2018 Ekim Anneleri

Loya'da nbb'nin vardi hatta indirimde vardi galiba 1 alana 1 bedava bir goz gezdir istersen canim sitesine.

Bebekler cabuk toparliyor oyle dusun :)
Ki sizin kilo sorununiz yok bence.
Bide dogduktan sonra donem donem kilo alimlari yavasliyor,duruyor.2 yastan sonra ozellikle sadece boy onemli oluyor gelisim acisindan

Aslinda dengeyi ararlar :)
Ama genel olarak yuz yapisi guzeldir ve uyumu isterlerse yakalarlar.
Aslinda bi enerjidir burclar gezegenlerden sebep.Ama sonucta bunun aile yapisi,yas faktoru,diger gezegenlerin etkileri vs vardir.Sadece tek burcla yorumlamak olmaz tabii :)

merhaba, bu haftalarda tekrar şeker mi baktırmak lazım? sanki genel bir şeker konusu konuşuluyor ama kaçırdığım bir şey mi var? bizim standart haftada yapıldı şeker yok dendi bir daha da bakılmadı eksik bir şey yapmayayım diye sormak istedim.

Gorumcemin ilk gebeliginde cikmisti seker. O da surekli olcum yapiyodu, diyet yapmisti. Vucutta hangi noktalar zayifsa gebelikte onlar aciga cikiyor canim sen yemene dikkat et. Bence pekmez icme isini yeniden dusun, bir zarari olmasin Allah korusun cok seker var onda. Doktorunla gorustun mu? O ne diyor?

Benim de gebelik şekerim var. Evde ölçüm yapıyorum takip için. Dün sabah benim de yüksek çıktı. Şeker olan hiçbir şey de yememiştim. Ben tam buğday ekmeği diye sattıkları ekmeklerin içine beyaz un kattıklarını düşünüyorum artık. Carrefourdan aldığımda taş gibi olan ekmek, fırından aldığımda puf gibi oluyor.

Ben çalışabilir raporu almayı düşünüyorum da 32+0 bu cumartesi gününe denk geliyor. Raporu hangi gün almam gerekiyor kafam karıştı.

Ay yok sezeryan hic istemiyorum. Apandisit amelyati olmustum yillar once. O kdr basit amelyatda bile gordum iyilesme sureci nasil bisey. Amelyat amelyattir sonucta. Bide biz 4 cocuk falan istiyoruz, sezeryan olursa 4 zor biraz.

Sezaryende 4 zor degil.Boyle genellemeler ne kadar uzucu ya yasamamis insanlarin konusmasida ayri uzucu.4 normal gebelik ve dogumda da zordur vucut acisindan.

Bide oncesinde boyle deyip sonrasinda ay normal o kadar zor ki diye anlatiyorlar :)
Eee en normalide benim en zoruda benim hep en en benim moduna giriyorlar :)))))

Bide normal denince artik oturmus bi kalip var eskiler tarafindan ama.Artik normal yapanlarin cogu epidural yapiyor.Doğal doğum farklidir,vajinal doğum farklıdır bunu da bilmek gerek.

Son düzenleme:
Haklısın canım biz evde esprisine çok takılıyoruz ani iniş çıkışlarını görünce bu kız kesin terazi burcundan böyle davranıyor diye . Tabi ki de nasıl sadece kalıtıma ya da sadece çevreye bağlayamıyorsak kişiliği bu da öyle. Umarım uyumlu bireyler olurlar

Bugun tam 35 bitti :)
Dun minis yuzunude gosterdi yumuk yumuk :) ayni ablası❤
2380 küsürlerde,46 cmmis.Nası gelirse başım üstüne :)

Bundan sonra her hafta kontrolumuz.
Anestezi icin tahliller verdim haftaya anestezi ile de gorusecegiz.
Kanim 8 yalniz hicbisy etkilemiyor bakalim kan takviyesi alabilirim son care haftaya belli olacak.
Son 3 kontrol ve sonrasi nasipse bebisle kucaklasmis olacagiz❤❤❤

Ben çalışabilir raporu almayı düşünüyorum da 32+0 bu cumartesi gününe denk geliyor. Raporu hangi gün almam gerekiyor kafam karıştı.

benimde hafta dönümlerim cmtsi günü. ben bir sonraki pztsi gitmiştim 32+2 de çünkü dr cmtsi çalışmıyordu ama iznimi 32+0 da başlattığını sisteme öyle girdiğini söyledi isterseniz bir görüşün onlar biliyor bu işi

yaaa çok heyecanlı :) Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. benimde pztsi kontrolüm tedirginim bir sorun olacak mı diye en son 13 ünde gittim her şey yolundaydı. bu haftalarda olursa ne gibi sorunlar olabilir?
birde doğum şeklim belli değil biliyosunuz epiduralı da anestezi uzmanı mı yapar? bizlerinde görüşmesi gerekli mi önceden?

Selamlar,

Doktordan geldik şimdi 200 gr almış küçük hanım 2 günde. Haftasını yakaladı çok şükür arayı kapatmaya başlamış. Balık yağı çok iyi geliyormuş onu kullanacağım sürekli. Nst de iyi çıktı yine. Tekrar 2 hafta sonra çağırdı sık gelmeme gerek kalmadı çok şükür iyi minik hanım :)

Pazartesi gel dedi doktor da ama ben emin olamamıştım Cuma mı almam lazım pazartesi mi diye. Teşekkür ederim yanıtın için.

Ya çok tatlııı :) ben 4 boyutluda hiç görmedim yüzünü siyah beyazda gördüm ama..mutlu haberlerin daim olsun canım :)

Kızlar bu sabah saat 5.30 civarı kalktım wc ye gordim ve kan boşaldı. Hemen hastahaneye nst çekiliyor şimdi. Daha din geyiğini yapmıştık. Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi
Geçmiş olsun cnm umarım ciddi bişey yoktur bebekte sende iyisiniz dir

A Atape canımmm Doğum olursa Allah bi avazda kurtarsın inşallah, kader arkadaşım, çok şükür ki 34 leri gördün diye umuyırum, sağlıkla bebeğine kavuş, hastaneden evinize beraber gitmek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…