2018 Ekim Anneleri

Ama daha 33.haftadasın, kilosu normal geldi bana.
Hatta muhtemelen 32 hafta ... gün şeklinde olmalı.
33.hafta yazdığında 32. hafta içinde oluyor ya bu takvimde.
Bana çok normal geldi.
Ben 32.haftaya yeni girdim muhtemelen 1400 gr falandır. Daha gitmedim doktora ama salı günü randevum. Muhtemelen 1400 falandır diyorum.

Aferin o kadına Orada olaydım kapa çeneni derdim. Hayır ne gerek var hamile kadına böyle şeyler anlatmaya...
O senin plasentan. Benimki burada bak apayrı karında deseydin. Şu milletin laf bilmezliği...

Benim normalde 11-7cikardi. Gebelikte 9-6 Dr um birşey demediği için sormadım hiç. Önemli olsa söylerdi diye düşündüm hep.

Normal doğum sezaryen muhabbeti olmuş, hiç belli olmuyor. Normal doğuran arkadaşım 2 hafta kendine gelemediğini söyledi ve sezaryen ile doğuran yakınının 5 dakikada doğumunun bittiğini hemen ayaklanıp iyileştiğini anlatmıştı. Yine başka bir tanıdığım normal doğumla 1 günde ayaklandığını sezaryen ile doğum yapan yakınının 2 hafta kalkamadığını anlatmıştı.
Ben normal doğum istiyorum bebeğin sağlığı için, mecbur olmadıkça sezaryene yanaşmam ama inşallah doğumum normal olursa o gün ayaklanacağımın garantisi yok. Belki çok zor geçecek, toparlanmam uzun sürecek, bilemem...

İçini ferah tut canım 26.haftalarda yaklaşık iki hafta geride ondan sonra hep bir hafta geride ölçümleri. Ben inan kafaya takmıyorum dr um da olumsuz bişey demediği için hiç sormadım. Sağlıklı olsunlar da insallah. Bir iki hafta normaldir bazı bebekler son haftalarda normal kiloya ve ölçüye ulaşıyor hepsi bir değil ki

Dogum raporunda yaziyodu sanirim is basi yapilacak tarih...

Sen yine iyi görmüşsün cnm kadikoyde baktık geçen hafta 600tl ve 450tl fiyat verdi coook beğendim çok guzellerdi ama almadım iki gece için ne gerek var. Gercekten çok pahalı normalleri bile 300e yakın baktığım yerlerde. Hala gecelik alamadim iki pijama ve sabahlık var bende sadece. Kimisi 4-5 takım aliyo da gereksiz ya çok para lazım.

Yanlış yazmışım doktor kontrolümde 32.haftaya yeni girmiş olacağım. Şu an 31.haftaya yeni girdim, şu an muhtemelen 1400 gr falandır.
Kontrolde de muhtemelen en fazla 1600 - 1700 gr olur gibime geliyor. 2000 gr üstü olmasına daha çok var.

Canım ya ben de 8kilo aldım yaklaşık 10gun önce 1745gr di ve senle aramızda 8gun var. Alır kiloyu niye uzuluyosun 2-2,5kiloyu geçsinler ve sağlıklı olsunlar da ne önemi var kilonun bak yıllardır bekledik çok şükür nasip oldu

Benim arkadaşım sezeryandan 2-3 gün sonra yerleri eliyle sildi. Kişiye ve ameliyatı yapan drun eline bağlı aslinda

Kimse moralini bozmasın cnm izin verme. Bana da sezeryan olursa 3gun sütun gelmez dediler çok saçma. İnsanların bu kadar genelleme yapmasi

Kızlar lohusalıklar için tavsiyem zaten almazsınız ama yine de yazayım sadece 2 gün giymek için o takımları almayın, iyice uyuz oldum fiyatlara. Normalde de hep gecelik giyenler için önü düğmeli olması emzirme dönemi için de işimize yarar ve zaten normalde gecelik giymeyen birisinin sırf o gün için gecelik giymesine de gerek yok hani. Ben hep gecelik giyerim o yüzden aldığım gecelikler ve sabahlığı eskiyene kadar kullanacağım. Gayet sade aldım. Ama bir pijama takımım da olsun dedim. Ailemin yanında yatma vakti yaklaşınca gecelik üstü sabahlık giyerim hep ama eşimin ailesi de gelip kalacak bu dönemde ve yatma vakti evde gecelik ile dolaşmam hoş olmayacağı için pijama takımına da ihtiyacım var. Önerilerinize açığım. Uygun fiyatlı, önü düğmeli ve anneanne pijaması gibi olmayan yer varsa internetten alacağım adres paylaşın lütfen

Cnn normal.camasir ve gecelik pijama satan yerlerde dediğin gibi takımlar oluyor bana annem ordan aldı ciftyildiz koçaslan...vs gibi yerlerde. Fiyatlarıda uygun.

Doğum raporu dediğin doğurduktan sonraki raporda mi ?
Simdi oglumun dosyasina baktim da canim yanlis soylemisim. Dogumdan sonra hem dogum raporu hem de istirahat raporu veriliyor. Istirahat raporunda "dogum oncesinden ..... hafta.... lik izninin dogum sonra aktarilmasi ve ............. tarihinde isbasi yapmasi uygundur" gibi bir ifade var.

Benim içimden alev fışkırıyor adeta:) kısmetse bir dahaki hamileliklerimiz kışa gelsin. Çok nem var İstanbul'da yapış yapış sanki. Gece çok terliyorum. Sürekli su içiyorum. Sen Liv hospitala gidiyidun di mi Ankara'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…