Haklısın cnm şeker yüklemelere de bu civarda ödedim. Geçen acile gittik 400tl ye yakın fiyat ödedik bı de indirimli fiyatmis ne komik! serum falan hariç sadece nst ve tahlil. İnsan mecbur kalınca ödüyo. İnsallah doğumda Buğra miz sağlıkla doğar kuvezi günlük 500tl imiş. Doğum da indirimli 12bin tl. Allah'ım sağlık versin herkese.Senin hastanenin fiyatları cidden dudak uçuklatan cinsten ama,bizlerinkiler sizinkinin Ysnında uygun kalıyor.
Aminnn en önemlisi bu.Allah vicdan versin o hastanede yönetimine.Neyse Buğra için her şeye değer :)) Ilk yeğenimin adını da Buğra koymuştum ben de bu arada adıyla doğsun adıyla yaşasın saplıkla :)Haklısın cnm şeker yüklemelere de bu civarda ödedim. Geçen acile gittik 400tl ye yakın fiyat ödedik bı de indirimli fiyatmis ne komik! serum falan hariç sadece nst ve tahlil. İnsan mecbur kalınca ödüyo. İnsallah doğumda Buğra miz sağlıkla doğar kuvezi günlük 500tl imiş. Doğum da indirimli 12bin tl. Allah'ım sağlık versin herkese.
merhaba, insallah gerek kalmaz ama kuvez ücretinden para alınmıyor, bu konuda yasal duzenleme var. arkadasimin bebeği 5 gun kuvezde kaldı özel hastanede, alınmadı para.cunku yasak. insallah gerek kalmaz ama sadece bilgilendirme amaçlı yazdım bunları..Haklısın cnm şeker yüklemelere de bu civarda ödedim. Geçen acile gittik 400tl ye yakın fiyat ödedik bı de indirimli fiyatmis ne komik! serum falan hariç sadece nst ve tahlil. İnsan mecbur kalınca ödüyo. İnsallah doğumda Buğra miz sağlıkla doğar kuvezi günlük 500tl imiş. Doğum da indirimli 12bin tl. Allah'ım sağlık versin herkese.
Konuştum cnm hastaneyle SGK ücret farkı günlük 500tl alınacak dedi ekstra ameliyat olursa onlardan da alınacak türüne göre dediler. İstanbul'da herşey farklı galiba. Bir arkadaşım normal özelde doğum yaptı çok duyulmayan bı hastane. Orda da kuvez farkı istemişler yoğun bakım adı altında istiyolar sanırım. Gerek kalmaz inşallah cnm çok sağolasınmerhaba, insallah gerek kalmaz ama kuvez ücretinden para alınmıyor, bu konuda yasal duzenleme var. arkadasimin bebeği 5 gun kuvezde kaldı özel hastanede, alınmadı para.cunku yasak. insallah gerek kalmaz ama sadece bilgilendirme amaçlı yazdım bunları..
Amiiin cnm inşallah hepimizin yavrusu adlarıyla yaşasın sağlıkla huzurla ve mutlu olsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah. Herşey onlar için..Aminnn en önemlisi bu.Allah vicdan versin o hastanede yönetimine.Neyse Buğra için her şeye değer :)) Ilk yeğenimin adını da Buğra koymuştum ben de bu arada adıyla doğsun adıyla yaşasın saplıkla :)
Çok şükür iyiyim şimdi bir iki defa kasıldım ams içerden hissetmedim ve bikaç saniyede geçti pozisyon değişince fln..Ultrason çekmediler,odada serum ilaç iğne bunlsr yapıldı sadece.Çıkarken on günlük bir ilaç verildi o bitince kontrole gidecem haftaya Perşrmbe yani.doktor Zaten bayramda şehir dışında.Şimdi nasılsınPurpplee ne zaman kontrole çağırdı Dr? Benim de akşamları kasılmam çok oluyo, çok sert oluyo karnım zor adım atıyorum, yattığımda zor dönüyorum. Çatı ağrısı bir buçuk ay önce başladı feci. Dar heralde benim ondan mı bilmiyorum. Ama heyecanla bekliyorum yavrumu. Resmini aldın mı oğlunun bu defa
otribebe ben de alacagim.Burun temizleyicisini otribebe nin ürününü aldık yedek uçlarıyla birlikte. Ebeler vakumlu burun aspiratorunu tavsiye etmedi. Malum önümüz kış en ufak hırıltıda çok işe yarıyormus. Kanguruya gerek var mı, hangi markanın tavsiye edersiniz ve hangi ozelliklerine bakmak lazım?
Eğer hastanenin SGK ile anlaşması varsa alamazlar, alırlarsa da geri isteme hakki olur kisilerin...Cunku yenidogana verilen sağlık hizmetlerinden fark alınmaz diye ibare var..Bilgilendirme adina yazdım, kimse icin gerek kalmaz insallah ve boyle bir hak var yani..Daha once sigorta şirketine de sormuştum kuvez durumunda ne oluyor diye, Sgk ile anlaşması var hastanenin, fark alınmıyor kuvezden demislerdi onlar da.. Arkadasiniz google dan arastirsin derim.Konuştum cnm hastaneyle SGK ücret farkı günlük 500tl alınacak dedi ekstra ameliyat olursa onlardan da alınacak türüne göre dediler. İstanbul'da herşey farklı galiba. Bir arkadaşım normal özelde doğum yaptı çok duyulmayan bı hastane. Orda da kuvez farkı istemişler yoğun bakım adı altında istiyolar sanırım. Gerek kalmaz inşallah cnm çok sağolasın
Mesaneyi çok zorluyor baya kitleniyorum bazen. Kaburgalar açıldı heralde o yüzden geçti çok şükür. Bir haftadır her gün günde iki kez dişetim kaniyo. Bir de bu ay ve Eylül'ün ortasına kadar burun alerjim var sürekli haprisiyorum bı basladimi 10kez falan. İnşallah Buğra içerde etkilenmiyodur.Çok şükür iyiyim şimdi bir iki defa kasıldım ams içerden hissetmedim ve bikaç saniyede geçti pozisyon değişince fln..Ultrason çekmediler,odada serum ilaç iğne bunlsr yapıldı sadece.Çıkarken on günlük bir ilaç verildi o bitince kontrole gidecem haftaya Perşrmbe yani.doktor Zaten bayramda şehir dışında.
Kasılmalarının sıklığı önemli ve süresi,pozisyon değişince geçip geçmemesi.Bir de anında mesaneyi patlatacakmış gibi baskı yapıyor.Göğüs kaburga ağrıların geçti mi ?
Doğumdan itibaren kullanılanlar da varmış 4yasa kadar. İlla olmalı mı bilmiyorum? Lillebaby i bı arkadaş kullaniyo o söyledi memnun kalmış.otribebe ben de alacagim.
kanguru da ilk 3 ay önerilmiyor. Alirsam diye daha once marka arastirmistim, Ergonomik olmalı kanguru., Ergobaby. boba 4G. Momfort ,Neko . Bunlarin da fiyatı fazla, bazı cocuk da hiç sevmiyormuş durmuyormuş kanguru da..
. Bizim hastanenin SGK anlaşması yok cnm. Arkadaşin bebeği de 6aylik oldu çok şükür. Sigorta şirketini de aradım hastaneye bağlı dedi. Para için koymazlar inşallah KüvezeEğer hastanenin SGK ile anlaşması varsa alamazlar, alırlarsa da geri isteme hakki olur kisilerin...Cunku yenidogana verilen sağlık hizmetlerinden fark alınmaz diye ibare var..Bilgilendirme adina yazdım, kimse icin gerek kalmaz insallah ve boyle bir hak var yani..Daha once sigorta şirketine de sormuştum kuvez durumunda ne oluyor diye, Sgk ile anlaşması var hastanenin, fark alınmıyor kuvezden demislerdi onlar da.. Arkadasiniz google dan arastirsin derim.
o markayi ben de duydum..hatta hatirlayamadigimdan yazamadım az once..Arkadasim ortopedi profesörüne sormuş,yeni dogan da önermemiş kanguruyu doktoru. Sling kullandı o da.. Ben de sling istiyorum evde rahat olur diye. Marka arastiracam. neko iyi deniyor amaDoğumdan itibaren kullanılanlar da varmış 4yasa kadar. İlla olmalı mı bilmiyorum? Lillebaby i bı arkadaş kullaniyo o söyledi memnun kalmış.
inshallah gerek kalmaz hic. para icin de sanmıyorum koyacaklarını.... Bizim hastanenin SGK anlaşması yok cnm. Arkadaşin bebeği de 6aylik oldu çok şükür. Sigorta şirketini de aradım hastaneye bağlı dedi. Para için koymazlar inşallah Küveze
Benim de diş etim her sabah kanıyordu.Doktorun kasılma için verdiği o hap ile beraber düzeldi o da.Damarlsrdaki aşırı kan basıncından kaynaklanıyordu o diş eti kanamaları,verilen ilacın da özelliği Damarlsrdaki kan basıncını azaltmak olduğu için hem diş eti kanamalarına yarıyor hem kasılmaya.Mesaneyi çok zorluyor baya kitleniyorum bazen. Kaburgalar açıldı heralde o yüzden geçti çok şükür. Bir haftadır her gün günde iki kez dişetim kaniyo. Bir de bu ay ve Eylül'ün ortasına kadar burun alerjim var sürekli haprisiyorum bı basladimi 10kez falan. İnşallah Buğra içerde etkilenmiyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?