2018 Ekim Anneleri

Purpplee canim bisey sorcam
Amniyon sıvısı mi yoksa idrar mi olduğunu anlamadığım ıslaklık oluyor
Turnusol kağıdı mi almam lazım test etmek için yoksa pedi var mi
Turnusol kağıdı..Ben bu ara gece her wc ye kalktığımda Islak oluyorum ama tüm vücudum Islak oluyo ter yani..yine de koydum turnusol kağıdını renk değişmedi.İnterbetten sipariş etmiştim al istersen sen de için rahat etsin
Medicallerde olur dediler ama ben bulamamıştım netten almıştım

Banada karalar basıyo valla:) şuan tek hedfim bu kışı kafayı yemeden geçirmek.
Doğru onunda stresti ayrıdır ama ben plan sevdğmden hoşuma giderdi. Sağlıkla zamanında gelsinlerdd kavuşalım. Komşulardan yenidoğan ağlama sesi geliyor canım çekiyo valla:)) sürekli doğurcam böyle giderse:)))))

Yiyecek bana cok basit geliyor yaa :///
Bana da en işe yararı geliyo. Güzel başka bişey bulursan kalıcı o güzel tabi ama genelde öğretmelere doktorlara bu tarz hediyeler çok gider ve onlarında sakladğını çok düşünmüyorum o yüzden dedim. O zamn gerçktn yanında kalablck bişey olablr. İsim yazılı bişeyler olablir. Ofisi için kullanabileceği kalem defter takımları olabilir. Basit olanlardan bahsetmyrm tabi.
Yani Trde biz baklavacıyız bizim drlarda bilirler götürünce büyük hayra geçer:)) ondan aklım yiyeceğe çalıştı herldee:)))

Kendi işlerini görmeleri güzel bende yaşı büyük olsa napcaktm diyorum:)) herkesin kendi durumndan memnun olması da ayrı güzel bence. Bitek koşuyo ve peşinden eğilip kucaklamak artık zor. Küçük olmasında tek dezavantaj bu şimdilik. Doğumdan sonra görcez bakalım. Ama inş herşey güzel olcak o konularda endişem yok. Bi tek dışarı sı market olur bizim için. Çnkü ben bile çıkamıyrm soğuktan. Geçen sene Trye gelmiştim bu yüzden kışın. Marmariste doğup büyüyp böyle kışlarrr zorladı:))

Ya o kadar iyiydi ki içimden gelmişti benim. Biz çocuk drumzada almıştık. Gerçktn seviyorum ikisinide. Hatta ebemi hatrlasam ona da almak isterim. Ama onları bi doğum anında görmüştüm. Benm için onlarda bağ kurmak çok önemli. (Elektrk almam lazım) :)))) netten faln o kadr araştırıp bulmuştum. Yanıltmadılar çok şükür

Oyy cidden zor olur :) bende en cok serin severim boyle bi hirka giyeyim,miss :)
Eylul cocuguyum bende ondan belki de :)))))

Buyugun kolayligi zorlugu bence her yasta baska baska canim.Aynen annenin ne hissettigi onemli.Zor gormeye basladikca daha cok batar goze ama hazir olmak kabullenmek en guzeli.Yardimci olabilirsek onlara ne alâ❤

Ben 1 senedir çıkaramıyrm o lekeleri:))) bebek deterjanıyla zor herlde. Hani hiç kimyasal kullanmym dedim böyle takılıyorz. Çıkarabilen varsa yazsın valla. Belki ben beceremiyorum

Olumsuz her düşünceye kapalıyım zaten:))) çok tepki almıştım ailelerden bi ara takıldım bile. Ama sonra kapadım kapıları. İlk ayları atlatalım sonra oyun arkadaşı işte:)))
Hangi yaş olursa olsun inş ilk çocuklarımız çok sevip mutlu olurlar ve inş sıkıntısız büyürlerr. Özellkle iki kız birbirine en güvenilir arkadaş:) aklıma geldkçe mutlu oluyorm :)))

Benimki amuda Kalktı herhalde ayağıyla kaburgaları elleriyle vajeni ittiriyor çıkacak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…