- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Benim bugün nst günümdü zaten akşamı beklemeden gittim sancı çıkmadıSanki mesajı ben yazmısım... Bugünkü halimin aynısını yasıyorsun...
İpekKızlar bebişimin isminde çok kararsız kaldık Asel ve İpek ismini beğeniyoruz ama hangisi daha güzel karar veremedik. Sizin düşünceleriniz ne yardımcı olur musunuz
kedili olan cok tatlı.. iyi günlerde kullansın...Kızlar kızım için uyku seti aldım özdilekten kedili olan ve taçtan da nevresim takımı aldım nasıl sizce? İkisi toplam 375 tl idi...
Tesekkur ederim cnm amin inşkedili olan cok tatlı.. iyi günlerde kullansın...
Canim cok guzel guzel gunlerde kullansinTesekkur ederim cnm amin inş
Canım sonuna kadar kaşındın mı ya da doktor ne ilaç verdi. Hangi kremi kullanırsam kullanayım geçmiyor. Doktora da randevum bayramdan sonraBen de ilk hamilelikte olmuştu kurdeşen dökmüştüm
Ben de başlıcam canım siparişim geldin diye bekliyorumBen başladım lansinoh a
Sağol canım söylicem mutlaka ne sürersem süreyim geçmiyor. İnşallah twhlikeli bir şey değildir:) Desene dogdugunda cok iyi emecek annesi ❤
Pıt pıt ritmik ve uzun suruyosa hickiriktir :)
Eger ozellikle ayak bileklerinde falan sislik de oluyosa doktorundan karaciger enzimlerine bakmasini isteyebilirsin canim. Krem ve jel gibi seylere ragmen hafiflemeyen kronik kasinti bazen karacigerle ilgili sorunlardab da olabiliyor. Gebelikte karsilasilan bi durum. Gerci doktoruna soylediginde o daha iyi yonlendirecektir. Allah sifa versin...
Kizlar demir ilacimi aliyim dedim gecen gun sanki kutusu farkli sizinkide bundanmi
Ben aqua marka internetten aldım cok yumusacık cok beğendimPijama takımınızı nerden almayı tercih ettiniz?
Sancı cıkmadıysa ne ala. Neden baktırmıyorsun ben dr um ne derse yapıyorum cok güveniyorumBenim bugün nst günümdü zaten akşamı beklemeden gittim sancı çıkmadı
Doktor açılma var mi bakayım alttan dedi ben baktirmadim
Ama ağrılar normal dedi bana
Canim ben Amerikada dogum yapacagim icin doktoruma milli geleneksel bi atki Aldim. Cok şik duran bisey ozellikle ozel gunler icin cok hoş hide el işi. Tabi daha elime ulasmadi. Annem saglicakla gelebilirse hediyeyi annem getirecek bakalim.Kızlar dr unuza ne hediye alacaksınız kısmetse doğumdan sonra götürmek için? Ben cok seviyorum dr umu güzel bir hediye almak istiyorum ama ne olmalı acaba dr um bayan fikirlerinizi bekliyorum
Bnmki bundanKizlar demir ilacimi aliyim dedim gecen gun sanki kutusu farkli sizinkide bundanmi
Kendi doktorum 6 yildir gittiğim insan. Tabi ki güveniyorum ama kendisi tip fakültesinde prof özel muayenehanesi var oraya gidiyorum ben böyle nst tahlil vs için tıp'a gidiyorum. Oradaki nöbetçi hekim işlemlerimi yaptı bugün bayram olunca acile gittim. O soyleyinceuayene olmadım kendi doktorumun haberin yok diyeSancı cıkmadıysa ne ala. Neden baktırmıyorsun ben dr um ne derse yapıyorum cok güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?