- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Benim 31 'de başladık her hafta gidiyorumInsallah guzelliklerle buyusunler❤
Sikayetine gore alabilirler canim.
32de baslamisti benim nst,sikayette olmadan.
4 hafta deyince bende heyecanlandım bizimde aksilik olmazsa 6 hqftamız kaldı :) bizdede durumlar aynı hergün biyerlerdeyiz rahat geçiyor hamileliğimde neyseki gezebiliyoruz ama bazen bacaklarım ağrıyor dolaşmaktan neyseki eğil kalk olmuyor kendi işinş kendi görebiliyor yaştan dolayı iyiki diyorum daha küçük değilmiş çok zor olurdu sanıyorum:) doğuncafa bizde durumlar değişmez haftasonları yine dışarda geçiririz rahat rahat en azından kızımında düzenini bozmak onu üzmek kısıtlamak istemiyorum çünkü ..
Benim 31 'de başladık her hafta gidiyorum
Muhtemelen benimki de sezeryan ameliyat yerim sıkıntılı şu an morardı nedense. Bebeğinde ayağı aşağıda bi ara dönmüştü şimdi yine dönmüş tabi kendi doktorum ne derse 3 eylül de kontrolüm var bana da tarih verir
Ameliyatın hic sevmedigim yeri o buz gibi yere girmesi... korkuyorum...
Al benden de o kadar korku var sezeryan olcam 27 si pazartesi randevum var bakalım ne diycek doktorcumBenim 31 'de başladık her hafta gidiyorum
Muhtemelen benimki de sezeryan ameliyat yerim sıkıntılı şu an morardı nedense. Bebeğinde ayağı aşağıda bi ara dönmüştü şimdi yine dönmüş tabi kendi doktorum ne derse 3 eylül de kontrolüm var bana da tarih verir
Ameliyatın hic sevmedigim yeri o buz gibi yere girmesi... korkuyorum...
Yukarda uyutsalar ne var sankiOralari hic sikinti gelmiyor :)
Simdi bebisinle olacagin icin cok farkli gelecek sana da muhtemelen :) digerinden bambaska gecer yani.
Bende ilk yuruyusu halledip yuruyusleri sıklastırmanin hayalindeyim toparlanayim cabuk diye :) suan en zor gelen kuzu kuzu iceri girmek :)))))))))
Amin insaallah ne kadar korksakta o oradan çıkacak bi şekildeAl benden de o kadar korku var sezeryan olcam 27 si pazartesi randevum var bakalım ne diycek doktorcumallah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Yukarda uyutsalar ne var sanki
Aşağı inene kadar tansiyon falanyerle bir oluyor benim
Birde kesinlikle spinal yaptırmam genel istiyorum benim psikoljim bozulmaya musait önceki yaşadıklarım ameliyatım kürtajım gelir aklıma gornek istemiyorum birazda korkagim
Sonrası uyanma durumunasıl olur diye de düşünüyorum Zeynep'imi kucagima bile alacak dermanim olur mu acaba
Tabibirde çıkmayan gaz var :) yürüyüş ne kadar olursa çıkma durumu o kadar hızlı olur belki
Amin insaallah ne kadar korksakta o oradan çıkacak bi şekilde
Benim kızımda 5 yaşında kolay oluyor herşey evet şuan için ama bebek olunca neler olacak göreceğiz bakalım :) umarım herşey güzel olur hepimiz içinBende oyle dusunuyorum.Kucugu babaylada kalsa 1 saat degerlendirebiliriz insallah birlikte.Hep birliktede cikariz ben severim gezmeyi zor gelmez :)
Evde biraz daha kolay oluyor wc fln en basiti ama disarda suan bunlar zorluyor tabii en basiti yaptiktan sonra ellerini yikamasi icin kaldiriyorum.4 yasinda benimkide,sagolsun cogu isini görür :)
Nasip bizde cok sey ogrenecez onlarla :) guzel zamanlar.
Az kaldi cidden hergun baska heyecan olur yakinda grupta :)))
Çok panigim ben canim. Her durumda öyleyim şimdi eşime dedim mesela spinal olsa diye yapamazsın dediAslinda sikintili bi durumda genele donebilirler.
Tabii soylemen doktorla konusman daha iyi bunun icin.
Ama bebegin cikisi cok kisa sure ve hemen gorursun onu bambaska bi duygu :)
Sonrasinda sen yine stresliysen hala donebiliyorlar genel anesteziye.
Bende oncesinde cokk sey yasadim ama bu baska bi durum tabii.Gucun oluyor ya da ne bileyim Allah veriyor heralde bebegi gordukce.Yardimci oluyorlar ilk emzirmelerde.
Tabii ki sikintili surecler ama sonucta nerdeyse 1 senedir suren bir durum,bu kez bi canli dogacak senden,insan gozardi edebiliyor bence kendini hazirladikca.
Hepsi unutulup gidiyor❤insaniz.
Sen kendini korkutma hic.
Benim dr um bayan ama oyle süslü bir kadın değil hatta oldukca sade makyaj bile yapmıyorBenim doktor erkek. Kaliteli bi cüzdan alayim diyorum. Gömlek vs tam bedenini bilemediğinden. Kadın dr a Sarar dan vs şık bi fular olabilir..
Yiyecek bana cok basit geliyor yaa :///Bende yurtdsnda oldugmdan turkiyeyle alakli bisy almistim. Ilk tatilmde sonradan getrmistim. Bu sefer almam herlde:)) ama Trde olsam baklava falan yaptirrdim. Yada memlektten ozel gida getrtrdm. Neyi meshursa. Kaliteli bal olur falan. Aklima yiyeck geldi hep:)
Bende bu sfer turkish lokum gotururum belki:)
Çok güzel düşünmüşsün...Canim ben Amerikada dogum yapacagim icin doktoruma milli geleneksel bi atki Aldim. Cok şik duran bisey ozellikle ozel gunler icin cok hoş hide el işi. Tabi daha elime ulasmadi. Annem saglicakla gelebilirse hediyeyi annem getirecek bakalim.
Hey masaallahKızlar merhaba buğün kontrolüm vardı bebeğimin kilosu 2.520 gr 47 cm de boyu çıktı. Doktor hersey normal görünüyor dedi her ihtimale karşı nst ye bağlayalım dedi. Şimdi nst sırası bekliyorum :))
yok canım temizlik yapmadım evi süpürmedim dediğin gibi bebeğimden önemli değilAman temizlik icin yormayin kendinizi ben zorlamiyorum artik. Doguma yakin bir yardimci ile dip temel temizlik uzun sure goturur diye dusunuyorum. 3 eylulde benimde randevum muhtemelen o gun calisamaz vericek bana bende 36 yi doldurmak istiyordum ama bu sekilde 35+2 de almis olucam
Selam hani lar. Evet cokca konusulan konulardan bir tanesi "deterjan"konusunda ne yaptiniz? Ben daha kiyafetlerini yikamadim. Şifonyer aldiktan sonra yikayip kaldirmayi dusunuyorum. Sifonyer alana kadarda deterjan arayışlarına girdim. Yeni dogum yapan arkadasim kesinlikle sivi deterjan al diyor,granul olanlar tortu bırakıyormus. Ama araştırdıgimda granul olanlar daha saglikli diyorlar. Bir de ceviz sabunu diye temizleyici var.ceviz şeklinde bir sabun tamamen organik. Sabunlari suda kaynatip siselere doldurup oyle kullaniyorsunuz..Kafayi yemek uzereyim zaten o kadar zor karar veren bir insanimki..
Temizlik vs için yormayin kendinizi. Herşey olduğu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?