2018 Ekim Anneleri

geranio bisey daha ben az pimpirikliyim şimdi puset altına muslin battaniye serip bebeği yatırıp üstüne örtu örterim dedim. Hani pusette sırtı terlese muslin teri alır
Ben küçük bir hurc muslin bez var boy boy zaten cocuguma acıdım birden :)))

Bi yandan boyle mantikli bi yandan ilk fotograflar hep ilk gun olacak :) O ilk halleri bile degisiyor 2.güne.
Allah saglikla kavustursun canim ayarlanir hepsi yanina almissin nasil olsa.
Hemsireye vereceklerine karar verip ayri kucuk bi cantaya koyarsan kolaylik olur hemen cikarip verilir

O kadar güzeller ki bakmaya doyamadım yıkarken utulerken insan bir an önce gelsin de giysin istiyor :) Dolaba yerlestirince eşyalarını vaktimin büyük kısmını orada harcayacagim sanırım

Bende fena pimpirikli oldum canım hiç böyle değildim, normal bence :) Küçük hanımı battaniyeye sarıp öyle ana kucağına koyarız örtüye gerek kalmaz diye düşündüm ben. O yüzden muslini üstüne örterim dedim. Ama senin mis gibi anne yapımı örtün varmış muslini alta sersen daha iyi olur tabi.
Ilk gün çekilir illaki fotoğrafı canım ama ben suslenemem Zaten profesyonel birisi çekmeyecek biz bize çekeceğiz baktık iyiyiz ılk gün giydiririz çekiliriz :)

Eşyaları tül keselere bölüp benim ve bebisin ılk kıyafetlerini ayrı çantaya koyacağım. Acil bi sancıda sadece onu alır gideriz yanlış alarma karşı diyorum. Kalanları valizde olur o kesin doğumda götürülür hastaneye.

Allah saglik versin ekstra bi durum olmazsa merak etme enerjinde,tipinde yerinde olur :) hic kendini oyle programlama.Insan bebegi gorunce valla bi toparlaniyor ki :))))

Allah saglik versin ekstra bi durum olmazsa merak etme enerjinde,tipinde yerinde olur :) hic kendini oyle programlama.Insan bebegi gorunce valla bi toparlaniyor ki :))))
Sağ salim o gün gelsin alayım kucağıma gerisi hiç önemli değil bi şekilde hallederiz zaten.
Hepimiz en güzel şekilde görelim o günleri inşallah❤

2 tane koydum zaten. Ilk hangisini versek ona karar veremedim ben.

Ilk oglumda hic ayirmamistim tum hastane cikislarini birlikte koymustum. Tulum da vardi alt ust takim da. Hemsireler cantayi komple teslim aldilar doguma girerken. Icinden secip giydirmislerdi.

Benim oglan 42. Haftaya girdigi icin icerde se biraz kakasini yapmisti, dogumdan odaya gelince tam ensesine kadar kaka yapmisti ust bas hak getire. Hemsire gelip o aksam yikamak zorunda kalmisti. Demem o ki her sey olabiliyor, en az 4-5 yedek almakta fayda var ama bende simdilik 2 tulum var kalani alt ust takim...

Oy kıyamam dakika bir gol bir sürpriz yapmış size Ben 5 takım olarak goturucem fazla fazla olsun diye 2 tanesi tulum kalanı alt üst.
Hepsini valize koyup ilk eşyaları çantaya koyacağım artık ya sorarız ya hangisi uygun gorunurse gözümüze onu koyarız.

Bi kere daha duydum yetmediğini o yüzden fazla fazla koyalım dedik.

C
Diş eti kanamam normalde yoktu bazı hamilelerde kan basıncından dolayı olabiliyor doktora sordum bunu.Son verilen ilacı kullandığımdan beri kanamıyor.
Canım benim diş etlerim o kadar kanıyorki ozellikle ip kullanırken ama bazen yemek yerken bile cok cok fazla kanıyor. Eşim de periodontoloji asistanı yani diş eti hastalıklarında uzmanlık yapıyor belki kendi bilmiyordur vardır bir cozumu diye profa dahi sordu ama literatürde ve pratikte c vitaminin minimal etkisi olduğu dısında hiçbir alternatif yok. Hormanel iniş çıkışlarla bazen diş fırçalarken kan golu olduğu da oluyor bazen de ufacık damla seklinde kalıyor. İnşallah seninki bir daha tekrarlamadan biter gebelik sürecin ama maalesef bunu kalıcı geçirebilcek hiçbir ilaç yok henüz :/ senin dr un kendine has bir cozumu olsa keske de bizde uygulasak cok isterdimmm

Zeynep hanım aşağıdan vurmaya başladı bugün. Sanirim yine ters döndü. Aşağıda hissediyorum hareketini ve aciyorda garip bi şekilde hareket ediyor. Tam doğum pozisyonunu ne zaman alır ki

Magnezyum ilacını iki ay icebildim cnm çok ishal yapmıştı bende. Diş ipi kullanmıyorum ama fircam yumuşak. Geçen hiç bişey yapmadığım halde burnum çok kanadı. Kan sulandiricilarin etkisi heralde.
Not aldım cnm teorileri ve slingi yine çok açıklayıcı bilgiler vermişsin. Allah razı olsun. Kızına da maşallah. Allah bağışlasın. İnşallah bizler de iyi anne olur iyi bir sekilde yetistiririz.
Ne güzel hayvanlarla içiçe olacak. Hayırlısıyla bi dogsunlar da güzel guzel yetiştirelim
. Ben de araştırıyorum her şeyi çok ayrinticiyim bu huyumu hiç sevmiyorum herşey çok guzel olsun mantığı: ( çevrenin de etkisi çok oluyo tabi TV tablet vs. de. Ve çevremizdeki insanların kıyaslama mantığından umarım uzak tutariz

Benim dis etlerim artık oturduğum yerde kaniyo hiç bişey yapmadan her gün. Az önce de iğne yaptığım yer defalarca kanadı aralıklarla. Bugün biraz ayakta kaldım karnım taş gibi oldu, çok ağrım oldu, çok korktum saatlerce sürdu. Allah'tan uzaninca hafifledi az kalsın acile gidecektim elimi karnıma koyamiyodum çok aciyodu

Kızlar beni de 1 haftadır çok ciddi kaşıntı tutuyor özellikle akşam saatlerinde ve yatarken. Sizde de kaşıntı oluyor mu. Doktora da gidemedim henüz uyuyamıyorum kaşınmaktan

Benim şu an kullandığım ilaç şifa oldu canım diyorum ya.Çok çok önceden tartar sebebiyle kanıyordu yılda iki defa tartar temizliği yaptırıyordum ve tabiki c vitamini eksikliği de diş eti hastalıklarının kaynağı.Bunlar çok geride kalmıştı artık.Hamilelikte benim hem diş etim hem burnum kanıyordu bunların sebebi de hormonlar sebebiyle damarlardaki kan basıncının artısı.Kasılma için doktoru verdiği ilaç bu basıncı azaltan bir ilaç ve hastaneden bu Yana yani onu kullandığımdan beri o kanamalardan kurtuldum.Bu konuya diş hekimi dışında kadın doğumcular da yorum getirebiliyor sanırım.Kasılmsn olursa ve Adalat kullanırsan geçeceğini göreceksin sen de

Çok hıçkırıklı bu bebe
Bir yerde okuduğuma göre obur bebekler çok hıçkırırmış :) Benim bebeğim günde 3-4 defa 20 şer dk hıçkırırdı bu ara 1-2 ye düştü Ciğer geliştirici iğne oldum onu la alakası vsr mi bilmiyorum seviyordum o hıçkırıkları

Kızlar beni de 1 haftadır çok ciddi kaşıntı tutuyor özellikle akşam saatlerinde ve yatarken. Sizde de kaşıntı oluyor mu. Doktora da gidemedim henüz uyuyamıyorum kaşınmaktan
Kasinti genelde kalca bacak ve gobek genisleyecegi icin oluyor sabah aksam yaglarimdan suruyorum rahatliyorum

Arakadaşım ben de beyaz tenliyim ve vücudum çatlamaya aşırı müsait bacağımda ergenlikten kalma çatlaklar var. çok araştırdım, freioil diye Alman markası bir yağ buldum, düzenli kullanımda garanti veriyor, henüz çatlak olmadı, ama tabi iki ay var yine de emin konuşamam bir dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…