2018 Ekim Anneleri

Koltukalti olani bile tutmak zor bazen.
Zaten hastalik iside bambaska bi hal.
Insallah cok az kullanirsin ikisinide.

Tesekkur ederim buarada :) inan minikler ogretiyor herseyi,sadece onlari dikkatli izlemek,acele etmemek gerek.Zaten anne olarak ne yapabilirim diye dusunuyorsun her zaman❤

Evet bunu doktorumda ilk gebelipimde anlatmıştı normal doğumdada sınırlama var diye zaten 2 üstü düşünmediğim için normal doğum 3 doğumdan sonrası ileri yaşlarda idrar torbası sarkmaları görülüyor demişti ve ondada aynı şekilde dikişler oluyor içten ben kendi isteğimle sezeryan olmuştum ve hiçbir sıkıntısınıda yaşamadım çok şükür ..benim için doğum şekli değil doğum sonrası bebeğimle gwçireceğim sağlıklı vakit önemli karındaki dikiş çok etkilemiyor yani hayatımızı alttaki daha fazla etkiliyor muhakkak

Kasılmalar çok sık olursa Rahmi açıyormuş Allah korusun.Nst de çıkıyor mu ? Doktorunla mutlaka paylaş bu durumu canım.Bazen nst de çıkmayadabiliyormuş sancılar buralarda okuduğum kadarıyla

Nstye iste en son 13 unde girdim bir daha pztsi girecegim. Evet dr mla paylasacagim ama dedigim gibi yalanci dogum belirtisinde de yaZiyor her yerde duzensiz kasilmalar dikkate alinmamalidir diye bakalim hic sancim cikmiyordu

Yani kadın doğumcum tavsye etmişti. Bide aynı hastanede doğum yapacaksanız kendi drunz gelr muayeneye.
Bide bende takıntıdır. 1 sene sonra kayseride yaşayacağm ve şmdiden çocuk drlarına bakıyrm. Not aldım hatta:)))
En önemsedğim şey çocuk dru. Ve malum her an lazım olablr

Hele simdi yaz ince bir elbiseyle idare ediyorum ben. Acikcasi 2 tisort 1 sort 2 de taytla koca yazi gecirdim ayni seyleri giymekten sikildim evet ama gereksiz harcamada yapmak istemiyorum. Hamile ic camasiri aldim ilk basta ama kullanamadim ben gobek altinda tutuyorum her seyi bu sicakta zaten cekilmiyor ta tepeye kadar

Kızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Hepimizin bebislerini allahım korusun.
Benim yaramaz dikişleri patlatmış. Doğum yoluna girmiş iyicene zaten aşağıdaydı biliyorsunuz artık her an doğum olabilir diye drum salmıyor. Hastahanedeyim bebiş doğana kadar. Ciğer geliştirici iğne 2 yada 3 günde etki ediyormuş tam anlamıyla o yüzden 2 yada 3 gün bebisi içeride tutmamız lazım diyor. Nst ye giriyorum sıklıkla kasılmalar devam ediyor. Bakalım 2 yada 3 güne doğuracağım bole giderse kızlar... ayağa kalkma dedi drum. Ayağa kalktığımda ve oturduğumda müthiş bir ağrı hissediyorum.bnde şimdilik vaziyet bu kızlar

Allaha emanet canim moralinu yuksek tutmaya calis merak etme en hayirli zamanda en kolay sekilde alirsin insallah bebegini kucagina

Geçmiş olsun canım, inşallah bunca yol kattettin birkaç gün daha beklesin bebişim, kanaman oldu ya, ağrı acı oldu mu peki,sağlıkla kavuşun inşallah

Aman iyi olun da gelsin sağlıkla. Çok geçmiş olsum. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Ohh cok sukur sen de bebek de iyisiniz canim. Kuzucuk acele etmis demek ki sana kavusmak icin :) insallah hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin, dualarimiz seninle...

Kuzeye cikin kuzeye:))) valla banada yaz iyi. İçimiz ısınıyodu:)) yurtdşndaym ben ama orda da yaylar köyler soğuktur:) yakınlarda varsa kaçıverin. Eşimin ailesi ankarada. Kızılcahamama gidyorlar
Ah keşke olsa canım ya mecbur bu sıcağı çekiyoruz neyseki eylül geldi inşallah artık biraz serinler beni herşeyden çok etkiliyo bu sıcak

Çok geçmiş olsun canım inşallah bekler bebiş bi kaç gün daha hayırlısıyla sağ salim kavuşursunuz dualarımız seninle

Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…