2018 Ekim Anneleri

Ben 1 senedir çıkaramıyrm o lekeleri:))) bebek deterjanıyla zor herlde. Hani hiç kimyasal kullanmym dedim böyle takılıyorz. Çıkarabilen varsa yazsın valla. Belki ben beceremiyorum
Deme öyle ben illaki çıkaracak bişey bulurum diyordum Neyse çıkmazsa da yapacak bişey yok. Leke cikarticilari dedin mi? E-bebekte falan vardı sanki.

Benimde öyle dün hele çıkacak sandım bi an o kadar asabi bastırıyordu ki. Şimdi de kaburgalarıma yapıyor ağrı yapıyor sanırım sıkıştıkca genişletiyor alanını.
Bende Ağrı yapmıyor ama eğilemiyorum Ayaklardan :)

ay ben camasir makinesine camasir atip cikarirken cok zorlaniyorum.ya da bulasik makinesinin alt kismindakileri bosaltirken filan.sizin de oyle oluyor mu.
Aynen öyle bundan sonra yere düşeni bile alamayacağız öyle görünüyor sağlıkla gelsinler de bunlar tatlı şikayetler :)
Ankaradaymışsınız siz de ..Nerede yapacaksınız doğumu ?

Onu her zaman yapmiyorlar ama neye gore yapiliyor bilmiyorum.Normalde uyusukken yapiliyor.Sonrasi duruma gore galiba.
Bana da zaten bi defa yaptilar. Uyusukluj tam gecneden hatta. Ama ona ragmen canim cok yanmisti. Bi de yazmistim belki her hastanede yokrur ayni uygulama.

Aa sen diyince hatrladım normal doğumda bana yapmışlardı. Sezeryanda da yapılıyor mu?
Bana yapilmisti canim. Arkadaslara da dedigim gibi her yerde ayni uygulama var mi bilmiyorum.

Ben 1 senedir çıkaramıyrm o lekeleri:))) bebek deterjanıyla zor herlde. Hani hiç kimyasal kullanmym dedim böyle takılıyorz. Çıkarabilen varsa yazsın valla. Belki ben beceremiyorum
Beyaz sirke alın biraz bekletip makinaya atın birazda makinaya deterjan gözüne koyun yıkayın hem doğal yumuşatıcı hemde lekeden eser yok arkadaşıma önerdim ve çok şaşırdı eşinin kıyafetleri çok lekeliymis bi türlü çıkmamış naptıysa bende facebook da okumuştum bunu tavsiye ettim sonuç harika dedi hiç leke kalmadı dedi deneyin derim

Kırmızı ve mavi olanı var hangisini alacağım birde amniyotik sıvı ise ne renk oluyor

Aynı uygulama benim doğum yapacağım hastanede de var ve en çok ondan korkuyorum çünkü ben genel anestezi isteyeceğim o muayeneyi nasıl olcam onu olmamak için bile spinal düşünürüm yani

Evlendigimde kısa süreli bi vajinismus yaşadım muayene benim için çok zor oluyor

Aynen öyle bundan sonra yere düşeni bile alamayacağız öyle görünüyor sağlıkla gelsinler de bunlar tatlı şikayetler :)
Ankaradaymışsınız siz de ..Nerede yapacaksınız doğumu ?
evet tatli sikayetler :) gazi universitesi hastanesine gidiyorum ben doktora. dogumu da orda yapicam insallah.sizin ortadogu di mi yenimahallede.

Kırmızı ve mavi olanı var hangisini alacağım birde amniyotik sıvı ise ne renk oluyor
Bak sana kendiminkini atıyorum farklı bir rengi oldupunu bilmiyordum.Benimki amniyon sıvısı görürse mavi renge dönüşüyormuş

Eklentiler

• image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 61
evet tatli sikayetler :) gazi universitesi hastanesine gidiyorum ben doktora. dogumu da orda yapicam insallah.sizin ortadogu di mi yenimahallede.
Evet bana en yakını orasıydı şimdilik memnunum bakalım kısmetse orda olcak.

Bende senin gibiyim ama bebek için her bişeyi yaptırdım :) el ile Açıklık muayenesi bile oldum düşün kesseler izin veremem diyordum.Normal doğum da yaparsam şaşırmıcam bu gidişle :) bir o kaldı yapmadığım
Bu arada arkadaşların bahsettiği şey muayene değil karna el ile bastırmakmış

Yok eli ile alttan muayene ediyor canim kuzenim anlattı bana da

Merhaba beni de ekleyebilir misiniz listeye
Yaş 30
beklenen doğum tarihi 25 ekim
Son adet tarihi 18.01.2018
Cinsiyet erkek
Başlangıç kilom 52
Şehir İstanbul
Bebek İsmi Umut
İlk bebeğim olacak Allah ın izniyle

Teşekkür ederim şimdiden
Hepimiz hayırlısı ile alırız kucağımıza minik bebeklerimizi inşallah :)

Bir de yikadiktan sonra yazar misin :) granul olarak almayi dusundugum tek markada :)

Ben dalan roxy kullandim, bir kase icerisine 3 tatli kasigi kadar koydum ustune su ekleyip mumkun mertebe eritmeye calistim ve tortu kalmamisti ustelik hassas programinda ve extra durulama yapmadan. Zaten her sey yepyeni onemli olan magaza kirinin gitmesi uzerinden. Ama kullanim sonrasi her seferinde eritir miyim bilemiyorum firsatimiz olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…