Şimdiden belirleyebiliyormuyuz ki hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim tavsiyeniz için hımm şimdide çocuk dr araştırması yapmalı :)
Bende öyle düşündüm bebekken popo tamamda biraz büyüyünce sıkıntı olabilir en iyisi kulaktan ölçer alayım aspiratörü de alayım dursun kenarda sanırım bazı şeyleri yaşayarak öğreneceğiz oğluşumla ayrıca kullandığınız taktikler çok tatlı anneliğiniz hoşuma gidiyor bilinçli olmak ne güzel:)
Evet bunu doktorumda ilk gebelipimde anlatmıştı normal doğumdada sınırlama var diye zaten 2 üstü düşünmediğim için normal doğum 3 doğumdan sonrası ileri yaşlarda idrar torbası sarkmaları görülüyor demişti ve ondada aynı şekilde dikişler oluyor içten ben kendi isteğimle sezeryan olmuştum ve hiçbir sıkıntısınıda yaşamadım çok şükür ..benim için doğum şekli değil doğum sonrası bebeğimle gwçireceğim sağlıklı vakit önemli karındaki dikiş çok etkilemiyor yani hayatımızı alttaki daha fazla etkiliyor muhakkakTamamen bünyesel cnm.arkadaşım ta popoya kadar dikiş atıldı.günlrrce popo üstü oturmadı.ben 3. Gün marketr gittim.şimdi rahim sarkmış,vajina bollaşmış,ve idrar kaçırıyor .bunların çaresine bakacak.normal doğuranlarda da doğum sınırlaması yok denemez,onunda bir sürü yan yönleri var.sezeryanında ayrı ayrı kişisel evet.
Kasılmalar çok sık olursa Rahmi açıyormuş Allah korusun.Nst de çıkıyor mu ? Doktorunla mutlaka paylaş bu durumu canım.Bazen nst de çıkmayadabiliyormuş sancılar buralarda okuduğum kadarıyla
Kuzeye cikin kuzeye:))) valla banada yaz iyi. İçimiz ısınıyodu:)) yurtdşndaym ben ama orda da yaylar köyler soğuktur:) yakınlarda varsa kaçıverin. Eşimin ailesi ankarada. Kızılcahamama gidyorlarNereye geldi o kış ya bizde oraya gelsek biz ankara da buharlaşıyoruz:)))
Yani kadın doğumcum tavsye etmişti. Bide aynı hastanede doğum yapacaksanız kendi drunz gelr muayeneye.Şimdiden belirleyebiliyormuyuz ki hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim tavsiyeniz için hımm şimdide çocuk dr araştırması yapmalı :)
Bende öyle düşündüm bebekken popo tamamda biraz büyüyünce sıkıntı olabilir en iyisi kulaktan ölçer alayım aspiratörü de alayım dursun kenarda sanırım bazı şeyleri yaşayarak öğreneceğiz oğluşumla ayrıca kullandığınız taktikler çok tatlı anneliğiniz hoşuma gidiyor bilinçli olmak ne güzel:)
Kimi daha cok veriyor emzirirken hemen, kimi de once bir sisiyor gordugum kadariyla. Sismanlarsak yine aliriz ne yapalim. Bi de ben hamileligimin basindan beri 12 kilo aldim ama hala evde olan ust kiyafetlerimi giyiyorum. Tisortler bluzlar bolsa oluyor ki. Hic para verip ust almadim daha. Bir tek dugune gitmek icin abiye aldim. Iki tane de pantolon. Evdeki pijamalarim hala oluyor. Cok da abartmamak lazim. Herkesin isi mudahale etmek zaten.
Kızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Hepimizin bebislerini allahım korusun.
Benim yaramaz dikişleri patlatmış. Doğum yoluna girmiş iyicene zaten aşağıdaydı biliyorsunuz artık her an doğum olabilir diye drum salmıyor. Hastahanedeyim bebiş doğana kadar. Ciğer geliştirici iğne 2 yada 3 günde etki ediyormuş tam anlamıyla o yüzden 2 yada 3 gün bebisi içeride tutmamız lazım diyor. Nst ye giriyorum sıklıkla kasılmalar devam ediyor. Bakalım 2 yada 3 güne doğuracağım bole giderse kızlar... ayağa kalkma dedi drum. Ayağa kalktığımda ve oturduğumda müthiş bir ağrı hissediyorum.bnde şimdilik vaziyet bu kızlar
Geçmiş olsun canım, inşallah bunca yol kattettin birkaç gün daha beklesin bebişim, kanaman oldu ya, ağrı acı oldu mu peki,sağlıkla kavuşun inşallahKızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Hepimizin bebislerini allahım korusun.
Benim yaramaz dikişleri patlatmış. Doğum yoluna girmiş iyicene zaten aşağıdaydı biliyorsunuz artık her an doğum olabilir diye drum salmıyor. Hastahanedeyim bebiş doğana kadar. Ciğer geliştirici iğne 2 yada 3 günde etki ediyormuş tam anlamıyla o yüzden 2 yada 3 gün bebisi içeride tutmamız lazım diyor. Nst ye giriyorum sıklıkla kasılmalar devam ediyor. Bakalım 2 yada 3 güne doğuracağım bole giderse kızlar... ayağa kalkma dedi drum. Ayağa kalktığımda ve oturduğumda müthiş bir ağrı hissediyorum.bnde şimdilik vaziyet bu kızlar
Kızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Hepimizin bebislerini allahım korusun.
Evet meltem antalyalıDoğum için doktor değiştiremem artık Allah'a emanet.Dört boyutluda görmek için senin doktora gideyim iki hafta sınra fln resim de veriyor mu hangi doktor ?meltem diye birini söylemişlerdi o hastaneye gitmiştim de.Doktorun kim canım ?
Ohh cok sukur sen de bebek de iyisiniz canim. Kuzucuk acele etmis demek ki sana kavusmak icin :) insallah hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin, dualarimiz seninle...Kızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Hepimizin bebislerini allahım korusun.
Ah keşke olsa canım ya mecbur bu sıcağı çekiyoruz neyseki eylül geldi inşallah artık biraz serinler beni herşeyden çok etkiliyo bu sıcakKuzeye cikin kuzeye:))) valla banada yaz iyi. İçimiz ısınıyodu:)) yurtdşndaym ben ama orda da yaylar köyler soğuktur:) yakınlarda varsa kaçıverin. Eşimin ailesi ankarada. Kızılcahamama gidyorlar
Çok geçmiş olsun canım inşallah bekler bebiş bi kaç gün daha hayırlısıyla sağ salim kavuşursunuz dualarımız seninleKızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Hepimizin bebislerini allahım korusun.
Çok geçmiş olsun.Kızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Hepimizin bebislerini allahım korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?