2018 Ekim Anneleri

Ufak ufak hareketleri var onlar hiçkırık dimi ben yanlış anlamiyorum

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız
bayramda yazamadım fazla
gerçi evdeydim hep eşim çalışıyor ailem şehir dışına çıktı çok bunaldım çokkk
temizlik yapmak istiyorum ama ağrım oluyor yapamıyorum hava çok sıcak uyuyamıyorum
bu günler bir an önce geçsin istiyorum
çalışmayı şimdiden özledim
önümüzdeki haftadan sonra çlışmayacağım sanırım
dr öyle istedi bana kalsa eylülün ortasına kadar çalışayım istiyorum

Kasinti genelde kalca bacak ve gobek genisleyecegi icin oluyor sabah aksam yaglarimdan suruyorum rahatliyorum
Oralar kaşınıyor da ayrıyeten alt bacak el bileklerim filan da kalınıyor yabi kaşınmayannyer yok gibi. Doktora gidince söylicem bakalım ne dicek

Karnının belli bir noktasındaki tik tak lar olur bazen ve uzun Sürer benimki 20 dk Sürüyor mesela ve uzun sürdüğünde bebek rahatsız olup hareketleniyor ama o tik tak lar kesilmiyor yine.Hıçkırık o tik taklar canım

Ödediğiniz herşeyin bedelini makbuz ve fatura ile kanıtlayın sonrasında tüketici heyetine başvurun. Ödediğiniz ücretler size geri yatırılıyor. Yasal anlamda böyle hakları yok.

Merhaba herkese nasılsınız kızlar benim ağrılar devam alışveriş bitti sayılır eşimde tatildeyken aldık eksikleri beşiği falan ebebekten sipariş verdim .emzik , burun aspiratör ,küvet filesi vs aldık civilden zaten oğlumdan kaldı birçok ciciler çok heyecanlı bu süreç gerçekten etrafımızdakilerde bizimle birlikte yaşıyo bu heyecanıartık sıcaklar bitsin bunaltıyo hamislikte

Ödediğiniz herşeyin bedelini makbuz ve fatura ile kanıtlayın sonrasında tüketici heyetine başvurun. Ödediğiniz ücretler size geri yatırılıyor. Yasal anlamda böyle hakları yok.
Çok sağol cnm tüketici heyeti hiç aklıma gelmemişti. İnşallah gerek kalmaz eğer öyle birşey olursa aklımda olsun.

Benim bugün hiç tadim tuzum yok bacak ağrım ile kuyruk sokumu ağrısı sabahtan beri şiddetlenerek devam etti. Sanirim benim bebenin ayağı aşağıda çok fena baskı yapıyor ve kasiklarimda da ağrım var

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bu kadar ağrı bir bende mi var acaba. Heleki o karin ağrısı çok zor

Geçmiş olsun canım bugün benim de karnım taş gibi oluyor yürürken kasıklarıma ağrı giriyor hiç kalkmıyorum yataktan. Sen de dinlen. Daha vakitleri var gelmesinler lütfen

Sanki mesajı ben yazmısım... Bugünkü halimin aynısını yasıyorsun...

Çok hıçkırıklı bu bebe
:) Desene dogdugunda cok iyi emecek annesi ❤

Pıt pıt ritmik ve uzun suruyosa hickiriktir :)

Oralar kaşınıyor da ayrıyeten alt bacak el bileklerim filan da kalınıyor yabi kaşınmayannyer yok gibi. Doktora gidince söylicem bakalım ne dicek
Eger ozellikle ayak bileklerinde falan sislik de oluyosa doktorundan karaciger enzimlerine bakmasini isteyebilirsin canim. Krem ve jel gibi seylere ragmen hafiflemeyen kronik kasinti bazen karacigerle ilgili sorunlardab da olabiliyor. Gebelikte karsilasilan bi durum. Gerci doktoruna soylediginde o daha iyi yonlendirecektir. Allah sifa versin...

Temizlik vs için yormayin kendinizi. Herşey olduğu kadar

Eklentiler

• 20180824_161942-1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar demir ilacimi aliyim dedim gecen gun sanki kutusu farkli sizinkide bundanmi

Eklentiler

• 20180824_161942-1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 30

Aman temizlik icin yormayin kendinizi ben zorlamiyorum artik. Doguma yakin bir yardimci ile dip temel temizlik uzun sure goturur diye dusunuyorum. 3 eylulde benimde randevum muhtemelen o gun calisamaz vericek bana bende 36 yi doldurmak istiyordum ama bu sekilde 35+2 de almis olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…