2018 Ekim Anneleri

Kizlar bisy sorcam. Boyle kalpte carpinti gibi bisy ama elim ayagimda bosaliyo gibi. Boyle bisy yasayan var mi aranizda?

Kızlar bebişimin isminde çok kararsız kaldık Asel ve İpek ismini beğeniyoruz ama hangisi daha güzel karar veremedik. Sizin düşünceleriniz ne yardımcı olur musunuz

Ben taaa Super Baba'dan beri İpek ismini cok severim :) bide cok yeni isimler genelde tercihim degildir.O yuzden İpek diyorum :)
Kizimin adini koyamamistim kuzenimin kizida İpek diye :)
Bizde karat veremedik buarada isim hala yok

Kizlar bisy sorcam. Boyle kalpte carpinti gibi bisy ama elim ayagimda bosaliyo gibi. Boyle bisy yasayan var mi aranizda?

Sanki gogus kafesim aciliyorda agzimda atiyor gb hissediyorum kalbimi cok anlık,sonra kesiliyor heryerim dedigin gb.
Cok anlik ve bazen oluyor.
Kansizlikta bazen olabiliyor.
Ama sen mutlaka doktoruna sor bence canim.Insallah onemli degildir.

Sanki gogus kafesim aciliyorda agzimda atiyor gb hissediyorum kalbimi cok anlık,sonra kesiliyor heryerim dedigin gb.
Değerlerde bi demirim sıkıntı ki o yüzden de olablr o zman demi?
1 ayım var randevuya sıkı sık olursa sorarım.

Değerlerde bi demirim sıkıntı ki o yüzden de olablr o zman demi?
1 ayım var randevuya sıkı sık olursa sorarım.

Düşmeye devam ediyorsa daha sık olacaktır el ayak kesilmesi birden.Böyle nefesin daralır gb anlık.Bide zorlarsan mesela o an ayakta kalmak icin gecmez daha kotu olursun aklinda olsun canim.
Takviyelerine devam et.Cok ac kalmamayada dikkat et daha da dusmesin kan sekerinde daha cok etkiler.

Ben ergo baby 360 aldım. Jokerden 999 tl ye. Çok araştırdım. Hem taşıyan için hem bebek için en sağlıkısı.

Öğrendiğimiz iyi oldu inşallah gerek kalmaz ama öğrendiğimiz iyi oldu.

aynisi bende de var.. cidden cok sikinti yaşıyorum o anlarda, yarim saat sürüyor sonra geciyor.. sırtımdan başlıyor göğüs kafesim yarılır gibi oluyor...doktora sordum, kas spazmı dedi.. benim belim de fitik da var, o da etkili dedi..

Merhaba, o carpıntınn oldugu an sanki nefesiniz kesiliyor gibi tarif edemediginiz garip bir his oluşuyorsa gogsunuzde, bu ekstrasistol denen kalbin ekstra bir atım daha fazla atması olabilir. Genellikle tehlikeli birşey değildir. Ama surekli oluyorsa bir kardiyolojiye gorunun derim.

Doktorunuz ultrasonda baktigi zaman bebeginizin boyunu söylüyor mu? Bana söylemiyor ben ultrason kagidindaki degerlere bakarak kendim buluyorum boyunu. Femur uzunluğu x7 yaparak boyunu anlamaya calisiyorum. Sizde durum ne?

Doktorunuz ultrasonda baktigi zaman bebeginizin boyunu söylüyor mu? Bana söylemiyor ben ultrason kagidindaki degerlere bakarak kendim buluyorum boyunu. Femur uzunluğu x7 yaparak boyunu anlamaya calisiyorum. Sizde durum ne?
Boyunu kilosunu hafta ile uyumlu olup olmadığını her kontrolde söylüyor ayrıca ultrason resmini de renkli olarak mutlaka vermeyi ihmal etmiyor Allah razı olsun

Benim o kadar uzun surmuyor canim.
Bide sadece carpinti degil.
El ayal kesilip,kolumu tutamaz kafami tasiyamaz oluyorum.Anliyorum.
Kronik kansizligim var onun ara vuruslari gb :)
Ama tabii ki kisinin mutlaka doktoruyla gorusmesi gereken birsey.

Soyluyor canim bizimkide.Boyunu,kilosunu,durumunu konusuyoruz.
Ben cok takilan bi insan degilim ama oyle genel bilhi alisverisi yine de mutlu ediyor tabii :)

Benim dr um da söylemiyor canım bir ara sordum dr bey boyu ne kadar diye 7 yle çarpınca fl uzunluğu çıkıyor diye kaba bir hesap yapıp söylemişti daha da sormadım zaten ben öyle yapıyorum diye. Kilosunu söylüyor normal görünüyor gelişimi diyoe o kadar

Toplu alıntı yapip cevap vermeyi bilemedigimden bu sekilde yazayim. :) Benim doktor da sadece kilosunu söylüyor. Fl uzunlugundan ben buluyorum boyunu. Anki haftasina gore ileride gibi geliyor. 31.haftada 45cmdi boyu. Benim esimde 57 cm dogmus. Acaba bizimki de uzun mu olacak diye merak ediyorum ben de.

Aynen. Dikkat etmek şart. Teşekkürler canım

inshallah gerek kalmaz hic. para icin de sanmıyorum koyacaklarını...
İnşallah canım sagolasin.
İlaca veriyorlar mı cnm dişeti kanaması için, bilmiyordum. Çok sık ve şiddetli hapsuruyorum alerjiden dolayı o yüzden bebek etkileniyomudur merak ediyorum
Canım medicalparkta arkadaşım erken doğum yaptı bebeği 3 hafta küvezde kaldı hiç ücret ödemedi sen onu bir araştır devlet ödüyormuş
Medical parkın SGK anlaşması vardır cnm benim gittiğim hastanenin yok, çok sordum kuvez olayını. Sağolasın, inşallah gerek kalmaz.
Sağol cnm inşallah gerek kalmaz, hırıltıda kullanmayı düşünüyorum. Hangi markanın almistin cnm sling i?
Burun temizleyicisinide sık kullanmayı tavsiye etmiyorlar duymuşsundr. Ben 1 yaşına kadar kullanmamiştm. Hasta olunca temzlemek için kullandğmda dr kullandrtmadı
Niye acaba Dr kullanmayın dedi? Bize de eğitimden ebeler hırıltı olunca kullanın dedi. Ve temizlemek için de.
Kanguruda ergobabyi önerirm :)
Teşekkürler cnm
Kızlar bebişimin isminde çok kararsız kaldık Asel ve İpek ismini beğeniyoruz ama hangisi daha güzel karar veremedik. Sizin düşünceleriniz ne yardımcı olur musunuz
Asel i çok beğeniyorum ben cnm kulağa çok hoş geliyor. Hayırlısı olsun inşallah.
Benim de böyle oluyor ben de tansiyonla alakalı zannediyordum. Çok kötü oluyorum Allah'tan sonra geciyo.
Ben ergo baby 360 aldım. Jokerden 999 tl ye. Çok araştırdım. Hem taşıyan için hem bebek için en sağlıkısı.
. Teşekkürler cnm çok pahalı değil mi 999tl. Ben de de skolyoz ve boyun fıtığı var bakalım kullanabilecek miyim? Rahat olur mu?

Ben 3aylikken kitap okumayı düşünüyorum, gelişimi için çok iyiymiş.tavsiyesi olan? Eşim çok oyuncak taraftarı değil, TV tablet telefona da ben çok karşıyım en az iki yıl. Park haricinde evde de sürekli birlikte oynamak lazım. Çok elzem oyuncaklar hangileri olabilir, ve gelişimi için gerekli oyuncaklar almak istiyorum aranızda tecrübeli anneler ve çocuk gelişimcisi olanlar var. Tavsiye de bulunur musunuz? Onun dışında insallah kısmet olursa spora basket, futbola yönlendirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…