Kızlar bebişimin isminde çok kararsız kaldık Asel ve İpek ismini beğeniyoruz ama hangisi daha güzel karar veremedik. Sizin düşünceleriniz ne yardımcı olur musunuz
Ufak ufak hareketleri var onlar hiçkırık dimi ben yanlış anlamiyorumBir yerde okuduğuma göre obur bebekler çok hıçkırırmış :) Benim bebeğim günde 3-4 defa 20 şer dk hıçkırırdı bu ara 1-2 ye düştü Ciğer geliştirici iğne oldum onu la alakası vsr mi bilmiyorum seviyordum o hıçkırıkları
Oralar kaşınıyor da ayrıyeten alt bacak el bileklerim filan da kalınıyor yabi kaşınmayannyer yok gibi. Doktora gidince söylicem bakalım ne dicekKasinti genelde kalca bacak ve gobek genisleyecegi icin oluyor sabah aksam yaglarimdan suruyorum rahatliyorum
Canım lansinoha başlamak gerekiyo galiba artık. Emziriken çatlıcak diye çok korkuyorum ben deGöğüs uçlarım kaşınıyor benim uzun süredir.Hem de ne kaşınma..
Karnının belli bir noktasındaki tik tak lar olur bazen ve uzun Sürer benimki 20 dk Sürüyor mesela ve uzun sürdüğünde bebek rahatsız olup hareketleniyor ama o tik tak lar kesilmiyor yine.Hıçkırık o tik taklar canımUfak ufak hareketleri var onlar hiçkırık dimi ben yanlış anlamiyorum
Ödediğiniz herşeyin bedelini makbuz ve fatura ile kanıtlayın sonrasında tüketici heyetine başvurun. Ödediğiniz ücretler size geri yatırılıyor. Yasal anlamda böyle hakları yok.Konuştum cnm hastaneyle SGK ücret farkı günlük 500tl alınacak dedi ekstra ameliyat olursa onlardan da alınacak türüne göre dediler. İstanbul'da herşey farklı galiba. Bir arkadaşım normal özelde doğum yaptı çok duyulmayan bı hastane. Orda da kuvez farkı istemişler yoğun bakım adı altında istiyolar sanırım. Gerek kalmaz inşallah cnm çok sağolasın
Çok sağol cnm tüketici heyeti hiç aklıma gelmemişti. İnşallah gerek kalmaz eğer öyle birşey olursa aklımda olsun.Ödediğiniz herşeyin bedelini makbuz ve fatura ile kanıtlayın sonrasında tüketici heyetine başvurun. Ödediğiniz ücretler size geri yatırılıyor. Yasal anlamda böyle hakları yok.
Geçmiş olsun canım bugün benim de karnım taş gibi oluyor yürürken kasıklarıma ağrı giriyor hiç kalkmıyorum yataktan. Sen de dinlen. Daha vakitleri var gelmesinler lütfenBenim dis etlerim artık oturduğum yerde kaniyo hiç bişey yapmadan her gün. Az önce de iğne yaptığım yer defalarca kanadı aralıklarla. Bugün biraz ayakta kaldım karnım taş gibi oldu, çok ağrım oldu, çok korktum saatlerce sürdu. Allah'tan uzaninca hafifledi az kalsın acile gidecektim elimi karnıma koyamiyodum çok aciyodu
Sanki mesajı ben yazmısım... Bugünkü halimin aynısını yasıyorsun...Benim bugün hiç tadim tuzum yok bacak ağrım ile kuyruk sokumu ağrısı sabahtan beri şiddetlenerek devam etti. Sanirim benim bebenin ayağı aşağıda çok fena baskı yapıyor ve kasiklarimda da ağrım var
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bu kadar ağrı bir bende mi var acaba. Heleki o karin ağrısı çok zor
:) Desene dogdugunda cok iyi emecek annesi ❤Çok hıçkırıklı bu bebe
Pıt pıt ritmik ve uzun suruyosa hickiriktir :)Ufak ufak hareketleri var onlar hiçkırık dimi ben yanlış anlamiyorum
Eger ozellikle ayak bileklerinde falan sislik de oluyosa doktorundan karaciger enzimlerine bakmasini isteyebilirsin canim. Krem ve jel gibi seylere ragmen hafiflemeyen kronik kasinti bazen karacigerle ilgili sorunlardab da olabiliyor. Gebelikte karsilasilan bi durum. Gerci doktoruna soylediginde o daha iyi yonlendirecektir. Allah sifa versin...Oralar kaşınıyor da ayrıyeten alt bacak el bileklerim filan da kalınıyor yabi kaşınmayannyer yok gibi. Doktora gidince söylicem bakalım ne dicek
Temizlik vs için yormayin kendinizi. Herşey olduğu kadarmerhaba kızlar nasılsınız
bayramda yazamadım fazla
gerçi evdeydim hep eşim çalışıyor ailem şehir dışına çıktı çok bunaldım çokkk
temizlik yapmak istiyorum ama ağrım oluyor yapamıyorum hava çok sıcak uyuyamıyorum
bu günler bir an önce geçsin istiyorum
çalışmayı şimdiden özledim
önümüzdeki haftadan sonra çlışmayacağım sanırım
dr öyle istedi bana kalsa eylülün ortasına kadar çalışayım istiyorum
Ben başladım lansinoh aCanım lansinoha başlamak gerekiyo galiba artık. Emziriken çatlıcak diye çok korkuyorum ben de
:) Desene dogdugunda cok iyi emecek annesi ❤
Pıt pıt ritmik ve uzun suruyosa hickiriktir :)
Eger ozellikle ayak bileklerinde falan sislik de oluyosa doktorundan karaciger enzimlerine bakmasini isteyebilirsin canim. Krem ve jel gibi seylere ragmen hafiflemeyen kronik kasinti bazen karacigerle ilgili sorunlardab da olabiliyor. Gebelikte karsilasilan bi durum. Gerci doktoruna soylediginde o daha iyi yonlendirecektir. Allah sifa versin...
Benim ki Ferro sanol duodenolKizlar demir ilacimi aliyim dedim gecen gun sanki kutusu farkli sizinkide bundanmi
merhaba kızlar nasılsınız
bayramda yazamadım fazla
gerçi evdeydim hep eşim çalışıyor ailem şehir dışına çıktı çok bunaldım çokkk
temizlik yapmak istiyorum ama ağrım oluyor yapamıyorum hava çok sıcak uyuyamıyorum
bu günler bir an önce geçsin istiyorum
çalışmayı şimdiden özledim
önümüzdeki haftadan sonra çlışmayacağım sanırım
dr öyle istedi bana kalsa eylülün ortasına kadar çalışayım istiyorum
Ben de ilk hamilelikte olmuştu kurdeşen dökmüştümKızlar beni de 1 haftadır çok ciddi kaşıntı tutuyor özellikle akşam saatlerinde ve yatarken. Sizde de kaşıntı oluyor mu. Doktora da gidemedim henüz uyuyamıyorum kaşınmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?