2018 Ekim Anneleri

Ne güzel ya benim doktorum hiç böle şeylerden bahsetmiyo son kontrollerde iyce baştan savıyo gibi geliyo bu saatten sonra değiştirmekte istemiyorum ama içime de pek sinmiyo ilgisiz gibi
Bana beslenme programı vermişti 3.aydan sonra

Ne güzel ya benim doktorum hiç böle şeylerden bahsetmiyo son kontrollerde iyce baştan savıyo gibi geliyo bu saatten sonra değiştirmekte istemiyorum ama içime de pek sinmiyo ilgisiz gibi
Canım nereye gidiyorsun rutine

Bende dogumdan once gorunce bi hayal etmistm:) aslnda benm icin guzel olmustu. Onceden nereye gelcegimi biliyodum. Ama kotu etkide birakablr. Gecer ins bikac gune

Ben de youtubeda normal dogum videolarını izleyim öğreneyim nasıl ıkınmam gerekiyor falan derken baya gözüm korktu ve keşke izlemeseydim dedi m.
:) bende ne kadr abartip korkutmuslar diye dusunmustum. Herkesin durumu farkli. Ben etkilenmem oyle seylerden Allahtan:)) sezeryan norml hepsini izlemstm. Ama gerckten bazi videolarda sacma bi sekilde korkutuyorlar.

Herkeste herşeyi çok bilir zaten. Lohusalik döneminde insanlarla görüsmeyi minimuma indirmek gerekiyor gibi.

Kızlar bu sabah saat 5.30 civarı kalktım wc ye gordim ve kan boşaldı. Hemen hastahaneye nst çekiliyor şimdi. Daha din geyiğini yapmıştık. Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi
Hayrli haberlerle don insaAllah. InsaAllah hicbir sikintiniz olmaz canim. Haberlerini bekliyoruz

:) bende ne kadr abartip korkutmuslar diye dusunmustum. Herkesin durumu farkli. Ben etkilenmem oyle seylerden Allahtan:)) sezeryan norml hepsini izlemstm. Ama gerckten bazi videolarda sacma bi sekilde korkutuyorlar.
Valla ben de genelde gozu pek biriyim. Kolay korkmam, cesaretli falan saniyordum kendimi ama ilk dogumu 31 yasimda yapacak olmamin da etkisi var sanirim. Bide doktor ha bire bebek iri dedikce daha da bi korkuyorum.

Kızlar bu sabah saat 5.30 civarı kalktım wc ye gordim ve kan boşaldı. Hemen hastahaneye nst çekiliyor şimdi. Daha din geyiğini yapmıştık. Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi

Canim sağlıkla kurtulursun insallah bebeginde sende haberlerinizi bekliyoruz Allaha emanet okun

Canım inş hayırlı haberlerle dönersin bize geçmiş olsun çok. Habersiz bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…