Hayırlı akşamlar hayırlı bayramlar bayanlar..Az önce bahçeye bi çıktım tam merdivenden geri dönüyordum ki köpek ayağıma dolandı koşarak düştümElimle merdiveni tutunca ellerim yüzüldü ama karnımın darbe almasını engellemiş oldum.Ama korkudan mı oldu bilmiyorum bahçeye çıkarken acayip hareket eden çocuk şimdi sessiz.O da korkmuştur ondandır dimi?
SGK lıyım ben canım.Ankara farkı mı bilmiyorum artık.Muayenelerim 115 nst ler 30 yatış ne kadar bilmiyorum sormadık doğum 3250+300(epidural) bunların hepsine yüzde on indirim uygulamiyor bsna İlksan indirimi
Bulunduğum ilçede ultrason cihazı bile YÖK.İl merkezinde acil dr una görünmem lazım.Inu da ben istemiyorum açıkçası hemen hastaneye yatıracaklar yarını veya bayram sonrasını bekleyecekler.Şuan kanamam veya başka bi olumsuzluk olmadı inş.Bakalım biraz daha bekletim duruma göre bakacağım artıkCanim cok geçmiş olsun insallah bi sıkıntı yoktur ama sen genede bi kontrole git mutlaka Allahim esirgesin
Çok geçmiş olsun canım.Allah korusun miniklerimiziBulunduğum ilçede ultrason cihazı bile YÖK.İl merkezinde acil dr una görünmem lazım.Inu da ben istemiyorum açıkçası hemen hastaneye yatıracaklar yarını veya bayram sonrasını bekleyecekler.Şuan kanamam veya başka bi olumsuzluk olmadı inş.Bakalım biraz daha bekletim duruma göre bakacağım artık
Acayip pubis-çatı ağrım var ve doğuma daha 2 ay var
Kızlar benim ilk hamileliğim ve çoğu şeyi sizlerden ilk duyup öğreniyorum. Mesela 28.haftadan sonra nst ile takip edildiğini, serviks boyu, açıklık var mı yok mu, el ile muayene falan bınların hepsini buradan öğrendim.
Son muayenemde 28 haftalıktım ve bir sonraki randevum 32.haftamda olacak. Muhtemelen bana da nst bakılır o zaman, açıklık var mı yok mu bakılır. Özel hastaneye gidiyorum ve nst için ayrı para ödeyecek miyim? Her muayene için para ödüyorum acaba nst den de ekstra para alırlar mı?
Diyelim açıklık var, kasılma var hastanede yatacaksın dediler, bu yatışa da mı para ödeyeceğim?
Geçiyor canım. Ben de aynı durumdaydım başlarda. Özellikle süt içtiğimde mahfoluyordum. İkerleyen zamanlarda azaldı. Sütü de laktozsuz içtimMerhaba sevgili anneler.Siz deneyim kazanmis annelere bisi sormak istiyorum. 6 haftalik hamileyim ama cok fazla gaz sorunu cekiyorum. Ciglik atiyorum sanci geldigi zaman yemek yemekten korkuyorum . Lutfen ilerleyen aylarda gectigini soyleyin bana litfen
Geciyor canim korkma yemeklerine kimyon koy o seni rahat ettirirMerhaba sevgili anneler.Siz deneyim kazanmis annelere bisi sormak istiyorum. 6 haftalik hamileyim ama cok fazla gaz sorunu cekiyorum. Ciglik atiyorum sanci geldigi zaman yemek yemekten korkuyorum . Lutfen ilerleyen aylarda gectigini soyleyin bana litfen
çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınHayırlı akşamlar hayırlı bayramlar bayanlar..Az önce bahçeye bi çıktım tam merdivenden geri dönüyordum ki köpek ayağıma dolandı koşarak düştümElimle merdiveni tutunca ellerim yüzüldü ama karnımın darbe almasını engellemiş oldum.Ama korkudan mı oldu bilmiyorum bahçeye çıkarken acayip hareket eden çocuk şimdi sessiz.O da korkmuştur ondandır dimi?
Canim gecmis olsunBulunduğum ilçede ultrason cihazı bile YÖK.İl merkezinde acil dr una görünmem lazım.Inu da ben istemiyorum açıkçası hemen hastaneye yatıracaklar yarını veya bayram sonrasını bekleyecekler.Şuan kanamam veya başka bi olumsuzluk olmadı inş.Bakalım biraz daha bekletim duruma göre bakacağım artık
J justsmilee canim cok gecmis olsunçok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınneyseki karnına bir darbe gelmemiş Allah korusun bebişlerimizi
süt ürünleri beni çok bozuyor mecbur yoğurt ve sert keçi peyniri yiyorum ve de kefir içiyorum. süt içersem beni kıvrandırıyor. yoğurdu da keçi yoğurdu tüketmeye çalışıyorum. mecbur katlanacağız.Merhaba sevgili anneler.Siz deneyim kazanmis annelere bisi sormak istiyorum. 6 haftalik hamileyim ama cok fazla gaz sorunu cekiyorum. Ciglik atiyorum sanci geldigi zaman yemek yemekten korkuyorum . Lutfen ilerleyen aylarda gectigini soyleyin bana litfen
Merhaba öncelikle hayırlı olsunMerhaba sevgili anneler.Siz deneyim kazanmis annelere bisi sormak istiyorum. 6 haftalik hamileyim ama cok fazla gaz sorunu cekiyorum. Ciglik atiyorum sanci geldigi zaman yemek yemekten korkuyorum . Lutfen ilerleyen aylarda gectigini soyleyin bana litfen
Aynı çareyi ben de denedim canım yıllar önce ve cidden iyi geldiğini gördüm össye hazırlanırken stresten mide problemleri yaşamaya başlamıştım gastrit oldum yılda en az iki defa günlerce süren yangınlar bulantılar falan yaşıyor suyla hayatımı sürdürüyordum ben de sabah aç karnına içmiştim o suları tadı çook kötü ama o zamandan beridir uzun süreli mide problemi yaşamadım hamilelikte sıkıntı yaratan bir şey değilse bence denenebilirMerhaba öncelikle hayırlı olsun
Midesinde reflu ve gastrit olan bi insanım. Yıllarca mide ilacı kullandıktan sonra hamilelikte ilacı bıraktım
O mide gazi öldürdü beni acı çekiyordum resmen. Babam bi yerde görmüş patates suyu iyi geliyormuş hadi canim dedim ama çare yok denedim
Patatesi soydum iyice yıkadım kati meyve sikacaginda sıktım suyunu günde 2 defa içtim en fazla 3 patates sıktım ben
2 yada 3 gün sonra tamamen geçti mide sıkıntısı
Meyve sikacagi yoksa rondoda çekip tülbentle suzebilirsin
Asla tutma. Gelir gelmez sal gitsin yoksa ağrı kaçınılmaz. Gaz yapan yiyeceklerden uzak durmaya çalış diyeceğim ancak gebeyken yemen gereken birçok şey gaz yapiyor. Yanı en iyisi içinde tutmamak. Bu arada geçmiyor malesef. En azından bende hiç geçmediMerhaba sevgili anneler.Siz deneyim kazanmis annelere bisi sormak istiyorum. 6 haftalik hamileyim ama cok fazla gaz sorunu cekiyorum. Ciglik atiyorum sanci geldigi zaman yemek yemekten korkuyorum . Lutfen ilerleyen aylarda gectigini soyleyin bana litfen
Benim de nst ye 82tl ödedik cnm ve aşıya da 72odedik özel sigorta indirimiyle. Sizin uygunmuş bayaSGK lıyım ben canım.Ankara farkı mı bilmiyorum artık.Muayenelerim 115 nst ler 30 yatış ne kadar bilmiyorum sormadık doğum 3250+300(epidural) bunların hepsine yüzde on indirim uygulamiyor bsna İlksan indirimi
Senin hastanenin fiyatları cidden dudak uçuklatan cinsten ama,bizlerinkiler sizinkinin Ysnında uygun kalıyor.Benim de nst ye 82tl ödedik cnm ve aşıya da 72odedik özel sigorta indirimiyle. Sizin uygunmuş baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?