2018 Ekim Anneleri

Bence uzun kollu ince olduktan sonra sikinti degil. Bende uzun kollu giyerim hep:)) cok yanarsam direk emzirme südyenine dönerim:)))
Sonuçta oda sıcaklığınıda kendi zevkimize göre ayarlarız

İnşaAllah hayrlı zamanda sağlıkla gelir oğluşun. Rabbm yardımcn olsun canım

Muz diyolar. Ne kadar doğru bilmyrm tabi:)

Tesekkur ederim...evet haklisin canm ates olceri ve alt degistirme pedini alacaklarimin arasina yazmaliyim...birde sudo krem alacagim....
Dogum da ve lohusa zamaninda beni idare etsinler yeter aslinda...sonra en kotu ihtimalle
Cikar alirim.....
Aa evet kremlerde var doğru:) göğüs pedi yada kalkanı kullancaksan tabi. Onlarıda unutma canım:)

Benmki multivitamini alıyorm sandı ona artı olarak bide demir ekledi düşün:) ki ilk hamilelğmde de düşümştü o zamn çok önemsememişti. Demekki bişeyler daha düşük çıkmış. Tabi ben hiçbirini almadğımı söyleynce baya ısrarla anlattı. Bende başlıcam inş:)

Anın canım Sağol.Sabırsızlığımı hissetti sanırım :) bakalım Hayırlısı kafam daha rahat evet
Cok gecmis olsun nasıl bir hissiyat vardi. Benimde sabahtan beri karnıma anlik agri girip duruyor belimde agriyo annemlerdeyik burda acilde doğru düzgün doktor da olmuyor diye gitmedim doktora ne yapsam bilemedim

Allahım şifa versin hepsine . Savunmasız kuzularım. İnşallah sağ salim bizde kucagımıza da alırız

İyi akşamlar kızlar.Bir konuda fikrinizi almak istiyorum.Şu an memlekete hem tatil hem bayram niyetiyle geldik ama bir sürü sıkıntı beraberinde geliyor.Bunların başında çok afedersiniz ama wc sorunu.Kayınvalidemlerde normal tuvalet var annemlerde klozet.Benim kendi kendi evimde iki tuvalette klozet.Alıştıgımdan mı 30. Hafta da olduğumdan mı bilmiyorum ama normal tuvalete oturmak canımı alıyor resmen( hele gece kalkıp kalkıp gitmek YOk mu)Ama bunu dillendirmek beni çok rahatsız ediyor sanki naz yapıyormuşum gibi.Hani normal tuvalet kendi annemlerde olda sorun olmayacakta kayınvalidemlerde olunca bahane uyduruyor gibi oluyorum.Bunu bir yaşayan ben miyim?(Yoksa kilolu olduğum İçin mi yaşıyorum bu sorunu)

Canim ben de normal tuvalet kullanan biriyken son 1 aydir artik kullanamiyorum. Gobek buyudu artik ve rahatsiz ediyor baya. Ben cok kilo almadığım halde boyleyim. Bence gayet normal bi durum. Ayrica naz olmaz bence. Senin rahatligin bebegin rahatligi da onemli.

Sağol camım ya.Ben söyledikçe herkes bön bön bakıyor ki kendi annemde dahil acaba dedim bişeyleri yanlış mo yapıyorum?!

Bende chicco yu bugun e bebekte inceledim haklısın casual vistaya döndüm bende büyük ihtimalle onu alirim canim sagolasin

Kızlar bir sorum daha var: Hani şu hastane valizimizi hazırlarken parça parça koymak için şeffaf poşet gibi parçalar var ya onları nerden TEM’in edebilirim bilgisi olan var mı?

Cok gecmis olsun nasıl bir hissiyat vardi. Benimde sabahtan beri karnıma anlik agri girip duruyor belimde agriyo annemlerdeyik burda acilde doğru düzgün doktor da olmuyor diye gitmedim doktora ne yapsam bilemedim
Sağol canım.Benim hiç ağrım olmadı Ağrı hissetmiyorum ama kasılmayı hissediyorum içerden sanki vakumla hava çekiyorlar.Ben de acillere gittim önce devletin acili hemen sonrasinda kendi takibimin olduğu hastanenin Acılı..Doktırum burda yok ama nöbetçi doktor ile iletişim halindeler nst lerin fotolarını çekip atıyorlar o yönlendiriyor Yarin kontrol edecek

Kızlar kasılmalarda henüz bir gerileme yok.Aç susuz bekletiliyorum olası bir dopum şüphesine karşı tedbir olarak sanırım 23.00 da tekrar nst çekilecek.Kasılma bitinceye kadar da Açlığa susuzluğa devam.Açlıktan ve susuzluktan Başıma ağrılar girmek üzere ama olsun vaktini beklesin de inşallah.Dua edin minnağıma kızlar

Sağol camım ya.Ben söyledikçe herkes bön bön bakıyor ki kendi annemde dahil acaba dedim bişeyleri yanlış mo yapıyorum?!
Yok canim bizler yanlis yapmiyoruz bence. Illaki herkesin yasadigi bi durum vardir. Hamile kalan doguran herkes yasiyor hamilelikte. Ama herkes unutmus olup O yuzden biz ne soylersek soyleyelim hemen ya naza cekiyorsun ya da bunlar normal seyler bilmiyor musun gibi seyler duyuyoruz. Ben acikcasi sinir oluyorum.

Galiba haklısınız.Sinirlendipim için bu durum daha da rahatsız etti beni

Bazı yerlerde mecbur kullanıyoruz.. tabi zor oluyor, duvardan destek almak gerekiyor.

Dualarımız seninle canim.. açilma varmi peki? Bu kasilma için ilaç felan veriliyormu?

Neden naz olsun.. ayrica naz olsa ne olurki takmayin bunu kafaniza.. istediginiz gibi davranin.. gerekirse doktor klozet kullanmami söyledi deyin mecbur gibi davranin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…