2018 Ekim Anneleri

Amin.Önceki sezerysn miydi ? Sen gönüllü olduğun halde neden normali denemiyor
Evet canım önceki mecburi sezeryandı. Hastane devlet hastanesi belki ondandır. Genelde ssvd özrl hastanelerde uygulanıyor. Küçücük de olsa rüptür denilemn bir riski var. İki doğum arasonın en az 5 yıl olmasını isteyen dr lar var. O nedenle herkes yanaşmıyor.

Sezaryen olacam canim nasipse.İlkide mecburi olmustu.
Ssvd dusundum ama doktorumu degistirmem gerekiyor ama diger doktordada son dk sezaryene alinmam gerekirse cerrahisi cok kotu diye sikayet cok duydum.
Kendi doktorumada cok guveniyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım saglikla.

kızlar epilasyon işini ne yapıyorsunuz ben ağdaya gidiyordum ama annem tüy dökücü kreme dön Allah korusun bi kasılma filan yaşarsan bebek için tehlike olur belki dedi
bende veet tüy dökücü krem aldım ama beceremiyorum
zaten bikini bölgemi hiç göremiyorum
bacaklarıma bile eğielemedim temiz alamadım
göbeğimde çok kılllandı hamilelikten sonra
kendimi berbat hissediyorum
dayanamayıp ağdaya gideyim istiyorum
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Inşaallah sizin dediğiniz gibidir hem kuzenim hemde yakın arkadaşım dedi alttan bakıyor parmağını biraz sokuyor içeri diye
Ne olduğunu doğum sonrası göreceğiz. Ya zaten diren takıyorlar ne gerek var ki buna

Göbeğe neden bastırıyorlar onu da ilk defa duydum

Bende sezeryan oldum ilkinde ama öyle bir muayne olmadım alttan falan.. hemşireler gelip bakmış olabilirler sadeve kanama için doktor ertesi gün gelip hastahanede kontrol etmişti dikiş bölgemi okdar

Bende ağda yaptırdım görwmedğim için gidip 2 hafta önce hala çıkmadı tüylerim hamilelikte yavaşladı uzaması neyseki :) birde doğuma girerken yaptırıırm diye düşünüyoeum ben ozamana ladar çok çıkmaz umarım çok zor oluyor çünkü

Ben hastane süsü sevmem mesela. Bu benim düşüncem. Arkadaşım gelecek ay doğum yapacak. Onun tüm sevincine heyecanına süslerine ne güzel diye yorum yaptım.. ne yani ben yapmıyorum diye başkasını eleştirme hakkı yok ki.. baskası için gereksiz olan sizin için gerekli olamaz mi?

Bende sezeryan oldum ilkinde ama öyle bir muayne olmadım alttan falan.. hemşireler gelip bakmış olabilirler sadeve kanama için doktor ertesi gün gelip hastahanede kontrol etmişti dikiş bölgemi okdar
Evet canim hemşire bakmış öyle dedi

Yani normal dogumda bile dogum sonrasi alttan muayene duymadim ben. Bilmem ki amaci nedir? Kuzebin acaba dogum oncesi aciklik muayenesini mi kastetti?

Normal dogumda kesi varsa onun dikisini kontrol ediyolar sanirim. Ablam 2 cocugunu da normal dogum yapti ondan biliyorum.

Bi de gobege bastirmalarinin nedeni zaten bebek ciktigi icin rahim hala gobegin altinda, kocaman. Kanama da rahmin icinde oldugu icin sanirim o kan akisini rahatlatmak ve miktarini gormek icin yapiyolar canim. Bana hemsire soyle demisti "simdi biraz canin aciyacak ama bu senin iyiligin icin canim sık disini 3 sn surecek". Parmaklariyla dairesel hareketler yapip 3-5 sn bastirmisti gobek deligimden. Ayy hatirladim simdi de icim bi tuhaf oldu yine

Son düzenleme:
Kızlar lcw 'dan 2.5 tog uyku tulumu aldim uzun kollu. Ama benim evim sıcak olduğu için evde degil dışarda giydirmek için aldim ben. Bakmak isteyen olursa internet sitesinde var mı bilmiyorum ama mağaza da var

Bana diren de takilmadi canim. Hic duymadim da. Normal ameliyatlarin bazilarinda takiliyor ama biliyorum. Benim oyle aman anan bi kanamam da olmamisti zaten. Ped yetmisti. 40 im ciktiktan sonraki ayda da hemen regl olmustum.

Okurken dikis yerim sızladı resmen.

Ben gercekten memnun kaldim hatta sonra kayinvalideye gorumceye bile aldim :) Beyazlari yikarken mutlaka koyuyorum deterjanla birlikte, sakiz gibi oluyolar bembeyaz.. Canim benim fotograf atamadim telefon kasiyor. Bak linkini buldum benimki bundan:

https://m.n11.com/europa-jet-cok-amacli-konsantre-deterjan-20-adet-2kg-P206710990

Kendi sitesinde iade garantili diyor zaten ama eminim memnun kalirsin ^_^

Bana diren de takilmadi canim. Hic duymadim da. Normal ameliyatlarin bazilarinda takiliyor ama biliyorum. Benim oyle aman anan bi kanamam da olmamisti zaten. Ped yetmisti. 40 im ciktiktan sonraki ayda da hemen regl olmustum.
Aynen bende de diren yoktu ve dedigin gibi doktorum 40 in cikinca simir ornegi ve kontrol icin gel demisti. Gittigimde hem ornek almisti hem de ustteb usg ile bakti ve "ooo hemen yumurta uretimi baslamis masallah, bebek dusunmuyosan mutlaka korunmaya basla artik" demisti :) zaten hemen sonrasinda regl olmustum...

yok canim sezeryan sonrası dedi ama millet abartmaya meraklı belki de parmağı ile aşağı kısmı yokladı yani
Bende de bisey var gobegimekendim bile dokunamam bazen usg cihazı denk geliyor çok kötü oluyorum amaaa değer napalim ucunda Zeynep var Allah izin verirse

Diren takan bi benim doktorum kaldı canim
Ameliyatta da takmıştı ve çıkarması okadar zor anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…