Kızlar bu sabah saat 5.30 civarı kalktım wc ye gordim ve kan boşaldı. Hemen hastahaneye nst çekiliyor şimdi. Daha din geyiğini yapmıştık. Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi
Kızlar lohusalıklar için tavsiyem zaten almazsınız ama yine de yazayım sadece 2 gün giymek için o takımları almayın, iyice uyuz oldum fiyatlara. Normalde de hep gecelik giyenler için önü düğmeli olması emzirme dönemi için de işimize yarar ve zaten normalde gecelik giymeyen birisinin sırf o gün için gecelik giymesine de gerek yok hani. Ben hep gecelik giyerim o yüzden aldığım gecelikler ve sabahlığı eskiyene kadar kullanacağım. Gayet sade aldım. Ama bir pijama takımım da olsun dedim. Ailemin yanında yatma vakti yaklaşınca gecelik üstü sabahlık giyerim hep ama eşimin ailesi de gelip kalacak bu dönemde ve yatma vakti evde gecelik ile dolaşmam hoş olmayacağı için pijama takımına da ihtiyacım var. Önerilerinize açığım. Uygun fiyatlı, önü düğmeli ve anneanne pijaması gibi olmayan yer varsa internetten alacağım adres paylaşın lütfen
Belkide yanlış çikti ağzından doktorumun olabilir9 un üstü olmasın demiş olmasın? Küçük tansiyon için 9üstü çok yüksek değil mi
Bugün endokrine gittim çok yorgun olunca uyumuş kalmışım
Tokluk sekerim dün 161 cıktı yükleme testi temiz çıkmasına rağmen gestasyonel diyabet teşhisi koydular 75mg glikoz yüklenmişti 100luk yüklemeye gerek yok dedi doktor. Şeker ölçüm cihazı raporu çıkardılar. Diyetisyene gönderdi 1 hafta sonra kontrolüm var
plojovic pixielix Benim çok samimi olduğum bi arkadaşım var bebeği 4100 gr doğdu ama çocuk şu an 2 yaşını geçti ve çok zayıf. O da aynısını dedi kilolu doğup zayiflayacagina zayıf olup kilo alsın sonradan diye söyledi demekki doğru yani zayıf çocuk daha çabuk mu toparlıyor
@-Sakura- anlatan kadın da ogretmenmis ne bileyim ciddi ciddi anlatıyor bende dinledim bi güzel hadi başına geldi böyle bisey neden korkutuyorsun milleti
Ben rahim filmi çektirdim çok zordu ama soranlara aman 2 dk.lik bisey korkma diyordum mesela
geranio narin kızlar bunlar formlarıni koruyorlar herhalde. Günde 1 muz 2 çorba kaşığı pekmez büyümesine yardımcı oluyormuş diyetisyen tüketme dedi bizim için şeker önemli dedi benim içinde bebeğim önemli dedim. Ekmek yemeyeceğim muz ve pekmez içeceğim ama gizli gizli :)
@Semabuse seninde geç olmuştu dimi canim insaallah sağlıkla doğsunlar
Siz de terazisiniz o zaman kızım da terazi burcunda inş oğlum da öyle olacak ama beni korkutmuyor değil. Kızımın hiç aradı yok ya çok uyumlu ya çok huysuz oluyor bakalım kardeşi nasıl olacak. Teraziler ya çok dengeli oluyorlar ya da benimki gibi denge sorunları. Siz nasılsınızdır bu anlamda? Tabi ki de burçlara çok inanmıyorum karakter ayrı bir mesele de kızımı neye göre yorumlayacağımı bilemediğimden böyle diyorum:)
Benimde dün bi arkadaşım bebek ne kadar geride dedi bana doktorum da geri lafını sevmiyor ben hiç geri demiyorum zayıf narin ama bende bebekken zayıfmışım 3800 doğmuşum güya minnacık bisey kalmışım annem hep anlatır
Üzülecek daha büyük bir meselem var o da şekersabah açlığı 96 1.saatte 153 cıktı sanirim iyice dikkat etmem lazım doğum sonrasında diyabet olarak kalıyormuş sanirim
Gorumcemin ilk gebeliginde cikmisti seker. O da surekli olcum yapiyodu, diyet yapmisti. Vucutta hangi noktalar zayifsa gebelikte onlar aciga cikiyor canim sen yemene dikkat et. Bence pekmez icme isini yeniden dusun, bir zarari olmasin Allah korusun cok seker var onda. Doktorunla gorustun mu? O ne diyor?Benimde dün bi arkadaşım bebek ne kadar geride dedi bana doktorum da geri lafını sevmiyor ben hiç geri demiyorum zayıf narin ama bende bebekken zayıfmışım 3800 doğmuşum güya minnacık bisey kalmışım annem hep anlatır
Üzülecek daha büyük bir meselem var o da şekersabah açlığı 96 1.saatte 153 cıktı sanirim iyice dikkat etmem lazım doğum sonrasında diyabet olarak kalıyormuş sanirim
Benimde dün bi arkadaşım bebek ne kadar geride dedi bana doktorum da geri lafını sevmiyor ben hiç geri demiyorum zayıf narin ama bende bebekken zayıfmışım 3800 doğmuşum güya minnacık bisey kalmışım annem hep anlatır
Ay yok sezeryan hic istemiyorum. Apandisit amelyati olmustum yillar once. O kdr basit amelyatda bile gordum iyilesme sureci nasil bisey. Amelyat amelyattir sonucta. Bide biz 4 cocuk falan istiyoruz, sezeryan olursa 4 zor biraz.
Haklısın canım biz evde esprisine çok takılıyoruz ani iniş çıkışlarını görünce bu kız kesin terazi burcundan böyle davranıyor diye . Tabi ki de nasıl sadece kalıtıma ya da sadece çevreye bağlayamıyorsak kişiliği bu da öyle. Umarım uyumlu bireyler olurlarAslinda dengeyi ararlar :)
Ama genel olarak yuz yapisi guzeldir ve uyumu isterlerse yakalarlar.
Aslinda bi enerjidir burclar gezegenlerden sebep.Ama sonucta bunun aile yapisi,yas faktoru,diger gezegenlerin etkileri vs vardir.Sadece tek burcla yorumlamak olmaz tabii :)
Ben çalışabilir raporu almayı düşünüyorum da 32+0 bu cumartesi gününe denk geliyor. Raporu hangi gün almam gerekiyor kafam karıştı.
Bugun tam 35 bitti :)
Dun minis yuzunude gosterdi yumuk yumuk :) ayni ablası❤
2380 küsürlerde,46 cmmis.Nası gelirse başım üstüne :)
Bundan sonra her hafta kontrolumuz.
Anestezi icin tahliller verdim haftaya anestezi ile de gorusecegiz.
Kanim 8 yalniz hicbisy etkilemiyor bakalim kan takviyesi alabilirim son care haftaya belli olacak.
Son 3 kontrol ve sonrasi nasipse bebisle kucaklasmis olacagiz❤❤❤
benimde hafta dönümlerim cmtsi günü. ben bir sonraki pztsi gitmiştim 32+2 de çünkü dr cmtsi çalışmıyordu ama iznimi 32+0 da başlattığını sisteme öyle girdiğini söyledi isterseniz bir görüşün onlar biliyor bu işi
Evet cnm demişti 1 hafta erken alabiliriz diye en baştan hayırlısı olsun hepimiz için sağ salim alalım kucaklarımıza yavrularımızı inşallahBuradaki takvime göre bir hafta erken aliyo o zaman. Az kaldı hepimizin sağlıkla gelsinler inşallah
Ya çok tatlııı :) ben 4 boyutluda hiç görmedim yüzünü siyah beyazda gördüm ama..mutlu haberlerin daim olsun canım :)Bugun tam 35 bitti :)
Dun minis yuzunude gosterdi yumuk yumuk :) ayni ablası❤
2380 küsürlerde,46 cmmis.Nası gelirse başım üstüne :)
Bundan sonra her hafta kontrolumuz.
Anestezi icin tahliller verdim haftaya anestezi ile de gorusecegiz.
Kanim 8 yalniz hicbisy etkilemiyor bakalim kan takviyesi alabilirim son care haftaya belli olacak.
Son 3 kontrol ve sonrasi nasipse bebisle kucaklasmis olacagiz❤❤❤
Geçmiş olsun cnm umarım ciddi bişey yoktur bebekte sende iyisiniz dirKızlar bu sabah saat 5.30 civarı kalktım wc ye gordim ve kan boşaldı. Hemen hastahaneye nst çekiliyor şimdi. Daha din geyiğini yapmıştık. Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?