2018 Ekim Anneleri

Ah ne güzel olur şöyle iki sene maaşa bağlasalar :))) ben Marttan beri çalışmadığım için çok muhattap olmak durumunda kaldım malesef.

canim hatirladigin icin tesekkur ederim evde yatis verdi dr.um. zorlaniyorum kalkmalta ablam geldi yardimima sagolsun.

Bol bol dinlen o zaman, biz bile tek bebekle zorlanıyoruz. Bir de sende 2 tane. Çok geçmiş olsun, sağlıkla kavuşun birbirinize.

Benim de 2 hafta ilerden gidiyor hep, AC ölçümü haftasıyla uyumlu ama kafa ve bacak boyu 2 hafta ilerde. Kilosu da fazla çıkıyor bu ölçümlerle. Ama doktor ilerde gitmesiyle ilgili bişey demedi hiç. Yediğine içtiğine dikkat et dedi sadece.

Kızlar bugün gebe okulunun son günüydü doğumhaneyi gezdik bugüne kadar hiç olmadığı kadar heyecanlandım görünce üstelik orda bile yapmıcam doğumu ama nebilim bi soğuk geldi kötü oldum ya keşke gitmeseydim diyorum şimdi niye böle olduki

Ordaki o Çatal nasıl da geriyor insani dimi..Yurt dışında o Çatal yok işte bizden de kaldırsalar keşke
Canim konu neydi ben baya oldu takip edemiyorum.
konu yok canım aklıma geldi Biksç kişi :)

SaskinAnne canım yumurta sarısı ve pekmez mi bebeğe çok kilo yapıyormuş doktor mu söyledi bende her sabah iki tatlı kaşığı pekmez içiyordum yumurtanın da beyazını hiç yiyemiyorum hep sarısını yiyordum ve günde bir bardak süt içiyordum bebek 31 de 2 kilo çıktı doktora yumurta sarısı ve pekmezi söylemek hiç aklıma gelmedi süt içiyorum dedim süt içmeyi bırak dedi yediklerine çok dikkat et dedi bebek iki hafta önden gidiyor beslenme alışkanlıklarını değiştir dedi bende bir haftadır süt yumurta pekmez hiç yemiyorum meyve de az yiyorum

Ben de youtubeda normal dogum videolarını izleyim öğreneyim nasıl ıkınmam gerekiyor falan derken baya gözüm korktu ve keşke izlemeseydim dedi m.

Benim de 2 hafta önde gidiyor ama süt değilde her sabah 2 ya 3 yumurta kırıp yerim zeytin yağında yoğurtla karıştırıp. Artık tek yedigim tok tutan şey buydu. Bu da kilo aldırıyor diye yemezsek ne yiyeceğiz ki.

Bende bilmiyorum ki canım ne yiyeceğiz valla çok korkuyorum bebeğin iri yada zayıf olmasından değil de Allah korusun sağlığıyla ilgili bişey çıkmasından sürekli kafamda soru işaretleri var

Doktor söylemedi canim ama doktorum yoğurt ve süt bebeğe faydalı demişti

9 un üstü olmasın demiş olmasın? Küçük tansiyon için 9üstü çok yüksek değil mi

Doktor söylemedi canim ama doktorum yoğurt ve süt bebeğe faydalı demişti
Ne güzel ya benim doktorum hiç böle şeylerden bahsetmiyo son kontrollerde iyce baştan savıyo gibi geliyo bu saatten sonra değiştirmekte istemiyorum ama içime de pek sinmiyo ilgisiz gibi

Arkadaslar hangi marka bez kullanmayi dusunuyorsunuz bide nohutlu battaniye alan varmi icinizde internet hangi site guvenilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…