2018 Ekim Anneleri

Aferin ona çok büyük marifet zaten bu yaptıkları. Dediğin gibi resmen enayilik sen son günlerinde temizlik yapsan, işe gidip çalışsan en olacak Allah aşkına dinlenip keyfini çıkartmak varken.

Abarttıkça dalga konusu oluyor bu insanlar farkında değiller. Birde sezaryen doğum yapanları eleştirenler yok mu sana ne isteyen istediği gibi doğursun ister keyfi ister mecburi. Millet bayılıyor her işe karışmaya.

Kızlar ben şimdi heyet raporluyum 3 aydır falan, şimdi senelik iznim var yanacak, 32 de çalışabilir alsam senelik izin kullansam, mesela izin bitimi 34 te gidip çalışamaz alıp annelik iznini başlatsam, 2 hafta annelik iznimi Doğum sonrasına atmak için yani. Yapılabilir dimi?

Kolay gelsin :) O kadar minikler ki yap yap bitmiyor bide. Ama çok zevkli

Ben çekmeceli alacağım dolabı, çekmece düzenleme önerileri olursa çok işime yarar.

Evet çalışamaz raporunda yazıyor mu diye merak ettim.

Kurumun izin verirse yapılır cnm

Ben çekmeceli alacağım dolabı, çekmece önerileri olursa çok işime yarar.
Büyük geniş çekmeceli aldım bn yani bn çıkamadım için eşim aldı herşeyi topladı

32+0 da çalışabilir raporu aldıktan sonra ola ki -yıllık izin kullanır veya rapor kullanır işe gitmezseniz- o izinler doğum sonrasına devretmiyor yani doğum sonrası iznine eklenmiyor. 32+0 dan önce izinleri kullanın isterseniz..

benim eşim böyle olmuş. kv 4 kayıptan sonra dr demiş ki ayağa kalkarsan doğurursun hayatını bu şekilde yaşayacaksın. ve tabi bundan 30 sene evvel ki teknoloji ile. kv 8. ayı doldurmuş hep yatarak yalnızca wc bazen anlatıyor gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun 8. aydan sonra ayağa kalktığının 2. günü doğurmuş ama kilosu sağlığı yerindeymiş eşimin çok şükür. sende bu zamanlara kadar geldin çok şükür bundan sonra korkma artık Allahın izniyle sağ salim kucağına alırsın. ama doğumdan sonra uyumayı dinlenmeyi çok arayacağız bende kendimi hazırlıyorum buna :) ben 34+3 üm canım

Ben çekmeceli alacağım dolabı, çekmece düzenleme önerileri olursa çok işime yarar.
Çok sağol canım ya.Daha çoook eksiğim var diyordum ama yıkayınca baktım kş kıyafet konusunda epey varmış elhamdulillah Diğer eksiklere yöneleceğim artık.

Evet çalışabilir alıp,gitmeyecektim izin kullanmayı planlıyordum, sağlık olsun, tşkr ederim, bana da mantıksız geliyordu ama bi ihtimal işte öyle bişeyler düşündüm

Bugün endokrine gittim çok yorgun olunca uyumuş kalmışım
Tokluk sekerim dün 161 cıktı yükleme testi temiz çıkmasına rağmen gestasyonel diyabet teşhisi koydular 75mg glikoz yüklenmişti 100luk yüklemeye gerek yok dedi doktor. Şeker ölçüm cihazı raporu çıkardılar. Diyetisyene gönderdi 1 hafta sonra kontrolüm var

plojovic pixielix Benim çok samimi olduğum bi arkadaşım var bebeği 4100 gr doğdu ama çocuk şu an 2 yaşını geçti ve çok zayıf. O da aynısını dedi kilolu doğup zayiflayacagina zayıf olup kilo alsın sonradan diye söyledi demekki doğru yani zayıf çocuk daha çabuk mu toparlıyor

-Sakura- anlatan kadın da ogretmenmis ne bileyim ciddi ciddi anlatıyor bende dinledim bi güzel hadi başına geldi böyle bisey neden korkutuyorsun milleti
Ben rahim filmi çektirdim çok zordu ama soranlara aman 2 dk.lik bisey korkma diyordum mesela

geranio narin kızlar bunlar formlarıni koruyorlar herhalde. Günde 1 muz 2 çorba kaşığı pekmez büyümesine yardımcı oluyormuş diyetisyen tüketme dedi bizim için şeker önemli dedi benim içinde bebeğim önemli dedim. Ekmek yemeyeceğim muz ve pekmez içeceğim ama gizli gizli :)

S Semabuse seninde geç olmuştu dimi canim insaallah sağlıkla doğsunlar

SaskinAnne canım bencede takılma söylenen hiçbirşeye doktorun normal dediyse normaldir ve dedğin gibi benimde bir arkdşımın kızı 2800doğmuştu ama birkaç ay içinde baya tombikleşti şuan 6 yaşında yaşıtlarına göre hep ileri boy ve kilo olarak benim kız 3600kg doğdu ama 1 yaşından itibaren zayıf narin bir kız oldu şun normal ortalamada kilısu yaşına göre ama ince yapılı zaten öyle olmasıda daga iyi sonra zayıflamaya uğraşacakalr :) sağlıklı olsun önemli olan o benim hiçbirzaman kilo takıntım olmadı çocuğum için kimseylede kıyas yapmadım asla

Kiminki bole oluyor demekki... ailedede hiç yok biliyormusun... annem teyzelerim gayet rahat geçirmişler hamileliklerini annem ve babaannemde rahat geçirmiş.... ben kime çektim bilmem

Belki farketmissinizdir başından beri yani bebikolar gr cinsinden tartılalı bende takıntı var. Doktorum da diyor takintilisin diye. Birazda bilmediğim için belki bi çocuk daha olsa farklı olur da işte bakma

Belki farketmissinizdir başından beri yani bebikolar gr cinsinden tartılalı bende takıntı var. Doktorum da diyor takintilisin diye. Birazda bilmediğim için belki bi çocuk daha olsa farklı olur da işte bakma
Mesela ben ilkinde hiç bilmiyordum kıyaslama da yapmıyordum ozaman doktorum normal diyordu yetiyodu benim için :) şimdi bu forumdan dolayı kıyas yapabiliyoruZ ama benim oğlnda önden gidiyor 10gün kadar ama kız erkek fark oluyor sanıyorum kızımla kıyaslayınca daha kilolu doğacak gibi ama sonrasını bilemiyoruz ..sağlıklı olsunlarda inan hiç önemi yok kilo azlığı fazlalığının.. belki erken doğum için önemli ılabilir kilosu bebeğin.. umarım herkes sağlıkla zamanında doğum yapar

Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım? Ben dr kontrolünden geldim oğluş 2260 gr olmuş boyu pek uzamamış gibi 2 hafta öncesine göre ama farklı dr farklı makine olduğu düşünülürse sorun değil sanırım. Şimdilik her şey yolunda görünüyor umarım böyle gider. Doğum için 1 ekimi not aldı sezeryan olacağı için heyecanlandım iyice zaman baya yaklaştı

Kızlar bugün benim de doktor kontrolüm vardı. 35 haftayı da bugün doldurduk. Hem ultrasonda ölçümler yapıldı hem Nst de sancılara bakıldı. Sanci çıkmadı çok shukur ama bebek 3kg olmus ve göbek çevresi gelişimi 2 hafta önde. Bundan sonra hafta da 2 kere çağırdılar kontrole. Bide benim gebelik sekerim çıkmıştı ama diyet ile kontrolde tutuyorum. Erken almamız gerekebilir dediler. 1 kere daha ultrasonda bakacaklar 2 hafta sonra karar verecekler sanirim.

Canim ben pijamlarimi relax modadan aliyorum hep gerckten cok kaliteli urunleri var aklnda bulunsun. Yani yillarca yika giy seklnde gercktn seviyruz. Sezon fiyatlari pahali olabilir belki ama indirimde iyi oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…