2018 Ekim Anneleri

Çekirdekli kurutulmuş siyah üzümler de aklınızda bulunsun, pekmezin işlenmemiş daha saf olanı
Kansızlık çektiğimde kullanmıştım. Kuruyemisle beraber yine başlarım tüketmeye evde var hazır :)

Canım şeker yüksek çıktıysa boşver pekmezi falan.
Bugün üstüne basa basa dedi doktor yatıp dinleneceksin diye ki bu zamana kadar çok yormasamda kendimi normal iş yapmaya devam ediyordum yoruluyordum ister istemez. Şimdi çekincem elimi herşeyden.

Birde doktor bana omega 3 takviyesi verdi sabah akşam. Inanilmaz değişim oldu 2 günde resmen demekki yesem de yeterli değildi. Vitaminlerini düzenli kullanıyor musun? Ben düzensiz alıyordum açıkçası çektim cezasını resmen.

Oyy kıyamam hadi inşallah sağlıkla gelir minik :) Zamanında ılk doğum yapacaklardansin canım tavsiyelerini alırız o zaman artık :)

Bu zamana kadar dayandı bi kaç gün daha dayansın ufaklık. Haftan bayağı içerideydi sanki canım bu saatten sonra hiç bişey olmaz inşallah ciğer geliştirici de etkisini gösterirse o zamana kadar beklerse tamamdır.

Ikinizde sağlıkla atlatin bi kaç günü inşallah.

Oyy miniş❤ hayirlisiyla saglikla gelsin insallah❤Allah yardimcin olsun canim.Sevindim iyi oldugunuza

Cok sukur cok sevindim ikinizin de iyi olmasina :) insaallah biraz daha bekler de oyle gelir minis :) insaallah saglikla hayirla gelsin

Kullanıyorum canim ama omega3 vermedi bana bi ara sordum gidişat iyi gerek duymuyorum dedi birde düzenli balık ceviz...vs tuketiyorum
Bu gidişimde sorayim tekrar ben başından beri vitaminlerimi düzenli kullandim

Geçmiş olsun canım, inşallah bunca yol kattettin birkaç gün daha beklesin bebişim, kanaman oldu ya, ağrı acı oldu mu peki,sağlıkla kavuşun inşallah
Kasiklarımda pazar gününden beri bir farklılık hissediyordum zaten bir baskı bir ağrı... wc 'ye girdiğimde tuvaletimi çok zor yapıyordum bir gariplik vardı zaten anlamıştım... nitekim bugün sabah wc 'ye girdim kan boşaldı kan boşalırken hafif bir sizi dışında hiçbirşey hissetmedim. Ne ağrı ne hiçbirşey yok. Sonra wc den kalkarken kasılmalar başladı. Alt tarafta ama baya kasiklar kasiliyor.sanki ikinsam bisey çıkacak bende rahat edeceğim. Karnım toplanmaya başladı sonra... ve sikliklar artmaya başladı. Sonra hastahaneye geldik ve ilaçlar verilmeye başladı zaten şu anda kasılmaların arası açıldı ama dinmedi...

Sabah yazınızı okuyunca etkilendim. Dua ettim bebeginiz hersey iyi gitsin diye .Herşey yolunda gitsin insallah

Ne tatlıdır şimdi insan görmekte istiyor ama biraz daha içeride büyüsün inşallah sağlıkla yavru.

A Atape canım bebişin henüz doğmamış çok sevindim.Çok daha dayanır inşallah.Kasılma Önleyici ilaç veriyorlardır 5-6 tane içince kesmişti benim kasılmaları onlar.Sağlıkla gelsin inşallah

Otribebe nin aldım ben yedek uçlarından da aldım.

Anladım canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, vakti saati gelince kolay doğumun olsun inşallah, dualarımız seninle

Sagol canim :)
Ilk kizimda 2640 dogmustu son hafta kilo kaybederek.O yuzden sagliktan otesi boş.
Insallah sende guzel haberler duyarsin,gonlune gore olsun❤
İlk kızın kaç haftalık doğdu cnm, niye kilo kaybetti. Tabiki en onemlisi saglik. Bugün muayenede Dr fotoğraf çekecekken oğlum esnedi, burnuyla oynadı, parmağını emdi. En sonunda verdi pozunu. 2288gr olmuş. Ben de 8kilodan az almışım. İki hafta sonra çağırdı Dr doğum tarihini belirlemek için. İlaçlara ve iğneye devam. 37-38 gibi sezeryanla alacak. Normal olmaz mı dedim, ilaç kullanıyosun ve iğneyi doğumdan bir iki gün önce kesmek lazım, pıhtılasma riskini göze alamam dedi. Bende yüksek pıhtılaşma bozukluğu var. Uzatabildigim kadar uzatmayı düşünüyorum sureyi. iğnelerden kollarım bacaklarım morardi curudu resmen artık çok agriyo. Ayakta kalınca bacaklarım çok agriyo. Kasılmalara ağrılara normal dedi.

Hangi ulkedesin cnm ben burda yanıyorum sıcaktan, azıcık yer degistirelim :)

Geçmiş olsun cnm allahım korusun inşallah sağ salim vaktinde gelsin miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…