2018 Ekim Anneleri

Benim sağ bacağım iptal canim yürümek zor oluyor mümkün olgmdugunca ayakta kalmamaya dinlenmeye çalışıyorum.
Magnezyumu ikiye çıkardı günde iki kase yoğurt iki bardak süt verdi bana

Sezaryende ameliyat yerine bastirdigi icin cok iyi degil aslinda :) bide her iki sekilde de karni yavas yavas ovalamak gerekirmis aslinda rahim yumusarmis.Belki bize de cok is dusuyorda ilgilendigimiz cok sey oluyor o an :)
Dogru ben sezeryanda dusunemyrm sahsen. Normalde iyiydi ama:)) 3 kez yanlis hatrlamiyorsam yaptilar. Hatta eski usul gelmisti sasirmistim. Ama o kani bosaltmalari gerekliymis. Azalana kadar yapiyolar zaten.

Firsatin imkanin varsa git valla. Bende cok rahatsizim bu konuda ikinci hamilelegm ama cozemedm bu isi:)) trde olsam hic dusunmem son aylar giderdim kadinlar 5dkda sipsak yapiyolar valla

Buydu demi canim Turk mali olup Erzurumda uretilen. Anneme soyliyim de o da alsin.

Bende genelde deprem oluyo:)) ses duymuyrum hic ama deprem korkusu sariyo, o kadar yani:))

Buydu demi canim Turk mali olup Erzurumda uretilen. Anneme soyliyim de o da alsin.
Evet canim benim mesajdaki linkte var ama o 20 li koli sanirim. Teklisi 35 tl idi ama gecen sefer 40 tl olmus o fiyattan aldim. Insallah siz de memnun kalirsiniz bence iksir gibi bi sey. Hatta esim bile alisti araba temizlerken bazi parcalari falan bile deterjanli suda yikiyo. Butun yagi akitiyo diyor. Gecen bayram koyde motora bindirmisler benim oglani. Binerken daha yeni aldigimiz ayakkabisinin ic kismi yani kumas kismi motor yagi olmus. Eve gelince fis fis sıktım ustune 5-6 kez daha sıkarken akitiyo yagi. Sonra 15 dk makinada yikadim. Leke falan kalmadi.
Bir sprey sisesine koyarsaniz cok rahat oluyo. Sıkıp biraz citileyip makinede yikayinca cikariyor lekeyi. Tabii leke yeniyken mudahale edince daha iyi sonuc veriyo...

Ben paket icin agdaya gidiyorum canim bilmem ki 5 dk suruyor kasilmayi falan tetiklemez diye dusunuyorum. Gerci ben lazere gitmistim cogu dokuldu ama islak kisimdakiler direncli oluyo onlar kalmisti. Az da olsa can sıkıyolar mecburen gidiyorum.

Ben bir de kaslarim icin igneli epilasyon yaotirdim gecen yil. Tertemiz oldu valla cok rahatim. Ama gebe kalinca gitmedim bir iki tane ufak kalmisti simdi onlar cikiyor. Toplasan 7-8 kıl ama dogumdan onceki gun gidip yine igneli yaptirsam mi diyorum. Siz ne dersiniz? Bebis aciyi hisseder mi ki ya?? Igneli epilasyon cok feci can yakiyo, tam cesaret de edemedim. Olmazsa dogum oncesi normal cimbizla aldirayim...

Tamam çook teşekkürler. Doğallık ve kendi ülkemizin ürünleri kullanmaktan yanayım. Hiç duymamıştım.

Ben 1 senedir çıkaramıyrm o lekeleri:))) bebek deterjanıyla zor herlde. Hani hiç kimyasal kullanmym dedim böyle takılıyorz. Çıkarabilen varsa yazsın valla. Belki ben beceremiyorum
Ben de ilk çocuğunda çıkaramadığı bazı lekelere rağmen saklamıştım bi kaç parça.Bu çocukta son bir ümit siye Arap sabunu ile yıkadım ve çıktı şaşırdım valla.Bir dene istersen.

Ki

Merhaba sadece 7 kilo aldim doguma 5 hafta var belki 1-2 daha alirim halen kusmam devam ediyor bu son haftalarim cok zor geciyir allah kolaylik versin hepimize

ben 67yle basladim.7 kilo aldim.ama hamilelikten once ne yiyip iciyorsam ayni seyleri yiyip icmeye devam ettim.ozel olarak hicbiseyi cikartmadim ya da eklemedim.canim da istemedi zaten baska turlu. bence bu kilo konusu tamamen yapisal bi durum.cok dikkat edip de o kadar cok kilo alan arkadaslar var ki.kendimizi uzmemize degmez.onemli olan saglikli duzgun beslenmeye calismak.dogumdan sonra illa ki verilecek bu kilolar.

Ben de ilk çocuğunda çıkaramadığı bazı lekelere rağmen saklamıştım bi kaç parça.Bu çocukta son bir ümit siye Arap sabunu ile yıkadım ve çıktı şaşırdım valla.Bir dene istersen.
Burda yoktur heralde ama bi bakayım. Bide bendeki lekeler zamanla çıkıyor. Tabi üstüne yeni leke eklenmezse:)) öyle sakladıklarımda leke kalmadı çok şükür. Ayy yazın bi zıbın heba oluyo da kışa önlük şart bizde. Birazda anlar da takar inş

Evet herkesin isteğine saygı duymak ve kimsenin hevesini kirmamak gerekir hele ki yıllardır bu hasret varken

Ekiple alakali canim.
Sehir sehirde farkediyor.
Arastirmissindir gerci.

Kızlar 34.haftadayım çok şükür.Son 3-4 gündür o kadar ağırlaştım ki ayakta azıcık kalsam bacaklarım belim sırtım kopuyo.Daha 6 hafta var doğuma.Erken değil mi ?
Canım senin sezeryan olmayacak mi? 4 haftan var senin 38.de alır muhtemelen eylül sonu en geç ekim başı doğumun olur

Ben doktoruna danisman gerek diye biliyorum.
Durumunla alakali canim.
Son zamanlarda istemeyen doktorlar oluyor

Haklısın cnm ne güzel hislerime tercüman olmussun. Ben aynen böyle düşünüyorum. Ve bence eve gelen herkes ellerini yıkayıp öyle dokunsunsunlar. Hapsirinca bile elini yikamayan insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…