Bana da en işe yararı geliyo. Güzel başka bişey bulursan kalıcı o güzel tabi ama genelde öğretmelere doktorlara bu tarz hediyeler çok gider ve onlarında sakladğını çok düşünmüyorum o yüzden dedim. O zamn gerçktn yanında kalablck bişey olablr. İsim yazılı bişeyler olablir. Ofisi için kullanabileceği kalem defter takımları olabilir. Basit olanlardan bahsetmyrm tabi.
Yani Trde biz baklavacıyız bizim drlarda bilirler götürünce büyük hayra geçer:)) ondan aklım yiyeceğe çalıştı herldee:)))
Benimki amuda Kalktı herhalde ayağıyla kaburgaları elleriyle vajeni ittiriyor çıkacak sanki
Aynı uygulama benim doğum yapacağım hastanede de var ve en çok ondan korkuyorum çünkü ben genel anestezi isteyeceğim o muayeneyi nasıl olcam onu olmamak için bile spinal düşünürüm yani
Evlendigimde kısa süreli bi vajinismus yaşadım muayene benim için çok zor oluyor
Kızlar bormatik aldım bn tamamen doğalmış...doğadaki bor madeninden yapılan bir urun. yıkadım herşeyi...
Beni de ekler misiniz
Sat 20.01.2018
Bdt. 27.10.2018
Cinsiyet; kız - isim; Hanne Nisan
Baş. Kg. 53
İstanbul
Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba beni de ekleyebilir misiniz listeye
Yaş 30
beklenen doğum tarihi 25 ekim
Son adet tarihi 18.01.2018
Cinsiyet erkek
Başlangıç kilom 52
Şehir İstanbul
Bebek İsmi Umut
İlk bebeğim olacak Allah ın izniyle
Teşekkür ederim şimdiden
Hepimiz hayırlısı ile alırız kucağımıza minik bebeklerimizi inşallah :)
Evet farklı isimleri var ana madde borax - borEtimatikkizlarada tanidik gelsin ismi diye yazdim.
Evet farklı isimleri var ana madde borax - bor
Sezeryanda da mi ,of Kaçış yok muYok eli ile alttan muayene ediyor canim kuzenim anlattı bana da
geriden ya da ilerden gitme olabiliyor bana da bir ileri bir geri diyorlar. çok takmıyorum. alete göre de değişiyor. o an alet ille de tam doğru gösterecek diye bir şartı da olmuyormuş.Arkadaşlar ya bu bebeğin geriden gelmesini yaşayanlar var mı 10gün geriden geliyortekrar detaylı usg ye giricem hafta içi, damarlarda bir problem var mı diye, onda bir problem yoksa genetiktir dedi doktorum, yaşayan var mı merak ettim
Senin kız bebiş olunca daha ağır olmuşsundur Yürüyüşe yansıyacak kadar.Az kaldı neysekiSon 1 haftadir kaburgalar iyice pert benimde.Paytak bi yuruyuste kattı ister istemez :)
Sezeryanda da mi ,of Kaçış yok mu
Senin kız bebiş olunca daha ağır olmuşsundur Yürüyüşe yansıyacak kadar.Az kaldı neyseki
maalesef çok zor. herkesin kendi doğruları oluyor. sigara içen birine bunu anlatamazsın zaten imkansız...Babama çok canım sıkıldı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Eğitimde eğer sigara içen birisi varsa elini yikasin bebeğinizi öyle tutsun hatta üstünü de değiştirsin dediler. Ben de el yıkama taraftariyim sadece asansöre bile binsem elimi yıkıyorum. Annemle babamla paylaştım bu düşüncemi eşimin babası sigara içiyor o yüzden. Babam çok tepki gösterdi o zaman kimseyi kabul etme kimseye de gitme dedi çok ağır konustu. Etrafinda bir kişi bile olmaz dedi. Ben bebekken yanımda coj sigara icilmis ve ciğer filmlerinde Dr lar bu ciğerlerinin hali ne diyo. Kaldı ki dışardan gelen herkesin elini yıkaması gerekiyo. Bu konuda çok hassasim. Etraf hastalık kayniyo. Ayrıca en az 6ay opmeme taraftariyim. Keşke herkes saygı duysa. Çok zor
Tabi yazarımBir de yikadiktan sonra yazar misin :) granul olarak almayi dusundugum tek markada :)
Biz neler olucaz bakalım daha ilk bebişEvet canim.Benim ufaklik 4 yasinda insan bi sure sonra terimleri bile hatim etmis oluyor :)
En uzucusu bebek deterjani olarak satilan bi cogunun icinde istenmeyen maddelerinde olmasi.
Sadece cocuklar icin degil kendimiz icinde dikkat etmeliyiz cunku bizim esyalarimizlada yeterince iciceler
Gittiğim rutin Dr açıklığa bile bakmıyor el ile müdahale etmez herhajde,gerekli olursa da yapıcak bişey yok :)Ben şahsen alttan muayene olmadim sezaryen sonrası.Bu kontroller duruma göre degisiyor.
Bebekten dolayı kilo artışı olmSı gerekirken tartıda bişey farketmediğind gmre Bebeğin aldıpı kilo kadar sen zayıflıyorsun csnım :) bravo dşyorum :)Kaburgayi dik tutmaya calismaktan galiba :)
Bide bacaklar gittikce kapanmiyor.
Karnim top gb onumde ve asagida bide cokca.Kilo almadim cok,sükür ki.
Buna sukur yine de son ay son haftalar daha agir oluyor.
Anestezinin sekli ne olursa olsun o kontrol yapilmaz mi hastanede uygulaniyorsa. Sonucta dogum sonrasinda yapilan bisi. Ama spinal bele katater takilip agri kesici verilen sekil miydi? Eger oyleyse hissetmezsin belki.Aynı uygulama benim doğum yapacağım hastanede de var ve en çok ondan korkuyorum çünkü ben genel anestezi isteyeceğim o muayeneyi nasıl olcam onu olmamak için bile spinal düşünürüm yani
Evlendigimde kısa süreli bi vajinismus yaşadım muayene benim için çok zor oluyor
Benim dedigim kontrol alttan muayenr degil canim. Karna bastirip kanama miktarinin kontrol edilmesi.Yok eli ile alttan muayene ediyor canim kuzenim anlattı bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?