2018 Ekim Anneleri

Kızlar alışverişimi bitirdim.loğusa sepetinden en süsülü dantelli olanlardan gecelik sabahlıkşı pijamada sçyledim.bebeğin hastane çıkışları vs hep hazır .yıkama da var eksikler daha ütüde de mevlüt kıyafetini de aldım. Pembeli pembeli .nasılssa alınacak aldım koydum köşeye.indirim vardı ebebekte ordan da büyük ay bile aldım .taytlar eşofman pijamalar her mevsim giyilio yaz hepi topu 2 ay .oğluma da öyle yaprım .çok rahat oluyo.bezde molfix can bebe prima huggies hepsi çok güsel.yeterki sık değişin pişik olmasın.

Cnm ben ilk doğumumda da loğusa pijaması almıştım.epey epey giydim.evde tek olunca da emzirmesi rahat yeri daha yumuşak sakşn oluyor ya bun da da ,hava çoook sıcak ya evşn içinde trkim zaten hep loğusa pijaması altı ile geziyorm beli ayarlı ya yeri de incecik serin.başka hiç bişi ile rahat edemiyrm.epey eskidiler.yıkana yıkana.sağlıksal bir bir dönem ya. Parasını düşünmemek gerek birde işte giyiliyorda

Tamamen bünyesel cnm.arkadaşım ta popoya kadar dikiş atıldı.günlrrce popo üstü oturmadı.ben 3. Gün marketr gittim.şimdi rahim sarkmış,vajina bollaşmış,ve idrar kaçırıyor .bunların çaresine bakacak.normal doğuranlarda da doğum sınırlaması yok denemez,onunda bir sürü yan yönleri var.sezeryanında ayrı ayrı kişisel evet.

Tam tersi emzirirken Kilo veriliyor dşye duydum ben hep

Kimi daha cok veriyor emzirirken hemen, kimi de once bir sisiyor gordugum kadariyla. Sismanlarsak yine aliriz ne yapalim. Bi de ben hamileligimin basindan beri 12 kilo aldim ama hala evde olan ust kiyafetlerimi giyiyorum. Tisortler bluzlar bolsa oluyor ki. Hic para verip ust almadim daha. Bir tek dugune gitmek icin abiye aldim. Iki tane de pantolon. Evdeki pijamalarim hala oluyor. Cok da abartmamak lazim. Herkesin isi mudahale etmek zaten.

Sagol canim :)
Ilk kizimda 2640 dogmustu son hafta kilo kaybederek.O yuzden sagliktan otesi boş.
Insallah sende guzel haberler duyarsin,gonlune gore olsun❤

Aynen hamilelign son zamanlarinin yaza gelmesi kiyafet acisindan buyuk nimet ne giycem derdi olmadi bende bunda da bi oncekinde de:)) ilk hamilelgmde hicbisy almadm. Bunda da ozenip bitane tunik aldim onuda giyemedm yaz diye:))))

benimde pztsi kontrolüm. kasılmalar bende de oluyor bazen böyle patlıcak gibi oluyor karnım :) bu acaba rahmi açıyor olabilir mi diye de tırsıyorum
Kasılmalar çok sık olursa Rahmi açıyormuş Allah korusun.Nst de çıkıyor mu ? Doktorunla mutlaka paylaş bu durumu canım.Bazen nst de çıkmayadabiliyormuş sancılar buralarda okuduğum kadarıyla

Iste o olcumleri cocukta yapmak kucucukken kolay sonra iyice zorlasmaya basliyor.Ben yanlisligini hic gormedim ama doktorumuzda koltukalti olcumlede teyit edin der hep.

Burun aspiratoru icin soyleyebilecegim,bazi hastaliklarda ve durumlarda ciddi kurtarici oluyor ozellikle tikanikliksa sorun.Onun disinda akiyorsa zaten iyidir.Onu dengeliyorsun.Ben kizima cirkin olmayi ogretip olayi hinkirmaya cevirmistim cok erken ogrendi :) sonra kullanmadik mesela.

Kontrolden geldim ben de.Minnoşçum 2300 gr olmuş şişirme bilgi değilse tabi :) boy bilgisi ben sormadan söylemiyo ben de sormuyorum artık.Nst de çok şükür tek bi Sancı çıktı o da normalmiş.İlacın bittiğini ben hatırlattım ben söylemesem yazmayacak mıydı meraktayım,ah bu Şaşkın doktorlar.İki haftalık seminer pazartesi başlıyo seminer önemli değil de hoplaya hoplaya gittiğim 20 dk lık bir yolum var o sıkıntı ama yol faktörünü bilmeden doktor çalışamaz raporuna gerek yok ya fln dedi.yapabilir miyim acaba ..Haydi bakalım Hayırlısı :) 33+5 ım bu arada
Bi de benimki her seferinde yüzünü kabak gibi dönüyo ama renkli bakan veren yok

Son düzenleme:
Gercktn izin versek cok cabuk ogreniyorlar gerckten:) bizim bikere basimiza geldi ve kullanmayinca kendi deneyerk yapmaya basladi:))) baya cirkin bi goruntu tabi:)))
Bu arada kis cok erken geldi. Yorganlari cikaricam artik mecbur. Korkuyrm bu kistan:) (gecen muhabbeti gecmisti)

Bende bu sabah gokgurultulerine uyaninca pek sevindim :) insallah cok yakici sicaklara donmez artik.
Size de Allah kolaylik versin.Simdilik iyidirde demek ki kis bayaa uzun olacak.

Minikler cidden cok hizli :) sumukler,kakalar derken artik bayaa isin icine gireriz :)))))))

Nereye geldi o kış ya bizde oraya gelsek biz ankara da buharlaşıyoruz:)))

Şimdiden belirleyebiliyormuyuz ki hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim tavsiyeniz için hımm şimdide çocuk dr araştırması yapmalı :)

Bende öyle düşündüm bebekken popo tamamda biraz büyüyünce sıkıntı olabilir en iyisi kulaktan ölçer alayım aspiratörü de alayım dursun kenarda sanırım bazı şeyleri yaşayarak öğreneceğiz oğluşumla ayrıca kullandığınız taktikler çok tatlı anneliğiniz hoşuma gidiyor bilinçli olmak ne güzel:)

Purpplee iyi haberlerine sevindim canım bizimde doktordan yana bi şansımız gülmedi herkesin ki ayrı bi tip ya:)
Sağol canım.Ay Sorma ya artık liste yapıyorum sorulması gereken soruları işler benşm hafızama kalmış çünkü :) bi daha ne zaman geleceğimi bile söylemedi amniyon sıvısı bilgisi verirdi onu da söylemiyo cımbızla çekiyorum ağzından lafları.Allah doğumda yardımcımız olsun kontrollerde iş yok.Madem böyle yapıyo ben de iki hafta sonra farklı bir hastaneye giderim.Senin doktor 4 boyutlu gösteriyor mu canım 4 boyutlu Gösteren bulup gidecem ben de

Al benden de okadar ama doktor değiştirmeye de cesaretim yok şu saatten sonra evet gösteriyo da benim münik henüz kendini göstermedi yüzünü hep kapatıyo doktorda saolsun hiç uğraşmıyo elini kapatıyo diyo geçiyo az dürtse belki çekecek ama yok işte valla doğumu güZel olur inşallah içine sinen doktor bulmak zor sen değiştirceksen inşallah bulırsun

Doğum için doktor değiştiremem artık Allah'a emanet.Dört boyutluda görmek için senin doktora gideyim iki hafta sınra fln resim de veriyor mu hangi doktor ?meltem diye birini söylemişlerdi o hastaneye gitmiştim de.Doktorun kim canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…