2018 Ekim Anneleri

Arkadaslar cogumuz ayniyiz galiba. Cok agirlastigimi hissediyorum ben de. Ankara fena sicak. Gecesi ayri gündüzü ayrı . Gece defalarca su ve tuvalet için kalkıyorum. Sıcaktan şıp şıp ter döküyorum. Tam sabah uykuya dalacakken bu defa oğlum uyanıyor. Onunla da doğru düzgün ilgilenemiyorum. Üzülüyorum da. Hayırlısıyla geçirelim kalan günleri inşallah.
 
kizlar göbeğinde catlak baslayan var mı? ben hindistan cevizi yağı kullanıyodum ama gobegimin altlarindan basladi mor mor çatırdamaya :)))
 

Suan dogum seklim belli degil, bu gidisimde dr ma soracagim ama belli olur mu ki simdiden?
 
Merhabalar,

Kontrolden çıktık küçük hanımı tam göremedim doktorun söylediklerini duyunca. 2 hafta geriden geliyormuş bir buçuk kilo henüz, geçen ay 1 haftaydı aradaki fark. Nstye bağlandım bişey çıkmadı ama yakından takip etmek istedi ağrılarımı da söyleyince 2 gün sonra tekrar çağırdı hem kontrol hem nst için.

Kendi doktorum izinde haftaya gelecek. Pazartesiyi bekleyip ona mı gitsem 2 gün sonra bu doktora tekrar mı gitsem bilemedim. Moral falan kalmadı resmen.
 
Sorma sicaktan sicaktan yaniyorum ben de. Ne gece rahatim ne gunduz rahatim. Soguk duşa giriyorum ciktiktan 15 dk sonra yine ayniyim. Siz yine Ankara'dasiniz nem yok orda. İzmit'teyim ben burada asiri nem var. Aksamlari %95 oluyor nem orani. Agirlastim evet ama sicak beni daha cok zorluyor..
 
Oncelikle moralinizi bozmayin en önemlisi bu. Gelisiminin neden gec oldugu ile ilgili bir bilgi vermedi mi? Neden fark 2 haftaya cikmis, ne yapmak gerekirmis vs gibi bilgiler.. bence doktorunuzu beklemeyin surekli kontrolde olmakta fayda var..
 
Oncelikle moralinizi bozmayin en önemlisi bu. Gelisiminin neden gec oldugu ile ilgili bir bilgi vermedi mi? Neden fark 2 haftaya cikmis, ne yapmak gerekirmis vs gibi bilgiler.. bence doktorunuzu beklemeyin surekli kontrolde olmakta fayda var..
Stres yapmamak elimde değil biliyorum yapmamam lazım :/ Bi sebep gösteremedi bebeğim sağlıklı görünüyordu o yüzden yakından takip etmek istedi. Şu an bişey yapamazsın başka ilaçları iç, kontrol edelim dedi sadece. Omega 3 takviyesi verdi sabah akşam kendi ilaçlarım dışında onu da kullanacağım.

Çalışabilir raporu aldım ama pek verme taraftarı olmadı bebek küçük olunca.
 
42.hafta doğuranı duydum, erkekti. Erkek çocuğu uzun kalır kız çocuğu genelde 38 de doğar, bizim oğlan 42 de doğdu dedi. Bilemem artık komşunun istatistiği ne kadar doğru
 
2 gün sonra yeniden çağırdığı için bence git bu doktora, kendi doktorun gelince asıl ona gider görünürsün. Kendi doktorunla daha güzel ayrıntılı konuşursun. Ben de başka bir doktora daha gidiyordum devlette cihazı çok kötüydü, ACsi 2 hafta geri kafa ve bacağı 2 hafta ileri demişti. İki gün sonra kendi doktorumda randevum vardı. Kendi doktorum özelde ve cihazı son model bu arada. Tabi ben o iki gün kafama acayip takmıştım hormonlar da sağ olsun. Sonra kendi doktoruma gidince hemen anlattım böyle böyle dedi beni endişelendirdi çok diye. Baktı her şey olması gerektiği gibi. Boyu kilosu ACsi falan tam, neden böyle dedi acaba, belki de cihazı çok eskidir dedi. Evet cihazı çok kötüydü. Yani cihazdan cihaza da çok fark ediyor. Annem zaten hep diyordu en başından. Sadece kendi doktoruna git. Başkalarına da gidersen kafanı karıştırırlar diyordu. O olaydan sonra daha da başka doktora gitmedim.
 
Inşallah aradaki fark en kısa sürede tamamlanır canım.Fark 4 haftadan az ise sorun değil dşye okumuştum ama yine de kapatır inşallah
 
Yukarıdaki mesajımda da anlattım ya, acaba o dediği 2 hafta fark doğru mu? O da var. Sen yine git de takipte kalalım dedi madem. Mecbur kendi doktoruna kadar git, ama bu seçeneği de aklında bulundur, çok üzme kendini. Birincisi fark 4 hafta ise endişelen, 2 hafta çok önemli değil, ikincisi acaba o dediği fark gerçekten var mı? Sakın takma kafana... Sen bu arada her akşam etini proteinini al, kemik sulu çorbanı iç, tatlı ve karbonhidratı işte yiyorsan ekmek pilav makarnayı kes. Balık yağı da vermiş, onu da iç, ama sakın endişelenme. Cihazdan cihaza fark ediyor.
 
Merhaba benimde bugun kontrolum var 31. Hafta olduk.. en son serviks kısalığından dolayı moraller sıfır oldu yatıştayım 10 gündür evde.. kızımda 3 hafta önce 950 gr di bir hafta geri cikmisti.. inşallah kilo almistir cunku artik 1 bucuk kilo olmasi lazim sanirim.. ben kilolu hamile kaldim ama 6 bucuk aylik olana kadar kustugum icin -5 kg dayim şuanda.. zaten bi simit bile yesem şekerim çıkıyor.. iştahim çok yok allahtan öyle canim cok biseyde istemiyor.. hayirlisiyla 1 ekimi görsem rahatlicam..

Kızlar 34.haftadayım çok şükür.Son 3-4 gündür o kadar ağırlaştım ki ayakta azıcık kalsam bacaklarım belim sırtım kopuyo.Daha 6 hafta var doğuma.Erken değil mi ?

Ben sürekli yattiğimdanmi yoksa serviks kisaligindanmi yoksa bebek hep aşağida oldugundanmi bilmem 10 dk ayakta dursam ağri başliyor.. banyo yapmak işkence gibi..


Moralinizi bozmayin bu sefer üzüntü tansiyonu şekeri tetikliyor.. en azindan bende öyle.. doktorunuzu beklemeyin 1 gün bile farkedebilir demekki..
 
Bende ilkinde 38de başlamıştm gell artık diye. Bu sefer hiç umudum yok:)) yine 40ı geçerizx
 
42.hafta doğuranı duydum, erkekti. Erkek çocuğu uzun kalır kız çocuğu genelde 38 de doğar, bizim oğlan 42 de doğdu dedi. Bilemem artık komşunun istatistiği ne kadar doğru

Kiz cocuklari erken gelir derler ben kime 6 ekim dediysem ama 15 gun once say kiz seninki diyolar hos bende 6 ekime kadar bekleyecegimi dusunmuyorum ne bileyim icime dogan 24 eylul gibi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…