- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Benim sağ bacağım iptal canim yürümek zor oluyor mümkün olgmdugunca ayakta kalmamaya dinlenmeye çalışıyorum.SaskinAnne canım ayak ağrın ne durumda acaba benimde belimin sağ tarafı çok ağrıyor ayağıma vuruyor, böbreklerle alakalı olabilir dedi doktor ama kemik ağrısı bu belli hangi bölüme gitmem lazım onu da bilmiyorum açıkçası, ama canım çok yanıyor
etiketinde yazıyor canimB
Neresinde yazıyor peki
Dogru ben sezeryanda dusunemyrm sahsen. Normalde iyiydi ama:)) 3 kez yanlis hatrlamiyorsam yaptilar. Hatta eski usul gelmisti sasirmistim. Ama o kani bosaltmalari gerekliymis. Azalana kadar yapiyolar zaten.Sezaryende ameliyat yerine bastirdigi icin cok iyi degil aslinda :) bide her iki sekilde de karni yavas yavas ovalamak gerekirmis aslinda rahim yumusarmis.Belki bize de cok is dusuyorda ilgilendigimiz cok sey oluyor o an :)
Firsatin imkanin varsa git valla. Bende cok rahatsizim bu konuda ikinci hamilelegm ama cozemedm bu isi:)) trde olsam hic dusunmem son aylar giderdim kadinlar 5dkda sipsak yapiyolar vallakızlar epilasyon işini ne yapıyorsunuz ben ağdaya gidiyordum ama annem tüy dökücü kreme dön Allah korusun bi kasılma filan yaşarsan bebek için tehlike olur belki dedi
bende veet tüy dökücü krem aldım ama beceremiyorum
zaten bikini bölgemi hiç göremiyorum
bacaklarıma bile eğielemedim temiz alamadım
göbeğimde çok kılllandı hamilelikten sonra
kendimi berbat hissediyorum
dayanamayıp ağdaya gideyim istiyorum
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Buydu demi canim Turk mali olup Erzurumda uretilen. Anneme soyliyim de o da alsin.Ben gercekten memnun kaldim hatta sonra kayinvalideye gorumceye bile aldim :) Beyazlari yikarken mutlaka koyuyorum deterjanla birlikte, sakiz gibi oluyolar bembeyaz.. Canim benim fotograf atamadim telefon kasiyor. Bak linkini buldum benimki bundan:
https://m.n11.com/europa-jet-cok-amacli-konsantre-deterjan-20-adet-2kg-P206710990
Kendi sitesinde iade garantili diyor zaten ama eminim memnun kalirsin ^_^
Bende genelde deprem oluyo:)) ses duymuyrum hic ama deprem korkusu sariyo, o kadar yani:))Kızlar Göbek deliğimin alt taraflarında tarif edemediğim,içimi hoş eden bişeyler oluyo :) böyle sanki oğluş içerde lap lap Şap Şap bişeyler yapıyo resmen o sesleri duyuyorum :) bi Sürtünme sesi bildiğiniz.İçerde bişeylerle meşgul orası kesin.Ay bu oğlan kordonla mi oynuyo plasentayla mıoluyo mu sizde de ??kordonu mu tutup sallıyo nedir bu
Evet canim benim mesajdaki linkte var ama o 20 li koli sanirim. Teklisi 35 tl idi ama gecen sefer 40 tl olmus o fiyattan aldim. Insallah siz de memnun kalirsiniz bence iksir gibi bi sey. Hatta esim bile alisti araba temizlerken bazi parcalari falan bile deterjanli suda yikiyo. Butun yagi akitiyo diyor. Gecen bayram koyde motora bindirmisler benim oglani. Binerken daha yeni aldigimiz ayakkabisinin ic kismi yani kumas kismi motor yagi olmus. Eve gelince fis fis sıktım ustune 5-6 kez daha sıkarken akitiyo yagi. Sonra 15 dk makinada yikadim. Leke falan kalmadi.Buydu demi canim Turk mali olup Erzurumda uretilen. Anneme soyliyim de o da alsin.
Ben paket icin agdaya gidiyorum canim bilmem ki 5 dk suruyor kasilmayi falan tetiklemez diye dusunuyorum. Gerci ben lazere gitmistim cogu dokuldu ama islak kisimdakiler direncli oluyo onlar kalmisti. Az da olsa can sıkıyolar mecburen gidiyorum.kızlar epilasyon işini ne yapıyorsunuz ben ağdaya gidiyordum ama annem tüy dökücü kreme dön Allah korusun bi kasılma filan yaşarsan bebek için tehlike olur belki dedi
Tamam çook teşekkürler. Doğallık ve kendi ülkemizin ürünleri kullanmaktan yanayım. Hiç duymamıştım.Evet canim benim mesajdaki linkte var ama o 20 li koli sanirim. Teklisi 35 tl idi ama gecen sefer 40 tl olmus o fiyattan aldim. Insallah siz de memnun kalirsiniz bence iksir gibi bi sey. Hatta esim bile alisti araba temizlerken bazi parcalari falan bile deterjanli suda yikiyo. Butun yagi akitiyo diyor. Gecen bayram koyde motora bindirmisler benim oglani. Binerken daha yeni aldigimiz ayakkabisinin ic kismi yani kumas kismi motor yagi olmus. Eve gelince fis fis sıktım ustune 5-6 kez daha sıkarken akitiyo yagi. Sonra 15 dk makinada yikadim. Leke falan kalmadi.
Bir sprey sisesine koyarsaniz cok rahat oluyo. Sıkıp biraz citileyip makinede yikayinca cikariyor lekeyi. Tabii leke yeniyken mudahale edince daha iyi sonuc veriyo...
Ben de ilk çocuğunda çıkaramadığı bazı lekelere rağmen saklamıştım bi kaç parça.Bu çocukta son bir ümit siye Arap sabunu ile yıkadım ve çıktı şaşırdım valla.Bir dene istersen.Ben 1 senedir çıkaramıyrm o lekeleri:))) bebek deterjanıyla zor herlde. Hani hiç kimyasal kullanmym dedim böyle takılıyorz. Çıkarabilen varsa yazsın valla. Belki ben beceremiyorum
Kızlarrr kaç kilo aldınız? Ben kendi kilomu soyliyim de size biraz moral olsun. heralde şişkoluk rekoru bendedir. 67 ile hamile kaldım 83bucuk kiloydum sabah. 16-17kilo aldım doğuma kadar 20yi de geçer. sizde durumlar nasıl? Dr unuz kızıyor mu cok alınca. Bana kızıyordu 3hafta dikkat ettim bebeğim büyümedi sonra dedi senin bebek depoları kullanmayı sevmiyor senin yemene karışmıyorum sadece tatlı yeme dedi ama ben de tatlısız duramam zaten aldı başını gitti kilolar top gibi dolanıyorum ortalıkta
Merhaba sadece 7 kilo aldim doguma 5 hafta var belki 1-2 daha alirim halen kusmam devam ediyor bu son haftalarim cok zor geciyir allah kolaylik versin hepimizeKızlarrr kaç kilo aldınız? Ben kendi kilomu soyliyim de size biraz moral olsun. heralde şişkoluk rekoru bendedir. 67 ile hamile kaldım 83bucuk kiloydum sabah. 16-17kilo aldım doğuma kadar 20yi de geçer. sizde durumlar nasıl? Dr unuz kızıyor mu cok alınca. Bana kızıyordu 3hafta dikkat ettim bebeğim büyümedi sonra dedi senin bebek depoları kullanmayı sevmiyor senin yemene karışmıyorum sadece tatlı yeme dedi ama ben de tatlısız duramam zaten aldı başını gitti kilolar top gibi dolanıyorum ortalıkta
Burda yoktur heralde ama bi bakayım. Bide bendeki lekeler zamanla çıkıyor. Tabi üstüne yeni leke eklenmezse:)) öyle sakladıklarımda leke kalmadı çok şükür. Ayy yazın bi zıbın heba oluyo da kışa önlük şart bizde. Birazda anlar da takar inşBen de ilk çocuğunda çıkaramadığı bazı lekelere rağmen saklamıştım bi kaç parça.Bu çocukta son bir ümit siye Arap sabunu ile yıkadım ve çıktı şaşırdım valla.Bir dene istersen.
Evet herkesin isteğine saygı duymak ve kimsenin hevesini kirmamak gerekir hele ki yıllardır bu hasret varkenBen hastane süsü sevmem mesela. Bu benim düşüncem. Arkadaşım gelecek ay doğum yapacak. Onun tüm sevincine heyecanına süslerine ne güzel diye yorum yaptım.. ne yani ben yapmıyorum diye başkasını eleştirme hakkı yok ki.. baskası için gereksiz olan sizin için gerekli olamaz mi?
Evet canım önceki mecburi sezeryandı. Hastane devlet hastanesi belki ondandır. Genelde ssvd özrl hastanelerde uygulanıyor. Küçücük de olsa rüptür denilemn bir riski var. İki doğum arasonın en az 5 yıl olmasını isteyen dr lar var. O nedenle herkes yanaşmıyor.
Canım senin sezeryan olmayacak mi? 4 haftan var senin 38.de alır muhtemelen eylül sonu en geç ekim başı doğumun olurKızlar 34.haftadayım çok şükür.Son 3-4 gündür o kadar ağırlaştım ki ayakta azıcık kalsam bacaklarım belim sırtım kopuyo.Daha 6 hafta var doğuma.Erken değil mi ?
kızlar epilasyon işini ne yapıyorsunuz ben ağdaya gidiyordum ama annem tüy dökücü kreme dön Allah korusun bi kasılma filan yaşarsan bebek için tehlike olur belki dedi
Haklısın cnm ne güzel hislerime tercüman olmussun. Ben aynen böyle düşünüyorum. Ve bence eve gelen herkes ellerini yıkayıp öyle dokunsunsunlar. Hapsirinca bile elini yikamayan insanlar varSigara için Allah o bebeğin ciğerlerini korusun demekten başka çare yok. Çünkü bebeğin yanında içilmese bile içen kişi bebeğin yanına gelse sarılsa kucaklasa o acı acı kültablası kokusu bebeğin ciğerlerine girecek. Ee mecbur bu çocuk öpülecek hem sigara kokanlar tarafından hem içmeyenler tarafından. Kültürümüz böyle. Öpülmeye tek çare yanında ıslak mendil olacak çaktırmadan bebeğin ellerini yanaklarını yüzünü bunlarla sileceksin güzelce. Çünkü ellerini de devamlı ağzına götürecek. Dışarıdan gelen kirli ellerini yıkamadan çocuğa dokunacak falan...
İlk zamanlar dikkat edeceğim ben de. Ama yavaş yavaş salacağım. Kirle mikropla haşır neşir olsun. Ancak sigaraya ve öpülmesine tahammülüm yok. Biri her hastalığın sebebi diğeri de çocuğun özel alanı, mahremiyeti. Dikkat ettiyseniz çocuklar yürüyecek kadar büyüdüklerinde öpüleceklerini anladıklarında kaçarlar, hiç istemezler yüzlerinin tükürüklenmesini. Yazık ufacıkken de kendilerini koruyamazlar, yüzü ıslak ıslak öpülen bebek ağlar. Hele sakallı sigara kokan bir adamın o bebek cildini tahriş etmesi iğrenç.
Arkadaşımın bir yaşında bebeği var. Birlikte cafeye gittik oturuyoruz. Masaları silen kız geldi, bir elinde de ıslak kirli bir bez, uzun tırnaklarıyla bebeğin yanaklarını okşadı, bir de sigara kokuyor leş gibi, eğildi bebeği şlap diye öptü. Bebek o sigara kokusu, tırnak, tükürük üçgeninde şok oldu, ağlamaya başladı. Sen bu cesareti nereden buluyorsun. Bu samimiyet nereden geliyor. Elin bebeğini nasıl böyle taciz edersin. Biz seni tanımayız etmeyiz. Her şey bir anda oldu. O kadar şaşırdık ki. Engel olmaya vakit bulamadık hem aniden yaptı hem beklemiyorduk. Tabi annesi kıpkırmızı oldu kızı azarladı, kızdı. Hemen bol bol ıslak mendillerle bebeğin elini yüzünü sildik, kalktık oradan. Devamlı tetikte olmak lazım. İnsanlar özel alsnmış sınırmış bilmiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?