serviks uzunluğu 42mm çok çok iyi bir ölçüm, demek ki senide tedbir amaçlı evde yatırdı iyi de yapmış aslında kendine gelmişsindir. çalışan için evet evde bi başına oturmak çok çok zor haklısın ama bugünleri arayacağız gibime geliyor bol bol uyuyalım dinlenelim şuan çok boş vaktimiz var
Kendimi tek avuttigum nokta kendi doktorumun daha hassas ölçüm yapması pazartesiyi beklemekten başka çare yok.Bu kilo işleri hiçbr zman net değil arkadaşım. Bak ben bilmyrm bile. Bu kadar takılmaya gerek yok desem de herkesin hassasiyeti farklı. Makinelerde gramı gramına doğru göstermiyor. Velev ki zayıf daha doğcak büyück senin sütün yarar toparlar hemen. Şmdiden sonrası için dua etmk gerek. Üzme kendini doğunca güzelce beslersin. İçerde görmüyoruz anlamıyrz böyle:)) bazı drlrda saçma şeklde korkutuyorlar
Ay ben hamile kalmadan kararlastirdim yoksa hic rahat edemezdim:))) tezcanlıyım bu tarz şeylerde
Ayy bayildiim cok çıtı pıtı bir isim, cok seker :) saglikla gelsin adiyla yasasin kuzucuk ❤ ismi netlestirme konusunda darisi benim basima olsun insallah diyeyim :)
Biz de aylar süren isim arayışından sonra karar verdik sanırım utku koymaya karar verdik uzun uğraşlar sonunda kazanılan zafer demekmiş kızımın adı da duru onunls da uyumlu oldu gibi 4 harf bolca u harfi:) soyadımız da hep u harflerinden oluşuyor zaten. Bebişler adlarıyla yaşasınlar inş. Bu arada yarın kendi dr umda randevum var bebiş iyidir umarım çok merak ediyorum yüzünü uzun zamandır göremiyoruz zaten ama bir umut belki görürüm diyorum. Pijama konusunu ben de çözemedim daha kızlar beğenemedim de paraları da fazla geldi. Şu an göbüşüm kocaman normal pijama alayım desem göbekten olmazsa çekincem var ne yapacağımı bilemedim açıkçası
Adı ile yaşasın simay çok güzel isim gerçekten
Bu mevlut ile ilgili birşey söyleyeceğim bende düşünüyorum Allah izin verirse hatta mevlit takimi alacaktım zeynep hanıma ama kıyafet işinden dün vazgeçtim.
Maksat 7 yıl çocuğumun olmayışı ardından gelen hanımefendinin dualanmasi
Süs gösteriş gereksiz olacak mevlit takimi diye sattıkları fuzilimasraf gibi gelmeye başladı çünkü kış bebesi bi daha giyemez onu
Bu arada benim dün moralim çok bozuktu yazmadım. Şimdi ben hem doktoruma gidiyorum hemde hastanede polikliniğe. Doktorumda haftaya randevum var polikliniğe 24 gün önce gitmiştim bugün yine gittim. Idrar kan tahlili yaptırdım usg ye de girdim onlarin cihaza göre sadece 300 gr almış hatta okadar bile yok
Hani herkes 2000 gr üstü yaziyor ya benimki 1600 gr.
Ölçüm yapılan makina aynı doktor farklıydı doktordan değişiklik olmadığına göre kilosu düşükgeldi bana
Doktor iyi dedi ama oturdum ağladım hastanede. Çok kibar nazik kızım. Beslenemiyorherhalde ben kilo almıyorum ki çocuğum alsa
Gunaydinnn, evet ilk gebeligim. Annem 3 muzude normal dogurmus hatta ben 4.500kg dogmusumcevremdekiler hamileliginde dogumunda anneye benzedigini soyluyor bakalim yasayip gorecegiz :)
Bende normal istiyorum, normalde belki 1 gun sikinti cekecegim en kotusu ama 2 saat sonra ayaklanirsin sezeryanda 15 gunde ancak toparlanirsin ameliyat vs diyenler var
cnm kiloya çak fazla takılmaya gerek yok benım kardeşim 27 haftalık 900 gr doğdu şu an koca bir genç kız , gelişimide hep yaşıtları gibi oldu hiç sıkıntı yaşamadık.... senın bebeğin doğuma kadar en az 2.500 kg olur ve gayet normal bir kilo... Burda bizim yazdıklarımız karşılaştırma amaçlı değil, doktorun iyi diyorsa o zaman iyidir bebeğin... Sana tavsiyem muz, kaşar, süt ,peynir tüketmen protein ağırlıklı beslenirsen bebeğin kilo alır inşAdı ile yaşasın simay çok güzel isim gerçekten
Bu mevlut ile ilgili birşey söyleyeceğim bende düşünüyorum Allah izin verirse hatta mevlit takimi alacaktım zeynep hanıma ama kıyafet işinden dün vazgeçtim.
Süs gösteriş gereksiz olacak mevlit takimi diye sattıkları fuzilimasraf gibi gelmeye başladı çünkü kış bebesi bi daha giyemez onu
Bu arada benim dün moralim çok bozuktu yazmadım. Şimdi ben hem doktoruma gidiyorum hemde hastanede polikliniğe. Doktorumda haftaya randevum var polikliniğe 24 gün önce gitmiştim bugün yine gittim. Idrar kan tahlili yaptırdım usg ye de girdim onlarin cihaza göre sadece 300 gr almış hatta okadar bile yok
Ölçüm yapılan makina aynı doktor farklıydı doktordan değişiklik olmadığına göre kilosu düşükgeldi bana
Doktor iyi dedi ama oturdum ağladım hastanede. Çok kibar nazik kızım. Beslenemiyorherhalde ben kilo almıyorum ki çocuğum alsa
Normal olmayacagin icin 5 hafta falan kaldi canim ama 39a sarkabilirmis sancı vs olmazsaDaha 2 ay var canim nerdeyse ve en buyudukleri zaman.Bence bunun icin ekstra bir durum yoksa hic canini sıkma cidden.Ne senin kilonla alakasi var ne beslenememesi ile.Ve asıl dogduktan sonra oyle hizli buyuyorlar ki
Normal olmayacagin icin 5 hafta falan kaldi canim ama 39a sarkabilirmis sancı vs olmazsa
Ordada bi kadın dediki iki çocuğunu da küçük doğurmuş plesenta büyüyormuş bebek büyümüyormuş sonra plesenta yaşlanıyormuş erken doğum oluyormuş seninki de öyle olmasın diye konustu
Bu isler tamamen kisisel canim.Ben hastanedede ayaklandim eve gelincede bebegimle kendim ilgilendim.Kulaktan dolma,tamamen kisisel durumlarla hiic kafanizi bulandirmayin.Her 2 durumda da cok kotusunu yasayanda cok iyisini yasayanda var.En guzeli her duruma hazirlikli olmak kendini kotu hissetmemektir.
En sagliklisi neyse o olsun sizin icin.Beklersin o zaman sen konussanda doktorunla :)
bende oluyor cnm ama neden sağlık ocağına kan veriyorsun anlamadım ? bir hastalıgın belirtisi mi?sizlerinde akşamları yalnızca ayaklarda kaşınma oluyor mu? sağlık ocağında bu konu için kan vermek istiyorum başına gelen var mı?
Hayirli olsun isminiz canim. Cok begendim ikisi cok uyumlu olmus :) saglikla gelsin insallah yakisikli ❤Biz de aylar süren isim arayışından sonra karar verdik sanırım utku koymaya karar verdik uzun uğraşlar sonunda kazanılan zafer demekmiş kızımın adı da duru onunls da uyumlu oldu gibi 4 harf bolca u harfi:) soyadımız da hep u harflerinden oluşuyor zaten. Bebişler adlarıyla yaşasınlar inş. Bu arada yarın kendi dr umda randevum var bebiş iyidir umarım çok merak ediyorum yüzünü uzun zamandır göremiyoruz zaten ama bir umut belki görürüm diyorum. Pijama konusunu ben de çözemedim daha kızlar beğenemedim de paraları da fazla geldi. Şu an göbüşüm kocaman normal pijama alayım desem göbekten olmazsa çekincem var ne yapacağımı bilemedim açıkçası
Adı ile yaşasın simay çok güzel isim gerçekten
Gunaydinnn, evet ilk gebeligim. Annem 3 muzude normal dogurmus hatta ben 4.500kg dogmusumcevremdekiler hamileliginde dogumunda anneye benzedigini soyluyor bakalim yasayip gorecegiz :)
Bende normal istiyorum, normalde belki 1 gun sikinti cekecegim en kotusu ama 2 saat sonra ayaklanirsin sezeryanda 15 gunde ancak toparlanirsin ameliyat vs diyenler var
Canim benim millet yangina korukle gitmeyi pek sever. Aldiris etme. Plasentayla ilgili bir sorun olsa doktorun kesinlikle tespit ederdi bu durumu, sen icini ferah tut ve doktorunun muayenesini baz al bence...Normal olmayacagin icin 5 hafta falan kaldi canim ama 39a sarkabilirmis sancı vs olmazsa
Ordada bi kadın dediki iki çocuğunu da küçük doğurmuş plesenta büyüyormuş bebek büyümüyormuş sonra plesenta yaşlanıyormuş erken doğum oluyormuş seninki de öyle olmasın diye konustu
doğru diyorsun tıpkı gebelik gibi tamamen kişisel kimi çok kolay yaşıyor kimi biraz sıkıntılı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin :)
sizlerinde akşamları yalnızca ayaklarda kaşınma oluyor mu? sağlık ocağında bu konu için kan vermek istiyorum başına gelen var mı?
bende oluyor cnm ama neden sağlık ocağına kan veriyorsun anlamadım ? bir hastalıgın belirtisi mi?
Kasintilar onemli diye biliyorum.Takip edilmeli.Bence versen iyi olur sikayetini anlatip.
ben iş yerinde terlik giyemiyorum ayakkabı giyorum ayağım hava almıyor belkı o yüzden kaşınıyordur diye düşünmüştümkaraciğer enzimleriyle alakalı olabileceğini duymuştum o yüzden cuma günü gideyim bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?