Inşaallah sizin dediğiniz gibidir hem kuzenim hemde yakın arkadaşım dedi alttan bakıyor parmağını biraz sokuyor içeri diye
Ne olduğunu doğum sonrası göreceğiz. Ya zaten diren takıyorlar ne gerek var ki buna
Göbeğe neden bastırıyorlar onu da ilk defa duydum
Yaptirmadim canım Allah'ın izniyle hersekilde kabulum oğlum. Dua ediyorum. Dr kalbindeki leke geçti dedi down sendromu riskini de tekrar sormadım.İyi Allaha şükür ne olsun idare ediyoruz senin bi test sonucları vardı downla ilgili ne oldu o sonuclar varmı bir sıkıntı?
Doğumdan sonra mi el ile ovmak lazım?Olay gobek degil rahim aslinda canim
Rahmin oldugu yere bastiriyorlar.Toplandikca kanama oluyor.Agri sizi devam ettikce toplaniyor.
Ara ara yavas yavas ovmak gerekirmis aslinda,elinde hissedebiliyorsun
İnşallah canım uslu ve mutlu çocuk olurlar. Hiç almadım ben de önlük ek gıdaya geçince alırım heraldeYani durdurursa ikiside guzel bence. Bende hepsi var. ama slikonluyu hic kullanamadm kolayca cikardi cnku. Tamamen giydrlenlerden aldim bitek onu cikaramiyor ama her sefernde onla ugrasmak da ayri zor kiyafet gibi:) iste duzgun kiyafetle yada cok pisletck potansiyel varsa giyidiryorm. Bide ben yari blw tarzi yapmistim. Bicok seyi kendi yiyor:) annem mesela gorunce sok. Her yerini batiriyor cnku. Bizde kiyafetler pislenmezmis annem yedirdigi icin:) ama uslu olur ins dogan bebeklerimizde takarlar.
Benimde aksine hızlı çıkıyor
Birde kararma oldu bende hem koltuk altında hem genital bölgede
Evet hem tanırsın bebeğini az çok. Ona göre bişeyler alırsınİnşallah canım uslu ve mutlu çocuk olurlar. Hiç almadım ben de önlük ek gıdaya geçince alırım heralde
Kızlarrr kaç kilo aldınız? Ben kendi kilomu soyliyim de size biraz moral olsun. heralde şişkoluk rekoru bendedir. 67 ile hamile kaldım 83bucuk kiloydum sabah. 16-17kilo aldım doğuma kadar 20yi de geçer. sizde durumlar nasıl? Dr unuz kızıyor mu cok alınca. Bana kızıyordu 3hafta dikkat ettim bebeğim büyümedi sonra dedi senin bebek depoları kullanmayı sevmiyor senin yemene karışmıyorum sadece tatlı yeme dedi ama ben de tatlısız duramam zaten aldı başını gitti kilolar top gibi dolanıyorum ortalıkta
İnşallah canım sagolasinEvet hem tanırsın bebeğini az çok. Ona göre bişeyler alırsın
Bende dalan roxy aldim...toz olanindan...
Ama ben sanirim bittigi zaman normal iyi bir marka ile yikamaya devam eerim...
Magazads gezinirken sabunu attim.sepete
Ama acaba ilk once bu sabunu kullanip sonra normal sabuna devam edersem bir zarari olur mu
Vucudu alismis olur belki bilemedim...
Ben onumizde ki hafta ici yikayip cantami hazirlayacagim...hayirlisi ile...
Bu arada hamilelikle birlikte benim var olan benlerim sanki daha belirgin olmaya hatta yenileri cikmaya basladi...sizde de bu tarz seyler yasadiniz mi...
Cildiye ye gitmeye gerek yoktur sanirim degil mi
Dogru ben sezeryanda dusunemyrm sahsen. Normalde iyiydi ama:)) 3 kez yanlis hatrlamiyorsam yaptilar. Hatta eski usul gelmisti sasirmistim. Ama o kani bosaltmalari gerekliymis. Azalana kadar yapiyolar zaten.
Kızlar 34.haftadayım çok şükür.Son 3-4 gündür o kadar ağırlaştım ki ayakta azıcık kalsam bacaklarım belim sırtım kopuyo.Daha 6 hafta var doğuma.Erken değil mi ?
Doğumdan sonra mi el ile ovmak lazım?
Eski haline ne kadar sürede donuyor?
Iyice tisrtim ben ama hepi topu 2 günlük bir olay dayanırım tüp bebek yaptırması daha zordu. Benim sol yumurtalığım karin bosluguma doğru çok ilerdeymis hepte ordan yumurtlardim muayene ederken eliyle bastırırdı bi taraftanda vajinal usg çekerdi. Gözünden yaş gelirdi hic unutmam. Onları yaşayınca bunlar sanki geçip gidecek kısa süreli ya bisey olmayacak gibi geliyor
Sezeryan sonrası ne yapmam gerekiyorsa öğreneyim de masaj biz mi yapacağız eşim yapar bana
Bebeğin hickirdigi yer midesi mu kafası mi çok merak ediyorum bilen var mı?
Dün gün boyu dışarda ve hep arabadaydık. Benimde hep aşağıdan kasıldı karnım. Rahatsız edici şeyler hemen kendini belli ediyor gerçekten. Bide bacakları uzun süre sarkıtmak yada aynı pozisyonda sürekli kalmak.Benim 5.ayda başlayan ön kaburga ağrıların bu ay geçmişti. Bu hafta yan kaburgalar fena agriyo. Az önce yolda arabayı durdurdu esim. Bizim minik hem aşağıdan hem üstten bir geriyo nefesim kesiliyor karnımın altı agriyo o esnada
39.haftada yapacakmış 34 ü de içinde katarak sayınca 6 saydım ama tabi yuvarlak hesap :) öyle böyle sonuna geldik ya :)))Canım senin sezeryan olmayacak mi? 4 haftan var senin 38.de alır muhtemelen eylül sonu en geç ekim başı doğumun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?