Benim bugün hiç tadim tuzum yok bacak ağrım ile kuyruk sokumu ağrısı sabahtan beri şiddetlenerek devam etti. Sanirim benim bebenin ayağı aşağıda çok fena baskı yapıyor ve kasiklarimda da ağrım var
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bu kadar ağrı bir bende mi var acaba. Heleki o karin ağrısı çok zor
Halk dilinde oyle bisy var ama benm karnim hep asagida mesela. Sanmiyrm gercektn rahatsiz edecek kadar cok indyse bi gittignde dra sor mutlaka. Bu arada isim konusunda esin ciddi mi?Kızlar bide 2 gündür göbeğim aşağı indi sanki bu erken doğum habercisi mi oluyor acaba.
Bende yurtdsnda oldugmdan turkiyeyle alakli bisy almistim. Ilk tatilmde sonradan getrmistim. Bu sefer almam herlde:)) ama Trde olsam baklava falan yaptirrdim. Yada memlektten ozel gida getrtrdm. Neyi meshursa. Kaliteli bal olur falan. Aklima yiyeck geldi hep:)Kızlar dr unuza ne hediye alacaksınız kısmetse doğumdan sonra götürmek için? Ben cok seviyorum dr umu güzel bir hediye almak istiyorum ama ne olmalı acaba dr um bayan fikirlerinizi bekliyorum
Benim göbeğimde hep yukarıda ve yusyuvarlaktı herkes erkek göbeği bu diyordu iki günde bariz şekilde aşağıya inmiş durumda anlayamadım randevuma da 3 hafta var inşallah sıkıntı olmaz. Eşim gerçekten ciddi bu konuda eski isimleri seviyor zahide halime aişe fatıma ve Zehra bunları söylüyor ama zahide de tutturdu bu isim konusu gerçekten Çan’ımı çok sıkıyorHalk dilinde oyle bisy var ama benm karnim hep asagida mesela. Sanmiyrm gercektn rahatsiz edecek kadar cok indyse bi gittignde dra sor mutlaka. Bu arada isim konusunda esin ciddi mi?
Guzelce anlasarak beraber bulmaya calisin. Nasil biri bilmyrm tabi ama. 5-10 tane secip arasindan birlikte yada sen 5-10 teklif et o secsin yada tam tersi. Bazilari sirf ben koycam insadindan boyle seyler yapiyo maalesf
Bizimkide gecen sefer baktiginda 1 hafta geri cikmisti.. cok önemli degil dedi.. gerilikten söz etmek icin 4 hafta fark olmasi lazim dedi.. sonucta ölcümdede ufak hatalar cikabilir dedi.. içinizi ferah tutun yoktur bisey inşallah..Arkadaşlar ya bu bebeğin geriden gelmesini yaşayanlar var mı 10gün geriden geliyortekrar detaylı usg ye giricem hafta içi, damarlarda bir problem var mı diye, onda bir problem yoksa genetiktir dedi doktorum, yaşayan var mı merak ettim
Bende de bel sorunu olduğu için özel destekli aradım ve de bebeği hem sana hem öne bakarak oturtabiliyorsun. İster sırtına ister öne ister yana takabiliyorsun. Bir de alırken en önemlisi bebeğin bacaklarında M duruşu kurbağa gibi olmasına dikkat edeceksin. Çocuk aşağıya sarkmayacak. Bence tüm bunları karşılayan tek ürün ergo baby idi. Onun için aldımİnşallah canım sagolasin.
İlaca veriyorlar mı cnm dişeti kanaması için, bilmiyordum. Çok sık ve şiddetli hapsuruyorum alerjiden dolayı o yüzden bebek etkileniyomudur merak ediyorum
Medical parkın SGK anlaşması vardır cnm benim gittiğim hastanenin yok, çok sordum kuvez olayını. Sağolasın, inşallah gerek kalmaz.
Sağol cnm inşallah gerek kalmaz, hırıltıda kullanmayı düşünüyorum. Hangi markanın almistin cnm sling i?
Niye acaba Dr kullanmayın dedi? Bize de eğitimden ebeler hırıltı olunca kullanın dedi. Ve temizlemek için de.
Teşekkürler cnm
Asel i çok beğeniyorum ben cnm kulağa çok hoş geliyor. Hayırlısı olsun inşallah.
Benim de böyle oluyor ben de tansiyonla alakalı zannediyordum. Çok kötü oluyorum Allah'tan sonra geciyo.
. Teşekkürler cnm çok pahalı değil mi 999tl. Ben de de skolyoz ve boyun fıtığı var bakalım kullanabilecek miyim? Rahat olur mu?
Anne baba olark ortak cozum bulursunuz ins. Zitlasmak da cozum degil. Eski ama guzel isim de bulabilrsiniz ki ipek gayet eski bi isim sanki. Zahideye takinti nerden geliyo acaba:)Benim göbeğimde hep yukarıda ve yusyuvarlaktı herkes erkek göbeği bu diyordu iki günde bariz şekilde aşağıya inmiş durumda anlayamadım randevuma da 3 hafta var inşallah sıkıntı olmaz. Eşim gerçekten ciddi bu konuda eski isimleri seviyor zahide halime aişe fatıma ve Zehra bunları söylüyor ama zahide de tutturdu bu isim konusu gerçekten Çan’ımı çok sıkıyor
Sorma ya benim de oldum olasi hep asagida ama gecen hafta baktim tam sezeryan izinin oraya inmis alt siniri. Tuvalete oturdugumda resmen kucagima oturuyo gibi oluyo gobegimKızlar bide 2 gündür göbeğim aşağı indi sanki bu erken doğum habercisi mi oluyor acaba.
Benimkinin de karin cevresi geriden geliyo. Rahim ici gelisim geriligi (IUGR) diye geciyor, bu sekilde adlandirilabilmesi icin bebegin birden fazla olcumunun ya da genel ortalamasinin 2 haftadan fazla geri kalmasi ve bu gerilemenin giderek artmasi gerekiyor.Arkadaşlar ya bu bebeğin geriden gelmesini yaşayanlar var mı 10gün geriden geliyortekrar detaylı usg ye giricem hafta içi, damarlarda bir problem var mı diye, onda bir problem yoksa genetiktir dedi doktorum, yaşayan var mı merak ettim
Sorma ya benim de oldum olasi hep asagida ama gecen hafta baktim tam sezeryan izinin oraya inmis alt siniri. Tuvalete oturdugumda resmen kucagima oturuyo gibi oluyo gobegimAma ben bu gobegin asagida olma mevzuunu doktorumla paylasmistim o da alttan usg ile bakmisti rahim agzi uzunlugu gayet iyi demisti. Bilmiyorum ki kesin bir erken dogum gostergeso degildir herhalde...
Benimkinin de karin cevresi geriden geliyo. Rahim ici gelisim geriligi (IUGR) diye geciyor, bu sekilde adlandirilabilmesi icin bebegin birden fazla olcumunun ya da genel ortalamasinin 2 haftadan fazla geri kalmasi ve bu gerilemenin giderek artmasi gerekiyor.
10 gun geri kalan tek bir olcum mu(mesela FL ya da AC) yoksa olcumlerin genel ortalamasi mi? Insallah hic bir sorun yoktur. Ayrintili ultrasonda doppler normalse sadece minyon bi bebek demektir ^_^
Bizimkide gecen sefer baktiginda 1 hafta geri cikmisti.. cok önemli degil dedi.. gerilikten söz etmek icin 4 hafta fark olmasi lazim dedi.. sonucta ölcümdede ufak hatalar cikabilir dedi.. içinizi ferah tutun yoktur bisey inşallah..
Aynisi bendede var resmen sakat oldum ya egilemiyorum yuruyemiyorum hicc bisey yapamiyorum ve bebisim tam dondu sanirim ayaklariyla mideme baski yapiyorBahsettiğin bacak ve kuyruk ağrısı bende de çok şiddetli adım attırmıyor bazen, bugün doktora gittim sinirler baskı yapıyor dedi çok geçmiş olsun hepimize
Kızlar kalsiyum magnezyum d vitamini degerinizi ölçtürün . Agrının sebebi bunlarda olabilir.Aynisi bendede var resmen sakat oldum ya egilemiyorum yuruyemiyorum hicc bisey yapamiyorum ve bebisim tam dondu sanirim ayaklariyla mideme baski yapiyor
İnşallah canım bugün de gece de ağrım oldu hem dua ediyorum hem korkuyorum çarşamba günü kontrol var. Çok fazla geriliyor taş gibi çok olmaya başladı. Gece de hiç uyutmadi. Donerken de çok ağrım oluyor.Geçmiş olsun canım bugün benim de karnım taş gibi oluyor yürürken kasıklarıma ağrı giriyor hiç kalkmıyorum yataktan. Sen de dinlen. Daha vakitleri var gelmesinler lütfen
Nst de sancın cıkıyor mu ? Benim de böyleydi karnım doğum habercisiymiş o .İnşallah canım bugün de gece de ağrım oldu hem dua ediyorum hem korkuyorum çarşamba günü kontrol var. Çok fazla geriliyor taş gibi çok olmaya başladı. Gece de hiç uyutmadi. Donerken de çok ağrım oluyor.
Yapma cnm ya. Nst ye nerdeyse iki hafta olacak gireli 10 günü geçti. Çarşamba günü gideceğim Dr a. Elimi karnımın altına ve vajinanın üstüne koyamiyorum ağrıdan. Cevremdekiler olur böyle şeyler diyip duruyo. Ben de bekliyorum. Acaba ters durduğu için mi bunlar?Nst de sancın cıkıyor mu ? Benim de böyleydi karnım doğum habercisiymiş o .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?