Git mutlaka cnm çok güzel duygu, birebir yanındaymış gibiSağol canım.Ay Sorma ya artık liste yapıyorum sorulması gereken soruları işler benşm hafızama kalmış çünkü :) bi daha ne zaman geleceğimi bile söylemedi amniyon sıvısı bilgisi verirdi onu da söylemiyo cımbızla çekiyorum ağzından lafları.Allah doğumda yardımcımız olsun kontrollerde iş yok.Madem böyle yapıyo ben de iki hafta sonra farklı bir hastaneye giderim.Senin doktor 4 boyutlu gösteriyor mu canım 4 boyutlu Gösteren bulup gidecem ben de
Dr um normal dedi bugün kontrol vardı.
Yavrunun sağsalim kucağına aldığında unutursun inşallah bu çektiklerini canim. Allah'ım sağlıkla hayırlı doğum nasip etsin.Kızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Hepimizin bebislerini allahım korusun.
Benim yaramaz dikişleri patlatmış. Doğum yoluna girmiş iyicene zaten aşağıdaydı biliyorsunuz artık her an doğum olabilir diye drum salmıyor. Hastahanedeyim bebiş doğana kadar. Ciğer geliştirici iğne 2 yada 3 günde etki ediyormuş tam anlamıyla o yüzden 2 yada 3 gün bebisi içeride tutmamız lazım diyor. Nst ye giriyorum sıklıkla kasılmalar devam ediyor. Bakalım 2 yada 3 güne doğuracağım bole giderse kızlar... ayağa kalkma dedi drum. Ayağa kalktığımda ve oturduğumda müthiş bir ağrı hissediyorum.bnde şimdilik vaziyet bu kızlar
Dün akşam gözümden yaş geldi nasıl bı kasılmaysa. Akşamları çok fazla oluyo hiç kesilmiyor diyebilirim ve ayakta çok kalınca oluyo cnm senin nasıl oluyor? Bazen karnımin altına elimi dokunduramiyorum acidanNe kadar sıklıkta oluyor peki sizinki?
Dün akşam gözümden yaş geldi nasıl bı kasılmaysa. Akşamları çok fazla oluyo hiç kesilmiyor diyebilirim ve ayakta çok kalınca oluyo cnm senin nasıl oluyor? Bazen karnımin altına elimi dokunduramiyorum acidan
Evet canım şimdilik öyle. Daha önce 3gebelik kaybım, 2rahim ameliyatı ve 2kurtaj da var onlar etkiledi mi bilmiyorum. Dr pıhtılaşma riskini göze alamam dedi. Doğumdan sonra da iğneye devam edecekmisim. Dr Uma çok güveniyorum yillardir arastirmistim. Prof ve perinatolog kendisi. Coraspin 36ya kadar içeceğim.
Biz muayeneden sonra konuşuyoruz cnm normal dedi kasilmalara, açılmadan bahsetmedik hiç. Bakmadi alttan bu kez. kanaman olursa, suyun gelirse, baş ağrısı olursa, kasılman düzenli olursa haberim olsun dedi. Nefesim çok kesiliyor bu ara ona da normal dediBenim eger yorulduysam uzun sure ayakta durduysam sık oluyor ama gozumden yas gelecek kadar degil bazen otururken uzanirkende oluyor ama dedigim gibi duzensiz bunlar hep. Peki dr nuz bakti mi herhangi bir acilmaya sebep olmus mu?
Selam hanimlar. Burun aspiratorunu alan arkadaslarimiz hangi marka aldiniz? Hangisini tavsiye edersiniz ?
Ev tipi anakucagi tavsiyesi olan var mi?
İlk kızın kaç haftalık doğdu cnm, niye kilo kaybetti. Tabiki en onemlisi saglik. Bugün muayenede Dr fotoğraf çekecekken oğlum esnedi, burnuyla oynadı, parmağını emdi. En sonunda verdi pozunu. 2288gr olmuş. Ben de 8kilodan az almışım. İki hafta sonra çağırdı Dr doğum tarihini belirlemek için. İlaçlara ve iğneye devam. 37-38 gibi sezeryanla alacak. Normal olmaz mı dedim, ilaç kullanıyosun ve iğneyi doğumdan bir iki gün önce kesmek lazım, pıhtılasma riskini göze alamam dedi. Bende yüksek pıhtılaşma bozukluğu var. Uzatabildigim kadar uzatmayı düşünüyorum sureyi. iğnelerden kollarım bacaklarım morardi curudu resmen artık çok agriyo. Ayakta kalınca bacaklarım çok agriyo. Kasılmalara ağrılara normal dedi.
Benim de aklımda yoktu bi arkadaşım tavsiye etti rahat oluyor diye. Araştırayım dedim. Teşekkürler bilgiler içinKizimda Prego Galaksi kullanmistim esim bigun alip gelmisti :) memnundum.
Joie Sansa modeli cok hos geliyor simdilerde gozume.Portatif.
Cok is goruyor ama illa ki lazim bisy mi dersen bence kisiselSimdi almayacam mesela.
Ahaha amerikadayım gel yer değiştirelim valla:)) ne güzel olurduHangi ulkedesin cnm ben burda yanıyorum sıcaktan, azıcık yer degistirelim :)
Hm anladım benimde 2 kaybım var ailede de pıhtı atması falan oldu bu kontrolde soracam doktora malum ben sormadan hiçbişe sölemiyo kendisiEvet canım şimdilik öyle. Daha önce 3gebelik kaybım, 2rahim ameliyatı ve 2kurtaj da var onlar etkiledi mi bilmiyorum. Dr pıhtılaşma riskini göze alamam dedi. Doğumdan sonra da iğneye devam edecekmisim. Dr Uma çok güveniyorum yillardir arastirmistim. Prof ve perinatolog kendisi. Coraspin 36ya kadar içeceğim.
Benim de aklımda yoktu bi arkadaşım tavsiye etti rahat oluyor diye. Araştırayım dedim. Teşekkürler bilgiler için
Allah hayirlisiyla kurtarsin. Sag salim eve donmeyi nasip etsin.Kızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Hepimizin bebislerini allahım korusun.
Benim yaramaz dikişleri patlatmış. Doğum yoluna girmiş iyicene zaten aşağıdaydı biliyorsunuz artık her an doğum olabilir diye drum salmıyor. Hastahanedeyim bebiş doğana kadar. Ciğer geliştirici iğne 2 yada 3 günde etki ediyormuş tam anlamıyla o yüzden 2 yada 3 gün bebisi içeride tutmamız lazım diyor. Nst ye giriyorum sıklıkla kasılmalar devam ediyor. Bakalım 2 yada 3 güne doğuracağım bole giderse kızlar... ayağa kalkma dedi drum. Ayağa kalktığımda ve oturduğumda müthiş bir ağrı hissediyorum.bnde şimdilik vaziyet bu kızlar
Herkes otribebeden memnunsa onu aliyim o zaman. Ben de her ihtimale karsi bulunsun dedim. Bu arada Allah korumus kiziniz sezeniOtribebe tavsiye ederim,kontrol tamamen sizde oluyor
Hatta ben malesef kizim burnuna misir sokunca onu bile cikardim :)
Bugun tam 35 bitti :)
Dun minis yuzunude gosterdi yumuk yumuk :) ayni ablası❤
2380 küsürlerde,46 cmmis.Nası gelirse başım üstüne :)
Bundan sonra her hafta kontrolumuz.
Anestezi icin tahliller verdim haftaya anestezi ile de gorusecegiz.
Kanim 8 yalniz hicbisy etkilemiyor bakalim kan takviyesi alabilirim son care haftaya belli olacak.
Son 3 kontrol ve sonrasi nasipse bebisle kucaklasmis olacagiz❤❤❤
Kızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Hepimizin bebislerini allahım korusun.
Cok geçmiş olsun canım inşallah bebişin vaktinde gelir geçer bu durum. Kaçıncı haftadaydınKızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Hepimizin bebislerini allahım korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?