Ama daha 33.haftadasın, kilosu normal geldi bana.Adı ile yaşasın simay çok güzel isim gerçekten
Bu mevlut ile ilgili birşey söyleyeceğim bende düşünüyorum Allah izin verirse hatta mevlit takimi alacaktım zeynep hanıma ama kıyafet işinden dün vazgeçtim.
Maksat 7 yıl çocuğumun olmayışı ardından gelen hanımefendinin dualanmasi
Süs gösteriş gereksiz olacak mevlit takimi diye sattıkları fuzilimasraf gibi gelmeye başladı çünkü kış bebesi bi daha giyemez onu
Bu arada benim dün moralim çok bozuktu yazmadım. Şimdi ben hem doktoruma gidiyorum hemde hastanede polikliniğe. Doktorumda haftaya randevum var polikliniğe 24 gün önce gitmiştim bugün yine gittim. Idrar kan tahlili yaptırdım usg ye de girdim onlarin cihaza göre sadece 300 gr almış hatta okadar bile yok
Hani herkes 2000 gr üstü yaziyor ya benimki 1600 gr.
Ölçüm yapılan makina aynı doktor farklıydı doktordan değişiklik olmadığına göre kilosu düşükgeldi bana
Doktor iyi dedi ama oturdum ağladım hastanede. Çok kibar nazik kızım. Beslenemiyorherhalde ben kilo almıyorum ki çocuğum alsa
Aferin o kadınaNormal olmayacagin icin 5 hafta falan kaldi canim ama 39a sarkabilirmis sancı vs olmazsa
Ordada bi kadın dediki iki çocuğunu da küçük doğurmuş plesenta büyüyormuş bebek büyümüyormuş sonra plesenta yaşlanıyormuş erken doğum oluyormuş seninki de öyle olmasın diye konustu
Benim normalde 11-7cikardi. Gebelikte 9-6 Dr um birşey demediği için sormadım hiç. Önemli olsa söylerdi diye düşündüm hep.Benim de en basindan bu yana 9-6 cikiyo standart :) en yuksek 11-7 gorduk o da bir kez. Dusuk tansiyondan ziyade yuksegi tehlikeli. Hatta dusuk tansyonu olanlari kardiyovaskuler rahatsizliklara yakalanma riskinin de dusuk oldugu soylenir :) o acidan sansliyiz yani...
Hakkında hayırlısı olsun cnmDoktor bu sekilde kafa yukarda olursa son haftalarda zor olur ama ceviririz dedi,bı afalladim soramadimda nasıl cevireceklerkiiielle ceviriyolar falan diye duydum
Ben gelemem öle zorlu seylere sezeryanla dogururum sanirim
Kaçıncı haftada allacak cnmTabi sezeryan diğer oğlumda dönmedi son haftaya kadar bekledi mecbur sezeyan oldu buda sezeryan olcak
İçini ferah tut canım 26.haftalarda yaklaşık iki hafta geride ondan sonra hep bir hafta geride ölçümleri. Ben inan kafaya takmıyorum dr um da olumsuz bişey demediği için hiç sormadım. Sağlıklı olsunlar da insallah. Bir iki hafta normaldir bazı bebekler son haftalarda normal kiloya ve ölçüye ulaşıyor hepsi bir değil kiÇok sağol örnekler için canım inşallah bu tarz bi sebepten küçük çıkmıştır. Minyon olmasını da kabul ederim bekliyoruz da bi sıkıntı çıkmasın bi sorundan ya da benim yüzümden geri kalmasın beni üzen korkutan o.
Pazartesiyi sabırsızlıkla ekliyorum kendi doktoruma gidip rahatlayayim diye.
Muhtemelen doktor farklı muamele farklı ondan afalladım. Belki çarşamba anlatır detaylı olarak neden olabileceğini. Verdiği takviye de ise yararsa arayı kapatmaya başlasa benden mutlusu olmayacak.
Olcumlerde de küçük çıktı mi? Kızımın baş ve karın ölçümleri de küçük çıktı gerçi kilo da buna bağlı oluyor sanırım. Umarım ölçümleri ilgilidir eski ultrason kağıtlarımi da karsilastirdim marka model farklı sanki daha eski detayda yok pek.
Çok örnek var böyle arkadaşlar hepiniz sağolun inşallah sıkıntısız biraz daha kilo alarak zamanında tamamlarız. Küçük minik olsun da sağlıklı olsun. Tek istediğim bu bununla ilgili bişey duyayım doktorumdan o zaman rahatlayacağım gerçekten.
Dogum raporunda yaziyodu sanirim is basi yapilacak tarih...Kızlar birde birşey soracağım analık raporlarınızda iş başı tarihi yazıyor mu özellikle çalışan annelere sormak istiyorum. Bana verilen raporda iş başı tarihini yazmamışlar daha dogrusu dogumdan sonra yazilacak dediler. o yüzden de sgk dan 10 gunkuk periyotta para alamazmışım. Eğer iş basi/rapor bitiş tarihi yazarsa şirket onaylayabiliyormuş raporu ve 10 günlük periyotta para alabiliyormuşum
Sen yine iyi görmüşsün cnm kadikoyde baktık geçen hafta 600tl ve 450tl fiyat verdi coook beğendim çok guzellerdi ama almadım iki gece için ne gerek var. Gercekten çok pahalı normalleri bile 300e yakın baktığım yerlerde. Hala gecelik alamadim iki pijama ve sabahlık var bende sadece. Kimisi 4-5 takım aliyo da gereksiz ya çok para lazım.Katılıyorum ya dudak uçurtuyor fiyatlar.369 tl ye bile gördüm düşün artık. Hala alamadım ben de.Netten de cesaret edemedim bedeni tutmazsa diye kiloluyum çünkü.Diyatları görünce de eşim ille 2-3 tane mi olmalı diyor :))
Yüksekse önemli oluyo diye düşünüyorum bu civarlarda bişey söylemiyorlarGecen seneden beri 12ye 6 benmde hep ve drum harika der. Ben normli bu diye dusunuyodum ama acaba kiloyla yasla orantili bi hesaplama mi yapiyorkar?
Yanlış yazmışım doktor kontrolümde 32.haftaya yeni girmiş olacağım. Şu an 31.haftaya yeni girdim, şu an muhtemelen 1400 gr falandır.Ama daha 33.haftadasın, kilosu normal geldi bana.
Hatta muhtemelen 32 hafta ... gün şeklinde olmalı.
33.hafta yazdığında 32. hafta içinde oluyor ya bu takvimde.
Bana çok normal geldi.
Ben 32.haftaya yeni girdim muhtemelen 1400 gr falandır. Daha gitmedim doktora ama salı günü randevum. Muhtemelen 1400 falandır diyorum.
Canım ya ben de 8kilo aldım yaklaşık 10gun önce 1745gr di ve senle aramızda 8gun var. Alır kiloyu niye uzuluyosun 2-2,5kiloyu geçsinler ve sağlıklı olsunlar da ne önemi var kilonun bak yıllardır bekledik çok şükür nasip olduAdı ile yaşasın simay çok güzel isim gerçekten
Bu mevlut ile ilgili birşey söyleyeceğim bende düşünüyorum Allah izin verirse hatta mevlit takimi alacaktım zeynep hanıma ama kıyafet işinden dün vazgeçtim.
Maksat 7 yıl çocuğumun olmayışı ardından gelen hanımefendinin dualanmasi
Süs gösteriş gereksiz olacak mevlit takimi diye sattıkları fuzilimasraf gibi gelmeye başladı çünkü kış bebesi bi daha giyemez onu
Bu arada benim dün moralim çok bozuktu yazmadım. Şimdi ben hem doktoruma gidiyorum hemde hastanede polikliniğe. Doktorumda haftaya randevum var polikliniğe 24 gün önce gitmiştim bugün yine gittim. Idrar kan tahlili yaptırdım usg ye de girdim onlarin cihaza göre sadece 300 gr almış hatta okadar bile yok
Hani herkes 2000 gr üstü yaziyor ya benimki 1600 gr.
Ölçüm yapılan makina aynı doktor farklıydı doktordan değişiklik olmadığına göre kilosu düşükgeldi bana
Doktor iyi dedi ama oturdum ağladım hastanede. Çok kibar nazik kızım. Beslenemiyorherhalde ben kilo almıyorum ki çocuğum alsa
Benim arkadaşım sezeryandan 2-3 gün sonra yerleri eliyle sildi. Kişiye ve ameliyatı yapan drun eline bağlı aslindaGunaydinnn, evet ilk gebeligim. Annem 3 muzude normal dogurmus hatta ben 4.500kg dogmusumcevremdekiler hamileliginde dogumunda anneye benzedigini soyluyor bakalim yasayip gorecegiz :)
Bende normal istiyorum, normalde belki 1 gun sikinti cekecegim en kotusu ama 2 saat sonra ayaklanirsin sezeryanda 15 gunde ancak toparlanirsin ameliyat vs diyenler var
Kimse moralini bozmasın cnm izin verme. Bana da sezeryan olursa 3gun sütun gelmez dediler çok saçma. İnsanların bu kadar genelleme yapmasiNormal olmayacagin icin 5 hafta falan kaldi canim ama 39a sarkabilirmis sancı vs olmazsa
Ordada bi kadın dediki iki çocuğunu da küçük doğurmuş plesenta büyüyormuş bebek büyümüyormuş sonra plesenta yaşlanıyormuş erken doğum oluyormuş seninki de öyle olmasın diye konustu
Vay be ömrüm boyunca ellerimle yer silmedim. Hep özenmişimdir böyle aşkla ev işi yapanlaraBenim arkadaşım sezeryandan 2-3 gün sonra yerleri eliyle sildi. Kişiye ve ameliyatı yapan drun eline bağlı aslinda
Doğum raporu dediğin doğurduktan sonraki raporda mi ?Dogum raporunda yaziyodu sanirim is basi yapilacak tarih...
Cnn normal.camasir ve gecelik pijama satan yerlerde dediğin gibi takımlar oluyor bana annem ordan aldı ciftyildiz koçaslan...vs gibi yerlerde. Fiyatlarıda uygun.Kızlar lohusalıklar için tavsiyem zaten almazsınız ama yine de yazayım sadece 2 gün giymek için o takımları almayın, iyice uyuz oldum fiyatlara. Normalde de hep gecelik giyenler için önü düğmeli olması emzirme dönemi için de işimize yarar ve zaten normalde gecelik giymeyen birisinin sırf o gün için gecelik giymesine de gerek yok hani. Ben hep gecelik giyerim o yüzden aldığım gecelikler ve sabahlığı eskiyene kadar kullanacağım. Gayet sade aldım. Ama bir pijama takımım da olsun dedim. Ailemin yanında yatma vakti yaklaşınca gecelik üstü sabahlık giyerim hep ama eşimin ailesi de gelip kalacak bu dönemde ve yatma vakti evde gecelik ile dolaşmam hoş olmayacağı için pijama takımına da ihtiyacım var. Önerilerinize açığım. Uygun fiyatlı, önü düğmeli ve anneanne pijaması gibi olmayan yer varsa internetten alacağım adres paylaşın lütfen
Simdi oglumun dosyasina baktim da canim yanlis soylemisim. Dogumdan sonra hem dogum raporu hem de istirahat raporu veriliyor. Istirahat raporunda "dogum oncesinden ..... hafta.... lik izninin dogum sonra aktarilmasi ve ............. tarihinde isbasi yapmasi uygundur" gibi bir ifade var.Doğum raporu dediğin doğurduktan sonraki raporda mi ?
Benim içimden alev fışkırıyor adeta:) kısmetse bir dahaki hamileliklerimiz kışa gelsin. Çok nem var İstanbul'da yapış yapış sanki. Gece çok terliyorum. Sürekli su içiyorum. Sen Liv hospitala gidiyidun di mi Ankara'daAyy bu sicaklari ne yapicaz peki? Bugun ogleden sonra kontrolum var ve calisamaz raporu alip evde oturayim diyodum ama kararimi degistirdim: eger herhangi bi sorun yoksa doktordan calisabilir raporu vermesini istiycem. En azindan is yerinde klimali odada pufur pufur oturayim diyorumevde patlamak uzereyim zaten. Gece sicaktan uyuyamadim kalktim balkonda oturdum. Hanimlar Ankara da sicaklik durumu cidden korkunc :/ vucudumdan alev cikiyor gibi hisediyorum cogu zaman, sizde durumlar nasil??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?