Ah ne güzel olur şöyle iki sene maaşa bağlasalar :))) ben Marttan beri çalışmadığım için çok muhattap olmak durumunda kaldım malesef.Azda değil 2 sene. Maaş bağlayacaklar sanırım onlar :) Ben hamilelikte çalışmaktan böyle konusanlarla çok vakit geçirmegeçirmedim Allahtan. Ama lohusalikta umarım çok başımı yiyecek kişilerle karşılaşmam. Ne kadar sabredebilirim bilemiyorum.
Geçmiş olsun, son zamanlar iyice zorlar artık bebisler.
canim hatirladigin icin tesekkur ederim evde yatis verdi dr.um. zorlaniyorum kalkmalta ablam geldi yardimima sagolsun.
Hayır tahmini bişey demediler. Yarın doktorumu göreceğim sorarım inşallah. Ama shu önden gidiyor olması kafamı karıştırıyor. 35 haftada 37+3 gösteriyor ölçümleri. Yani şimdi doğsa 37 haftayı doldurup doğmuş gibi mi oluyor acaba?
Bol bol dinlen o zaman, biz bile tek bebekle zorlanıyoruz. Bir de sende 2 tane. Çok geçmiş olsun, sağlıkla kavuşun birbirinize.
Evet benim doktor da zaten diyettesin. Bol su ic ve 1 saat gibi yuruyus yap dedi. Bebegin hareketlerine dikkat et hareketli olması önemli dedi. Daha da ekleyecek bişeyim yok dedi zaten diyetin iyi gidiyor dedi. Ve son 3 aydır nerdeyse aynı kilodayım hatda bazen 0,5 kg azalıyor bile.
Benim de 2 hafta ilerden gidiyor hep, AC ölçümü haftasıyla uyumlu ama kafa ve bacak boyu 2 hafta ilerde. Kilosu da fazla çıkıyor bu ölçümlerle. Ama doktor ilerde gitmesiyle ilgili bişey demedi hiç. Yediğine içtiğine dikkat et dedi sadece.
Canim konu neydi ben baya oldu takip edemiyorum.Eksiklerimiz var @yalansindunya @yadegarimGamsizbaykus @suzansu @gokbulutt @Helinnnnn @svqi gibı gibi...
Ordaki o Çatal nasıl da geriyor insani dimi..Yurt dışında o Çatal yok işte bizden de kaldırsalar keşkeKızlar bugün gebe okulunun son günüydü doğumhaneyi gezdik bugüne kadar hiç olmadığı kadar heyecanlandım görünce üstelik orda bile yapmıcam doğumu ama nebilim bi soğuk geldi kötü oldum ya keşke gitmeseydim diyorum şimdi niye böle olduki
konu yok canım aklıma geldi Biksç kişi :)Canim konu neydi ben baya oldu takip edemiyorum.
Yaa evet hem o hem ortam bilmiorum bana çok soğuk geldi hafiften bi ürktümOrdaki o Çatal nasıl da geriyor insani dimi..Yurt dışında o Çatal yok işte bizden de kaldırsalar keşke
konu yok canım aklıma geldi Biksç kişi :)
Ben de youtubeda normal dogum videolarını izleyim öğreneyim nasıl ıkınmam gerekiyor falan derken baya gözüm korktu ve keşke izlemeseydim dedi m.Kızlar bugün gebe okulunun son günüydü doğumhaneyi gezdik bugüne kadar hiç olmadığı kadar heyecanlandım görünce üstelik orda bile yapmıcam doğumu ama nebilim bi soğuk geldi kötü oldum ya keşke gitmeseydim diyorum şimdi niye böle olduki
Benim de 2 hafta önde gidiyor ama süt değilde her sabah 2 ya 3 yumurta kırıp yerim zeytin yağında yoğurtla karıştırıp. Artık tek yedigim tok tutan şey buydu. Bu da kilo aldırıyor diye yemezsek ne yiyeceğiz ki.SaskinAnne canım yumurta sarısı ve pekmez mi bebeğe çok kilo yapıyormuş doktor mu söyledi bende her sabah iki tatlı kaşığı pekmez içiyordum yumurtanın da beyazını hiç yiyemiyorum hep sarısını yiyordum ve günde bir bardak süt içiyordum bebek 31 de 2 kilo çıktı doktora yumurta sarısı ve pekmezi söylemek hiç aklıma gelmedi süt içiyorum dedim süt içmeyi bırak dedi yediklerine çok dikkat et dedi bebek iki hafta önden gidiyor beslenme alışkanlıklarını değiştir dedi bende bir haftadır süt yumurta pekmez hiç yemiyorum meyve de az yiyorum
Ordaki o Çatal nasıl da geriyor insani dimi..Yurt dışında o Çatal yok işte bizden de kaldırsalar keşke
Bence o çatal kolaylık sağlıyor gibi. Ben de tam tersine o çatallar yok düz yatak nasıl olacak diye kara kara düşünüyorum. Cunku arkadas anlatmisti baya zor oluyor kalcalarindan tutunup ayaklarini kendine çekiyorsun diye. O acı ile zor fazla çekip kalçalarımin çıkmasından korkarım ben.
Bende bilmiyorum ki canım ne yiyeceğiz valla çok korkuyorum bebeğin iri yada zayıf olmasından değil de Allah korusun sağlığıyla ilgili bişey çıkmasından sürekli kafamda soru işaretleri varBenim de 2 hafta önde gidiyor ama süt değilde her sabah 2 ya 3 yumurta kırıp yerim zeytin yağında yoğurtla karıştırıp. Artık tek yedigim tok tutan şey buydu. Bu da kilo aldırıyor diye yemezsek ne yiyeceğiz ki.
Doktor söylemedi canim ama doktorum yoğurt ve süt bebeğe faydalı demiştiSaskinAnne canım yumurta sarısı ve pekmez mi bebeğe çok kilo yapıyormuş doktor mu söyledi bende her sabah iki tatlı kaşığı pekmez içiyordum yumurtanın da beyazını hiç yiyemiyorum hep sarısını yiyordum ve günde bir bardak süt içiyordum bebek 31 de 2 kilo çıktı doktora yumurta sarısı ve pekmezi söylemek hiç aklıma gelmedi süt içiyorum dedim süt içmeyi bırak dedi yediklerine çok dikkat et dedi bebek iki hafta önden gidiyor beslenme alışkanlıklarını değiştir dedi bende bir haftadır süt yumurta pekmez hiç yemiyorum meyve de az yiyorum
Anladım canım Allah inşallah sağ salim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsinDoktor söylemedi canim ama doktorum yoğurt ve süt bebeğe faydalı demişti
9 un üstü olmasın demiş olmasın? Küçük tansiyon için 9üstü çok yüksek değil miTeşekkür ederim canım evet bende bilmiyorum öyle dedi doktorum ağrılarım var magnezyum fayda, etmedi dedim artık veremem çünkü doğumu erteliyo dedi gelmek isterse gelsin dediçok şaşırdım vede korktum evet. Ekime kadar suyun gelmezse nişan gelmezse gelmene gerek yok dedi herşey çok güzel dedi ölçtü biçti baktı herşeye haftada bir tansiyona bak dedi küçüğü 9un altında olmasın dedi sende sor bi magnezyumu
Evet ya bazı şeyleri bilmemek daha iyi sanki hiç böle olcamı düşünmemiştim oysaki hiç bi korkum yoktuBen de youtubeda normal dogum videolarını izleyim öğreneyim nasıl ıkınmam gerekiyor falan derken baya gözüm korktu ve keşke izlemeseydim dedi m.
Ne güzel ya benim doktorum hiç böle şeylerden bahsetmiyo son kontrollerde iyce baştan savıyo gibi geliyo bu saatten sonra değiştirmekte istemiyorum ama içime de pek sinmiyo ilgisiz gibiDoktor söylemedi canim ama doktorum yoğurt ve süt bebeğe faydalı demişti
En geç 36dan sonra haftada bir cağrılmayan duymadım ben hiç. Benim riskli değil etrafımda riskli gebe de olmadı. Hatta 32den sonra haftada bire başlayanlar var benim dr 35 dedi diye üzülmüştümBencede demek ki riskli gebelikleri haftada 1 cagiriyor masallah diyelim o halde
Buradaki takvime göre bir hafta erken aliyo o zaman. Az kaldı hepimizin sağlıkla gelsinler inşallahValla hafta olarak demedide direk tarih verdi 9 ekim dedi alırız diğer oglumdada 26 ocak demişti en baştan beri gerçektende 26sı aldı ama tam tarihti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?