2018 Ekim Anneleri

Canım medicalparkta arkadaşım erken doğum yaptı bebeği 3 hafta küvezde kaldı hiç ücret ödemedi sen onu bir araştır devlet ödüyormuş

Merhaba kızlar iyi bayramlar hindistan ceviZi yağı badem yağı kullanmama rağmen çatlaklar başladı bacağımda ve karnımın altında birde beyaz tenliyim kırmızı kırmızı duruyor başka önerisi olan varmı

Kizlar bu kasilmalari bi tarif edermisiniz.. bebek kendini bi tarafa toplayip taş gibi oluyo felan diyolar.. benimkide kendini topluyo ama arkasindan tekme geliyor.. yani o toplanma beni rahatsiz etmiyor ve ard arda yapiyo mesela 1 dk içinde 3 4 kez yapiyo.. normalmi bu birseyi gözden kacirmaya korkuyorum

Oncelikle gazdan mi ve hamilelikten mi diye bilmek gerek canim.
Sonrasinda doktorun yardimci olacaktir ilac verir.
Sadece belirtilerdense geciyor :)hayirli olsun

Otribebe iyidir cidden.
Insallah cok cok az kullanirsiniz :)
Ama her zaman mudahale etmemekte gerekiyor canim aklinda olsun.O hastalikta bir surec.
Kanguru icin yenidogan kullanimi olanlarda isine cok yarar.
Ben sling kullanmistim onu dusunuyorum yine.

Aaaa ben bacaklara sürmüyordum bacaklar da mi çatlıyormuş.Lierac mi kullansan lierac olan çatlakları da onarıyormuş

Son düzenleme:

Devam et canim.
Onarici seylerde kullanabilirsin.Daha sık sür.Daha hızlı buyuyecek karninda artik.

Kasılma tüm karnın ayni anda sertleşmesi demek.İçten vakumla hava çekiliyormuş hissi oluyo aniden idrar ihtiyacın oluyo,pozisyon değişince geçmiyo.bunlar sana uygun mu takip et bir de kasılma olunca bebek hareketsiz kalıyo ve ben yattığım yerde karnımın kasılışını gözümle de görüyordum git gide yükseliyordu yukarı doğru

Peki ne kadar sürüyo 1 2 saniye gibimi.. yani benimki sanki toplanmayi tekme atmak icin gerilmekte kullaniyor gibi..

Burun temizleyicisinide sık kullanmayı tavsiye etmiyorlar duymuşsundr. Ben 1 yaşına kadar kullanmamiştm. Hasta olunca temzlemek için kullandğmda dr kullandrtmadı

Kanguruda ergobabyi önerirm :)

Kasılmada bütün karın içten çekiliyomuş gibi oluyo. Tarifi doğru mu yaptım blmyrm ama bebeğin bi tarafa toplanmasından çok farklı. Mesela sabah kalktğmda oluyo bende o dedğnz uyuma şeklmden herlde içerde noluyosa sabah karnımn şekli bile değişiyo. Yada tuvalete sıkıştığımda bi tarafmı sertleştriyo Falan.
Kasılmada karın sertleşiyo ama şekli değişmiyo be bütünüyle hissediyosn

Herhalde olsa farkederdim demekki.. cunku benim hissettigim başladimi hic durmuyor sanki dönuyo vuruyo geriliyo gibi karişik oluyor..

Aaaa ben bacaklara sürmüyordum bacaklar da mi çatlıyormuş.Lierac mi kullansan lierac olan çatlakları da onarıyormuş
bacaklarımın üst kısmında yeni oldu biooil de iyi diye duydum o kremede bakayım

Devam et canim.
Onarici seylerde kullanabilirsin.Daha sık sür.Daha hızlı buyuyecek karninda artik.
çok sık sürmüyordum gün aşırı ama daha çok dikkat edeyim

Çatlaklar maalesef bende de var o kadar krem dürdüm dikkat ettim ama yanlarım ve göğüslerim fena çatladı kırmızı kırmızı çizgiler oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…