2018 Ekim Anneleri

yok canim sezeryan sonrası dedi ama millet abartmaya meraklı belki de parmağı ile aşağı kısmı yokladı yani
Bende de bisey var gobegimekendim bile dokunamam bazen usg cihazı denk geliyor çok kötü oluyorum amaaa değer napalim ucunda Zeynep var Allah izin verirse

Bana diren de takilmadi canim. Hic duymadim da. Normal ameliyatlarin bazilarinda takiliyor ama biliyorum. Benim oyle aman anan bi kanamam da olmamisti zaten. Ped yetmisti. 40 im ciktiktan sonraki ayda da hemen regl olmustum.
Diren takan bi benim doktorum kaldı canim
Ameliyatta da takmıştı ve çıkarması okadar zor anlatamam

bende doğumdan önce gideyim o zaman böyle daha feci
gerçi arkadaşım ben doğumdan önce gittim,hiçbir sorun yaşamadım dedi
ama annemde öyle deyince korktum
Allah korusun erken doğum tehlikesi filan yaşarım diye

O süt korur dedikleti durum tutmamis bizde anlasilan

Sezeryanda da mi takicak diren

Sigara için Allah o bebeğin ciğerlerini korusun demekten başka çare yok. Çünkü bebeğin yanında içilmese bile içen kişi bebeğin yanına gelse sarılsa kucaklasa o acı acı kültablası kokusu bebeğin ciğerlerine girecek. Ee mecbur bu çocuk öpülecek hem sigara kokanlar tarafından hem içmeyenler tarafından. Kültürümüz böyle. Öpülmeye tek çare yanında ıslak mendil olacak çaktırmadan bebeğin ellerini yanaklarını yüzünü bunlarla sileceksin güzelce. Çünkü ellerini de devamlı ağzına götürecek. Dışarıdan gelen kirli ellerini yıkamadan çocuğa dokunacak falan...

İlk zamanlar dikkat edeceğim ben de. Ama yavaş yavaş salacağım. Kirle mikropla haşır neşir olsun. Ancak sigaraya ve öpülmesine tahammülüm yok. Biri her hastalığın sebebi diğeri de çocuğun özel alanı, mahremiyeti. Dikkat ettiyseniz çocuklar yürüyecek kadar büyüdüklerinde öpüleceklerini anladıklarında kaçarlar, hiç istemezler yüzlerinin tükürüklenmesini. Yazık ufacıkken de kendilerini koruyamazlar, yüzü ıslak ıslak öpülen bebek ağlar. Hele sakallı sigara kokan bir adamın o bebek cildini tahriş etmesi iğrenç.

Arkadaşımın bir yaşında bebeği var. Birlikte cafeye gittik oturuyoruz. Masaları silen kız geldi, bir elinde de ıslak kirli bir bez, uzun tırnaklarıyla bebeğin yanaklarını okşadı, bir de sigara kokuyor leş gibi, eğildi bebeği şlap diye öptü. Bebek o sigara kokusu, tırnak, tükürük üçgeninde şok oldu, ağlamaya başladı. Sen bu cesareti nereden buluyorsun. Bu samimiyet nereden geliyor. Elin bebeğini nasıl böyle taciz edersin. Biz seni tanımayız etmeyiz. Her şey bir anda oldu. O kadar şaşırdık ki. Engel olmaya vakit bulamadık hem aniden yaptı hem beklemiyorduk. Tabi annesi kıpkırmızı oldu kızı azarladı, kızdı. Hemen bol bol ıslak mendillerle bebeğin elini yüzünü sildik, kalktık oradan. Devamlı tetikte olmak lazım. İnsanlar özel alsnmış sınırmış bilmiyorlar...

Ben jilet ve epilatörle kendim hallediyorum. Çok kısa sürüyor en fazla 20 dakikada komple epilasyon...

O süt korur dedikleti durum tutmamis bizde anlasilan

Sezeryanda da mi takicak diren
Takıyormuş canim ama herkese değil
Ben myom ameliyatı olmuştum takmıştı
Hiç doğum yapmadigim için bilmiyorum cevremde duyduklarimi söylüyorum bende

evet ya gerçekten neden öyle oldu anlamadım. önceden tüylerimin belli bir çıkma aralığı olurdu. artık tüy kıl hiç çıkmamaya başladı hamilelikte. hele şu son dönemde bir ay oldu hala çıkmadı tüylerim. çok ilginç. önceden en geç haftada bir yapardım.

Benimde aksine hızlı çıkıyor
Birde kararma oldu bende hem koltuk altında hem genital bölgede

İnşallah canım çok sağolasın. Gümbür gümbür hiç durmuyordu iki gündür azaldı baya hareketleri. Senin nasıl gidiyo?
İyi Allaha şükür ne olsun idare ediyoruz senin bi test sonucları vardı downla ilgili ne oldu o sonuclar varmı bir sıkıntı?

Ben jilet ve epilatörle kendim hallediyorum. Çok kısa sürüyor en fazla 20 dakikada komple epilasyon...
jileti koltuk altımda kullanıyorum ama epilatörü yıllardır kullanmıyorum batık yapmıştı tövbeliyim ona
jiletle başka yerleri alamıyorum işte

Doktoruna sor yinede ama bende ilkindede gitmiştim son aylrda mecburen yine gideceğim son birkaç gün kla doğumum belli olduğu için ..

Kızlar Göbek deliğimin alt taraflarında tarif edemediğim,içimi hoş eden bişeyler oluyo :) böyle sanki oğluş içerde lap lap Şap Şap bişeyler yapıyo resmen o sesleri duyuyorum :) bi Sürtünme sesi bildiğiniz.İçerde bişeylerle meşgul orası kesin.Ay bu oğlan kordonla mi oynuyo plasentayla mı oluyo mu sizde de ??kordonu mu tutup sallıyo nedir bu

Aynen bıından görmüştüm ben de eğer zararı olacak bir şey yoksa içindemutlaka deneyeceğim

benide sallayınca hoşuma gidiyor
bizim oğlanlar çok uslu olmayacak gibi canım

Kızlar benden açık kahverengi renkte akıntı gelmiş
Enfeksiyon mu var bilmem bu ara sarı sarı da bişey geliyor
Yarın tahlil yaptırcam bi sorayım olmazsa

Ben ağdaya gidiyorum şu halimle zaten goremiyorum hiçbir yontemle kendim yapamamki. O kdr kasmadan birşey olcanı sanmam oyle olsa dr yasaklar. 31. haftada dr uma sordum ağdaya gitöeye devam edebilir miyim diyr son gün bile gidebilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…