2018 Ekim Anneleri

Yurtdisinda olunca buralarin meshur yiyecekleride özlenince bayaa hayra geciyordur :)

Alttan degilde tam kesiden yapiyorlar bastirarak.
Sen spinal epidural kombo olarakta sorabilirsin doktoruna.

Beni de ekler misiniz

Sat 20.01.2018
Bdt. 27.10.2018
Cinsiyet; kız - isim; Hanne Nisan
Baş. Kg. 53
İstanbul
Şimdiden teşekkür ederim

Hosgeldiniz kizlar :) Ekledim.
Allah saglikla tamamina erdirsin.

Evet farklı isimleri var ana madde borax - bor

Evet canim.Benim ufaklik 4 yasinda insan bi sure sonra terimleri bile hatim etmis oluyor :)
En uzucusu bebek deterjani olarak satilan bi cogunun icinde istenmeyen maddelerinde olmasi.
Sadece cocuklar icin degil kendimiz icinde dikkat etmeliyiz cunku bizim esyalarimizlada yeterince iciceler

geriden ya da ilerden gitme olabiliyor bana da bir ileri bir geri diyorlar. çok takmıyorum. alete göre de değişiyor. o an alet ille de tam doğru gösterecek diye bir şartı da olmuyormuş.

Senin kız bebiş olunca daha ağır olmuşsundur Yürüyüşe yansıyacak kadar.Az kaldı neyseki

Kaburgayi dik tutmaya calismaktan galiba :)
Bide bacaklar gittikce kapanmiyor.
Karnim top gb onumde ve asagida bide cokca.Kilo almadim cok,sükür ki.
Buna sukur yine de son ay son haftalar daha agir oluyor.

maalesef çok zor. herkesin kendi doğruları oluyor. sigara içen birine bunu anlatamazsın zaten imkansız...
seni çok iyi anlıyorum

Biz neler olucaz bakalım daha ilk bebiş herşeyi düşünüyor insan...

Kaburgayi dik tutmaya calismaktan galiba :)
Bide bacaklar gittikce kapanmiyor.
Karnim top gb onumde ve asagida bide cokca.Kilo almadim cok,sükür ki.
Buna sukur yine de son ay son haftalar daha agir oluyor.
Bebekten dolayı kilo artışı olmSı gerekirken tartıda bişey farketmediğind gmre Bebeğin aldıpı kilo kadar sen zayıflıyorsun csnım :) bravo dşyorum :)

Anestezinin sekli ne olursa olsun o kontrol yapilmaz mi hastanede uygulaniyorsa. Sonucta dogum sonrasinda yapilan bisi. Ama spinal bele katater takilip agri kesici verilen sekil miydi? Eger oyleyse hissetmezsin belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…