Canım sonuna kadar kaşındın mı ya da doktor ne ilaç verdi. Hangi kremi kullanırsam kullanayım geçmiyor. Doktora da randevum bayramdan sonra
Kızlar bide 2 gündür göbeğim aşağı indi sanki bu erken doğum habercisi mi oluyor acaba.
Biraz yürüyüşe çıktık eşimle dönüş yolunda kasıklarım ağrımaya başladı. Kasıktan belden bacaktan ağrı girdi hep. Uzandım da geçti karnım taş gibiydi.
Yatsam hareket etmek istiyorum, hareket edince yatmak istiyorum
Terimlerden çok anlayamıyorum ama bu 10günlük gerilik karın çevresi ölçümüne göreymiş, kafa ölçümü normalmiş. İnşaallah sadece minyondur kızım :) çok teşekkür ederim ilginize
Valla herkez normal diyor bakalim sali gunu randevum var dr da neyin nedi ogrenicezKızlar kalsiyum magnezyum d vitamini degerinizi ölçtürün . Agrının sebebi bunlarda olabilir.
Bu çok zor gerçkten. Herkesten uzak olmak lazım bunun için. Şehir olarak da yakınsan iyice zor işin benden söylemesi. Benmde kp içiyor ki Allahtan çok görmüyorum çnkü benm bile midem bulanır. Babam karşıdır mesela. Hatta babam benm bile öpmeme kızar. Bebekler öpülmez bizde. Sağlık açısından tamamen eski adetlerden dolayı değil. Hele kpin öptüğünü görseee....Babama çok canım sıkıldı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Eğitimde eğer sigara içen birisi varsa elini yikasin bebeğinizi öyle tutsun hatta üstünü de değiştirsin dediler. Ben de el yıkama taraftariyim sadece asansöre bile binsem elimi yıkıyorum. Annemle babamla paylaştım bu düşüncemi eşimin babası sigara içiyor o yüzden. Babam çok tepki gösterdi o zaman kimseyi kabul etme kimseye de gitme dedi çok ağır konustu. Etrafinda bir kişi bile olmaz dedi. Ben bebekken yanımda coj sigara icilmis ve ciğer filmlerinde Dr lar bu ciğerlerinin hali ne diyo. Kaldı ki dışardan gelen herkesin elini yıkaması gerekiyo. Bu konuda çok hassasim. Etraf hastalık kayniyo. Ayrıca en az 6ay opmeme taraftariyim. Keşke herkes saygı duysa. Çok zor
Sen 4 hafta yazınca bi heyecan geldi:))) ya ben dışarı çıkamıyorm hem tembellk hemde kızımın peşind koşturmak eğilmek zor geliyo. Eşimlede anca market işleri. Ama 1 ay daha çıkarsam kızımı çok iyi olcak. Sonrası kara kış. Zaten burda 1 haftadır soğuklar başladı. Yaz bitti:)))Bende şuan
Sabah olsa da kalksak modundayim.Gece uzun geliyor.Iyice bindi yük zaten 1 haftadir yuruyusum bile degisti iyice.Sicakta sagolsun buharlasmaya ramak kaldi.
Ama yuruyuse hep cikiyoruz aksamlari.
Kizim var zaten mecbur bazi seylerde.
Iyice yoruyor ama icerdekide.
Oncesinde bisy olmazsa son 4 hafta bakalim
Sen 4 hafta yazınca bi heyecan geldi:))) ya ben dışarı çıkamıyorm hem tembellk hemde kızımın peşind koşturmak eğilmek zor geliyo. Eşimlede anca market işleri. Ama 1 ay daha çıkarsam kızımı çok iyi olcak. Sonrası kara kış. Zaten burda 1 haftadır soğuklar başladı. Yaz bitti:)))
Evde başka çocuk olunca insan kendinden çok onu düşünüyor tabi. Onunla ilgilenmekte zor olur ağırlaşınca kolay gelsin :)Bende şuan
Sabah olsa da kalksak modundayim.Gece uzun geliyor.Iyice bindi yük zaten 1 haftadir yuruyusum bile degisti iyice.Sicakta sagolsun buharlasmaya ramak kaldi.
Ama yuruyuse hep cikiyoruz aksamlari.
Kizim var zaten mecbur bazi seylerde.
Iyice yoruyor ama icerdekide.
Oncesinde bisy olmazsa son 4 hafta bakalim
Evde başka çocuk olunca insan kendinden çok onu düşünüyor tabi. Onunla ilgilenmekte zor olur ağırlaşınca kolay gelsin :)
Son 4 hafta ne kadar kısa görünüyor göze aramızda 3 hafta var yaklaşık bi uzun geliyor bi kısa nasıl geçecek zaman bakalım. Heyecan basıyor yaklaştıkça :)
Günaydın kızlar,
Bugün inanılmaz bel agrisiyla uyandim hala devam ediyor. Sağ dön sola dön yok geçmedi sanki adet oldum olucam kasıklarıma da vuruyor.
Ne kadar sürmeli bu ağrılar böyle devamlı ağrı olur mi ara ara girmesi gerekmiyor mu 1 saat belki daha fazla oldu geçmedi?
Kısa zaman sonra doğum hikayeleri okumaya başlayacağız sonra emdi emmedi, hastalandı, gülmeye başladı yürüdü konuştu derken bebisler büyüyecek :)Bi yandan hizli geciyor zaman bitirdik sayilir bi yandan yeni basliyor son haftalar ayri yogun heyecan :)
Minik minik ayaklari dusununce bana da fena heyecan basiyor ❤ iyi olsunlar,olalim insallah.
Artik hersey onemli canim.
Normal kelimesini duymak pahasinada olsa her zaman doktoruna danis.Kimin sancisinin nasil olacagi,neyin neye etki edecegi belli olmaz.
Yalanci agrilar ve sancilar duşla ya da dinlenerek gecer.Gecmiyorsa bi görün
Valla bende heyecanla bekliyorum:) sezeryanın en güzel yani zamnını bilmek herlde:)) hele bide ikinciyse.Soguk muu
Azcik serinlese bi guzel olur ki.Neyse ki bebisle daha iyi olur havalar insallah.
Ben hic durmuyorum canim ya biraz da huy sanirim,sıkılıyorum.Kızda malum 'bugun ne yapsak' diye basliyor gune bazen :)
Öncesinde durumumuzda iyiyse 25 Eylül'den sonra gün ayarlarız demistik doktorlar bakalim meraktayim :)
Cok heyecanliyim.
Bu sefer bilince daha da bi degisik geliyor bide.
Buyugun durumuda ayri dusunduruyor.
Şöyle eve gelmis hayal ediyorum kendimizi insallah :)
Kısa zaman sonra doğum hikayeleri okumaya başlayacağız sonra emdi emmedi, hastalandı, gülmeye başladı yürüdü konuştu derken bebisler büyüyecek :)
Nasıl özledim sabirsizlanmaya başladık artık eşimle hayırlısı ile gelsin de o günler :)
Şekil değiştiriyor sanki belimden çıkıyor kasıklarıma, sonra tekrar belime sonra bacaklarıma. Geçmezse yazarım çok şiddetli olmadıkça pek yazmakta istemiyorum aslında kendimi panikletmemek için eşimde işe gitti yalnızım evde.
Pazartesi kontrolüm var doktorum izinli başka birine gideceğim umarım normal çıkar herşey.
Bu kadar ağrı olunca nst'ye alırlar mı? 2 hafta sonra girmeye başlamam gerek normal şartlarda.
Valla bende heyecanla bekliyorum:) sezeryanın en güzel yani zamnını bilmek herlde:)) hele bide ikinciyse.
Bana enerji doğurunca geliyo. Asıl o zamnda lazım zaten:))
Ama bu sefer doğumdan sonra kar zamanı başlar kasım başında o yüzden artık çıkmak iyice zor olur. Bakalım bulcaz bişeyler artık
4 hafta deyince bende heyecanlandım bizimde aksilik olmazsa 6 hqftamız kaldı :) bizdede durumlar aynı hergün biyerlerdeyiz rahat geçiyor hamileliğimde neyseki gezebiliyoruz ama bazen bacaklarım ağrıyor dolaşmaktan neyseki eğil kalk olmuyor kendi işinş kendi görebiliyor yaştan dolayı iyiki diyorum daha küçük değilmiş çok zor olurdu sanıyorum:) doğuncafa bizde durumlar değişmez haftasonları yine dışarda geçiririz rahat rahat en azından kızımında düzenini bozmak onu üzmek kısıtlamak istemiyorum çünkü ..Soguk muu
Azcik serinlese bi guzel olur ki.Neyse ki bebisle daha iyi olur havalar insallah.
Ben hic durmuyorum canim ya biraz da huy sanirim,sıkılıyorum.Kızda malum 'bugun ne yapsak' diye basliyor gune bazen :)
Öncesinde durumumuzda iyiyse 25 Eylül'den sonra gün ayarlarız demistik doktorlar bakalim meraktayim :)
Cok heyecanliyim.
Bu sefer bilince daha da bi degisik geliyor bide.
Buyugun durumuda ayri dusunduruyor.
Şöyle eve gelmis hayal ediyorum kendimizi insallah :)
Benim doktor erkek. Kaliteli bi cüzdan alayim diyorum. Gömlek vs tam bedenini bilemediğinden. Kadın dr a Sarar dan vs şık bi fular olabilir..Kızlar dr unuza ne hediye alacaksınız kısmetse doğumdan sonra götürmek için? Ben cok seviyorum dr umu güzel bir hediye almak istiyorum ama ne olmalı acaba dr um bayan fikirlerinizi bekliyorum
Valla kendini bilen el kadar bebeği öpmez.. Bebeğin yanında sigara içilmez biz evimizde misafire bile icirmeyip balkona yolluyoruzBabama çok canım sıkıldı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Eğitimde eğer sigara içen birisi varsa elini yikasin bebeğinizi öyle tutsun hatta üstünü de değiştirsin dediler. Ben de el yıkama taraftariyim sadece asansöre bile binsem elimi yıkıyorum. Annemle babamla paylaştım bu düşüncemi eşimin babası sigara içiyor o yüzden. Babam çok tepki gösterdi o zaman kimseyi kabul etme kimseye de gitme dedi çok ağır konustu. Etrafinda bir kişi bile olmaz dedi. Ben bebekken yanımda coj sigara icilmis ve ciğer filmlerinde Dr lar bu ciğerlerinin hali ne diyo. Kaldı ki dışardan gelen herkesin elini yıkaması gerekiyo. Bu konuda çok hassasim. Etraf hastalık kayniyo. Ayrıca en az 6ay opmeme taraftariyim. Keşke herkes saygı duysa. Çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?