Yaniii gün belli mi?? Ayy zamanlar yaklaştı çok heyecanlı...39.haftada yapacakmış 34 ü de içinde katarak sayınca 6 saydım ama tabi yuvarlak hesap :) öyle böyle sonuna geldik ya :)))
Yok daha gün belli değil :) 30 hafta muayenesinde sormuştum da sezeryanı 39 da fln yaparız dedi.evettttt çokkkk Heyecanlı :)))Yaniii gün belli mi?? Ayy zamanlar yaklaştı çok heyecanlı...
Sabah aşağıdaydi hıçkırık akşam yukarıdan. Ters duruyo diye biliyorum ama vajinaya acayip baskı yapıyor kemiğini kıracak nerdeyse gerildigindeAsil baski kafa ve omuzdan ama o hareketin etkileri farklida olabiliyor.
Ama mideyi hissetmezsin buyuk ihtimalle canim durusunu tam bilmen lazim, ki sıkışık olduklarindan karin ice dogrudur genelde
Hıçkırık Göğüs kafesinin olduğu yerde oluyoSabah aşağıdaydi hıçkırık akşam yukarıdan. Ters duruyo diye biliyorum ama vajinaya acayip baskı yapıyor kemiğini kıracak nerdeyse gerildiginde
Yaptirmadim canım Allah'ın izniyle hersekilde kabulum oğlum. Dua ediyorum. Dr kalbindeki leke geçti dedi down sendromu riskini de tekrar sormadım.[/QUOTE
Allah izin verirse hiç birşey yoktur inşallah canım Allah hepimize hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin:)
yok canım temizlik yapmadım evi süpürmedim dediğin gibi bebeğimden önemli değil
bende senin gibi 35+2 de ayrılmış oluyorum izne
canım merhaba evet doğru diyorsun beraberdik senle :)Canim gunaydin, 3 unde kontrolumuz vardi seninle. Hatta erken cikicaktik dogum iznine konusmustuk, soyle bir plan yaptim ben istersen sende is yerinle bir gorus. 3 u icin periyodik muayene alip, geri kalan 4 gun icin saglik ocagindan 2 gun 2 gun rapor alacagim. 10 eylulde baslicak yani 36+2 de ne kadar gec ciksak o kadar iyi.
Bende aynıyım cnm dayanılcak gibi değil bugün randevum var doktoruma inşallah herşey yolundadırKızlar 34.haftadayım çok şükür.Son 3-4 gündür o kadar ağırlaştım ki ayakta azıcık kalsam bacaklarım belim sırtım kopuyo.Daha 6 hafta var doğuma.Erken değil mi ?
canım merhaba evet doğru diyorsun beraberdik senle :)
ben çalışabilir raporu aldım istesem 22 eylüle kadar çalışırım ama ben çalışamayacağım ağrılarım oluyor yıllık iznide kullanmak zorundaymışım önümüzdeki hafta onu başlatıp,17 eylülden itibarende doğum iznimi başlatacağım gibi görünüyor
Bende aynıyım cnm dayanılcak gibi değil bugün randevum var doktoruma inşallah herşey yolundadır
Ben 12 kilo aldim. Son iki haftada 1 kilo, ondan onceki ay 3 kilo almistim. Bence bu baska bir sey odem mi ne bilemiyorum. Cunku herkesten az yiyorum. Normalde de herkes kadar yeyince kilo alan bir yapim var zaten. Ben de koyverdim. Canim biskuvi falan isterse de bir iki tane yiyorum artik. Aslinda hic yemezdim. Seker, tansiyon cikmadi. Bos yere kendimi strese sokmak istemiyorum. Dogumdan bir kac ay sonra sporla veririz insallah.
Degil :) 1 hafta gecisi o kadar farkediyor ki artik.
Zaten son ay ve ozellikle 40a kadar dayanmissa o son haftalar iyice agir oluyor.
Ben nedense 40 a kadar duracagimi hayal edemiyorum hani bazen anlatiyorlar duyuyoruz 40+ larda dogum yaptim yada 39+ larda diye ben sanki 38+ larda dogum yapacakmisim gibi geliyor. Sezeryan yada normal dogum sekli ne zaman ve nasil belli oluyor dr la ne zaman konusmak lazim?
Inşallah canım ben de çarşsmba gidicem kontrole .Kahvaltı hazırlayana kadar canım çıktı sabah,çok yoruluyorum sırtımda 50 kiloluk Yük var sanki.Nerden baksak bir ay var en az.Allah yardımcımız olsunBende aynıyım cnm dayanılcak gibi değil bugün randevum var doktoruma inşallah herşey yolundadır
Ben de bugun yarin yıkayıp hurçlara kaldırmayı düşünüyorum. Sanirim sivi bebek deterjanlari leke cikarmada daha iyiymis. Tabi bu da icerisinde daha fazla kimyasal oldugu anlamina geliyor. Yenidogan Yenidogan bebek cok kirli camasir cikartmayacagi icin basta dogal olanini kullanmayi dusundum. Belki sonra sivi olanlara gecerim. Tabi bebegin cildinin vercegi tepki de onemli..Bende dalan roxy aldim...toz olanindan...
Ama ben sanirim bittigi zaman normal iyi bir marka ile yikamaya devam eerim...
Magazads gezinirken sabunu attim.sepete
Ama acaba ilk once bu sabunu kullanip sonra normal sabuna devam edersem bir zarari olur mu
Vucudu alismis olur belki bilemedim...
Ben onumizde ki hafta ici yikayip cantami hazirlayacagim...hayirlisi ile...
Bu arada hamilelikle birlikte benim var olan benlerim sanki daha belirgin olmaya hatta yenileri cikmaya basladi...sizde de bu tarz seyler yasadiniz mi...
Cildiye ye gitmeye gerek yoktur sanirim degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?