2018 Ekim Anneleri

Bildigim kadariyla calisabilir/calisamaz raporlari bebegin gelisimine gore degil sata gore veriliyor cunku sgk sistemine direk tc kimlik ile giris yapiliyor sonucta bebek 1 hafta ilerideyken sonraki hafta geride cikabilir yinede dr nuza danisabilirsiniz

Cok haklisiniz bende sizin gibi cok arastirdim ustelik yalnizca 1 kez giyecegim bir sey ve ben oyle alli gulle dantelli hic istemiyorum kimisi oyle ister oyle sever şık gorunmek ister ki anlarimda bende tam tersi hic merakim yok bu konulara. E bebekten ekru rengi sabahligi aldim kumasi cok guzel umarim sizde seversiniz. 1 pijama takimi 1 gecelik koydum ben herhalde yeter

Canım aynı şeyi cuma günü söyledi doktorum 10 gün geriden geliyor diye, karnın çevresine göre bu durum. Ama diğer herşey yolundaymış, su oranı da iyiydi. Sadece bakalım diye bu hafta içi ayrıntılı usg de bebeğe giden damarlarda bir sıkıntı var mı yok mu ona bakılacak, eğer orda bir sıkıntı çıkmazsa minyon bir bebek diycez dedi. Burdan bir kaç arkadaşta yazmıştı, içim rahatladı. İnternetten de baya araştırdım gelişim geriliği denen olay bambaşka. Sen kendi doktorunun haline tavrına alıştığın için bu doktordan da ürkmüşsündür haliyle, rabbimin izni ile sağlıkla kucağımıza alacağız inşaallah, üzmemeye çalış kendini. Biraz uzun oldu ama

Bana herkesin dedigi ama kiz biraz erken gelir tam gununu beklemez bakalim hayirlisi insallah. Benim dogum gunum 21 ekim ve teraziyim :) esimde diyor bizim kizda terazi olursa vay halime evde 2 terazi tirlatirim artik diye

Serviks durumunuz ne en son bakildi mi? Birde artik son haftalara girdik yinede onemli mi bu kadar bu uzunluk acaba?

Sağol canım darısı sizlere hep mutlu haberler alalım yatnca kalkınca hep ağrı var bende çok nadir ağrım olmaması

ben ebebekten askılı mavi ve askılı pembe aldım geceliği
sabahlığı da pembe
herkes kumaşını çok övmüş beğenmiş yorumlarda.
siz de güzel diyorsunuz içim rahat
keşke pijama takımı da satsalardı aradım sordum ama pijama satmıyorlarmış

Bana herkesin dedigi ama kiz biraz erken gelir tam gununu beklemez bakalim hayirlisi insallah. Benim dogum gunum 21 ekim ve teraziyim :) esimde diyor bizim kizda terazi olursa vay halime evde 2 terazi tirlatirim artik diye
aaa benim eşim de ille de terazi olsun diyor, en güzel burç teraziymiş, burçların en mükemmeli en level atlamış olanıymış
üstelik bunu herkes söylüyor. kime desem ayyy inşallah terazi olur en güzel burç diyorlar

Teşekkür ederim canım evet bende bilmiyorum öyle dedi doktorum ağrılarım var magnezyum fayda, etmedi dedim artık veremem çünkü doğumu erteliyo dedi gelmek isterse gelsin dediçok şaşırdım vede korktum evet. Ekime kadar suyun gelmezse nişan gelmezse gelmene gerek yok dedi herşey çok güzel dedi ölçtü biçti baktı herşeye haftada bir tansiyona bak dedi küçüğü 9un altında olmasın dedi sende sor bi magnezyumu

sasirdim suan herkesin dedigi son zamanlarda haftada 1 cagirip nst ye sokuyormus ilk defa sizde duyuyorum suan son ay gelme dedigini

Belki sizin dr un calisma stili boyledir aman masallah diyelim

Canım moralini bozma seninle aramızda nerdeyse iki hafta var. Ve ben 16agustosta gittiğimde 1745gr dedi Dr ve normal olduğunu söyledi. Senin bebeğin icin de normaldir tabiki. Çok kafana takıliyorsa bir Dr a daha görün. Olcumle de alakalı oluyo

Ben de bir kilo bile değilmişim. 7aydan önce doğmuşum. Eskiden Küveze de koymamislar. Dr lar yaşamaz demiş benim için. Kiloyla ilgisi yok gerçekten

Neden erken aliyo cnm bir de neden ekime kadar gelme dedi Dr un bu haftalarda kontroller daha sık oluyo

Ya bebek belki döner ki normal doğum olcaksa inş döner. Belli miydi canım senin? Sezeryan olcaktn galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…