- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Yani normal dogumda bile dogum sonrasi alttan muayene duymadim ben. Bilmem ki amaci nedir? Kuzebin acaba dogum oncesi aciklik muayenesini mi kastetti?
Normal dogumda kesi varsa onun dikisini kontrol ediyolar sanirim. Ablam 2 cocugunu da normal dogum yapti ondan biliyorum.
Bi de gobege bastirmalarinin nedeni zaten bebek ciktigi icin rahim hala gobegin altinda, kocaman. Kanama da rahmin icinde oldugu icin sanirim o kan akisini rahatlatmak ve miktarini gormek icin yapiyolar canim. Bana hemsire soyle demisti "simdi biraz canin aciyacak ama bu senin iyiligin icin canim sık disini 3 sn surecek". Parmaklariyla dairesel hareketler yapip 3-5 sn bastirmisti gobek deligimden. Ayy hatirladim simdi de icim bi tuhaf oldu yine
Diren takan bi benim doktorum kaldı canimBana diren de takilmadi canim. Hic duymadim da. Normal ameliyatlarin bazilarinda takiliyor ama biliyorum. Benim oyle aman anan bi kanamam da olmamisti zaten. Ped yetmisti. 40 im ciktiktan sonraki ayda da hemen regl olmustum.
bende doğumdan önce gideyim o zaman böyle daha feciBende ağda yaptırdım görwmedğim için gidip 2 hafta önce hala çıkmadı tüylerim hamilelikte yavaşladı uzaması neyseki :) birde doğuma girerken yaptırıırm diye düşünüyoeum ben ozamana ladar çok çıkmaz umarım çok zor oluyor çünkü
O süt korur dedikleti durum tutmamis bizde anlasilanAynen bende de diren yoktu ve dedigin gibi doktorum 40 in cikinca simir ornegi ve kontrol icin gel demisti. Gittigimde hem ornek almisti hem de ustteb usg ile bakti ve "ooo hemen yumurta uretimi baslamis masallah, bebek dusunmuyosan mutlaka korunmaya basla artik" demisti :) zaten hemen sonrasinda regl olmustum...
Sezeryanda da mi takicak direnyok canim sezeryan sonrası dedi ama millet abartmaya meraklı belki de parmağı ile aşağı kısmı yokladı yani
Bende de bisey var gobegimekendim bile dokunamam bazen usg cihazı denk geliyor çok kötü oluyorum amaaa değer napalim ucunda Zeynep var Allah izin verirse
Diren takan bi benim doktorum kaldı canim
Ameliyatta da takmıştı ve çıkarması okadar zor anlatamam
Hepimiz aynı sehirdeyiz cnm. Senin baban ne guzel destek olmuş sana. Benim gibi düşünen yok hiç çevremdebu sigara ve öpme yüzünden kimse kalmazmis çevremde, hastanede yapmayı düşündüğüm süslemeler çok ayıp olurmuş ne gerek varmış, bir yerim agrisa ve artık iğneler den morarmayan yerim kalmasa dahi her zaman sukredecekmisim, yalnızlıktan bu ara çok bunalsam da herşeyden şikayet ediyomusum
İnşallah cnm ben de doğumdan sonra göğsümde ten temasinda bulunduğumuzu onu kokladigimi hayal ediyorum. Yıllardır cevremdeki bebekleri kokladim. Sen sezeryan mi olacaksın?
. Di mi ama. İnsanların bunu düşünmeleri lazım. Dusunmuyolarsa biz söylersek saygı duysalar. Dışardan gelince, hapsirinca, sigara icince el yıkama olsa, nezleyken gelinmese mesela. Eşim parfüm de kullanmayacak bir süre. Allah'tan bebeğe karşı o hassasiyet gösteriyor ama babasına falan kimseye bişey demez
bundan sonra öyle yapayım o zaman30 derecede eritmemesi normal aslinda canim.Eritip kullanabilirsin devamini.
Ben jilet ve epilatörle kendim hallediyorum. Çok kısa sürüyor en fazla 20 dakikada komple epilasyon...kızlar epilasyon işini ne yapıyorsunuz ben ağdaya gidiyordum ama annem tüy dökücü kreme dön Allah korusun bi kasılma filan yaşarsan bebek için tehlike olur belki dedi
bende veet tüy dökücü krem aldım ama beceremiyorum
zaten bikini bölgemi hiç göremiyorum
bacaklarıma bile eğielemedim temiz alamadım
göbeğimde çok kılllandı hamilelikten sonra
kendimi berbat hissediyorum
dayanamayıp ağdaya gideyim istiyorum
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Takıyormuş canim ama herkese değilO süt korur dedikleti durum tutmamis bizde anlasilan
Sezeryanda da mi takicak diren
evet ya gerçekten neden öyle oldu anlamadım. önceden tüylerimin belli bir çıkma aralığı olurdu. artık tüy kıl hiç çıkmamaya başladı hamilelikte. hele şu son dönemde bir ay oldu hala çıkmadı tüylerim. çok ilginç. önceden en geç haftada bir yapardım.Bende ağda yaptırdım görwmedğim için gidip 2 hafta önce hala çıkmadı tüylerim hamilelikte yavaşladı uzaması neyseki :) birde doğuma girerken yaptırıırm diye düşünüyoeum ben ozamana ladar çok çıkmaz umarım çok zor oluyor çünkü
Benimde aksine hızlı çıkıyorevet ya gerçekten neden öyle oldu anlamadım. önceden tüylerimin belli bir çıkma aralığı olurdu. artık tüy kıl hiç çıkmamaya başladı hamilelikte. hele şu son dönemde bir ay oldu hala çıkmadı tüylerim. çok ilginç. önceden en geç haftada bir yapardım.
İyi Allaha şükür ne olsun idare ediyoruz senin bi test sonucları vardı downla ilgili ne oldu o sonuclar varmı bir sıkıntı?İnşallah canım çok sağolasın. Gümbür gümbür hiç durmuyordu iki gündür azaldı baya hareketleri. Senin nasıl gidiyo?
jileti koltuk altımda kullanıyorum ama epilatörü yıllardır kullanmıyorum batık yapmıştı tövbeliyim onaBen jilet ve epilatörle kendim hallediyorum. Çok kısa sürüyor en fazla 20 dakikada komple epilasyon...
Doktoruna sor yinede ama bende ilkindede gitmiştim son aylrda mecburen yine gideceğim son birkaç gün kla doğumum belli olduğu için ..bende doğumdan önce gideyim o zaman böyle daha feci
gerçi arkadaşım ben doğumdan önce gittim,hiçbir sorun yaşamadım dedi
ama annemde öyle deyince korktum
Allah korusun erken doğum tehlikesi filan yaşarım diye
Doktoruna sor yinede ama bende ilkindede gitmiştim son aylrda mecburen yine gideceğim son birkaç gün kla doğumum belli olduğu için ..
Aynen bıından görmüştüm ben de eğer zararı olacak bir şey yoksa içindemutlaka deneyeceğimBen gercekten memnun kaldim hatta sonra kayinvalideye gorumceye bile aldim :) Beyazlari yikarken mutlaka koyuyorum deterjanla birlikte, sakiz gibi oluyolar bembeyaz.. Canim benim fotograf atamadim telefon kasiyor. Bak linkini buldum benimki bundan:
https://m.n11.com/europa-jet-cok-amacli-konsantre-deterjan-20-adet-2kg-P206710990
Kendi sitesinde iade garantili diyor zaten ama eminim memnun kalirsin ^_^
Kızlar Göbek deliğimin alt taraflarında tarif edemediğim,içimi hoş eden bişeyler oluyo :) böyle sanki oğluş içerde lap lap Şap Şap bişeyler yapıyo resmen o sesleri duyuyorum :) bi Sürtünme sesi bildiğiniz.İçerde bişeylerle meşgul orası kesin.Ay bu oğlan kordonla mi oynuyo plasentayla mıoluyo mu sizde de ??kordonu mu tutup sallıyo nedir bu
benide sallayınca hoşuma gidiyor
bizim oğlanlar çok uslu olmayacak gibi canım
Güzel fikir teşekkür ediyorumŞık Bir çanta olabilir değişim kartı da konur içine
Ben ağdaya gidiyorum şu halimle zaten goremiyorum hiçbir yontemle kendim yapamamki. O kdr kasmadan birşey olcanı sanmam oyle olsa dr yasaklar. 31. haftada dr uma sordum ağdaya gitöeye devam edebilir miyim diyr son gün bile gidebilirsin dedikızlar epilasyon işini ne yapıyorsunuz ben ağdaya gidiyordum ama annem tüy dökücü kreme dön Allah korusun bi kasılma filan yaşarsan bebek için tehlike olur belki dedi
bende veet tüy dökücü krem aldım ama beceremiyorum
zaten bikini bölgemi hiç göremiyorum
bacaklarıma bile eğielemedim temiz alamadım
göbeğimde çok kılllandı hamilelikten sonra
kendimi berbat hissediyorum
dayanamayıp ağdaya gideyim istiyorum
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?