2018 Ekim Anneleri

Evet herkes oyle diyor bugünlerini cok ararsin uyu dinlen bol bol bebek gelince hasret kalacaksin uykuya diyor

Kendimi tek avuttigum nokta kendi doktorumun daha hassas ölçüm yapması pazartesiyi beklemekten başka çare yok.

Şimdi tokluk sekerim de yüksek çıkınca bugün endokrine yönlendirdi ama şeker olsa karnimdaki de kilolu olurdu zannetmiyorum sorun olduğunu zaten yüklemem de 83-157-106 şeklinde çıkmıştı

Ayy bayildiim cok çıtı pıtı bir isim, cok seker :) saglikla gelsin adiyla yasasin kuzucuk ❤ ismi netlestirme konusunda darisi benim basima olsun insallah diyeyim :)

Tesekkur ederiimm :) amiin cumlemizinkiler insallah canim.
Hadi sendende bi rahatlama bekliyoriz :))))

1 beden buyuk alabilirsin.Ya da kumas secimini iyi yaparsin esnek vb
Iamiyle yasasin kuzucuklarinda❤

Daha 2 ay var canim nerdeyse ve en buyudukleri zaman.Bence bunun icin ekstra bir durum yoksa hic canini sıkma cidden.Ne senin kilonla alakasi var ne beslenememesi ile.Ve asıl dogduktan sonra oyle hizli buyuyorlar ki

Bu isler tamamen kisisel canim.Ben hastanedede ayaklandim eve gelincede bebegimle kendim ilgilendim.Kulaktan dolma,tamamen kisisel durumlarla hiic kafanizi bulandirmayin.Her 2 durumda da cok kotusunu yasayanda cok iyisini yasayanda var.En guzeli her duruma hazirlikli olmak kendini kotu hissetmemektir.
En sagliklisi neyse o olsun sizin icin.Beklersin o zaman sen konussanda doktorunla :)

cnm kiloya çak fazla takılmaya gerek yok benım kardeşim 27 haftalık 900 gr doğdu şu an koca bir genç kız , gelişimide hep yaşıtları gibi oldu hiç sıkıntı yaşamadık.... senın bebeğin doğuma kadar en az 2.500 kg olur ve gayet normal bir kilo... Burda bizim yazdıklarımız karşılaştırma amaçlı değil, doktorun iyi diyorsa o zaman iyidir bebeğin... Sana tavsiyem muz, kaşar, süt ,peynir tüketmen protein ağırlıklı beslenirsen bebeğin kilo alır inş

Daha 2 ay var canim nerdeyse ve en buyudukleri zaman.Bence bunun icin ekstra bir durum yoksa hic canini sıkma cidden.Ne senin kilonla alakasi var ne beslenememesi ile.Ve asıl dogduktan sonra oyle hizli buyuyorlar ki
Normal olmayacagin icin 5 hafta falan kaldi canim ama 39a sarkabilirmis sancı vs olmazsa
Ordada bi kadın dediki iki çocuğunu da küçük doğurmuş plesenta büyüyormuş bebek büyümüyormuş sonra plesenta yaşlanıyormuş erken doğum oluyormuş seninki de öyle olmasın diye konustu

Boyle seylere takilma.O kadar cok hikaye var ki.
38 desen 6 hafta canim.Ki beklemeni tavsiye ederim bi durum olmadikca 39 hafta 7 hafta kalir gayet guzel bi zaman.
Bide oldu ki beklemese bile bu bi sagliksizlik degil onemli olan iyi olmasi.
Benim ilk kiz 1 ay hic kilo almamisti.40.haftada da hersey normalken beklerken birden makat gelise döndü,o 5 gun icinde kilo verdi.
2640 gr 50 cm dogmustu.Ayda 1 bucuk kilo ala ala ilerledi sadece anne sutuyle.Dogduktan sonrada belli aylarda kilo alimlari degisiyor yavasliyor.Bunlara cok takilirsan dogduktan sonrada bitmez kafanda derdin.

doğru diyorsun tıpkı gebelik gibi tamamen kişisel kimi çok kolay yaşıyor kimi biraz sıkıntılı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin :)

sizlerinde akşamları yalnızca ayaklarda kaşınma oluyor mu? sağlık ocağında bu konu için kan vermek istiyorum başına gelen var mı?

sizlerinde akşamları yalnızca ayaklarda kaşınma oluyor mu? sağlık ocağında bu konu için kan vermek istiyorum başına gelen var mı?
bende oluyor cnm ama neden sağlık ocağına kan veriyorsun anlamadım ? bir hastalıgın belirtisi mi?

Hayirli olsun isminiz canim. Cok begendim ikisi cok uyumlu olmus :) saglikla gelsin insallah yakisikli ❤

Canim hic takilma kilo isine cidden son haftalarini kendine zehir etme. Bak ilk oglum 4 kilo dogdu ama 1 yasindayken 9.7 kiloydu. Bir arkadasim kizina hamileyken bu iri bebek aman kiyafetleri buyuk alin 4 kiloustu dogar dedi doktoruhep. Hem de iki farkli doktora gidiyodu. Sonucta kizimiz 38. Haftada 3100gr. Dogduama daha 7 aylikken 10 kilo olmustu. Ben kucuk dogup daha hizli buyuyen o kadar cok ornek gordum ki... icini ferah tut 2000gr. Dogsa bile sen saglikli beslenirsen sutun kaliteli olursa bak gor nasil hemencecik buyuyor minik Zeynep ❤ dogum kilosu cok cok da onemli degil inan sonrasi daha cok senin elinde olacak ve icin rahatlayacak....

15 gun muu? plojovic e kesinlikle katiliyorum bu sezaryen isi kisiden kisiyeve duruma gore degisir. Ben hastanede dogumdan sonraki gun zor ayaga kalkabilmistim ama eve geldik dusumu aldim ve ertesi gun ayaklanmistim cok sukur.. gozunuzu korkutmayin artik sezaryen operasyonlari eskisi gibi degil. Ama elbette her seyin normal olani en iyisi, keske ben de normal dogum yapabilseydim ama her zaman mumkun olmuuor iste. En iyisi bol bol dua edip hayirlisiyla bir an evvel toparlanabilmeyi ve bebegimizle kendimiz ilgikenebilmeyi dilemek bence...

Canim benim millet yangina korukle gitmeyi pek sever. Aldiris etme. Plasentayla ilgili bir sorun olsa doktorun kesinlikle tespit ederdi bu durumu, sen icini ferah tut ve doktorunun muayenesini baz al bence...

doğru diyorsun tıpkı gebelik gibi tamamen kişisel kimi çok kolay yaşıyor kimi biraz sıkıntılı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin :)

Amiiin amiinn❤Annene cekmissindir insallah gonlune gore olur :)

Kasintilar onemli diye biliyorum.Takip edilmeli.Bence versen iyi olur sikayetini anlatip.

karaciğer enzimleriyle alakalı olabileceğini duymuştum o yüzden cuma günü gideyim bakayım
ben iş yerinde terlik giyemiyorum ayakkabı giyorum ayağım hava almıyor belkı o yüzden kaşınıyordur diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…