- 30 Ocak 2018
- 476
- 234
- 103
Ya ben bi sürü tulum aldım ama hala bu tog nedir nerde yazar bilmiyorumKızlar lcw 'dan 2.5 tog uyku tulumu aldim uzun kollu. Ama benim evim sıcak olduğu için evde degil dışarda giydirmek için aldim ben. Bakmak isteyen olursa internet sitesinde var mı bilmiyorum ama mağaza da var
Hangi markanın almistiniz? Ben de dun gittjm dalan roxy aldim.Biz yıkadık ütüledik kaldırdık vakumlu poşetlerle. Granüllü bitkisel toz sabun aldık. ve dediğin gibi 30 derecede tortu bıraktı. Bir kere de deterjansız yıkadık. bir gün çamaşır yıkamakla geçti. ama bitkisel organik diye tercih ettik pek uğraştırdı, bilemedim. bu kutu bitsin sıvı alırım sanırım. muhakkak sıvının da bitkisel organik olanından vardır.
Ben de dalan roxy aldim. Ama granul degil toz.%100 bitkisel yağlardan elde edilmistir diyor. Henuz denemedim ama denerken icine boraksta ekleyecegim. Bakalim nasil olacak.Roxy dalan. Granül aldım , n11 den 2 kg 21 lira falan kargo ücreti de yok, yumuşatıcı kullanmayın. Yorumları ağırlıkta olduğu için almadım
İşte atılmasın kullanılsım diye karar vermesi zor zaten. Düsünmek istemeyen icin yiyecek iyi bir alternatifBana da en işe yararı geliyo. Güzel başka bişey bulursan kalıcı o güzel tabi ama genelde öğretmelere doktorlara bu tarz hediyeler çok gider ve onlarında sakladğını çok düşünmüyorum o yüzden dedim. O zamn gerçktn yanında kalablck bişey olablr. İsim yazılı bişeyler olablir. Ofisi için kullanabileceği kalem defter takımları olabilir. Basit olanlardan bahsetmyrm tabi.
Yani Trde biz baklavacıyız bizim drlarda bilirler götürünce büyük hayra geçer:)) ondan aklım yiyeceğe çalıştı herldee:)))
Ben varım canım yalnız değilsin merak etme hiç 16 kilo oldu son günlerde dikkat etmediğim için yarım kiloyla bir kilo arası aldım da öncesinde son ayda bir kilo almıştım. Şimdi bayramdı ve kardeşim de yanımda diye yapıp yapıp yedik ondan böyle oldum.ne yapalım vereceğiz bir şekilde bu kiloları takmıyorum artık ben şeker fslan da çıkmadı kızımda da böyleydi 19 kilo alıp 22 kilo vermiştim 1 yaşına gelene kadarKızlarrr kaç kilo aldınız? Ben kendi kilomu soyliyim de size biraz moral olsun. heralde şişkoluk rekoru bendedir. 67 ile hamile kaldım 83bucuk kiloydum sabah. 16-17kilo aldım doğuma kadar 20yi de geçer. sizde durumlar nasıl? Dr unuz kızıyor mu cok alınca. Bana kızıyordu 3hafta dikkat ettim bebeğim büyümedi sonra dedi senin bebek depoları kullanmayı sevmiyor senin yemene karışmıyorum sadece tatlı yeme dedi ama ben de tatlısız duramam zaten aldı başını gitti kilolar top gibi dolanıyorum ortalıkta
merhaba. 13 kilo aldım.. daha da alırım..Kızlarrr kaç kilo aldınız? Ben kendi kilomu soyliyim de size biraz moral olsun. heralde şişkoluk rekoru bendedir. 67 ile hamile kaldım 83bucuk kiloydum sabah. 16-17kilo aldım doğuma kadar 20yi de geçer. sizde durumlar nasıl? Dr unuz kızıyor mu cok alınca. Bana kızıyordu 3hafta dikkat ettim bebeğim büyümedi sonra dedi senin bebek depoları kullanmayı sevmiyor senin yemene karışmıyorum sadece tatlı yeme dedi ama ben de tatlısız duramam zaten aldı başını gitti kilolar top gibi dolanıyorum ortalıkta
Ben de dalan roxy aldim. Ama granul degil toz.%100 bitkisel yağlardan elde edilmistir diyor. Henuz denemedim ama denerken icine boraksta ekleyecegim. Bakalim nasil olacak.
Canım 8 kilo ile 9 kilo arası değişiyor dün 9 kilo almış görünüyordum bu sabah 8 cıktı. Siskinligime bağlı olarak değişiyor.Kızlarrr kaç kilo aldınız? Ben kendi kilomu soyliyim de size biraz moral olsun. heralde şişkoluk rekoru bendedir. 67 ile hamile kaldım 83bucuk kiloydum sabah. 16-17kilo aldım doğuma kadar 20yi de geçer. sizde durumlar nasıl? Dr unuz kızıyor mu cok alınca. Bana kızıyordu 3hafta dikkat ettim bebeğim büyümedi sonra dedi senin bebek depoları kullanmayı sevmiyor senin yemene karışmıyorum sadece tatlı yeme dedi ama ben de tatlısız duramam zaten aldı başını gitti kilolar top gibi dolanıyorum ortalıkta
https://www.e-bebek.com/baby-me-bit...ampaign=VisilabsProductDetailLastViewedSingleHangi markanın almistiniz? Ben de dun gittjm dalan roxy aldim.
Bende tortu kaldı babyme'de, belki de ben çok attım.Ben baby&me granul sabun aldim. 30 derecede yikadim her seyi. Bir ya da iki kasik koydum zaten. Tortu falan kalmadi. Sirke de koyacaktim yumusatici gozune ama evde kalmamisti. Kendi ic camasirlarimi da bu granul sabunla daha yuksek derecede yikiyorum. Simdi amac sadece magaza tozu gitsin diye oldugu icin dusuk sicaklik kullandim.
Yani durdurursa ikiside guzel bence. Bende hepsi var. ama slikonluyu hic kullanamadm kolayca cikardi cnku. Tamamen giydrlenlerden aldim bitek onu cikaramiyor ama her sefernde onla ugrasmak da ayri zor kiyafet gibi:) iste duzgun kiyafetle yada cok pisletck potansiyel varsa giyidiryorm. Bide ben yari blw tarzi yapmistim. Bicok seyi kendi yiyor:) annem mesela gorunce sok. Her yerini batiriyor cnku. Bizde kiyafetler pislenmezmis annem yedirdigi icin:) ama uslu olur ins dogan bebeklerimizde takarlar.Onluk altı naylonlu olanlar mi iyi yoksa oio nun silikonlu mama onlugu mu iyi? Hiç almadım ona göre alayim,.
Bu ben işini soracaktım tam şimdi. Kıllarım çok yavaş uzamaya başladı ama minik minik olan benlerim büyüdü bu dönemde. Hele olmayan yerlerimde bile benler çıkmaya başladı.Bende dalan roxy aldim...toz olanindan...
Ama ben sanirim bittigi zaman normal iyi bir marka ile yikamaya devam eerim...
Magazads gezinirken sabunu attim.sepete
Ama acaba ilk once bu sabunu kullanip sonra normal sabuna devam edersem bir zarari olur mu
Vucudu alismis olur belki bilemedim...
Ben onumizde ki hafta ici yikayip cantami hazirlayacagim...hayirlisi ile...
Bu arada hamilelikle birlikte benim var olan benlerim sanki daha belirgin olmaya hatta yenileri cikmaya basladi...sizde de bu tarz seyler yasadiniz mi...
Cildiye ye gitmeye gerek yoktur sanirim degil mi
Neresinde yazıyor pekiCanım 8 kilo ile 9 kilo arası değişiyor dün 9 kilo almış görünüyordum bu sabah 8 cıktı. Siskinligime bağlı olarak değişiyor.
Tog mevzusunu da yazayim tog uyku tulumları içindeki elyaf yada hangi malzeme ise onun kalınlığını gösteriyor normal zibinlarda öyle bisey yok
Yaa bnm ki de sizinkinden olabilir, sipariş ettim henüz gelmedi, ben granüldür diye düşündüm hepsiniBen de dalan roxy aldim. Ama granul degil toz.%100 bitkisel yağlardan elde edilmistir diyor. Henuz denemedim ama denerken icine boraksta ekleyecegim. Bakalim nasil olacak.
Yok ben dikkat ettim yediklerime dr dediği icin 3 hafta acıksam da dr un dediklerinin dısında cıkmadım ve 3hafta sonra komtrolde bebek sdc 100gr almıstı geri kalmıstımerhaba. 13 kilo aldım.. daha da alırım..
Doktorum normal diyor da diyetisyenim aman dikkat diyor. 30. haftadan sonra hızlı kilo artisi olur dedi.. Doktorum da haftada yarim, ayda 2 kg alınmalı, bu normal dedi...Diyetisyen 30. haftadan sonra daha dikkat etmek gerek diyor... Ben kilo alimi ile bebeğin kilosunun ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Bi tanıdık 18 kg aldi bebek 2.750 dogdu.. baska bir arkadasim 10 kilo aldi, bebeği 3.5 kg dogdu..
Siz -3 hafta dikkat ettim bebek kilo almadi- demissiniz ya, ben 1 ay costum yedim ictim. o ay epey kilo aldim,bebek almadi..onunla da ilgisi yok yani..
Bu ben işini soracaktım tam şimdi. Kıllarım çok yavaş uzamaya başladı ama minik minik olan benlerim büyüdü bu dönemde. Hele olmayan yerlerimde bile benler çıkmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?