2018 Ekim Anneleri

Asil baski kafa ve omuzdan ama o hareketin etkileri farklida olabiliyor.
Ama mideyi hissetmezsin buyuk ihtimalle canim durusunu tam bilmen lazim, ki sıkışık olduklarindan karin ice dogrudur genelde
Sabah aşağıdaydi hıçkırık akşam yukarıdan. Ters duruyo diye biliyorum ama vajinaya acayip baskı yapıyor kemiğini kıracak nerdeyse gerildiginde

Ben 12 kilo aldim. Son iki haftada 1 kilo, ondan onceki ay 3 kilo almistim. Bence bu baska bir sey odem mi ne bilemiyorum. Cunku herkesten az yiyorum. Normalde de herkes kadar yeyince kilo alan bir yapim var zaten. Ben de koyverdim. Canim biskuvi falan isterse de bir iki tane yiyorum artik. Aslinda hic yemezdim. Seker, tansiyon cikmadi. Bos yere kendimi strese sokmak istemiyorum. Dogumdan bir kac ay sonra sporla veririz insallah.

Günaydın kızlar nasılsınız? Epeydir yoktum hatta bu kez okuyamadım bile... Bu pijama işini halledeyim diyorum da Ekim sonu doğacak, hoş benim cadı ekimin sonunu beklemez ama :) polar yelek, polar sabahlıklı, welsoft veya kadife gibi kalın formlu bişey mi tercih etmeliyiz yoksa penye mi olmalı..pijamayi uzun kollu alcam zaten. Gecelik uzun kollu, geceliğin sabahligi ince delikli triko ama yünlü gibi. Ne yapayım sizce? Şu an yangın basıyor her yerimi ama o zaman üşünür mü bilemedim. Lohusam.com da indirim var bu arada.

Günaydın hanımlar
Tatil bitti yine geldik iş yerine çarşamba günü kontrol var bakalım bebiş ne alemde çalişabilir raporuda almam lazım
Dün aksam kasıklarıma sankı sopa sokmular gibi agrım oldu hatta yürüyemedim bile duş fln aldım biraz rahatladı.
Bu arada bayram tatilinde sadece 100 gr almayı basarmısım toplamda 8 kılo oldu iyi gidiyorumdur umarım

yok canım temizlik yapmadım evi süpürmedim dediğin gibi bebeğimden önemli değil
bende senin gibi 35+2 de ayrılmış oluyorum izne

Canim gunaydin, 3 unde kontrolumuz vardi seninle. Hatta erken cikicaktik dogum iznine konusmustuk, soyle bir plan yaptim ben istersen sende is yerinle bir gorus. 3 u icin periyodik muayene alip, geri kalan 4 gun icin saglik ocagindan 2 gun 2 gun rapor alacagim. 10 eylulde baslicak yani 36+2 de ne kadar gec ciksak o kadar iyi.

canım merhaba evet doğru diyorsun beraberdik senle :)
ben çalışabilir raporu aldım istesem 22 eylüle kadar çalışırım ama ben çalışamayacağım ağrılarım oluyor yıllık iznide kullanmak zorundaymışım önümüzdeki hafta onu başlatıp,17 eylülden itibarende doğum iznimi başlatacağım gibi görünüyor

Sen sanirim benden 1 hafta geridesin o zaman. Cunku benim 37+0 15 inde doluyor ve 17 si dogum iznim baslamasi gerekiyordu. Bende artik zorlamak istemiyorum yanlis hatirlamiyorsam sende de serviks kisaligi gormustu dr. Gerci bu haftalardan sonra artik onemli degildir diye dusunuyorum bu olcumler. Cunku Allah korusun erken gelse bile onlenmez dogum baslatilir diyorlar. Keske yillik izin kullandirmasalar dogumdan sonraya kullanirdin. Ama bi yandan da gelmek artik zorlasiyor bana da. Evde daha rahattik sanki

Bende toplamda 14 kilo aldim. Acikcasi hamilelikten once ne yiyorsam yine ayni yiyorum tek fark duzenli kahvaltilarim oldu her gun yumurta sut ve gunde 3 tane vitamin aliyorum anlamlandiramadigim hamileyim diye hic koyvermedim her seyden yiyeyim vs gibi ama bu kilolara nasil geldim anlamadim odemim cok var seker tansiyon cok sukur yok

Degil :) 1 hafta gecisi o kadar farkediyor ki artik.
Zaten son ay ve ozellikle 40a kadar dayanmissa o son haftalar iyice agir oluyor.

Ben nedense 40 a kadar duracagimi hayal edemiyorum hani bazen anlatiyorlar duyuyoruz 40+ larda dogum yaptim yada 39+ larda diye ben sanki 38+ larda dogum yapacakmisim gibi geliyor. Sezeryan yada normal dogum sekli ne zaman ve nasil belli oluyor dr la ne zaman konusmak lazim?

Insana oyle dogacakmis gb geliyorda duruyorsa duruyor minikler :)
Benim ilk kizim 39+5te dogdu.
Simdi sezeryan olacagim belli ama 38 doldu diye istemiyorum hemen,konustuk doktorumla o da gerek yok illa dedi.Eger durumumuz normal devam ediyorsa 39u doldurmak istiyorum ona gore gun ayarlanacak.

Normal dogumsa her turlu beklenir canim durumunuza gore.Sezaryen ise onu da doktorunla konusursun.Özellikle ilk dogumlarda 38 diye sınırlandırmamak gerek diye biliyorum.
Yani son haftalarda sizin durumunuz belli eder herseyi.

Bende aynıyım cnm dayanılcak gibi değil bugün randevum var doktoruma inşallah herşey yolundadır
Inşallah canım ben de çarşsmba gidicem kontrole .Kahvaltı hazırlayana kadar canım çıktı sabah,çok yoruluyorum sırtımda 50 kiloluk Yük var sanki.Nerden baksak bir ay var en az.Allah yardımcımız olsun

Ben de bugun yarin yıkayıp hurçlara kaldırmayı düşünüyorum. Sanirim sivi bebek deterjanlari leke cikarmada daha iyiymis. Tabi bu da icerisinde daha fazla kimyasal oldugu anlamina geliyor. Yenidogan Yenidogan bebek cok kirli camasir cikartmayacagi icin basta dogal olanini kullanmayi dusundum. Belki sonra sivi olanlara gecerim. Tabi bebegin cildinin vercegi tepki de onemli..

Ben konusunda ise ben de ayniyim. Hatta cok minik minik et benleri cikti vucudumda ve aksi gibi tamda koltuk altimda ciktilar. Agda falan yaparken kopacaklar diye odum kopuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…