2018 Ekim Anneleri

Sağlıkla büyüsün inşallah. Benimki de erkek. Ben en son 28+5 te görmüştüm. İnsan özlüyor. Pazartesi çalışabilir raporu almaya gittiğimde gösterir diye umuyorum.
normalde her randavuda renklı bır poz yakalayıp verırdı bu sefer elını cektıremedık yuzunden yeride daraldı iyice senin bebiş kac kg cıkıcak acaba gidince yaz merak ettim

Bebeginizin dogum tarihi ne kadar guzel. 18.10.2018 :)
Benim de insallah olursa gonlumden gecen 20.10.2019 :))
Allah gonlumuze gore versin hayirlisiyla.

Size de hayirli dogumlar dilerim :)

Bende 13 kg aldım cnm bence doktorun fazla abartıyor cnm . En fazla 4_4.500 kg olur bebek çok iri sayılmaz yeter ki sağlıkları yerinde olsun

Bebeginizin dogum tarihi ne kadar guzel. 18.10.2018 :)
Benim de insallah olursa gonlumden gecen 20.10.2019 :))
Allah gonlumuze gore versin hayirlisiyla.

Size de hayirli dogumlar dilerim :)
Tesekkur ederim. Ama bakalım bebeğim o tarihte doğacak mı :)) Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin inş

Tesekkur ederim. Ama bakalım bebeğim o tarihte doğacak mı :)) Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin inş
Aminnn canim cok sagol. En saglikli en hayirli zamanda dogsun bebisin ve evet insallah hayirlisiyla bana da nasip olsun insallah:)

Edit: Allahim nasil cok istiyorsam milyon kere insallah demisim :)))

Aminnn canim cok sagol. En saglikli en hayirli zamanda dogsun bebisin ve evet insallah hayirlisiyla bana da nasip olsun insallah:)
İnş cnm :)) bu arada profilinizde Thalia'nın resmi var en beğendim artistir kendisi. kendisine hayrandım :)) geçmişe götürdünüz beni :))

İnş cnm :)) bu arada profilinizde Thalia'nın resmi var en beğendim artistir kendisi. kendisine hayrandım :)) geçmişe götürdünüz beni :))
Ayy ben de cok severim Thalia'yi..Nerdeyse butun dizilerini izlediiimm :) Dunya guzeli Rosalinda'm :)) benzedigimi soylerler ve ben pek bi memnun olurum bundan :)))

evet bence de bu insanlar hamilelikte de ben iki canliyim diyip yemegi hamurisini abartan insanlar.emzirirken de ayni sekil devam ediyorlar.kac tane kadin gordum emzirirken incecik kalan.kulak asmamak lazim boyle kilo konularina.niyeyse toplum olarak birbirimizi korkutmaktan zevk aliyoruz.guya akil veriyolar iste.

. Canım çok sevindim az kaldı gerçekten, senle aramızda 5gun var. Maşallah kilosu da çok iyi. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Benim de bu akşam kontrolüm var bu hafta kasılma, ağrı ve sancı çöktü bakalım ne diyecek, doğum tarihi ve şekli için belki bişey söyler. A Atape canım inşallah yolundadır herşey nasılsın bebiş nasıl, meraktayiz.

Ay yok sezeryan hic istemiyorum. Apandisit amelyati olmustum yillar once. O kdr basit amelyatda bile gordum iyilesme sureci nasil bisey. Amelyat amelyattir sonucta. Bide biz 4 cocuk falan istiyoruz, sezeryan olursa 4 zor biraz.
En hayrlisi olsun insaAllah. Benimde hedefim 4 normal oldu ilki o yuzden ikinciyi hemen yapabildim rahat kafayla. Sezryandan sonra beklemek gerekiyor galiba. Ki normalde bile en az 1 sene bekle demisti doktorum. Bakalim bu sfer hangisi olursa olsun biraz ara vermeyi dusunuyorum o yuzden farketmez benim icin hangisi olacagi:))) bizler icin hangisi daha saglikli ve hayrliysa o olsun ins

Son düzenleme:
Dogumdan 2 ay sonra 3 ayligina gelmistim ve gerckten kafayi yiyordum:) en basiti bu cocuk ac demeler. Bende nazim gecenlere bilere ac birakiyrm falan dedim artik. Karismak herseyi bilmek yada bildgn herseyi baskalarinada dayatmak. Gerckten cok kotu. Annemde millet konusuyo napalim laf duymak istemiyosan evden cikma demisti en son artik:)))
O yuzden en azindan hassas donemlerimizde hatta ilk aylarda ne kadr az insan gorursek o kadr mutlu oluruz. Malum hobimiz herseye yorum yapmak:)))

Sabah TRT de iyi fikir programında çocuk dr Cengizhan Elmas vardı ve Ateşölçer hakkında bebekler için en doğru ölçümü ağızdan ve popodan ölçülen dedi alından ve kulaktan tavsiye etmedi benim gibi ateşölçer için kafası karışık olanlara faydası olur belki ilk etapta bildiğimiz ateşölçerden alayım bari duruma göre ilerleyen zamanda diğer modellere bakarım

Sabah dru izlerken düşündümde Daha doğmadan önceliklerimiz fikirlerimiz hatta neredeyse herşeyimizi nasıldı değiştiriyorlar bana bu günler biraz uzak gibiydi ama rabbime şükürler olsun şimdi bambaşka hayaller içindeyim

Birde burun aspiratörü halkında ne düşünüyorsunuz bazı drlar önermiyor doğal haline bırakmayı öneriyor bazı drlar ise öneriyor ben henüz almadım acaba bebiş doğduktan sonra dr kararına mı bıraksam alıp almamayı sizler aldınızmı aldıysanız hangi marka önerirsiniz.

:) yoruma bak ben almicam hih deseydin. Her insan farkli oluyor. Gerckten alan da oluyor yada tam tersi fit haline hemen donende oluyor. Ahh su genellemelerr.

Burun aspirtru almstim ama drum onermedi benimde o yuzden kullanmadm. Zaten 1 yasinda hastalaninca kullandm onda da gunde 2-3 kezi gecmesin dedi. Oyle deyince icime sinmedi.
Atesolcere gelince dokturmda hastanede hep kulaktan olcer kullandi. Ben bilmeden bile kulaktanolcer almistim. Yine bu da dra gore degisiyor galiba. Ilk kizimda bu haftalarda cocuk drumuZu secmstik biz. Yani sizde belirledyseniz danisabilrsiniz.(aklima geldi fikir olarak)
Bazen en iyi drlar bile arasinda fikir ayriligi yasiyor. Ben kendi drlarima gerkcten guveniyorum. Bide surekli onlarla yuzyuze bakinca fikirleri de onemli oluyor.

Cnm ben aldım bebedor markası... Uygun fiyatlı zaten devamlı kullanmaya gerek yok banyo yaptıktan sonra ve hasta olunca kullanılması gerekiyor. Ben zararlı olduğunu düşünmüyorum . Rahat nefes alamayan bebek ememez bile... Bence ql kenarda dursun

hiç dinleme ben he he de geç ben öyle yapıyorum sonuçta herkesin hamileliği bebeği lohusalığı bir değil yaşayıp göreceğiz bakalım bizde

benimde pztsi kontrolüm. kasılmalar bende de oluyor bazen böyle patlıcak gibi oluyor karnım :) bu acaba rahmi açıyor olabilir mi diye de tırsıyorum

Cnm bu da genelleme olacakda ablam doğumdan sonra çöpe döndü resmen, zapsayıf oldu görsen.her bünye farklı ki

Maşaallah cnm parasının hakkını veriyorsan böyle en pahalıları bile alsan olur bende solunca ve diz verince hiç sevmiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…