2018 Ekim Anneleri

Roxy dalan. Granül aldım , n11 den 2 kg 21 lira falan kargo ücreti de yok, yumuşatıcı kullanmayın. Yorumları ağırlıkta olduğu için almadım

Günaydın hanımlar mutlu günler... pixielix canım bahsettiğin ürün ne güzelmiş öyle leke olup da kullanamadığımız o kadar çok şey var ki kullanamadığımız. Sen bahsedince baktım netten de n11 hepsiburada gibi yerlerderde satılan bir ürün vat bahsettiğin ürünle aynı şeyler mi acaba? Öyleyse alıp denemek isterim açıkçası

Gittiğim rutin Dr açıklığa bile bakmıyor el ile müdahale etmez herhajde,gerekli olursa da yapıcak bişey yok :)

Sizde sanirim doktor zorlamiyor hic bu durumda.Bence zorlamasinlarda zaten basit bisy degil sonucta.Bambaska bi durum.Sezaryen sonrasi elle alttan hic duymadim ama.Karindan bastirip kanamaya bakiyorlar.Belki durumla ilgilidir.

Bebekten dolayı kilo artışı olmSı gerekirken tartıda bişey farketmediğind gmre Bebeğin aldıpı kilo kadar sen zayıflıyorsun csnım :) bravo dşyorum :)

Aldim aldimda cok degil 8 kilo :) yani vucudum ekstra sismedi demek istedim aslinda :)))))) bi gobis var oyle yanlar,popo fln yok hic.

Anestezinin sekli ne olursa olsun o kontrol yapilmaz mi hastanede uygulaniyorsa. Sonucta dogum sonrasinda yapilan bisi. Ama spinal bele katater takilip agri kesici verilen sekil miydi? Eger oyleyse hissetmezsin belki.

Spinal katatersiz,epidural katater uygulamasi

30 derecede eritmemesi normal aslinda canim.Eritip kullanabilirsin devamini.

Olabilir. Norml dogumda kan iyice bosalsin diye yapmislardi gelip gidip hafif rahatsiz edicide olsa bence cok iyi bi fikir. Baya bosaltiyodu cunku

Sezaryende ameliyat yerine bastirdigi icin cok iyi degil aslinda :) bide her iki sekilde de karni yavas yavas ovalamak gerekirmis aslinda rahim yumusarmis.Belki bize de cok is dusuyorda ilgilendigimiz cok sey oluyor o an :)

Aa ben hep kullaniyrm makinede kendimizinkinide kizimada. Yumusatici almam zaten:) ama hic bekletmedim su eklemek gerekli mi bekletirken. Direk makinenin icinde bekletebilirm ben o zmn. Zaten hepsi lekeli:)))
Çamaşırlar sirkeli kokmuyor mu

Sizde sanirim doktor zorlamiyor hic bu durumda.Bence zorlamasinlarda zaten basit bisy degil sonucta.Bambaska bi durum.Sezaryen sonrasi elle alttan hic duymadim ama.Karindan bastirip kanamaya bakiyorlar.Belki durumla ilgilidir.
Evet ben de duymadım.Karından bastırıldığını duydum sadece ben de
Aldim aldimda cok degil 8 kilo :) yani vucudum ekstra sismedi demek istedim aslinda :)))))) bi gobis var oyle yanlar,popo fln yok hic.
aynen benim de öyle :) 13 kilo almıştım iki hadta önceki tartıya göre ama dışarıdan bakınca ekstra Göbekten başka bişey yok gibi :) hiç kilo almamışsın deniyor :)

Sezaryen olacam canim nasipse.İlkide mecburi olmustu.
Ssvd dusundum ama doktorumu degistirmem gerekiyor ama diger doktordada son dk sezaryene alinmam gerekirse cerrahisi cok kotu diye sikayet cok duydum.
Kendi doktorumada cok guveniyorum.

aa hiç bilmiyordum canım sadece roxy yeterli mi peki yumuşatıcıyı hangi deterjanla kullanmam lazım

Roxy'nin ozelligi o canim.O yuzden dedim.
Ben yumusatici normalde de kullanmiyorum hangi deterjanlar ister bilemedim :)

Masallah o zaman :)
Kilo cok abartilacak bisyde degil ama iste sonrasi icin biraz insana moral oluyor :) zaten biraz siskinlik,o karmasa derken,ekstra agirlik sonucta.Dikkat etmektede fayda var.

Deneye yanıma bulacağız sanırım. Dene çıkartır belki.
Sirkeyi bende deneyeceğim kendi camasirlarimizda en kısa zamanda o çıkarırsa süper olur doğal leke çıkarıcı işte başka şeye gerek kalmaz.
Bi kakası bi ek gıdada yiyecekler leke bırakır sanırım şimdilik ikisini hallettik mi tamamdır :)

Son düzenleme:
Sezeryanda alttan muayeneyi ben de hiç dıymadım zaten.Ben sezerysn istiyorum alttan herhangi bi sebeple bakmazlar diye düşünüyorum
Be de senin gibi dusunuyorum canim. Aslina bakarsan ben normal dogum istiyorum ama dr um pek yanasmiyor. Maceraya gerek yok diyor. Napiyim saglikla gelsin de hepimizinki.

Olabilir. Norml dogumda kan iyice bosalsin diye yapmislardi gelip gidip hafif rahatsiz edicide olsa bence cok iyi bi fikir. Baya bosaltiyodu cunku
Dogrudur canim. Farkli farkli uygulamalar var. Yaptiklarina gore vardir bi hikmetk. Yararini da gormuşsun zaten.

Benim dediğim alttan kuzenim sezerya 'la doğum yaptı iki defa 1 sene ara ile aynı hastanede ikisinde de yapmışlar
Anladim canim. Demek ki her yerin uygulamasi farkli. Saglikla kucagimiza alalim da bazi seylere mecbur katlanicaz.

Aynen canim bana kesinin oradan degil de gobek deliginin oradan bastirdilar. Uyusukluga ragmen cok canim acimisti. Bi de sezeryandan cikinca ayaklarimin acayip usudugunu hissetmistim. Kat kat orttuler ayagima dokundular ayagim sicacik ama ben usume hissediyorum. Ameliyat iste... bu arada drfigin deterjani bi arastiricam ben de. Sag ol

Spinal katatersiz,epidural katater uygulamasi
Hep karistiriyorum bu ikisini :) benim belden igne yapilmisti. Sonra ayagini kaldir dediler birini bayagi kaldirdim digerinde hafif zorlandim. Karnimda cimdik gibi bisi hissettim ve ameliyat ekibi de farketti bunu. Hemen akabinde genele döndürmüşler.

Amin.Önceki sezerysn miydi ? Sen gönüllü olduğun halde neden normali denemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…