2018 Ekim Anneleri

Git mutlaka cnm çok güzel duygu, birebir yanındaymış gibi

Yavrunun sağsalim kucağına aldığında unutursun inşallah bu çektiklerini canim. Allah'ım sağlıkla hayırlı doğum nasip etsin.

S Semabuse canım sadece iğne kullandığın için mi sezeryan olcaksın başka bi sebebi varmı bnde hem coraspin hem iğne kullanıyorumda doktorum bişe demedi henüz doğumla ilgili

Benim eger yorulduysam uzun sure ayakta durduysam sık oluyor ama gozumden yas gelecek kadar degil bazen otururken uzanirkende oluyor ama dedigim gibi duzensiz bunlar hep. Peki dr nuz bakti mi herhangi bir acilmaya sebep olmus mu?

S Semabuse canım sadece iğne kullandığın için mi sezeryan olcaksın başka bi sebebi varmı bnde hem coraspin hem iğne kullanıyorumda doktorum bişe demedi henüz doğumla ilgili
Evet canım şimdilik öyle. Daha önce 3gebelik kaybım, 2rahim ameliyatı ve 2kurtaj da var onlar etkiledi mi bilmiyorum. Dr pıhtılaşma riskini göze alamam dedi. Doğumdan sonra da iğneye devam edecekmisim. Dr Uma çok güveniyorum yillardir arastirmistim. Prof ve perinatolog kendisi. Coraspin 36ya kadar içeceğim.

Benim eger yorulduysam uzun sure ayakta durduysam sık oluyor ama gozumden yas gelecek kadar degil bazen otururken uzanirkende oluyor ama dedigim gibi duzensiz bunlar hep. Peki dr nuz bakti mi herhangi bir acilmaya sebep olmus mu?
Biz muayeneden sonra konuşuyoruz cnm normal dedi kasilmalara, açılmadan bahsetmedik hiç. Bakmadi alttan bu kez. kanaman olursa, suyun gelirse, baş ağrısı olursa, kasılman düzenli olursa haberim olsun dedi. Nefesim çok kesiliyor bu ara ona da normal dedi

Selam hanimlar. Burun aspiratorunu alan arkadaslarimiz hangi marka aldiniz? Hangisini tavsiye edersiniz ?

Otribebe tavsiye ederim,kontrol tamamen sizde oluyor
Hatta ben malesef kizim burnuna misir sokunca onu bile cikardim :)

Ev tipi anakucagi tavsiyesi olan var mi?

Kizimda Prego Galaksi kullanmistim esim bigun alip gelmisti :) memnundum.
Joie Sansa modeli cok hos geliyor simdilerde gozume.Portatif.
Cok is goruyor ama illa ki lazim bisy mi dersen bence kisisel Simdi almayacam mesela.

Aslinda zamaninda dogdu.39+5'te.Ama benim kız 39 haftayi doldurdugu gece ters döndü canim.Yani baş gelişti aslinda normal bekliyorduk,makat gelişe döndü zoru basarip doktor bile sasirmisti cunku 2 gun once kontroldeydik.
Biraz beklemistik sancilarla durumun degismesine yonelik.5 gun daha durdum.Iste sonra karar verdik artik baska sorunlarda yasaninca.

Masallah minigine❤Kuzenimde kullaniyor igne Allah yardimciniz olsun.Zor.Onunda doktoru kayiplardan sebep riske atmiyor.Sezaryen olacak nasipse.Insallah saglikla kavusunda❤

Kizimda Prego Galaksi kullanmistim esim bigun alip gelmisti :) memnundum.
Joie Sansa modeli cok hos geliyor simdilerde gozume.Portatif.
Cok is goruyor ama illa ki lazim bisy mi dersen bence kisisel Simdi almayacam mesela.
Benim de aklımda yoktu bi arkadaşım tavsiye etti rahat oluyor diye. Araştırayım dedim. Teşekkürler bilgiler için

Hm anladım benimde 2 kaybım var ailede de pıhtı atması falan oldu bu kontrolde soracam doktora malum ben sormadan hiçbişe sölemiyo kendisi

Benim de aklımda yoktu bi arkadaşım tavsiye etti rahat oluyor diye. Araştırayım dedim. Teşekkürler bilgiler için

Cok kullandim.Onda uyuduguda oldu,zaman gecirdigide.

Ben mama sandalyesinide tavsiye ederim.Chicco Poly tam yatiyor.Cok kucukken baslayabiliyorsun yanina alabiliyorsun koyup,bayaa alcaliyorda.Masada yemek yerken,yemek yaparken vb durumlarda kurtarici oluyor.
Biraz buyudukce de tabana yapisan oyuncaklarla yine yaninda zaman gecirebilir.Zaten sonra ek gida vs derken cok kullaniliyor.Onu da dusunebilirsin Yani hakkiyla kullanilabilecek bisy.
Hatta kendim kizimi banyoda kucagimda yikadigim zamanlarda onu da banyoya alip havlularini uzerine koyup kizimi hemen ona yatirip sarardim,bende bi su döküp cikardim.Sag kolum gibiydi :)))))

Allah hayirlisiyla kurtarsin. Sag salim eve donmeyi nasip etsin.

Cnm maşallah hiçbirşey kalmamış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Daha öncede senin ile konuşmuştuk hatırlarsan. Ben 3 ünite takviye aldım. Ya doğumda ya da doğumdan önce 2 ünite daha takviye alacağım. Senin ve bebişin için hakkınızda hayırlısı olsun

Cnm Allah bebişini sağlıkla sıhatle vakti saatinde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kizlar selam. Nst de bebegin kalp atislari hizli cikti. Dr cuma tekrar cagirdi nst icin. Bisi olur mu ki hizli olunca acaba?

Cok geçmiş olsun canım inşallah bebişin vaktinde gelir geçer bu durum. Kaçıncı haftadaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…