2018 Ekim Anneleri

Ben de 12. Haftadan bu yana Ocean Mummy ve Cosakondrin aliyorum. Ama kasilmalar 28. Haftada artinca hoca Cosakondrini 2 ye cikarmisti sonra bir de Magnezyum saşesi verdi. Bir de 24. Haftadan sonra Ocean Mummy ve SideFer diye demie takviyeli multivitamini donusumlu ic dedi. Simdilerde 5 gun SideFer 2 gun Ocean Mummy aliyorum. Bir sure de coraspin ictim onu da gecen hafta kesti. Bu gebelikte icim disim hap oldu ama yine de agrim var sizim var ben anlamadim bu isten hicbir sey

Sağol csnım şimdilik açılma yokmuş.Kasılmayı azaltmak durdurmak için 4 kapsül ilaç içtim toplsm 4.yü yeni içtim sayılır
Çok geçmiş olsun canım bendede cok kasılma oluyo yani ben öyle sanıyorum çocuk bi yere toplanıp kalıyo karnım taş gibi oluyo sık sık hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bebeklerimizi vaktinde kucağımıza almak nasip etsin inşallah dualarımdasınız

bende de aynısı oluyor canım dr saatte 4 ten fazla olursa hemen gel erken doğum tehlişkesi dedi o taş gibi olduğunda canım nasıl acıyor anlatamam

canımm Allah yardımcın olsun inşallah miniğin gününü saatini bekler kazasız belaısz kucağına alırsın durumun nasıl şimdi

sana da baya takviye verilmiş

Canim dualarim seninle.. Allahim yardimciniz olsun insallah sanci onleyiciler bir an evvel etkisini gosterir...
İnşsşlsh canım hiç böyle bir sorunla karşılayacağımı tahmin etmedim Allah büyük diyorum ve bekliyorum.Az önce nst de yine sancılar çıktı seviyesin43 tü en fazla.Hayrolsun bskalım
Sana da çokkkkk çokkk geçmiş olsun canım Allah ağrılarını dindirsin de rahat et hayırlısıyla inşallsh
SaskinAnne @Lawinya34 sizin de kızlar

canımm Allah yardımcın olsun inşallah miniğin gününü saatini bekler kazasız belaısz kucağına alırsın durumun nasıl şimdi
Amin canım inşallah hepimiz inşallah.Son 1 saat içinde bir kapsül daha içtim ve nst de çektiler sancılar devam malesef ama seviyesi düştü o var sadece.Ne zormuş bu hamilelik sonu güzel olsun inş

Aminnn inş Sağol canım sen nst ye girdin mi ihmal etme

bende de aynısı oluyor canım dr saatte 4 ten fazla olursa hemen gel erken doğum tehlişkesi dedi o taş gibi olduğunda canım nasıl acıyor anlatamam
Sana da geçmiş olsun csnım inşallah kasılmalarımız hayırlısıyla geçer de kafamız rahat eder.Her an sezeryana alınmam gerekşrse diye bişey yiyip içmemem tembihleniyo ayyyy evde olsaydım doğuracak miydim o kadar mi Yani

Aminnn inş Sağol canım sen nst ye girdin mi ihmal etme
Canım benim 19. Haftalardan beri kasılmalarım var. Doktoa karnım sertleşiyor kasılma var diyordum ilk planda inanmıyorlardı. Sonra dayanamayıp mahnezyum verdiler biraz rahatladım. Ama kasılmalarım hala devam ediyor şu anda 31. Haftamdayım. Geçen muayenede nat çekildi sancı 40 civarı çıktı. Oysaki benim kasılmalar akşam ve gece oluyor. Gündğz hiç kasılma yoklen bile sancı çıktı. Ama iyi tarafı 19. Haftadan 31. Haftaya kadar hergün kasıldım ve rahim boyu kısalmadı ve açılma da yok. ( muayene bile oldum 20. Haftalarda). Ama dükkat ediyorum. Hiç iş yapmıyorum sadece yemek yapıyorum. Devamlı raporluydum zaten. İnşallah sende de hiç bir sıkıntı çıkmaz. En azından 36. Haftayı bir doldursak rahatlıcaz

Canım Allah yardımcın olsun insaallah zamanını bekler bebiş. Sıkıntı yapma rahat ol. Çok şükür yaşam sınırını geçtiler artık

Aynen öyle 36 yo bi doldursak..
Canım Allah yardımcın olsun insaallah zamanını bekler bebiş. Sıkıntı yapma rahat ol. Çok şükür yaşam sınırını geçtiler artık
Sağol canım amin inş..36 gelse saplıcakla

Sadece kilo icin oyle seyler tuketmemeni tavsiye ederim
Kilo saglik demek degil,bunlar kilo yapacak diyeniyi bisy demek degil.Hic sikinti yapma kendine,ilk 3 ay cok hizli kilo aliyorlar.
Az kilo belki anneyi dusundurucu ama cok kilo bence daha buyuk rahatsizlik

Neden aç susuzsun ki? Ben doğurana kadar yemiş içimiştim:) onla alakası yoktur herlde demi?

Doktoruma mesaj attim magnezyumu ikiye çıkar dedi.
Ağlıyordum artık acıdan. Birde ben bugün ailevi bir mevzu oldu çok ağladım bebegim etkilenmişmidir
Bisey daha sorcam çatı ağrısı nasıl oluyor
Hamilelek dışı başka sebep olabilir mi? Bunun için gitmedin demi?
Ya geçer inş canım da sıkıntısız bi şeklde devam edersin inş.
Hamileyken ağlamalardan etkilendklerini okumuştum ama ne kadr doğru bilmyrm.
Çatı ağrısını da bilmyrm galiba:)

Klozette bile zor olabiliyor artık zaman zaman.
Ama yapacak bisyde yoksa dayanacan canim.
Annende kaan mi sorun olur?Illa sebep bilmelerine gerek var mi?

Ayy ben seni takdir ediyorum gerçekten maşaAllah:) sağlıkla kavuşun inş canım. Yanında olup banada örnek olsan keşke. İçimden geldi yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…