2018 Ekim Anneleri

Çok sağol örnekler için canım inşallah bu tarz bi sebepten küçük çıkmıştır. Minyon olmasını da kabul ederim bekliyoruz da bi sıkıntı çıkmasın bi sorundan ya da benim yüzümden geri kalmasın beni üzen korkutan o.

Pazartesiyi sabırsızlıkla ekliyorum kendi doktoruma gidip rahatlayayim diye.

Muhtemelen doktor farklı muamele farklı ondan afalladım. Belki çarşamba anlatır detaylı olarak neden olabileceğini. Verdiği takviye de ise yararsa arayı kapatmaya başlasa benden mutlusu olmayacak.
Olcumlerde de küçük çıktı mi? Kızımın baş ve karın ölçümleri de küçük çıktı gerçi kilo da buna bağlı oluyor sanırım. Umarım ölçümleri ilgilidir eski ultrason kağıtlarımi da karsilastirdim marka model farklı sanki daha eski detayda yok pek.

Ben de bir kilo bile değilmişim. 7aydan önce doğmuşum. Eskiden Küveze de koymamislar. Dr lar yaşamaz demiş benim için. Kiloyla ilgisi yok gerçekten

Çok örnek var böyle arkadaşlar hepiniz sağolun inşallah sıkıntısız biraz daha kilo alarak zamanında tamamlarız. Küçük minik olsun da sağlıklı olsun. Tek istediğim bu bununla ilgili bişey duyayım doktorumdan o zaman rahatlayacağım gerçekten.

Kızlar vajinal bölgede anormal kaşıntım var ve kızarıklık ile hafifte şişme olmuş. Hayatımda ilk defa mantar oluyorum sanirim
Doktoruma soyleyim durumu ilaç falan verir belki

Benimki ilk bakıldığından beri hep baş aşağı ve hep sola yatık..Sol bacağım hissizleşiyo Sıklıkla..Hep solda olduğundan galiba

Katılıyorum ya dudak uçurtuyor fiyatlar.369 tl ye bile gördüm düşün artık. Hala alamadım ben de.Netten de cesaret edemedim bedeni tutmazsa diye kiloluyum çünkü.Diyatları görünce de eşim ille 2-3 tane mi olmalı diyor :))

Ilık suyun içine biraz karbonat atıp karıştır ve taharetlen, en azından gece rahatlatır seni canım Belki de tamamen geçirir.
Benim de ağzımdaki mantara doktor karbonat ve tuzla gargara vermişti. 1 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat ve 1 yemek kaşığı tuz ekle bitene kadar gargara yap dedi günde 3 defa. cidden geçirdi.

Kızlar vajinal bölgede anormal kaşıntım var ve kızarıklık ile hafifte şişme olmuş. Hayatımda ilk defa mantar oluyorum sanirim
Doktoruma soyleyim durumu ilaç falan verir belki
Kesin doktora görün sen en iyisi doktor

ebebeğe bak istersen fiyatları uygun. yüzde elli indirimde
olmazsa geri gönderirsiniz
toplam 3 rengi 2 modeli var zaten
pembe mavi ekru, askılı ve kısa kollu

Suan dogum seklim belli degil, bu gidisimde dr ma soracagim ama belli olur mu ki simdiden?

Canim ilk miydi senin?
Ilkse normal bekler.Bazi doktorlar 38.haftada cati muayenesi yapiyor ona gore bi karar verebilir catin cok darsa vb durumda.Ekstra bi durumun varsa vajinusmus,panik atak vb ona gore sezaryenede yonlendirebilir isteyebilirsin.
Onun disinda 2. bebek ise ilk doguma gore karar verilir.
Konusmus olursunuz tabii sonucta az kaldi.Az cok belli olir.

Bence muayene hakkinda varken bi git yine canim.Kendi doktoruna doneceksin nasilsa.
Moralini bozma bence kendi doktorunla gorusmeden

Iste burdaki konuda 'gerilik' degil.Rutin olcumlere gore genel hafta hesaplamalari canim.Hic canini sikma.
Yoksa her bebek haftasina uyumlu olup hepsi ayni kiloda dogardi

Pijama neden aliyoruz o da ayri bi soru bence :)))))
Bunlar kaliplasmis seyler sadece.
Tsort sort giyebilirsin sonucta.Ya da ne istersen.Onemli olan mesela hastanede yatarken rahat olman,emzirecegin icin belki dugmeli bisy olmasi vb seyler.
Lohusalik boyunca pijama gecelik giyilecek diye bi kanun yok sonucta ki bence normal giyinmek insana daha iyi geliyor

Doğrudur bişeyleri etkilyo onu biliyorumda:)) ayrintiyi yanlis anlamisim ben. Nst kagidida gormedm hic. Sadece ikiside yukseliyodu benm cihazdan gordugum ama yanlis hatrliyo olabilirim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…