2018 Ekim Anneleri

ben iş yerinde terlik giyemiyorum ayakkabı giyorum ayağım hava almıyor belkı o yüzden kaşınıyordur diye düşünmüştüm
Kaşınma değil de bende ayaklarımı kocaman hissediyorum koca ayak olmuşum gibi sanki ayağımın biri 100 kg. Sürekli soğuk suyun altında klimanın karşısındayım.

Kızlar bebeginin kafası hala yukarda olan varmı,benim bebegim hala yola girmedi endiseliyim..

Sizlerde durumlar nasill

Bizim bebiş de daha kafa yukarda sağda ayaklar solda aşağıda her yerde şeklinde. Daha dönerler çok zaman var.

Benim küçük tansiyonum hep 6cikiyo tansiyonum 9-6 bu sıralar hep. Ne gibi sorun olur acaba?
Benim de tansiyon 9-6 10-6 en yüksek 12-8. Herhangi bir sorun olmaz bence.

Ben de kadama göre koyu renk düğmeli bir pijama takımı bulamayınca şimdi giydiğim eşofmanların üzerine bir gömlek giyerim diye düşündüm. Lohusa geceliği pijaması adı altında satılan çiçekli ayıcıklı dantelli şeyleri hiç sevmiyorum. Bir daha da giymeyeceğim şeye bir sürü para vermeye gerek yok.

Kaşınma değil de bende ayaklarımı kocaman hissediyorum koca ayak olmuşum gibi sanki ayağımın biri 100 kg. Sürekli soğuk suyun altında klimanın karşısındayım.

o hepimizin öyle canım malesef inşallah doğumdan sonra geçer diye bekliyorum bende Allahtan yaza denk geldi de terlikle idare edebiliyoruz kış olsa nasıl bot çizme giyerdim diye düşünüyorum
bu arada ne durumdasın?

Ayy bu sicaklari ne yapicaz peki? Bugun ogleden sonra kontrolum var ve calisamaz raporu alip evde oturayim diyodum ama kararimi degistirdim: eger herhangi bi sorun yoksa doktordan calisabilir raporu vermesini istiycem. En azindan is yerinde klimali odada pufur pufur oturayim diyorum evde patlamak uzereyim zaten. Gece sicaktan uyuyamadim kalktim balkonda oturdum. Hanimlar Ankara da sicaklik durumu cidden korkunc :/ vucudumdan alev cikiyor gibi hisediyorum cogu zaman, sizde durumlar nasil??

Yatıyorum cnm bebiş iyi dinlenirdi beni bu seneyi yatarak geçirdim ama o iyi olsun da .... ayağa kalktığımda özellikle pazar gününden beri kasik ağrılarım şiddetlenmeye başladı. Oturma surem bile çok az oldu otururken de kasıklara ağrı yapıyor çok fazla.kramp giriyor kasiliyor Dra gitmek bile ölüm benim için araba salladıkça mahfoluyirum.zaten birtek dr için evden çıkıyorum.igneler ve ilaçlar devam. 34 ten sonra bebişin kuvez ihtiyacı büyük ölçüde azalıyor dedi drum. Genelde boyleymis.Içim rahatladı biraz. Bbm sıpa çok kalmayacak içerde gibi çünkü... sağlıkla sihatli gelsin de inş.... hepimizin bebişini allahım korusun. Bu saatten sonra paçayı kurtarırlar sen nasilsin bebis napiyor

Son düzenleme:
Gece kac posta kalkip kol bacak boyun kafa ve ayak yikiyorum saymayi biraktim hemde klima karsisinda yatmama ragmen... soğuk su içmeyen ben şimdi dolap harici şu içmiyorum icim yanıyor. Kafama buz koyiyorum basim yaniyor sanki..Birde riskli gebelik banyo yaparken ayakta durmak bbm için çok zor o yüzden sürekli banyoda yapamıyorum halim fena

Kızlar birde birşey soracağım analık raporlarınızda iş başı tarihi yazıyor mu özellikle çalışan annelere sormak istiyorum. Bana verilen raporda iş başı tarihini yazmamışlar daha dogrusu dogumdan sonra yazilacak dediler. o yüzden de sgk dan 10 gunkuk periyotta para alamazmışım. Eğer iş basi/rapor bitiş tarihi yazarsa şirket onaylayabiliyormuş raporu ve 10 günlük periyotta para alabiliyormuşum

maşallah diyelim, bu zamanlara kadar geldik ya o bile bir şey bence. bu saatten sonra doğum geciktirilmez engellenmez bu cümleden sonra baya heyecanlandım ben :) şuan kaç haftalık oldun? tehlikeli zamanlar bitti çok şükür seneye bu zamanlar kucakta çok gezeceğiz inşallah :)
çok şükür iyiyim sıcaklar ve ağırlaşma çok yoruyor işte son 2 günüm değişik duygular içerisindeyim :)
9 yıldır aynı yerdeyim ilk defa bu kadar uzun ayrılığım olacak bakalım

bu yaşıma kadar hiçbir yaz bu kadar şikayet ettiğimi hatırlamıyorum ben. bu yaz cidden ya çok sıcak oldu yada biz 2 kişilik sıcak yaşıyoruz :) bende evde oturdum 2 hafta raporluydum her yerimde isilik çıktı iş yerinde klimalı ortam süper eğer sağlığınız yerindeyse bence de çalışın evde oturmak çok sıkıcı çünkü zaten bir iş yapılmıyor bir yere çıkılmıyor

ben çalışamaz raporumu 10 unda alacağım aldığımda bakayım. çalışabilir raporunda yazmıyor

Günaydın hanımlar.Nasılsınız?Sıcaklar iyice bunaltıyor hepimizi sanırım.Sabah koştur koştur kahvaltı yapıp mümkünse akşam yemeğini de yapmaya çalışıyorum ki batı güneşini yemeden kaçayım mutfaktan diye :)
Bugün inşallah bebiş kıyafetlerini yıkamaya başladım.Çok heyecanlı yaaa

Ben de Ankara dayim. Gece sicaktan ve tuvaletten kac defa kalktigimi bilmiyorum. Su gibi oluyorum surekli. dun aksam oglumu parka cikardik esimle. Gunduz cildiracaktim artik allahim yanitorum fite. Aksam bir ruzgar cikti. Resmen yasadigimi hissettim. Usudum bile. Nadil sukrediyorum ama gorsen. Zor valla sicaklar.

Neye son iki gün ?

canim annem diyor ki 'sana hamileyken 3aydan sonra doktora gitmeye basladim.o zaman doktor kulagina takip dinlerdi ultrason yoktu.kalp atisini duyunca iyi iyi der eve gonderirdi' annem beni 38 yasinda dogurmus.allaha sukur bak hepimiz saglikli insanlar olduk.teknoloji gelistikce bircok detaydan haberimiz oluyor.biz doktorumuza guvenelim kafa yormayalim olcumlere.sonucta bebek karnimizdayken yapabilecegimiz ne var.yedigimize ictigimize hareketimize dikkat edebiliriz sadece.gerisi allaha emanet.detaylara girersek isin icinden cikamayiz.sen de gonlunu ferah tut canim.

34+lar inş gezeceğiz... hele bn hiç oturmayı yatmayı düşünmüyorum... bn bole deyince annemler bebek doğsun uykusuz geceler başlasın göreceğiz seni tadını çıkar bu günlerinin diyorlar ama... bakalım göreceğiz. Bankı 5. Aydan beri nasıl çıkarım diye zorlayıp duruyor beni... Bu zamana gelmem mucize... düşündükçe heyecan basıyor im hmm gelsin istiyorum hem kalsın içerde biraz daha istiyorum. Garip duygular... bnde 10 yildir ayni yerdeyim. Hic bu kadar ayri kakmamistim. Insan garip oluyor. Hele ilk baslarda baya zordu korku streskipirdayamama hepsi bir arada. Gecti cok sukur... geriye donup bktigimda neler yasamisim diyorum. sen kacinci haftadasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…