2018 Ekim Anneleri

SaskinAnne bende haftalardir günde 2 kez cihazla olçum yapiyorum. Ben kilolu olduğum icin yükleme yapmadan cihazla takipe basladilar. 140 i gecmemesi gerekiyor.. şeker konusunu ciddiye alin sakın gizli gizli yemeyin.. şeker çok tehlikeli zayif diye bebege bişey olmaz ama şekerden sorun çıkabilir.. benim kizimda zayif gidiyo bisey olmaz merak etmeyin..

Sizin oğlanda benim doğum günümde olcak desenize

Siz de terazisiniz o zaman kızım da terazi burcunda inş oğlum da öyle olacak ama beni korkutmuyor değil. Kızımın hiç aradı yok ya çok uyumlu ya çok huysuz oluyor bakalım kardeşi nasıl olacak. Teraziler ya çok dengeli oluyorlar ya da benimki gibi denge sorunları. Siz nasılsınızdır bu anlamda? Tabi ki de burçlara çok inanmıyorum karakter ayrı bir mesele de kızımı neye göre yorumlayacağımı bilemediğimden böyle diyorum:)

Kiminki bole oluyor demekki... ailedede hiç yok biliyormusun... annem teyzelerim gayet rahat geçirmişler hamileliklerini annem ve babaannemde rahat geçirmiş.... ben kime çektim bilmem

Bosver her seyde bir hayir vardir hiic uzulme sikilma kafana bile takma demek ki yasaman gerekiyormus ki yasamissin benim sana bunu anlatma amacim 30 sene evvel bile boyle seyler var sebebi o yada bu ama o zamanlardaki teknolojiyi dusun ultrason bile yok sag salim kucagina alacaksin sende insallah :) benimde 29.haftada dr mun pimpirikliginden bi serviks kisaligi yasadik kimisi olcum gayet iyi kimisi dr ne diyosa onu yap dedi 2 hafta yattim evde duzeldi simdi pztsi gidicem dr acaba artik bu haftadan sonra bu uzunlugun bi onemi kaldi mi onu dusunuyorum

Canim ben pijamlarimi relax modadan aliyorum hep gerckten cok kaliteli urunleri var aklnda bulunsun. Yani yillarca yika giy seklnde gercktn seviyruz. Sezon fiyatlari pahali olabilir belki ama indirimde iyi oluyodu

Relax mode favorim :) aqua birde. Urunler oyle kaliteli ki yahu eskisinde yenisini alayim sıkıldım hep ayni seyleri giymekten diyorum :) ben 1 gecelik 1 pijama 1 de sabahlik aldim ama bunlari evde giymek icin degil hastane icin dusundum acikcasi evde ne giyecegimi dusunmedim tayt tisort takiliriz herhalde bir sure

Masallah bebeginizin kilosu icin dr bir sey dedi mi? Yani 36.haftada olmasi gereken bu mu yoksa sekerden dolayi mi?

Muza ve pekmeze bende başladım bugün itibariyle. Ama bende şeker çıkmadı pekmez sorun olmaz diye düşündüm sen dikkat et yine de. Şekerin varsa ölcerek kullan bebislere kilo aldircaz diye yanlış bişey yapmayalım :)

Canım kizlar daha zayıf dogarmis hep öyle söylüyorlar, bende zayifmisim böyle içimi rahatlatmaya çalışıyorum. Küçük hanımlar da narin olacak belli. Insallah sağlıklı bi şekilde ilerlerler. Doğana kadar en azından 2500'u geçsin içim rahat etsin istiyorum.

Bana da ücretsiz izin al iki yıl otur bak çocuğuna diye baskı yapıyorlar :) nasıl bırakacaksın 7 aylıkken ayyyyy filan diyorlar sanki ben hiç alış edemiyorum bunları.Mümkünse lohusalık vaktimde Gözüme gözükmeyin dedim içimden:) daha şimdiden kötü anne psikolojisine soktular beni

Masallah bebeginizin kilosu icin dr bir sey dedi mi? Yani 36.haftada olmasi gereken bu mu yoksa sekerden dolayi mi?
Benim başından beri önde gidiyormuş sanirim. Yani böyle kiloda olmasını bekliyorduk dedi. Sanirim şekerden dolayı. Ama shu an diyetde öldüğüm halde ben kilo veriyorum ama bebek iki haftada 500gr almış. Ve benim hic iştahım yok. Çoğu zaman ac geziyorum yada sadece 2 vaktine yiyorum ama bebek hala almaya devam ediyor. Shekeri de diyet ile çok rahat kontrolde tutuyorum ama anlamadım daha ne yapmam gerekiyor bu kdr fazla kilo almamasi için. Normal doğum istiyorum ve çok büyük olursa doguramam diye korkuyorum. Burdaki anneler bebek kilo alsın diye uğraşırken ben almasın diye uğraşıyorum.

Aynen bende eskisede atsam diyorum. Onunla ayni zamanda aldigim seyler o kadr durmadi gerckten:) ben hastane icin almadgmdan ev icin tavsye ettim. Yada orda giyinip evde de devam edilebilir bilemedim. Ama hakket evde en guzeli tayt usutune geniz onu acilan bisy olsa en guzeli:) ben simdede en rahat taytlayim. Karnimin ustune giyemem hayatta:))))

Tahmini dr dogum kilosuyla alakli bisy dedi mi?
4.5 u gecmedikten sonra cok zor olmaz ins. Oyle doguran cook kisi var hic zor oldugunu duymadim tabi bunye meselesi:)) sen rahat ol. Saglikli olsun ve tabikide norml kilolarda olsun ins. InsaAllah saglikla normalinden gelir

Bu insanlarin agzina bisy tikayasim geliyo. Valla bazilari catir catir cevap veryo ya hayranim onlara:)) ben cok cevp da veremyrm. O yuzden ortamlardan uzak kalmayi terch edyrm. Bi anne bana gore en iyisini bilir

Bu insanlarin agzina bisy tikayasim geliyo. Valla bazilari catir catir cevap veryo ya hayranim onlara:)) ben cok cevp da veremyrm. O yuzden ortamlardan uzak kalmayi terch edyrm. Bi anne bana gore en iyisini bilir
Tabiki sonuçta karnımızda biz taşıyoruz iyiliğini ilk biz düşünürüz.ama yok bilgiçlik taslayıp kendilerini şişirecekler illa,sorsan iyiliğin için Söylüyorlar peh...Ilk dört aylık riskli Dönemimde de "sakınan Göze çöp batar kendini sakınma boşver " diyen kişilerdi bunlar.Söylenecek laf çok bunlara ama söylemiyorum uzaklaştım Çözümü böyle buldum.

Keske imkanimiz olsa da hic calismasak. Ben 3 aylikken birakmak zorunda kalcam. Oyle diyenler maasimizi verse biz de evde otursak.

Keske imkanimiz olsa da hic calismasak. Ben 3 aylikken birakmak zorunda kalcam. Oyle diyenler maasimizi verse biz de evde otursak.
Bunu söyleyenler bitini bile atlatmak istemez canım kimseye,kendileri olsa asla yapmazlar sırf beni deniyorlar bakalım ne dicek artniyet sezdim ben o cümlelerin ardında.Keşke keşke öyle bir imkanımız olsa..hatta devlet keşke buna bir düzenleme getirse.Doğum sonrası İki ay doğum izni,sonrasinda heyet heyet heyet ancak öyle olur..

Hayır tahmini bişey demediler. Yarın doktorumu göreceğim sorarım inşallah. Ama shu önden gidiyor olması kafamı karıştırıyor. 35 haftada 37+3 gösteriyor ölçümleri. Yani şimdi doğsa 37 haftayı doldurup doğmuş gibi mi oluyor acaba?

Azda değil 2 sene. Maaş bağlayacaklar sanırım onlar :) Ben hamilelikte çalışmaktan böyle konusanlarla çok vakit geçirmegeçirmedim Allahtan. Ama lohusalikta umarım çok başımı yiyecek kişilerle karşılaşmam. Ne kadar sabredebilirim bilemiyorum.

canim hatirladigin icin tesekkur ederim evde yatis verdi dr.um. zorlaniyorum kalkmalta ablam geldi yardimima sagolsun.
Geçmiş olsun, son zamanlar iyice zorlar artık bebisler.

Benim açlık sekerim 70-83 arası çıkıyor. Onda sorun yok tokluk biraz sınır üstünde

Yumurtanın sarısı pekmez süt muz bunlar kilo yapıyormuş bebeğe
Ekmek yemem 2 çorba kaşığı pekmez içerim diye düşündüm karbonhidrat ve şeker acısından dengelemiş olurum. Hem karnimi doyurup hem pekmez içmem zaten
1 hafta deneme suremiz var bakalim. Bu arada 24.haftada şeker yüklemem yapıldı doktorum sonuçlara çok çok iyi demişti. 24 gün önce rutin kan testi yapıldı tokluk 83 cıktı dün tokluk 161 cıktı
Annemde ve kardeşimde şeker var. Annem değişkenlik gösterebilir canını sıkma dedi. Endokrin doktoru da kendi doktorum da önemli olan yükleme sonucu ama biz yine de takip edelim dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…