Yok cnm bugün nst ye soktu baktı hep güzel cikiyo zaten diğer oglumdada aynı doktorumdu ve yine böyle oldu zaten yakın herhangi ters durumda allah korusun hemen hastanedeyim bence hastanın durumuna göre degisiyodursasirdim suan herkesin dedigi son zamanlarda haftada 1 cagirip nst ye sokuyormus ilk defa sizde duyuyorum suan son ay gelme dedigini
:) bide benden duy:)) benmde hala ayda 1 36dan snra haftada bire başlarız dedi ki nst yok zaten. Aksi durum olmadıkça. 36 açıklığa bakr bide 40da bakar. Gitsemde bişey yapmayacak zaten:) inş herşey normalinde seyreder de gerek kalmzsasirdim suan herkesin dedigi son zamanlarda haftada 1 cagirip nst ye sokuyormus ilk defa sizde duyuyorum suan son ay gelme dedigini
Ben de terzaiyim cnm 12 Ekim.Bana herkesin dedigi ama kiz biraz erken gelir tam gununu beklemez bakalim hayirlisi insallah. Benim dogum gunum 21 ekim ve teraziyim :) esimde diyor bizim kizda terazi olursa vay halime evde 2 terazi tirlatirim artik diye
Benim normal doğum zor canimYa bebek belki döner ki normal doğum olcaksa inş döner. Belli miydi canım senin? Sezeryan olcaktn galiba?
Tahmini olarak söyledi ama bilemiyorum çok güveniyorum doktoruma o yüzden fazla sorgulamyorum mutlaka riske atmaz bizi bi bildiği vardır diye düşünüyorum korkmalımıyım acabakiNeden erken aliyo cnm bir de neden ekime kadar gelme dedi Dr un bu haftalarda kontroller daha sık oluyo
Benim küçük tansiyonum hep 6cikiyo tansiyonum 9-6 bu sıralar hep. Ne gibi sorun olur acaba?Teşekkür ederim canım evet bende bilmiyorum öyle dedi doktorum ağrılarım var magnezyum fayda, etmedi dedim artık veremem çünkü doğumu erteliyo dedi gelmek isterse gelsin dediçok şaşırdım vede korktum evet. Ekime kadar suyun gelmezse nişan gelmezse gelmene gerek yok dedi herşey çok güzel dedi ölçtü biçti baktı herşeye haftada bir tansiyona bak dedi küçüğü 9un altında olmasın dedi sende sor bi magnezyumu
Tabiki güven cnm önceki Dr un da oymuş. Ama neden erken aliyo sezeryanla mi olacak yoksaTahmini olarak söyledi ama bilemiyorum çok güveniyorum doktoruma o yüzden fazla sorgulamyorum mutlaka riske atmaz bizi bi bildiği vardır diye düşünüyorum korkmalımıyım acabaki
Yok cnm bugün nst ye soktu baktı hep güzel cikiyo zaten diğer oglumdada aynı doktorumdu ve yine böyle oldu zaten yakın herhangi ters durumda allah korusun hemen hastanedeyim bence hastanın durumuna göre degisiyodur
:) bide benden duy:)) benmde hala ayda 1 36dan snra haftada bire başlarız dedi ki nst yok zaten. Aksi durum olmadıkça. 36 açıklığa bakr bide 40da bakar. Gitsemde bişey yapmayacak zaten:) inş herşey normalinde seyreder de gerek kalmz
Aslinda sanciyi degil bebegin kalp atisini yukseltiyo. Nst ciktisina bakarsaniz ustteki kisimda o butona bastiginiz yerlerde minik bi isaret koydugunu gorursunuz. Oralarda bebegin kalp atislarinda ani yukselis varsa doktor bunun bebegin ani hareket etmesine bagli oldugu seklinde yorumlamasini sagliyor.Yani tekme sancıyı yükseltiyo ondan demiştir. Ama onu zaten anlıyolar. He burda bebek harekt etmiştr gibisine:) ciddi oranda değiştiryor çnkü
Benim küçük tansiyonum hep 6cikiyo tansiyonum 9-6 bu sıralar hep. Ne gibi sorun olur acaba?
Benim de hep 11-7Benim küçük tansiyonum hep 6cikiyo tansiyonum 9-6 bu sıralar hep. Ne gibi sorun olur acaba?
Doktor bu sekilde kafa yukarda olursa son haftalarda zor olur ama ceviririz dedi,bı afalladim soramadimda nasıl cevireceklerkiiiBenimki de aynı durumda. Böyle giderse hiç istemediğim mecburi sezeryanla olur. Normal doğum istiyorum çünkü
İnşallah canım normal istiyorum ama eğer ki dönmezse mecburi sezeryan..Sakin canım:) benm dr 36dan sonra kontrl etmeye başlıyor. Öncesi önemsiz. Daha hiç bakılmadı bile:)
Ki son haftalarda bile dönen oluyomuş neler duyuyorz
Sormadım ama dedim ya vardır bi bildiği güvendiğim için tamam dedim bende benim bildiğim düşük tansiyon zararlı değil yüksek riskliBenim küçük tansiyonum hep 6cikiyo tansiyonum 9-6 bu sıralar hep. Ne gibi sorun olur acaba?
Benim 3 hafta once kafası aşagidaydi bugun tekrar yukari cikmiş.. doguma kadar dönüp duruyorlar demekki..Kızlar bebeginin kafası hala yukarda olan varmı,benim bebegim hala yola girmedi endiseliyim..
Sizlerde durumlar nasill
Bakildi neyseki gecen haftaki degeri korumuş halen 17 yani.. ilaçlara devam dedi ignede yazdi haftalik vurulcam.. daha 31. Haftadayiz 37 den once dogunca premature oluyo dogmasini isyemiyoruz o yüzden her hafta servikse bakilicak sanirim...Serviks durumunuz ne en son bakildi mi? Birde artik son haftalara girdik yinede onemli mi bu kadar bu uzunluk acaba?
Tabiki güven cnm önceki Dr un da oymuş. Ama neden erken aliyo sezeryanla mi olacak yoksa
Aynen cnm teşekkür ederimBencede demek ki riskli gebelikleri haftada 1 cagiriyor masallah diyelim o halde
Benim 3 hafta once kafası aşagidaydi bugun tekrar yukari cikmiş.. doguma kadar dönüp duruyorlar demekki..
Bakildi neyseki gecen haftaki degeri korumuş halen 17 yani.. ilaçlara devam dedi ignede yazdi haftalik vurulcam.. daha 31. Haftadayiz 37 den once dogunca premature oluyo dogmasini isyemiyoruz o yüzden her hafta servikse bakilicak sanirim...
İnşallah canim hepimizinki.. bu arada bende teraziyim ekime kadar tutarsak evdeki teraziler ikiye çikicak :)İnsallah mevcut durumunu korur ve zamaninda gelir bebisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?