2018 Ekim Anneleri

Hay gozunu seveyim:))))) kaliplasmis seyler ve sonra bosa kalan bi suru seyy. Mutlu olmak icin ozeniliyorsa tamam ama sirf adet yerini bulsun diyeyse insan snradan pisman olabiliyor.

Benim kontrolde yarın :) Artik hastaneye gitmek farkli heyecana sebep oluyor.Cabuk cikma gb garip bi istek olustu :)
Kızım cok heyecanli zaman azaldigi icin :)

Tansiyon konusulmus benim de hep buyugu 9-8 kucugu 6-5 flndir her zaman.

Sonunda isim belli oldu buarada 'Simay' olacak nasipse :) Buyuk kizimin adı 'Sezen'❤
Ben İdil istiyordum ama babasi ve ufaklik Simay'da bayaa kararli ciktilar artik kesinlestirelim dedik :)

Simay bencede daha cok guzelmis hayrli olsun:)

Hay gozunu seveyim:))))) kaliplasmis seyler ve sonra bosa kalan bi suru seyy. Mutlu olmak icin ozeniliyorsa tamam ama sirf adet yerini bulsun diyeyse insan snradan pisman olabiliyor.

Bide mevlut versiyonu var :)
Saten gecelik ve sabahlikla yatakta.
Cok uzuluyorum.Halbuki ne kadar nazar deger o halde.Bide ciddi özel bisy aslinda.

Bence yine soyluyorum normal giyinmek ayri bi moral.Ayri bi rahatlik.Insan ne yapiyorsa kendi icin yapmali ozellikle lohusalik doneminde

Kızlar benim gibi isme karar veremeyen var mı
Biz biiz :) ilkinde de boyle olmustu keceden kapi susunu yaptik ama isme karar veremedigimiz icin isim yazmamistik oyle de fantastik tipleriz esimle ben. Benim bulduklarimi o eledi, sag olsun kendisi de oneri bulma konusunda pek kotu olunca sonuc: dogumdan birkac gun evvel kayinpedere isim isi konusunda esimin kararsizligindan dert yanarken Alper i o da begendigini soyledi anlami da guzelmis dedi ve oyle karar vermis olduk :)

Isimler uyumlu olsun dlyorum ama yok A ile baslayan isimlerden begenemedim hic, Alptuğ goruyorum bu ara cokca ama onda da ğ var diye pek sicak bakamiyorum. Eymen cok hosuma gitti yani anlami cok guzelmis: talihli ugurlu gibi anlamlari var. Daha oncepaylasmistim ben hamile oldugumu ogrendigim gunun ertesi aksam babami kaybettim. Sevincimi de yasimi da tam anlamiyla yasayamadim cok zor oldu benim icin. Belki bana ugur getirir diye de cok sevdim bu ismi. Esim de biraz sicak bakti gibi ama daha netlesmedi bakalim hayirlisi :)

Aynenn. Mevlutu ben tatile gelnce yapmistim ama hayrina yaptik hic de giyinmedik:))) oyle cicili seyler falan bizlik degil. Ama insan kendini oyle rahatve mutlu hissediyosa o baska.

Ayy bayildiim cok çıtı pıtı bir isim, cok seker :) saglikla gelsin adiyla yasasin kuzucuk ❤ ismi netlestirme konusunda darisi benim basima olsun insallah diyeyim :)

Biz de aylar süren isim arayışından sonra karar verdik sanırım utku koymaya karar verdik uzun uğraşlar sonunda kazanılan zafer demekmiş kızımın adı da duru onunls da uyumlu oldu gibi 4 harf bolca u harfi:) soyadımız da hep u harflerinden oluşuyor zaten. Bebişler adlarıyla yaşasınlar inş. Bu arada yarın kendi dr umda randevum var bebiş iyidir umarım çok merak ediyorum yüzünü uzun zamandır göremiyoruz zaten ama bir umut belki görürüm diyorum. Pijama konusunu ben de çözemedim daha kızlar beğenemedim de paraları da fazla geldi. Şu an göbüşüm kocaman normal pijama alayım desem göbekten olmazsa çekincem var ne yapacağımı bilemedim açıkçası

Adı ile yaşasın simay çok güzel isim gerçekten

Bu mevlut ile ilgili birşey söyleyeceğim bende düşünüyorum Allah izin verirse hatta mevlit takimi alacaktım zeynep hanıma ama kıyafet işinden dün vazgeçtim.
Maksat 7 yıl çocuğumun olmayışı ardından gelen hanımefendinin dualanmasi
Süs gösteriş gereksiz olacak mevlit takimi diye sattıkları fuzilimasraf gibi gelmeye başladı çünkü kış bebesi bi daha giyemez onu

Bu arada benim dün moralim çok bozuktu yazmadım. Şimdi ben hem doktoruma gidiyorum hemde hastanede polikliniğe. Doktorumda haftaya randevum var polikliniğe 24 gün önce gitmiştim bugün yine gittim. Idrar kan tahlili yaptırdım usg ye de girdim onlarin cihaza göre sadece 300 gr almış hatta okadar bile yok
Hani herkes 2000 gr üstü yaziyor ya benimki 1600 gr.
Ölçüm yapılan makina aynı doktor farklıydı doktordan değişiklik olmadığına göre kilosu düşükgeldi bana
Doktor iyi dedi ama oturdum ağladım hastanede. Çok kibar nazik kızım. Beslenemiyorherhalde ben kilo almıyorum ki çocuğum alsa

Bu kilo işleri hiçbr zman net değil arkadaşım. Bak ben bilmyrm bile. Bu kadar takılmaya gerek yok desem de herkesin hassasiyeti farklı. Makinelerde gramı gramına doğru göstermiyor. Velev ki zayıf daha doğcak büyück senin sütün yarar toparlar hemen. Şmdiden sonrası için dua etmk gerek. Üzme kendini doğunca güzelce beslersin. İçerde görmüyoruz anlamıyrz böyle:)) bazı drlrda saçma şeklde korkutuyorlar

Gunaydinnn, evet ilk gebeligim. Annem 3 muzude normal dogurmus hatta ben 4.500kg dogmusum cevremdekiler hamileliginde dogumunda anneye benzedigini soyluyor bakalim yasayip gorecegiz :)
Bende normal istiyorum, normalde belki 1 gun sikinti cekecegim en kotusu ama 2 saat sonra ayaklanirsin sezeryanda 15 gunde ancak toparlanirsin ameliyat vs diyenler var

Birşey farkettim, yemeyi biraz fazla kaçırırsam bebiş de hıçkırıp duruyor. Ama obur olsun da isterim tabi. İştahsız abisiyle az uğraşmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…