla içiyordum daha rahat okuyor içmesi sütü oyle. Bitti şimdi yapamıyorum ne zamandır.

Kıyamam inşallah daha artmaz doğuma kadar. En rahat nasılsan öyle yat dinlen daha beter olmasın
Şimdilik yeter bence. Daha sonra hem çıkıp gezerek alırsınız hem içinize sinmiş olur. Bundan sonra alışveriş bitmeyecek bize zaten hemen buyudukleri için sürekli bişeyler alıcam bu gidişte :)

Canım tahin pekmezi de çok söylemişlerdi kaşar muz falan diye ben de bu ara biraz daha onlardan yemeye çalışıyorum
Muz sevmiyorum çok az yiyebiliyorum kaşar süt yumurta et sık sık tüketmeye çalışıyorum.
Bi yandan minik olursa doğum kolay olur diye geçmiyor değil içimden. Ama tam haftasında gitsin azcık toplasın istiyorum bakalım kontrolde ne çıkacak.

Tahin pekmez hiç aklıma gelmemişti, yapayım kaşıklarım ara ara teşekkürler :)

Canimmmm sakin üzme kendini. Onlar merhametlilerin en merhametlisine emanet. Dua ederken hepsine tüm prematüre bebeklere dua ediyorum içlerinde de benim kuzuma sifa ver Allahim diyorum.. benim umudum var. Yavrularimizi kucagimiza alip evimize gidecegiz Allahin izniyle cnm...

Çok geçmiş olsun. 8 hafta daha dayanacaksın çok az kaldı sonra bal gibi tatlı bir bebeğin daha olacak

Kemik suyu çıkartıp küplere dolduruyoruz biz. Hemen hemen her yemeğe o küplerden 6 tane atıyorum. Bol kemik suyu bebeğe de iyi geliyormuş. Bol protein bir de. Her akşam sırasıyla kuzu, hindi, dana, tavuk (köy, gezen) , balık bu etlerden birini yemeye çalış. Az da olsa muhakkak ye. Sabah kahvaltıda yumurtanı, eski kaşarını, keçi peynirini, yoğurdun içine çiğ karışığını (fındık, badem, ceviz, fıstık, kaju) tüket. Meyve, ekmek, makarna, pilav bunlara yaklaşma. Meyve illa canın çeker çok az tüketmeye çalış. Hele paket gıdalardan abur cubur, hazır yemekler, kızartma, trans yağ bunlara hiç bulaşma. Bebeğe en yararlısı taze iyi temizlenmiş sebze ve kaliteli protein.

Ben de bu akşam liste yapacağım şu an aklıma gelmedi ama geldikçe yazarım

Nesquik bebe bisküvisi için yazıyorum sakın hazır paket gıdalardan yeme. Boş kalori yararsız olur hazır paket gıdalar. Olabildiğince doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…