normalde her randavuda renklı bır poz yakalayıp verırdı bu sefer elını cektıremedık yuzunden yeride daraldı iyice senin bebiş kac kg cıkıcak acaba gidince yaz merak ettimSağlıkla büyüsün inşallah. Benimki de erkek. Ben en son 28+5 te görmüştüm. İnsan özlüyor. Pazartesi çalışabilir raporu almaya gittiğimde gösterir diye umuyorum.
Bebeginizin dogum tarihi ne kadar guzel. 18.10.2018 :)Canım sezaryan doğum bir nevi karın ameliyatı olduğu için 3 ten fazla sezaryan doğumu tavsiye etmiyor doktorlar. Vajinal doğumda sayı sıkıntısı yok. Ben takılmıyorum normal mi sezaryan mı diye artık, zaten Allah nasip ederse sadece 2 çocuk düşündüğüm için ilk doğumun sezeryanda olabilir. :))
Bende 13 kg aldım cnm bence doktorun fazla abartıyor cnm . En fazla 4_4.500 kg olur bebek çok iri sayılmaz yeter ki sağlıkları yerinde olsunNe biley
Ne bileyim canımm çok korkuttu doktor beni ne yesem içsem hep aklımda artık bebek kilo almasın diye dua eder oldum bende 13 kilo aldım ona da kızdı doktor şeker çıkmamıştı ama bebeğin kafası karın çevresi iki hafta önde gidiyor bu senin çok kilo almandan kaynaklanıyor dedi kendimi çok suçlu hissediyorum böyle olunca. Aslında aşırı bişey yemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum Allahım hayırlısını nasip etsin vardır bunda da bir hayır yeter ki sağlıklı olsun diyorum
Tesekkur ederim. Ama bakalım bebeğim o tarihte doğacak mı :)) Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin inşBebeginizin dogum tarihi ne kadar guzel. 18.10.2018 :)
Benim de insallah olursa gonlumden gecen 20.10.2019 :))
Allah gonlumuze gore versin hayirlisiyla.
Size de hayirli dogumlar dilerim :)
Aminnn canim cok sagol. En saglikli en hayirli zamanda dogsun bebisin ve evet insallah hayirlisiyla bana da nasip olsun insallah:)Tesekkur ederim. Ama bakalım bebeğim o tarihte doğacak mı :)) Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin inş
İnş cnm :)) bu arada profilinizde Thalia'nın resmi var en beğendim artistir kendisi. kendisine hayrandım :)) geçmişe götürdünüz beni :))Aminnn canim cok sagol. En saglikli en hayirli zamanda dogsun bebisin ve evet insallah hayirlisiyla bana da nasip olsun insallah:)
Ayy ben de cok severim Thalia'yi..Nerdeyse butun dizilerini izlediiimm :) Dunya guzeli Rosalinda'm :)) benzedigimi soylerler ve ben pek bi memnun olurum bundan :)))İnş cnm :)) bu arada profilinizde Thalia'nın resmi var en beğendim artistir kendisi. kendisine hayrandım :)) geçmişe götürdünüz beni :))
evet bence de bu insanlar hamilelikte de ben iki canliyim diyip yemegi hamurisini abartan insanlar.emzirirken de ayni sekil devam ediyorlar.kac tane kadin gordum emzirirken incecik kalan.kulak asmamak lazim boyle kilo konularina.niyeyse toplum olarak birbirimizi korkutmaktan zevk aliyoruz.guya akil veriyolar iste.ya ben bunu birinden daha duymuştum şimdi büyük konuşmakta istemiyorum ama süt yapan şeyler belli değil mi? en basiti mesela su değil mi? bu her şeyi aman hamileyim deyipte abartarak sonunu düşünmeden yiyen insanlar sanırım emziriyorum ben deyip yemeye devam ediyorlar yani yaşamadım bilmiyorum ama çevremde hamur işine abanıp ama ben emziriyorum diyenler var süt yapan şeyleri araştırıp bunları yemek yetmiyor mu? sonuçta şu mantıkla düşünüyorum hamilelikte sizden beslenen bir canlı var bedeninizde ama doğumdan sonra bu besin yalnızca süt olarak bekleniyor
. Canım çok sevindim az kaldı gerçekten, senle aramızda 5gun var. Maşallah kilosu da çok iyi. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Benim de bu akşam kontrolüm var bu hafta kasılma, ağrı ve sancı çöktü bakalım ne diyecek, doğum tarihi ve şekli için belki bişey söyler. A Atape canım inşallah yolundadır herşey nasılsın bebiş nasıl, meraktayiz.Bugun tam 35 bitti :)
Dun minis yuzunude gosterdi yumuk yumuk :) ayni ablası❤
2380 küsürlerde,46 cmmis.Nası gelirse başım üstüne :)
Bundan sonra her hafta kontrolumuz.
Anestezi icin tahliller verdim haftaya anestezi ile de gorusecegiz.
Kanim 8 yalniz hicbisy etkilemiyor bakalim kan takviyesi alabilirim son care haftaya belli olacak.
Son 3 kontrol ve sonrasi nasipse bebisle kucaklasmis olacagiz❤❤❤
En hayrlisi olsun insaAllah. Benimde hedefim 4 normal oldu ilki o yuzden ikinciyi hemen yapabildim rahat kafayla. Sezryandan sonra beklemek gerekiyor galiba. Ki normalde bile en az 1 sene bekle demisti doktorum. Bakalim bu sfer hangisi olursa olsun biraz ara vermeyi dusunuyorum o yuzden farketmez benim icin hangisi olacagi:))) bizler icin hangisi daha saglikli ve hayrliysa o olsun insAy yok sezeryan hic istemiyorum. Apandisit amelyati olmustum yillar once. O kdr basit amelyatda bile gordum iyilesme sureci nasil bisey. Amelyat amelyattir sonucta. Bide biz 4 cocuk falan istiyoruz, sezeryan olursa 4 zor biraz.
Dogumdan 2 ay sonra 3 ayligina gelmistim ve gerckten kafayi yiyordum:) en basiti bu cocuk ac demeler. Bende nazim gecenlere bilere ac birakiyrm falan dedim artik. Karismak herseyi bilmek yada bildgn herseyi baskalarinada dayatmak. Gerckten cok kotu. Annemde millet konusuyo napalim laf duymak istemiyosan evden cikma demisti en son artik:)))Bizde insanların hobisi yok. En büyük sorunumuz bu bence, hep bunu savunurum. Bir süre yurt dışında yaşadım ve oraya ilk gittiğimde yalnızlık çektim çünkü insanlar birbiriyle uğraşmıyorlar. Sanki kendimi görünmez gibi hissetmiştim. Buradan alışkın olduğum hiçbir şey yoktu. Çünkü insanlar işleri güçleri bittikten sonra hobilerine vakit ayırıyorlar. Vakitlerini dedikoduyla, başkalarının hayatıyla geçirmiyorlar. Eğer sen içini dökmek istersen o an dinleyip sonra o konuyu geçiyorlar. Asla özelinle ilgili yorum yapmak yok. Sınırına girmek yok.
Bizde kimse haddini bilmiyor. Sınır yok, özel yok. Herkes her şeye burnunu sokuyor çünkü hobi yok uğraşı yok. İşi gücü bittikten sonra buluşup dedikodu yapmak var, komşuya, akrabaya, ona buna karışmak var, saçma sapan yorumlar, sanki onun hayatıymış gibi şöyle yap böyle yap. Sana ne !!!!
:) yoruma bak ben almicam hih deseydin. Her insan farkli oluyor. Gerckten alan da oluyor yada tam tersi fit haline hemen donende oluyor. Ahh su genellemelerr.dun gecelik ve pijama bakmaya gittik annemle evin yakinindaki bi camasirciya.geceligi aldik da pijamada bedenini bulamadik.o sirada yeni dogum yapmis bi kadin geldi bakti bana.size bu tavsiye vereyin yeni dogum yaptim.emzirirken cok kilo aliniyo o yuzden daha buyuk beden alin pijamayi dedi.hi oyle mi dedim gectim.ama bu insanlarin kendi dogrularini genel gecer kurallarmis gibi tanimadiklarina bile anlatmasina sinir oluyorum.ona kalirsa hamilelikle ilgili etraftan soylenen hicbiseyi de yasamadim.o yuzde kulagimi tikiyorum artik.insallah biz de oyle burnunu sokan insanlar olmayiz sonra :)
Burun aspirtru almstim ama drum onermedi benimde o yuzden kullanmadm. Zaten 1 yasinda hastalaninca kullandm onda da gunde 2-3 kezi gecmesin dedi. Oyle deyince icime sinmedi.Sabah TRT de iyi fikir programında çocuk dr Cengizhan Elmas vardı ve Ateşölçer hakkında bebekler için en doğru ölçümü ağızdan ve popodan ölçülen dedi alından ve kulaktan tavsiye etmedi benim gibi ateşölçer için kafası karışık olanlara faydası olur belki ilk etapta bildiğimiz ateşölçerden alayım bari duruma göre ilerleyen zamanda diğer modellere bakarım
Sabah dru izlerken düşündümde Daha doğmadan önceliklerimiz fikirlerimiz hatta neredeyse herşeyimizi nasıldı değiştiriyorlar bana bu günler biraz uzak gibiydi ama rabbime şükürler olsun şimdi bambaşka hayaller içindeyim
Birde burun aspiratörü halkında ne düşünüyorsunuz bazı drlar önermiyor doğal haline bırakmayı öneriyor bazı drlar ise öneriyor ben henüz almadım acaba bebiş doğduktan sonra dr kararına mı bıraksam alıp almamayı sizler aldınızmı aldıysanız hangi marka önerirsiniz.
Cnm ben aldım bebedor markası... Uygun fiyatlı zaten devamlı kullanmaya gerek yok banyo yaptıktan sonra ve hasta olunca kullanılması gerekiyor. Ben zararlı olduğunu düşünmüyorum . Rahat nefes alamayan bebek ememez bile... Bence ql kenarda dursunSabah TRT de iyi fikir programında çocuk dr Cengizhan Elmas vardı ve Ateşölçer hakkında bebekler için en doğru ölçümü ağızdan ve popodan ölçülen dedi alından ve kulaktan tavsiye etmedi benim gibi ateşölçer için kafası karışık olanlara faydası olur belki ilk etapta bildiğimiz ateşölçerden alayım bari duruma göre ilerleyen zamanda diğer modellere bakarım
Sabah dru izlerken düşündümde Daha doğmadan önceliklerimiz fikirlerimiz hatta neredeyse herşeyimizi nasıldı değiştiriyorlar bana bu günler biraz uzak gibiydi ama rabbime şükürler olsun şimdi bambaşka hayaller içindeyim
Birde burun aspiratörü halkında ne düşünüyorsunuz bazı drlar önermiyor doğal haline bırakmayı öneriyor bazı drlar ise öneriyor ben henüz almadım acaba bebiş doğduktan sonra dr kararına mı bıraksam alıp almamayı sizler aldınızmı aldıysanız hangi marka önerirsiniz.
Allah kolay doğum nasip etsin İnşallahKızlar bu sabah saat 5.30 civarı kalktım wc ye gordim ve kan boşaldı. Hemen hastahaneye nst çekiliyor şimdi. Daha din geyiğini yapmıştık. Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi
evet bence de bu insanlar hamilelikte de ben iki canliyim diyip yemegi hamurisini abartan insanlar.emzirirken de ayni sekil devam ediyorlar.kac tane kadin gordum emzirirken incecik kalan.kulak asmamak lazim boyle kilo konularina.niyeyse toplum olarak birbirimizi korkutmaktan zevk aliyoruz.guya akil veriyolar iste.
. Canım çok sevindim az kaldı gerçekten, senle aramızda 5gun var. Maşallah kilosu da çok iyi. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Benim de bu akşam kontrolüm var bu hafta kasılma, ağrı ve sancı çöktü bakalım ne diyecek, doğum tarihi ve şekli için belki bişey söyler. A Atape canım inşallah yolundadır herşey nasılsın bebiş nasıl, meraktayiz.
Cnm bu da genelleme olacakda ablam doğumdan sonra çöpe döndü resmen, zapsayıf oldu görsen.her bünye farklı kidun gecelik ve pijama bakmaya gittik annemle evin yakinindaki bi camasirciya.geceligi aldik da pijamada bedenini bulamadik.o sirada yeni dogum yapmis bi kadin geldi bakti bana.size bu tavsiye vereyin yeni dogum yaptim.emzirirken cok kilo aliniyo o yuzden daha buyuk beden alin pijamayi dedi.hi oyle mi dedim gectim.ama bu insanlarin kendi dogrularini genel gecer kurallarmis gibi tanimadiklarina bile anlatmasina sinir oluyorum.ona kalirsa hamilelikle ilgili etraftan soylenen hicbiseyi de yasamadim.o yuzde kulagimi tikiyorum artik.insallah biz de oyle burnunu sokan insanlar olmayiz sonra :)
Maşaallah cnm parasının hakkını veriyorsan böyle en pahalıları bile alsan olur bende solunca ve diz verince hiç sevmiyrmHiç bilmiyordum bu markaları zaten kaliteli ürünleri oldum olası sevmişimdir. En sevdiğim kıyafet bir türlü eskimeyen yıllarca giydiğim şeyler. İnsan zamanla bir bağ kuruyor onlarla giye giye
Eskiden böyle kıyafetlerim vardı. Giy giy eskimezdi. Artık hiç yok. En fazla 1 sene dayanıyorlar. O da her gün giymediğin halde. Ayda en fazla 2-3 kere giyiyorsun bir sene dolmadan yamulmaya sökülmeye başlıyorlar.
Çok sağ olun kızlar bu markaları fava attım indirim kovalar alırım bunlardan
Hele bir pijama takımım var benim. Çocukken giyiyordum ve o kadar güzel kaliteli ki büyüyene kadar olmayana kadar giydim ben o takımı. Bir yerinde de eskime emaresi olsa ya... Böyle pırıl pırıl duruyor. O kadar yıkandı etti. Kimseye veremedim ben onu iyiki de saklamışım. Kızıma da giydireceğim onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?