- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Canım medicalparkta arkadaşım erken doğum yaptı bebeği 3 hafta küvezde kaldı hiç ücret ödemedi sen onu bir araştır devlet ödüyormuşKonuştum cnm hastaneyle SGK ücret farkı günlük 500tl alınacak dedi ekstra ameliyat olursa onlardan da alınacak türüne göre dediler. İstanbul'da herşey farklı galiba. Bir arkadaşım normal özelde doğum yaptı çok duyulmayan bı hastane. Orda da kuvez farkı istemişler yoğun bakım adı altında istiyolar sanırım. Gerek kalmaz inşallah cnm çok sağolasın
Merhaba sevgili anneler.Siz deneyim kazanmis annelere bisi sormak istiyorum. 6 haftalik hamileyim ama cok fazla gaz sorunu cekiyorum. Ciglik atiyorum sanci geldigi zaman yemek yemekten korkuyorum . Lutfen ilerleyen aylarda gectigini soyleyin bana litfen
Burun temizleyicisini otribebe nin ürününü aldık yedek uçlarıyla birlikte. Ebeler vakumlu burun aspiratorunu tavsiye etmedi. Malum önümüz kış en ufak hırıltıda çok işe yarıyormus. Kanguruya gerek var mı, hangi markanın tavsiye edersiniz ve hangi ozelliklerine bakmak lazım?
Aaaa ben bacaklara sürmüyordum bacaklar da mi çatlıyormuş.Lierac mi kullansan lierac olan çatlakları da onarıyormuşMerhaba kızlar iyi bayramlar hindistan ceviZi yağı badem yağı kullanmama rağmen çatlaklar başladı bacağımda ve karnımın altında birde beyaz tenliyim kırmızı kırmızı duruyor başka önerisi olan varmı
Merhaba kızlar iyi bayramlar hindistan ceviZi yağı badem yağı kullanmama rağmen çatlaklar başladı bacağımda ve karnımın altında birde beyaz tenliyim kırmızı kırmızı duruyor başka önerisi olan varmı
Kasılma tüm karnın ayni anda sertleşmesi demek.İçten vakumla hava çekiliyormuş hissi oluyo aniden idrar ihtiyacın oluyo,pozisyon değişince geçmiyo.bunlar sana uygun mu takip et bir de kasılma olunca bebek hareketsiz kalıyo ve ben yattığım yerde karnımın kasılışını gözümle de görüyordum git gide yükseliyordu yukarı doğruKizlar bu kasilmalari bi tarif edermisiniz.. bebek kendini bi tarafa toplayip taş gibi oluyo felan diyolar.. benimkide kendini topluyo ama arkasindan tekme geliyor.. yani o toplanma beni rahatsiz etmiyor ve ard arda yapiyo mesela 1 dk içinde 3 4 kez yapiyo.. normalmi bu birseyi gözden kacirmaya korkuyorum
Kasılma tüm karnın ayni anda sertleşmesi demek.İçten vakumla hava çekiliyormuş hissi oluyo aniden idrar ihtiyacın oluyo,pozisyon değişince geçmiyo.bunlar sana uygun mu takip et bir de kasılma olunca bebek hareketsiz kalıyo ve ben yattığım yerde karnımın kasılışını gözümle de görüyordum git gide yükseliyordu yukarı doğru
Burun temizleyicisinide sık kullanmayı tavsiye etmiyorlar duymuşsundr. Ben 1 yaşına kadar kullanmamiştm. Hasta olunca temzlemek için kullandğmda dr kullandrtmadıBurun temizleyicisini otribebe nin ürününü aldık yedek uçlarıyla birlikte. Ebeler vakumlu burun aspiratorunu tavsiye etmedi. Malum önümüz kış en ufak hırıltıda çok işe yarıyormus. Kanguruya gerek var mı, hangi markanın tavsiye edersiniz ve hangi ozelliklerine bakmak lazım?
Kanguruda ergobabyi önerirm :)Burun temizleyicisini otribebe nin ürününü aldık yedek uçlarıyla birlikte. Ebeler vakumlu burun aspiratorunu tavsiye etmedi. Malum önümüz kış en ufak hırıltıda çok işe yarıyormus. Kanguruya gerek var mı, hangi markanın tavsiye edersiniz ve hangi ozelliklerine bakmak lazım?
Kasılmada bütün karın içten çekiliyomuş gibi oluyo. Tarifi doğru mu yaptım blmyrm ama bebeğin bi tarafa toplanmasından çok farklı. Mesela sabah kalktğmda oluyo bende o dedğnz uyuma şeklmden herlde içerde noluyosa sabah karnımn şekli bile değişiyo. Yada tuvalete sıkıştığımda bi tarafmı sertleştriyo Falan.Kizlar bu kasilmalari bi tarif edermisiniz.. bebek kendini bi tarafa toplayip taş gibi oluyo felan diyolar.. benimkide kendini topluyo ama arkasindan tekme geliyor.. yani o toplanma beni rahatsiz etmiyor ve ard arda yapiyo mesela 1 dk içinde 3 4 kez yapiyo.. normalmi bu birseyi gözden kacirmaya korkuyorum
LieracMerhaba kızlar iyi bayramlar hindistan ceviZi yağı badem yağı kullanmama rağmen çatlaklar başladı bacağımda ve karnımın altında birde beyaz tenliyim kırmızı kırmızı duruyor başka önerisi olan varmı
Herhalde olsa farkederdim demekki.. cunku benim hissettigim başladimi hic durmuyor sanki dönuyo vuruyo geriliyo gibi karişik oluyor..Kasılmada bütün karın içten çekiliyomuş gibi oluyo. Tarifi doğru mu yaptım blmyrm ama bebeğin bi tarafa toplanmasından çok farklı. Mesela sabah kalktğmda oluyo bende o dedğnz uyuma şeklmden herlde içerde noluyosa sabah karnımn şekli bile değişiyo. Yada tuvalete sıkıştığımda bi tarafmı sertleştriyo Falan.
Kasılmada karın sertleşiyo ama şekli değişmiyo be bütünüyle hissediyosn
Ilk Başlarda 3-5 saniyeyi sonra 30 Sn lere çıkmıştı sıklığı da artmıştıPeki ne kadar sürüyo 1 2 saniye gibimi.. yani benimki sanki toplanmayi tekme atmak icin gerilmekte kullaniyor gibi..
bacaklarımın üst kısmında yeni oldu biooil de iyi diye duydum o kremede bakayımAaaa ben bacaklara sürmüyordum bacaklar da mi çatlıyormuş.Lierac mi kullansan lierac olan çatlakları da onarıyormuş
çok sık sürmüyordum gün aşırı ama daha çok dikkat edeyimDevam et canim.
Onarici seylerde kullanabilirsin.Daha sık sür.Daha hızlı buyuyecek karninda artik.
ipek, cok guzel bence. bir arkadasimizin kizinin da adi, ben seviyorum ipek ismini, tabi karar sizinKızlar bebişimin isminde çok kararsız kaldık Asel ve İpek ismini beğeniyoruz ama hangisi daha güzel karar veremedik. Sizin düşünceleriniz ne yardımcı olur musunuz
lierac surunÇatlaklar maalesef bende de var o kadar krem dürdüm dikkat ettim ama yanlarım ve göğüslerim fena çatladı kırmızı kırmızı çizgiler oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?