Selam kızlar ben şuan 32 hafta+4 deyim geçen hafta cumartesi çalışabilir raporu aldım 31+2 de verdi yani. Bir haftası bayramda gitti. Ben şimdi bu pazartesi itibariyle 4 hafta daha mı çalışacağım. Sanırım beneğin gelişimi de bi hafta önde çünkü
Ya arkadaşlar bir şey soracağım. bu gecelik sabahlık pijama olayını ne kadar da abartmışlar öyle.
Alt tarafı ince bir sabahlık, zevksiz bir gecelik, babaanne pijaması gibi lohusa pijaması o fiyatlar ne öyle...
Hafta sonu her yeri dolaştık, o kadar dandik o kadar zevksiz o kadar adi kumaş sırf lohusa diye kasmışlar da kasmışlar.
Bir tane bile beğenemedim. Kadın bakın bu çok beğeniliyor fiyatı da uygun diyor 100 küsür lira kıytırık bir gecelik.
Anneanneme versem giymez. Yine ebebekten internetten istedim. Hiç olmazsa daha modern bir albenisi var ve fiyatı da uygun. iki gecelik bir sabahlık aldım hepsi 90 tl tuttu. Ki olması gereken benim ödemem gereken fiyat da buydu zaten. Sanki bulunmaz hint kumaşları.
Şimdi bir pijama takımı arıyorum ama nasıl olacak bakalım. Çooook mesai yapmam gerekiyor zevkli ve fiyatı anormal olmayanı bulabilmem için.
3'e tamamlasın istiyorum en azından bende 2700 doğmuşum ama geri diyince insan korkuyor, üzülüyor. Bi kaç gün arayla gidicem hep kontrole yakından takip edecekler. Yeterki minyonluğundan olsun geriliği başka bişey çıkmasın da.
Birde bu doktor bi açıklama yapmadı bana. Kendi doktorum aksi bişey olunca detaylı anlatıyordu korkulacak bişey olmadığını. Pazartesi o da çağırdı kontrole iple çekiyorum.
Benim de kız, 2 hafta erken ise 30 ekim değil de 15 ekim o zaman. 15 ekim olursa terazi olur. Bu burçlara herkes çok takık kime 30 ekim desem aman akrep olmasın ille de terazi olsun diyorlarBurçlar aleminde anladığım kadarıyla çok iyi terazi ile iyi olmayan akrep arasında ince bir çizgi -22 ekim- duruyor Bu tarihi geçersen "aman akrep" geçmezsen "cici terazi"
Merhaba benimde bugun kontrolum var 31. Hafta olduk.. en son serviks kısalığından dolayı moraller sıfır oldu yatıştayım 10 gündür evde.. kızımda 3 hafta önce 950 gr di bir hafta geri cikmisti.. inşallah kilo almistir cunku artik 1 bucuk kilo olmasi lazim sanirim.. ben kilolu hamile kaldim ama 6 bucuk aylik olana kadar kustugum icin -5 kg dayim şuanda.. zaten bi simit bile yesem şekerim çıkıyor.. iştahim çok yok allahtan öyle canim cok biseyde istemiyor.. hayirlisiyla 1 ekimi görsem rahatlicam..
Ben sürekli yattiğimdanmi yoksa serviks kisaligindanmi yoksa bebek hep aşağida oldugundanmi bilmem 10 dk ayakta dursam ağri başliyor.. banyo yapmak işkence gibi..
Moralinizi bozmayin bu sefer üzüntü tansiyonu şekeri tetikliyor.. en azindan bende öyle.. doktorunuzu beklemeyin 1 gün bile farkedebilir demekki..
Sağol canım darısı sizlere hep mutlu haberler alalım yatnca kalkınca hep ağrı var bende çok nadir ağrım olmamasıEvet değer de benim çok şükür yatınca Ağrı fln olmuyo benlmki yorgunluktan ağrıyo ayaktayken..hamlıyo vücudum.Yatınca bişey yok.Doktor kontrol sonuçlarına çok sevindim canım iyi haberlerin daim olsun :))
ben ebebekten askılı mavi ve askılı pembe aldım geceliğiCok haklisiniz bende sizin gibi cok arastirdim ustelik yalnizca 1 kez giyecegim bir sey ve ben oyle alli gulle dantelli hic istemiyorum kimisi oyle ister oyle sever şık gorunmek ister ki anlarimda bende tam tersi hic merakim yok bu konulara. E bebekten ekru rengi sabahligi aldim kumasi cok guzel umarim sizde seversiniz. 1 pijama takimi 1 gecelik koydum ben herhalde yeter
aaa benim eşim de ille de terazi olsun diyor, en güzel burç teraziymiş, burçların en mükemmeli en level atlamış olanıymışBana herkesin dedigi ama kiz biraz erken gelir tam gununu beklemez bakalim hayirlisi insallah. Benim dogum gunum 21 ekim ve teraziyim :) esimde diyor bizim kizda terazi olursa vay halime evde 2 terazi tirlatirim artik diye
Teşekkür ederim canım evet bende bilmiyorum öyle dedi doktorum ağrılarım var magnezyum fayda, etmedi dedim artık veremem çünkü doğumu erteliyo dedi gelmek isterse gelsin dediCok sukur cok sevindim :) oh masallah kilosu cok guzel boylu poslu olacak belli ki. Magnezyum dogumumu erteliyor ki bilmiyordum? Bende bu gittigimde sorayim ilaclari birakayim mi artik diye. Nasil yani Ekim ayina kadar kontrol icin gel falan cagirmadi mi sizi?
Teşekkür ederim canım evet bende bilmiyorum öyle dedi doktorum ağrılarım var magnezyum fayda, etmedi dedim artık veremem çünkü doğumu erteliyo dedi gelmek isterse gelsin dediçok şaşırdım vede korktum evet. Ekime kadar suyun gelmezse nişan gelmezse gelmene gerek yok dedi herşey çok güzel dedi ölçtü biçti baktı herşeye haftada bir tansiyona bak dedi küçüğü 9un altında olmasın dedi sende sor bi magnezyumu
Teşekkür ederim canım evet bende bilmiyorum öyle dedi doktorum ağrılarım var magnezyum fayda, etmedi dedim artık veremem çünkü doğumu erteliyo dedi gelmek isterse gelsin dediçok şaşırdım vede korktum evet. Ekime kadar suyun gelmezse nişan gelmezse gelmene gerek yok dedi herşey çok güzel dedi ölçtü biçti baktı herşeye haftada bir tansiyona bak dedi küçüğü 9un altında olmasın dedi sende sor bi magnezyumu
Sağol canım bizimki gezip duruyo o zamanHıçkırık Göğüs kafesinin olduğu yerde oluyo
Canım moralini bozma seninle aramızda nerdeyse iki hafta var. Ve ben 16agustosta gittiğimde 1745gr dedi Dr ve normal olduğunu söyledi. Senin bebeğin icin de normaldir tabiki. Çok kafana takıliyorsa bir Dr a daha görün. Olcumle de alakalı oluyoMerhabalar,
Kontrolden çıktık küçük hanımı tam göremedim doktorun söylediklerini duyunca. 2 hafta geriden geliyormuş bir buçuk kilo henüz, geçen ay 1 haftaydı aradaki fark. Nstye bağlandım bişey çıkmadı ama yakından takip etmek istedi ağrılarımı da söyleyince 2 gün sonra tekrar çağırdı hem kontrol hem nst için.
Kendi doktorum izinde haftaya gelecek. Pazartesiyi bekleyip ona mı gitsem 2 gün sonra bu doktora tekrar mı gitsem bilemedim. Moral falan kalmadı resmen.
Ben de bir kilo bile değilmişim. 7aydan önce doğmuşum. Eskiden Küveze de koymamislar. Dr lar yaşamaz demiş benim için. Kiloyla ilgisi yok gerçektenHakikaten kilo ile alakası yok Sağlığın.Biz 4 kardeşiz.En kilolu doğanımız 2200 gr doğmuş ve elhamdulillah çok şükür hepimiz sağlıklıyız bugüne bugün.Bağışıklık sistemimiz iyi maşallah hele benim için ölecek bu demişler lohusa anneme :)
Benimki de aynı durumda. Böyle giderse hiç istemediğim mecburi sezeryanla olur. Normal doğum istiyorum çünküKızlar bebeginin kafası hala yukarda olan varmı,benim bebegim hala yola girmedi endiseliyim..
Sizlerde durumlar nasill
Neden erken aliyo cnm bir de neden ekime kadar gelme dedi Dr un bu haftalarda kontroller daha sık oluyoAynen canım doktordan geldik çok şükür herşey güzel dedi 76 kg olmuşum dikkat et kilona dedi .2318kg 47cm olmuş bıdık oğlum agrılarımı söyledim magnezyumu kesiyorum doğumu ertelemesin gelecekse gelsin dedi ekime kadar gelme dedi suyun nişan ın gelitse gel dedi 9 ekimde alırız büyük ihtimalle dedi.
Ya bebek belki döner ki normal doğum olcaksa inş döner. Belli miydi canım senin? Sezeryan olcaktn galiba?Doktoruma gösterdim ondan bisey olmaz dedi
Ama söyle bir durum var ki benim şeker yüklemem temiz olmasına rağmen bugün 2 saatlik tokluk sekerim 161 cıktı
Hemen endokrine konsültasyon yazdı. Yarın birde oraya gideceğim.
Idrarda da kristal ve bakteri cıktı. Amniyosenteze gidecekti pzt günü de randevum var şu şekeri göster onu da konuşalım dedi
Bu arada bebek makat gelişli poliklinikte muayene oldum bi ara dönmüştü yine ayağı aşağıda
Yani tekme sancıyı yükseltiyo ondan demiştir. Ama onu zaten anlıyolar. He burda bebek harekt etmiştr gibisine:) ciddi oranda değiştiryor çnküBiri sanki tekme duyunca düğmeye basiyosun demişti.. yanliş anlamisim demekki..
Sakin canım:) benm dr 36dan sonra kontrl etmeye başlıyor. Öncesi önemsiz. Daha hiç bakılmadı bile:)Kızlar bebeginin kafası hala yukarda olan varmı,benim bebegim hala yola girmedi endiseliyim..
Sizlerde durumlar nasill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?