Ben sleepy aldım deniycez artık bebek hangisini isterseArkadaslar hangi marka bez kullanmayi dusunuyorsunuz bide nohutlu battaniye alan varmi icinizde internet hangi site guvenilir
Bana beslenme programı vermişti 3.aydan sonraNe güzel ya benim doktorum hiç böle şeylerden bahsetmiyo son kontrollerde iyce baştan savıyo gibi geliyo bu saatten sonra değiştirmekte istemiyorum ama içime de pek sinmiyo ilgisiz gibi
Benim de kaç gündur aklimdasin cnm nasıl gidiyo ikizler nasıl?canim hatirladigin icin tesekkur ederim evde yatis verdi dr.um. zorlaniyorum kalkmalta ablam geldi yardimima sagolsun.
biraz zaman geçince bu duygudan uzaklaşacaksın inşallah.Yaa evet hem o hem ortam bilmiorum bana çok soğuk geldi hafiften bi ürktüm
Canım nereye gidiyorsun rutineNe güzel ya benim doktorum hiç böle şeylerden bahsetmiyo son kontrollerde iyce baştan savıyo gibi geliyo bu saatten sonra değiştirmekte istemiyorum ama içime de pek sinmiyo ilgisiz gibi
Bende dogumdan once gorunce bi hayal etmistm:) aslnda benm icin guzel olmustu. Onceden nereye gelcegimi biliyodum. Ama kotu etkide birakablr. Gecer ins bikac guneKızlar bugün gebe okulunun son günüydü doğumhaneyi gezdik bugüne kadar hiç olmadığı kadar heyecanlandım görünce üstelik orda bile yapmıcam doğumu ama nebilim bi soğuk geldi kötü oldum ya keşke gitmeseydim diyorum şimdi niye böle olduki
:) bende ne kadr abartip korkutmuslar diye dusunmustum. Herkesin durumu farkli. Ben etkilenmem oyle seylerden Allahtan:)) sezeryan norml hepsini izlemstm. Ama gerckten bazi videolarda sacma bi sekilde korkutuyorlar.Ben de youtubeda normal dogum videolarını izleyim öğreneyim nasıl ıkınmam gerekiyor falan derken baya gözüm korktu ve keşke izlemeseydim dedi m.
Lokman hekim e gidiyorum doğum paketi yaptırdım ama dediğim gibi doktordan bu ara soğudumCanım nereye gidiyorsun rutine
Bende öyle olur diye düşünmüştüm ama tam tersi oldu bnde şaşırdımBende dogumdan once gorunce bi hayal etmistm:) aslnda benm icin guzel olmustu. Onceden nereye gelcegimi biliyodum. Ama kotu etkide birakablr. Gecer ins bikac gune
Benimki de son kontrolde baştan savdı gibi geldi.Bayram tatili havasına girmesine bağladım.Yarın kontrol var Bakslım Yarin durum ne olacakLokman hekim e gidiyorum doğum paketi yaptırdım ama dediğim gibi doktordan bu ara soğudum
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımBenimki de son kontrolde baştan savdı gibi geldi.Bayram tatili havasına girmesine bağladım.Yarın kontrol var Bakslım Yarin durum ne olacak
Herkeste herşeyi çok bilir zaten. Lohusalik döneminde insanlarla görüsmeyi minimuma indirmek gerekiyor gibi.Bana da ücretsiz izin al iki yıl otur bak çocuğuna diye baskı yapıyorlar :) nasıl bırakacaksın 7 aylıkken ayyyyy filan diyorlar sanki ben hiç alış edemiyorum bunları.Mümkünse lohusalık vaktimde Gözüme gözükmeyin dedim içimden:) daha şimdiden kötü anne psikolojisine soktular beni
Prima premium care aldım. N. Battaniye diye birşey ilk kez duydum şimdi sizdenArkadaslar hangi marka bez kullanmayi dusunuyorsunuz bide nohutlu battaniye alan varmi icinizde internet hangi site guvenilir
Hayrli haberlerle don insaAllah. InsaAllah hicbir sikintiniz olmaz canim. Haberlerini bekliyoruzKızlar bu sabah saat 5.30 civarı kalktım wc ye gordim ve kan boşaldı. Hemen hastahaneye nst çekiliyor şimdi. Daha din geyiğini yapmıştık. Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi
Valla ben de genelde gozu pek biriyim. Kolay korkmam, cesaretli falan saniyordum kendimi ama ilk dogumu 31 yasimda yapacak olmamin da etkisi var sanirim. Bide doktor ha bire bebek iri dedikce daha da bi korkuyorum.:) bende ne kadr abartip korkutmuslar diye dusunmustum. Herkesin durumu farkli. Ben etkilenmem oyle seylerden Allahtan:)) sezeryan norml hepsini izlemstm. Ama gerckten bazi videolarda sacma bi sekilde korkutuyorlar.
Kızlar bu sabah saat 5.30 civarı kalktım wc ye gordim ve kan boşaldı. Hemen hastahaneye nst çekiliyor şimdi. Daha din geyiğini yapmıştık. Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi
Canım inş hayırlı haberlerle dönersin bize geçmiş olsun çok. Habersiz bırakma biziKızlar bu sabah saat 5.30 civarı kalktım wc ye gordim ve kan boşaldı. Hemen hastahaneye nst çekiliyor şimdi. Daha din geyiğini yapmıştık. Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?