2018 Ekim Anneleri

Insallah guzelliklerle buyusunler❤

Sikayetine gore alabilirler canim.
32de baslamisti benim nst,sikayette olmadan.
Benim 31 'de başladık her hafta gidiyorum
Muhtemelen benimki de sezeryan ameliyat yerim sıkıntılı şu an morardı nedense. Bebeğinde ayağı aşağıda bi ara dönmüştü şimdi yine dönmüş tabi kendi doktorum ne derse 3 eylül de kontrolüm var bana da tarih verir
Ameliyatın hic sevmedigim yeri o buz gibi yere girmesi... korkuyorum...

Bende oyle dusunuyorum.Kucugu babaylada kalsa 1 saat degerlendirebiliriz insallah birlikte.Hep birliktede cikariz ben severim gezmeyi zor gelmez :)
Evde biraz daha kolay oluyor wc fln en basiti ama disarda suan bunlar zorluyor tabii en basiti yaptiktan sonra ellerini yikamasi icin kaldiriyorum.4 yasinda benimkide,sagolsun cogu isini görür :)
Nasip bizde cok sey ogrenecez onlarla :) guzel zamanlar.

Az kaldi cidden hergun baska heyecan olur yakinda grupta :)))

Oralari hic sikinti gelmiyor :)
Simdi bebisinle olacagin icin cok farkli gelecek sana da muhtemelen :) digerinden bambaska gecer yani.

Bende ilk yuruyusu halledip yuruyusleri sıklastırmanin hayalindeyim toparlanayim cabuk diye :) suan en zor gelen kuzu kuzu iceri girmek :)))))))))

Al benden de o kadar korku var sezeryan olcam 27 si pazartesi randevum var bakalım ne diycek doktorcum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Yukarda uyutsalar ne var sanki
Aşağı inene kadar tansiyon falanyerle bir oluyor benim
Birde kesinlikle spinal yaptırmam genel istiyorum benim psikoljim bozulmaya musait önceki yaşadıklarım ameliyatım kürtajım gelir aklıma gornek istemiyorum birazda korkagim
Sonrası uyanma durumunasıl olur diye de düşünüyorum Zeynep'imi kucagima bile alacak dermanim olur mu acaba
Tabibirde çıkmayan gaz var :) yürüyüş ne kadar olursa çıkma durumu o kadar hızlı olur belki
Al benden de o kadar korku var sezeryan olcam 27 si pazartesi randevum var bakalım ne diycek doktorcum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Amin insaallah ne kadar korksakta o oradan çıkacak bi şekilde

Merhaba.
En bastan beri bu konuyu takip ediyorum ama gecmis kayiplarim oldugu icin uye olmayi ya da yazmayi dusunmemistim. Simdi kendime koydugum sureyi doldurdum. Artik kendimi ekim annesi kabul edebilirim.

Beni de eklerseniz sevinirim.
Sat 19.01.2018
Bdt 26.10.2018 (kendi dogum gunum ayrica)
Yas 34, istanbul
Bebek kiz ismi nil
Baslangic kilom 65.5

Hayirlisiyla bebeklerimize kavusma dilegiyle...

Aslinda sikintili bi durumda genele donebilirler.
Tabii soylemen doktorla konusman daha iyi bunun icin.
Ama bebegin cikisi cok kisa sure ve hemen gorursun onu bambaska bi duygu :)
Sonrasinda sen yine stresliysen hala donebiliyorlar genel anesteziye.
Bende oncesinde cokk sey yasadim ama bu baska bi durum tabii.Gucun oluyor ya da ne bileyim Allah veriyor heralde bebegi gordukce.Yardimci oluyorlar ilk emzirmelerde.
Tabii ki sikintili surecler ama sonucta nerdeyse 1 senedir suren bir durum,bu kez bi canli dogacak senden,insan gozardi edebiliyor bence kendini hazirladikca.
Hepsi unutulup gidiyor❤insaniz.
Sen kendini korkutma hic.

pazartesi nst ye giricem ilk defa. karnimda kasilmalar hissetmeye basladim bi 10 gundur felan.dogsa da rahatlasak bi an once fiziksel olarak.gece yatmasi kalkmasi bi dert gunduz is yapmak zor :) tabi saglikla gelsin bebislerimiz. dogum seklim nasil olacak merak ediyorum bi yandan da. geri sayimlara basladik artik. benim normalde sat 24 aralik.ama adetlerimin arasi 40-45 gune kadar ciktigi icin doktorum biz onu 1 ocak kabul edelim demisti ilk ultrasonda.bakalim nasil olacak.

Benim kızımda 5 yaşında kolay oluyor herşey evet şuan için ama bebek olunca neler olacak göreceğiz bakalım :) umarım herşey güzel olur hepimiz için

Çok panigim ben canim. Her durumda öyleyim şimdi eşime dedim mesela spinal olsa diye yapamazsın dedi
Doktorum 6 yıldır biliyor beni en iyisi onun fikrini almak

Yiyecek bana cok basit geliyor yaa :///

PiandSm ben hep 56 cmlik kiyafetler almaya dikkat ediyorum. Hem erkek oldugu icin hem de babasi da 57 cm dogdugu icin. Bir de olmaz falan diye riske atamam. Buyuk olursa sorun degilde,kucuk olursa problem :)

Selam hani lar. Evet cokca konusulan konulardan bir tanesi "deterjan"konusunda ne yaptiniz? Ben daha kiyafetlerini yikamadim. Şifonyer aldiktan sonra yikayip kaldirmayi dusunuyorum. Sifonyer alana kadarda deterjan arayışlarına girdim. Yeni dogum yapan arkadasim kesinlikle sivi deterjan al diyor,granul olanlar tortu bırakıyormus. Ama araştırdıgimda granul olanlar daha saglikli diyorlar. Bir de ceviz sabunu diye temizleyici var.ceviz şeklinde bir sabun tamamen organik. Sabunlari suda kaynatip siselere doldurup oyle kullaniyorsunuz..Kafayi yemek uzereyim zaten o kadar zor karar veren bir insanimki..

Hey masaallah
Bende çok merak ediyorum kaç kilo oldu nasıl diye
Ayin 3unde kontrolüm var Allah izin verirse. Ama senle haftamiz ayrı belki benimde aynı kilodadır. Agirlastim mi baya?

yok canım temizlik yapmadım evi süpürmedim dediğin gibi bebeğimden önemli değil
bende senin gibi 35+2 de ayrılmış oluyorum izne

merhaba canım ben migros indiriminden dalan roxy granül aldım bide unibaby yumuşatıcı aldım
bende henüz yıkamadım bayramda evdeyim yıkarım diyordum ama hiçbirşey yapmadım
bu haftalarda yıkarım herhalde annemler şehir dışınmdaydı beni bekle dedi
bende onları bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…