2018 Ekim Anneleri

Maşallah boyu kilosu ölçümleri yolunda olması çok çok iyi
Doktor müdahele gerektirmez demiş, demek ki önemli değil. Doğumdan sonra takip edilir artık

Önlem olarak oradasınız. En kısa sürede evinize çıkarsınız insaallah

uygun fiyata alman için çok gezip araştırıp fiyat karşılaştırması yapman gerekiyor. illa bir yerlerde indirim oluyor ama onu bulmak mesele. mecbur öyle gezip dolaşamayacağımız için maalesef pahalı aldıklarımız da oluyor

Bende çoğu yemeğe et suyu kullanırım buzlugumda bulunur mutlaka da yazın çok ağır oluyor bi iki aydır azalttım o yüzden. Et, tavuk tüketiyorum sık sık en kötü 2 günde 1. Yumurtası, kuruyemisi, süt ürünleri hepsini düzenli tükettirim ama bizim cimcime minikti buna rağmen. Doktor genetik faktörler ve cihaz ölçümü etkili demişti bu ayda minik çıkarsa ona yorucam artık. Düzgün kilo alsın yeter napalım :)

Yemem gerekenleri yiyorum yememem gerekenleri kaçamak yapıyorum o kadar da olsun artık
Nesquik bebe bisküvisi için yazıyorum sakın hazır paket gıdalardan yeme. Boş kalori yararsız olur hazır paket gıdalar. Olabildiğince doğal
Direk doktor tavsiyesi diye okudum çoğu yerde. Doktoruma sormadım gerçi arada canım çektikçe yerim çocuk gıdası olduğundan zararlı olacağını düşünmüyorum bunların :)
Muz diyolar. Ne kadar doğru bilmyrm tabi:)
Muzu benim yerime eşim çok tüketiyor Ben çok yiyemiyorum sevmiyorum çok fazla ara sıra canım çekerse zorlarsam kendimi anca.

tahin pekmez ben olsam yemezdim kızlar. hadi tahin bi nebze de pekmez saf şeker. bebeğe zararı olacağını düşünüyorum. bana da çok kişi tahin pekmez ye dedi ama ağzıma bile sürmedim. meyve bile dikkatli tüketmek gerekirken kilolarca meyvenin konsantresi hatta bazılarına ek şeker bile ilave ediyorlar... bence tehlikeli.

Normal tuvaleti ben de kullanamzdım sanırım. Çok haklısın.

Bizimki direk köyden, eşimin akrabalarından geldiği için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hazırlara göre illaki daha az şeker ve katkı maddesi vardır sanki.

Birde çok dikkat etmiyorum şekere. Bi iki kaşık pekmezin ne kadar zararı olabilir ki tabi bende hamilelik şekeri çıkmadı ondan rahat davranıyorum biraz. Tabi hazır tatlıların falan ayrı onlardan yemiyorum hiç neredeyse.

Son düzenleme:
Doktoruma mesaj attim magnezyumu ikiye çıkar dedi.
Ağlıyordum artık acıdan. Birde ben bugün ailevi bir mevzu oldu çok ağladım bebegim etkilenmişmidir
Bisey daha sorcam çatı ağrısı nasıl oluyor

Dayan canım her şey düzelecek merak etme. Sonuçta hastanedesin. Emin ellerdesin, güvendesin. İnşallah her şey yoluna girecektir.

Kızlar bir sorum daha var: Hani şu hastane valizimizi hazırlarken parça parça koymak için şeffaf poşet gibi parçalar var ya onları nerden TEM’in edebilirim bilgisi olan var mı?
Eminonune gittiğimde alacaktım unuttum. N11, gittigidiyorda falan bulabilirsin bence. Küçük boylar kına gecelerinde falan kullanılıyor ama büyükleri ne diye satılır bilmiyorum.
Evde tül var bi kaç parça, onları kesip kendim yapmayı düşünüyorum ben.
Insallah en kısa zamanda kesilir kasilmalarin küçük bey zamanına kadar durur annesi ile. Sen sakın olmaya çalış en azından kontrol altındasın.
Galiba haklısınız.Sinirlendipim için bu durum daha da rahatsız etti beni
Tuvalet konusunda haklısın. Hatta dile getir kendine eziyet etme bence kasılma olur, kramp girer dengen bozulur falan Allah korusun dikkat etmeliyiz artık.

Bizde ikisi birden var geçende alafrangaya camasirsuyu döküp bıraktım hemen ardından sıkışınca alaturkaya girmek zorunda kaldım. Oturması da kalkması da işkenceydi. Bu kadar zorlanmiyordum daha önce.

J justsmilee

tamamen katılıyorum. bir kere herkesin hamileliği biricik tek. bir şey olunca insanlar hemen ya kendi hamilelikleriyle ya da sağdan soldan duydukları hamilelikle karşılaştırıyorlar. ne kadar sinir bozucu olduklarını anlayamıyorlar bile. bende böyle oluyor sende olmamış olabilir ama benim böyle. herkesin bedeni yapısı hamileliği bebeği biriciktir. kaldı ki normal tuvalete bu zamanlarda ben de çökemem, bu çoğu gebede de aynıdır diye düşünüyorum. ha aynı olmasa da benim böyle, kime ne, dimi ama bu beni daha dayanıksız güçsüz, başkasını ya da diğer herkesi daha sağlam sağlıklı yapmaz ki...

O nasıl bir çekme yahu anneme anneannemin koltuk değneğini bana verin yürüyemiyorum dedim o derece

Demir kullanıyorum canim doktor magnezyumu ikiye cikardi

Sağol csnım şimdilik açılma yokmuş.Kasılmayı azaltmak durdurmak için 4 kapsül ilaç içtim toplsm 4.yü yeni içtim sayılır

O nasıl bir çekme yahu anneme anneannemin koltuk değneğini bana verin yürüyemiyorum dedim o derece
Inanir misin vefat eden babamin bastonu bizdeydi ben de iki gun onla yurudum. Dun daha iyiydim ama bugun de tuvalete giderken destek aldim yine. Nasil olacak bilmiyorum valla insallah daha kotu olmayiz canim kuzucuklar saglikla buyusunler ama biz de iyi olalim yaa ((

pixielix canim yeni tahlil verdim sonucu cikmadi.ama hepsinin ilacini iciyorum banamisin demiyor yarin acile gidecem dayanamiyorum
Off cok iyi anlayabiliyorum valla bugun dayanamadim sagima yattim biraz yatarak uyuyayim dedim sirtim agriyo iki gundur oturur konumda uyumaktan az evvel esime asila asila inleye inleye zor kalkip tuvalete gittim. Hic pozisyon degistirmemem gerekiyo gibi. Degistirince asilma oluyo ya valla Allah im yardimcimiz olsun. Acile gidince de serum ve parol veriyolar hic fayda etmedi bana canim insallah sana fayda eder...

Cok cok gecmis olsun canim allah yardim etsin bize ne diyim
Kac haftalik oldun bu arada

Canim dualarim seninle.. Allahim yardimciniz olsun insallah sanci onleyiciler bir an evvel etkisini gosterir...

kızlar ben ilk günden beri iki doktorun da tavsiyesiyle 3 takviye alıyorum. ne zamandır sizlere soracağım, unutuyorum. konusu açılmışken sorayım, sizler hangi takviyeleri alıyorsunuz? bu arada kan değerlerim normal çıkmış olmasına rağmen bunları verdiler:

i-Mom omega 3lü vitamin mineral takviyesi
folik asit ve demir hapı gyno-Tardyferon
d vitamini tera d3 oral damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…